Премини към съдържанието

Топ Потребители

 1. haidukpikaso

  haidukpikaso

  Лига на легендите


  • Харесвания

   2622

  • Публикации

   99559


 2. _nib_

  _nib_

  Лига на легендите


  • Харесвания

   2470

  • Публикации

   26363


 3. Мойра

  Мойра

  Лига на легендите


  • Харесвания

   2271

  • Публикации

   47993


 4. AAUUXX

  AAUUXX

  Лига на легендите


  • Харесвания

   1083

  • Публикации

   6597Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание от 14.09.2019 от всички места

 1. 9 реакции
  Здравей, Тук във форума има хора, които са много опитни в Линукс света. Аз ще ти отговоря като обикновен потребител. IPACCT, Netix, Telepoint, University of Ruse са така наречените "огледала" или сървъри от където може да си изтеглиш дистрибуцията Linux Mint 19.2 "Tina". А допълнителното име "Cinnamon" е така наречената графична среда. Иначе казано, как ще изглежда графично Линукс Минт 19.2. Какви икони, бутони и т.н. ще има и по какъв начин ще изглежда на монитора когато го включиш. Има различни графични среди: Cinnamon, Xfce, KDE, Mate, Gnome и още много други. Можеш да си направиш "жива флашка" с някоя графична среда например с Канела (Cinnamon) и преди да инсталираш на компютъра да видиш как изглежда и дали върви добре на машината. Може да не съм добър в поясненията, но се постарах.
 2. 9 реакции
  Дайте ми сайт, който използва салата и ракия, че от тия бисквитки ми писна...
 3. 8 реакции
  Мадончето е доволно! Благодаря на всички за подкрепата и положителната енергия, която излъчвахте! Представих по-добре отколкото очаквах. Но другият път- повече!
 4. 8 реакции
 5. 8 реакции
 6. 8 реакции
  Малко дете гледа, как майка му се гримира: - Мамо, защо се мажеш с боички по лицето? - За да стана по-хубава, маминото! - А защо не ставаш?
 7. 7 реакции
 8. 7 реакции
  Първо, не знаеш дали този когото примерно ще харесаш и допуснеш до себе си, ще иска да прави такива лоши неща, които ти си представяш в твоето въображение. Второ, ако наистина желаеш да имаш връзка с момче, трябва да действаш. Няма как това да се случи с бездействие. И, трето - престани да се оплакваш! С оплакване няма да стигнеш доникъде. За да промениш живота си, трябва да промениш и мисленето си. Ти сама си създаваш програма с мислите си, и ако в мислите си непрекъснато си мислиш, че си неудачник - то ти ще бъдеш неудачник. Ако в мислите си бъдеш по-уверена, и по-сигурна в себе си, това ще резонира и на твоя живот. За да промениш нещата, трябва първо да промениш предварително изградените си нагласи. Ти откъде знаеш без да опиташ, кой какво искал да прави с теб? Ако подходиш сериозно към някого, и той ще е сериозен към теб.
 9. 6 реакции
  Ако искаш да спестиш от нещо, жертвай от памет или устройства за съхранение (които винаги може да добавиш месец-два по-късно), но никога от захранване.
 10. 6 реакции
 11. 6 реакции
  Meri Meri, не знам топлината на една усмивка какво прави и колко топли, но днес ти е ред "да изгориш" в огъня на усмивките и пожеланията, понесли се към теб и които получаваш за празника си. Жива и здрава бъди, заедно с всички около теб и не спирай да се усмихваш и да пренасяш тази "зараза" на все повече хора, защото само ти го можеш това. Наздраве и весел празник!
 12. 6 реакции
  Е...ти куче с пола да видиш пак ти става, бе...
 13. 6 реакции
  Ората цял IT форум направили да пишат за компютри, тос хахавия баш у кръчмата са натресе да досажда с умнотии. Тук са казва наздраве ве ей, ланкоолу
 14. 6 реакции
 15. 6 реакции
  моят работен ден приключи сега е ред да поизпразня кесийката ... хвърлила съм око на едни книжки та .... сърбят ме пръстите
 16. 6 реакции
