Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 10.07.2020 от всички места

 1. 2 реакции
  Виж предните няколко теми в този раздел, най-вече ...до 900лв. И наблегни на Интел! Основно по-добрите марки са Dell, Lenovo и ASUS. По-евтините модели са по-пластмасови, но ти ще си го пазиш. Като прескочиш 1-ви курс ще се ориентираш сам. За вкъщи ще му купиш външна клавиатура и мишка...
 2. 2 реакции
  Драматичен антирекорд - 330 нови случаи на заразени с COVID 19 Лелеее дано да не е вярно
 3. 2 реакции
  Не ми говори в множествено число. Аз не съм скачал за нищо такова. В мн. ч. са само троловете, защото са едни и същи, реагират на едно и също и са ограничени в поведението си до един и същи стереотип. Предсказуеми и търсещи внимание, като твоето непрестанно цитиране.
 4. 2 реакции
  На киснещите в темата им е все тая. Те не ходят на работа и не им удържат от труда данъци, които се източват, преливат, пресушават и т.н. Това са странични наблюдатели, за които теглото на българите е нещо, което не ги засяга.
 5. 2 реакции
 6. 2 реакции
 7. 2 реакции
  Сложничка стана нашата здравна система, управлявана от счетоводители и генерали. На съвестните лекари не се гледа с добро око...
 8. 2 реакции
  Що пропускаш Пеефски , Доган ? За Буда не отварям дума...
 9. 2 реакции
  Не е било забранено ходенето на почивка? Я пак! Не заграждаха паркове? Я пак! Не затвориха градове? Миро, тва с триминутната памет не може да е вечно извинение за наглост бе майна.
 10. 1 реакция
 11. 1 реакция
 12. 1 реакция
  Добро утро! Петък е! Подготовката за Събота и Неделя нека започне сега! Успех!!!
 13. 1 реакция
  Не са боцкайте с кактусите, а варете текила!
 14. 1 реакция
 15. 1 реакция
  Сори пропуснал съм този факт, мислех че не е важно, но ето това е марката и моела: TP-LINK TL-WR740N
 16. 1 реакция
 17. 1 реакция
  Eat out to help out. Това е мотото в Англия. Който през август месец реши да хапне в ресторант, кръчма(pub), кафене може да се възползва от 50 процента отстъпка. Другата половина се плаща от държавата на ресторанта, кръчмата или на кафенето. На човек максимално важи до 11 евро. Държавата също така намали от 20 на 5 процент ДДС в сферата на гастрономията, хотелиерите. https://www.conservatives.com/news/eat-out-help-out
 18. 1 реакция
  Що питаш мен - чети бре!
 19. 1 реакция
  Ма не всички имаме толкова пари - все пак. Инак, ако става дума познавам лекар, който като си купи колата - чисто нова - и спря на първата бензиностанция да зарежда не знаеше, дали е дизел или бензин. п.п. отделно, че логиката ти пак куца - щото на практика не знаеш от какъв човек купуваш колата.
 20. 1 реакция
  Да си чул термина персонална отговорност? Я виж Борисов с колко хора се раздели около него през времето на управлението му. Ако има виновни ще си понесат отговорността. Но не очаквай импийчмънт на Президента, заради греховете на съветниците му.
 21. 1 реакция
  Предвид че ще ти го откраднат, счупят, препикаят и т.н., вземи по евтин! Винаги ще може да се вземе по-скъп/подходящ...
 22. 1 реакция
 23. 1 реакция
  Според тебе трябва ли? Е , скоро ще хвърляте кърпата май. Мутри ВЪН!
 24. 1 реакция
  2 пъти повече, щото е корпулентен "Мухата никога не пада, винаги ще намери ново л***айно на което да се качи" Капитан Петко Войвода
 25. 1 реакция
  и те ще зачезнат, доста страни вече трият мнения и клипове които подстрекават развитие на вируса - въпрос е на време и тук да стане
 26. 1 реакция
  Опъваха ленти като за местопрестъпление, лепяха с тиксо листи, че е пръскано (така и не стана ясно това прави мястото безопасно или отровно, ама като не напишеш, по дефолт се смята, че сигналната табела е за заплаха) и любимото ми... прибраха скамейките от парковете Кажи му Миро и повече не го обиждай.
 27. 1 реакция
  А аз още си чеша тиквата как се достъпва БИОС от терминал?
 28. 1 реакция
  Румен Радев - на разходка по бул. ”Витоша” без охрана
 29. 1 реакция
  Четете бре герберчета или и това не умеете?
 30. 1 реакция
  Това е само една от стотиците разлики. Само обърни внимание, че до момента дори нямаме дори една снимка на този вирус. Нито една! Целият свят говори, оаква и умира от страх от нещо, което дори не е виждал. И си мислиш, че нещата много са дръпнали от Средновековието. Само на троловете и живеещите във виртуала им е важно да са последно похлупаче на всяко мнение. Останалите просто живеят. Ходят на почивки, на работа, разхождат си децата. Само заради тях в магазините все още имате тоалетна хартия. Едно мерси кажете!
 31. 1 реакция
  Това не са идиотите. Идиотите са тези, които виждат в заповедите мерки за борба с вируса. Самоприпозна ли се?
 32. 1 реакция
  Коя част от несравнимостта им искаш да сравня и за къв чеп ми е да го правя?
 33. 1 реакция
  Човек, повикан от Бойко в началото А тая УФСЪ коя е? Кой я е повикал някъде и защо? Няма, ама е бил футболист на младини, затова сега затваря стадионите
 34. 1 реакция
  За кой министър говориш? За този на Здравеопазването, който няма здравно образование ли? Този, който си противоречи с всяка втора заповед, защото отменя всяка своя първа ли? Този, който стана за посмешище и на началника си ББ ли? Миро, дотам ли я закъса да цитираш тази марионетка, която има по-малко познания в областта от средностатистически гражданин?
 35. 1 реакция
  Принципно да. Само да вметна, че краят му никога в България не е бил държан. Краят е изпуснат и т.нар. мерки НИКОГА, в НИТО ЕДИН МОМЕНТ не са спирали разпространението на този вирус. Затова и той е разпространен в Цяла България. Само един елементарен пример: Изолацията наистина работи. Обаче наистина изолацията. Заключване вкъщи, без излизане, без ходене за хляб, без плащане на сметки, без пътуване до село, без дишане на въздух от коридора. Проблемът е, че тази изолация работи само по време на изолацията. Защото, когато излезем от вкъщи след 2 години, ако хипотетично сме складирали 200 кг консерви и 700 рула тоалетна хартия, навън ще има същите разпространители на вируси, само дето вече ще ни чака дълъг списък от вируси, непознати за телата ни, за които нито ще имаме антитела, нито ще имаме нужната имунна система да се борят с тях наведнъж или даже поотделно.
 36. 1 реакция
  Над 219 вида вируса могат да заразяват човешкия вид. Имам спомени, че в темата дадох линк към близо 300, но сега не ми се рови. Проблемът винаги е един и същ - неграмотността, заради която хората си мислят, че нещо е специално и налага извънредни мерки и лишаване от права и свободи. Хора, които никога досега не са умирали, умират. Вчера 300, днес 300, утре 300 само в България. А по същото време от коронавирус може да са общо 0. Иначе добре дошло, ако умре болен от рак в последен стадий - те директно влизат в статистиката на покосените от настинката коронавирус. А дали изобщо е тестван за коронавирус, дали финансово пристрастните медици отчитат тези резултати, дали засечения коронавирус е коронавирус 19, пък дали са само антитела на нещо изкарано преди месеци... Важното е да се отчете някакво число за да се оправдае някакъв милиард задлъжнялост и държавна несуверенност.