  Данни за това са намерени в публикуаните документи, споменаващи Windows Core OS: Тези редове за добавени на 19 април тази година, но са открити едва сега. Както и по-рано се предполагало тази ОС е насочена към нов тип устройства - мобилни компютри с два екрана. Има слухове, че нещо подобно ще бъде представено от Microsoft през октомври. Източник:blogzona.ru
 17. 6 реакции
  Ето причината за приятната и много специална отбивка до България. Един невероятен виртуоз от изключителната школа на Йехуди Менухин. Найджъл Кенеди. Освен голям талант с ненадминат до сега негов рекорд на Гинес за изпълнението на “Четирите годишни времена“ от Вивалди, Найджъл е изключително земен и добронамерен човек. Абсолютно неглиже, с вечната фланелка на Астън Вила, чийто страстен фен е, той показва,че вниманието трябва да е насочено върху музиката, а не върху лъскавите костюми и аксесоари на повечето превзети изпълнители. И когато този човек ти каже " Радвам се да те видя отново"..чувството , че си се докоснал до невероятно земен и уютен човек те изпълва със задоволство. ] Найджъл от години живее в Краков и затова повечето от музикантите му са от Полша. ] Комплимент към България-съвместното му изпълнение с български гъдулар ] Уникален талант, уютен и земен човек -това е Найджъл и неговата специална усмивка ]
 18. 6 реакции
 19. 6 реакции
 20. 5 реакции
  Пич не те познавам ама ми е много чудно що се занимаваш да се обесняваш в друга тема с хора ,които и с пот не моиш ги пребориш .. не ,че не вдяват ами да се правят на интересни упс изчезна ми мисълта .. та такива хора просто ги заеби те ще си останат цял живот такива - неразбрани - недоебани
 21. 5 реакции
  аз чакам да цитираш къде точно съм написала ,че творчеството на Сирена е порно. Май не си наясно, няма как да квалифицирам нещо което не съм чела и не ме интересува. Казах да не употребяваш множествено число.
 22. 5 реакции
  След като палиш нормално нямаш проблем с акумулатора. При тези напрежения нямаш и проблем със заряда. Това е шум като от лагер. Дали е от генератора, водна помпа, обтяжна ролка или каквото друго има на този ремък - лесно се установява. Твоят познат да вземе да се гръмне и да не приказва глупости. Това на генератора се казва пистов ремък и не го бъркай с ангренажа, който върти разпределителните валове. На него също има ролки и по принцип се сменят заедно с него.
 23. 5 реакции
  То стана като adventure game walkthrough твоя пост
 24. 5 реакции
  Николай Милчев за Фрог: Границата на бедността е инфарктна електрокардиограма на българското сърце. Друг народ едва ли би търпял подобна гавра, а нашият, склонил главица пред търбусите всемогъщи, доброволно върви към гроба.
 25. 5 реакции
 26. 5 реакции
  както бе писал един български интелектуалец " всички учители по трудово обучение, след петата ракия се превръщат в учители по пеене" ...тогава къде е разликата ..май в пет ракии
 27. 5 реакции
  Като заговорихте за перушан, си спомних за едно врабченце, което влизаше в кухнята през отворения прозорец на терасата и ядеше от храната на кучето и котката. Въобще не се страхуваше от мен, радваше се, когато му давах трошички и подскачаше около мен. Много общително същество беше, доберманът и сиамката не го гонеха, но като дойде зимата, изчезна някъде. Умни същества са перушанковците.
 28. 5 реакции
  няма ли го Ванката.... забравете за класацията.... и саудитите,онези чаепийци,ще ни минат оня вряслю,перушан,доди.... нараних гу с черави.... и айде на гюзме замина.... довечера-пак вряска под терасата....та се не трае... свиря му-не идва.... страф гуй нещу ут мени.... убачи му пуказах чашката,дуралексова за кафе с пинцетити и ношчиту.... веднага кацна на первазо.... сграпчиф гу.... зъкаръф гу ф стаята,нараниф гу..... и тъй
 29. 5 реакции
 30. 5 реакции
 31. 5 реакции