 37. 1 реакция
  Скоро се учудих от една реклама по известна телевизия, как лекарството им предпазвало от 100 вируса, които ходят по хората И изпаднах в паника. Не бил 1, а цели сто и един! Егати света, в който живеем. Бегом марш на Марс! Там поне живот няма по последни данни
 38. 1 реакция
  Аз не казах ли,че там където беше "бум"-а ще се оправят...а ние ще се влачим..до куково лято...
 39. 1 реакция
  Някой точно това очакваше! Или поне така твърдеше. Името му е Бойко Борисов, а ти самия беше убеден че за икономиката ще има само леки проблеми, от едно малко затваряне.
 40. 1 реакция
  400 души умрели за да се създаде военно положение, а за 300-та души, които умират всекидневно, тях кучета ги яли. Те не са важни, тях никой Миро не ги брои. Никой Миро не знае от какво умират. Питах назад може ли някой да изброи поне 100 болести и причини за смрътност в България, които са по-смъртоносни от коронавируса, но невежеството мълчи и повтаря напапагаленото. Тоалетната, клавиатурата, тоалетната, клавиатурата и после защо се получават нехигиенични теми. Глупостта е съпровождащо заболяване. Основната причина за смъртта ще бъде масовото обедняване на народа; продаденото бъдеще и перспективи да имаме някакво, каквото и да било икономическо, разбирай финансово, развитие; самоубийствата и съсипаната психика; хората, които РЕАЛНО са болни, но не смеят или им забраняват да отидат в болница; и наследството да се слушат некомпетентни хора само защото се произнасят за неща, за които дори нямат образованието. Съдейки по това, колко ти е комфортна надупената поза, бременността може да е съпътстващо заболяване за твоето скодоумие. Поинтересувай се откога има случаи на коронавирус. Доказаните случаи са от 9 месеца.
 41. 1 реакция
  Коронавирусът е разпространен във всяко кътче на България. Помагат ли мерките срещу разпространението му? Пълен провал. Вероятно защото те бяха обречени изначално. Обаче с този провал се харчат парите на данъкоплатците, прави се бизнес, приемат се под сурдинка закони, които ощетяват правата и финансите на хората. Сега било рано, 9 месеца цирк, факти, които се потвърждават с всеки ден, обаче "почакайте още". Само тъпанар ще иска да бездейства, когато има доказателства, че се извършва геноцид над собственото му население. А 8 вида коронавируси могат и живеят в хората.
 42. 1 реакция
  Днес една Каварна отразих.. Хем на гости на приятел от казармата, хем плажче .. Айде
 43. 1 реакция
  Ха-ха! Точно тебе те маниПОЛИРАТ! Но....., нямаш оправяне!
 44. 1 реакция
  Да, и аз го видях, но в публикацията никъде няма цитирани официални източници или поне институции от Евросъюза. https://www.reuters.com/article/eurozone-economy-croatia-bulgaria/eu-to-back-croatia-bulgaria-in-first-step-to-join-euro-sources-say-idUSL8N2EG1VG Тази "новина" на Ройтерс за сега остава в сферата на спекулациите.
 45. 1 реакция
 46. 1 реакция
  За това, че влизаме в чакалнята! Ако приемем еврото, ще цъфнем и ще вържем.
 47. 1 реакция
  Харе Кришна, Хари Потър и Мата Хари. Ей тва е. От утре ставам будист.
 48. 1 реакция
  Мога да кажа, че имам доверие на Боян Страхилов http://www.psychotherapy-bg.org/боян-страхилов/ или Даниел Троев http://www.danieltroev.com/2018/03/психологически-консултации-и-психот.html
 49. 1 реакция
  Свиквай с 10, 7 е отживелица и вече не се поддържа... ...почти. Изобщо не разбирам какво сте се вкопчили в тая 7ца.
 50. 1 реакция
  Как така Емил Костов да не е взел отношение...изчакайте компетентното му мнение!
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...