  Щях да се възмутя ако линка беше от нечие IP, а файла 123.exe без никаква информация към него, а още по подозрително щеше да е в поста на човек който има 1 мнение тук. Понякога е по-лесно просто да дадеш решение от колкото да пишеш упътване! Понякога е по-добре на някой тип хора да им дадеш точен линк, защото иначе свалят глупости и после те изкарват виновен дори. Имам не малко случай в който аз говоря за: GPU-Z > те връщат снимки от CPU-Z Crystal DiskInfo > те връщат снимки от CrystalDiskMark Някъде в интернет пространството още стоят тези неща! И какво правим дефакто? DarkEdge го уважавам защото има знания и опитва да помага, да има някой дребни неща който могат да се правят по различен начин, но няма перфектни хора. Той не е длъжен изобщо да пише тук, той не кара никого на сила да прави каквото и да е, всички влизащи тук имат глави на раменете и след като са успели да си направят регистрация значи трябва да могат да мислят кое от всичко тук им е полезно и как точно да го използват.
 32. 5 реакции
 33. 5 реакции
  Може ли да се отвори в сайта специален раздел за вегани, антиваскъри, вярващи в плоскоземието и т.н. люде, където само те да могат да достъпват и да си пишат глупостите, същевременно да не могат да пишат никъде другаде. А да, добре ще е въобще техният раздел да не може да се вижда от никой друг регистриран потребител, или гост на форума .Така, че да не се разпространява вирусът на малоумието.
 34. 5 реакции
  Дами, ако поканите мъж вкъщи през зимата... духалката е задължителна!
 35. 5 реакции
  добро утро ан тъй ма не врабче туй мноу шарено за врабче
 36. 5 реакции
 37. 5 реакции
  Ох, разсмиваш ме.. тръгнал той да ми прави път.. Аз ходя по червени пътеки само, момко.. или по пътеки, къде такива като теб не са и сънували да стъпват.. Не ми се мотай из краката, че ще взема да те настъпя, а са ми скъпи обувките, не ща да ги цапам с теб
 38. 5 реакции
 39. 5 реакции
  Айде стига с това отношение, на този потребител са му дадени насоки още от преди много време и то точно тук в тази тема. Не спря да иска наготово листи по всички форуми - то не беше Cinemax HD, то не беше NOVA HD, то не беше какво ли не. Има лични съобщения - аз не съм отказал на никого помощ, когато ми е поискана както трябва и , разбира се, ако знам отговорите. Всичко, което се публикува тук, ако не е закрито по някакъв начин, ще издържи точно: както е казал един ВЕЛИКАН малко по-горе в темата.
 40. 5 реакции
  netflexx вече са черната перла и са ето тук: http://blackpearl-ip.com:9600/c/ Но нещо човъркат по защитата си и скоро няма да могат да се гледат по познатия начин.
 41. 5 реакции
 42. 5 реакции
  Червено! На теп мога да кажа. Мисля да си налепя ени два квадрата гнайс да видя как ще ми се получи Викаш, Детето-Чудо е с акъла си. Браву. Много е яко да наблюдаваш как сладкото ти бебче се превлъща в един разумен и отговорен човек. Похапнахме ние. Дадох ценни указания да се направят палачинки и аз като се прибрах забърках плънката и ги наредих в тавата
 43. 5 реакции
  Как да ти кажа, да си гледаш работата и да не се занимаваш с мене?
 44. 5 реакции
  Не за първи път ще кажа: аз война с никой не водя и това не осмисля дните и нощите ми. Уважението (взаимно) към хората, пишещи тук е достатъчно и никой няма да разбере, че във форума има администратори и модератори.
 45. 5 реакции
  Тебе кат те удари хормона и тичаш във форума а.
 46. 5 реакции
  а туй ли то сичку иди ут чутуртъ ма тя нимъй булялъ,хургънизмо дъсъ счисти....малку
 47. 5 реакции
 48. 5 реакции
 49. 5 реакции
  И локомотив 44-109 като 44-111. Схемата за източване на БДЖ е още по-дебела Това източване едва ли е от вчера, защо не направят проверка на имотното състояние на шефовете на БДЖ и приближените им?
 50. 5 реакции
  Абе,тоя(политическия стратег) много на сериозно се взе...мнението му съвпадало...по-скоро е дал линк,след като го е изпляскал за своя мисъл.... Как ходят някои хора прави,след като станат от компютъра не знам...
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...