Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание на 14.10.2019 от всички места

 1. 7 реакции
  Щом имаш достатъчно излишен кабел както си написал, махаш късото парче (1,5м) сваляш F-конектора от него и погледни как е направено преди да го завиеш на останалата дължина на кабела. Жилото трябва да не се опира никъде по корпуса на F- конектора. Сега вече при изключен приемник завиваш F-конектора към конвертора като прилагаш малко сила да вкараш първо жилото на кабела и чак тогава го завиваш. Значи - жилото(средния дебел проводник трябва да е по дълъг около 6-7 мм повече отколкото изолацията и ширмовката. Ширмовката да е заголена за да се завие по вътрешната страна на резбата във F-конектора. Всичко се прави много лесно със макетно ножче. След това включваш приемника и не трябва да имаш никакви проблеми. Коаксиален кабел не се пречупва така, както ти си направил. Това са елементарни правила в техниката, другарю! Успех от мен и приятна седмица на теб и фамилията!
 2. 5 реакции
  Прекалено сте лаконичен в отговорите си. Ни снимка на разглобения планшет, ни модел, марка, година. Последно от мен. Проверява се напрежението на старт-бутона. При наличие ( указва на изправен контролер на захранване ) се откача акума и там се закача лабораторен блок с зададен 3.8V и ограничение на 1.5А. Пореден старт и ако не, се търси дефектен елемент, чрез тепловизор.
 3. 2 реакции
  Ама трябва да снимаш крайния резултат, който е идентичен по външност с крайния резултат от останалите видове закуски
 4. 2 реакции
  Благодаря ! Вероятно сбърках, като написах, че аз съм го правил. Твърде ми е непознато. Техниците от Булсатком ще са го правили. Аз имах работа с този кабел, само, колкото да го закова по стени и по ъгли, за да заобиколи една врата по най-културния и ненатрапчив начин. Сега ще го направя за образец ))
 5. 1 реакция
 6. 1 реакция
  Ако не ти се занимава да разместваш кабелите и тнт, можеш да срежеш прекъснатото място и да направиш снадка там. Силно ти препоръчвам да му удариш едно тиксо отгоре, за да не влиза вода. При мен една такава снадка с времето се окисли и започна да правиш лош контакт, но като я смених и сложих тиксо стана "вечно"
 7. 1 реакция
  Прави се дупка през дограмата ако е дървена или през околната монтажна пяна ако е алуминиева или пластмасова и кабелът минава през нея. Може да се снади с муфа и F конектори, а ако има излишен кабел да се пусне без такава снадка.
 8. 1 реакция
  Аман от дървени философи. За мен е хардуерен дефект - прегрял от игра. Разбира се, точно се установява чрез измерване. Макар че тези не са направени да се ремонтират. Проблемът си е твой като не съхраняваш важната си информация (работата) и я смесваш с удоволствията (игрите, децата). Ако ти е важна информацията се обърни към специализирана фирма. Иначе китайската еднодневка си е за гюма.
 9. 1 реакция
 10. 1 реакция
  Kакво напрежение отчете волтметърът?
 11. 1 реакция
  Кой, долния или горния?! ... Че си шижофреник са лъжат ... долния отдална е летален ...
 12. 1 реакция
 13. 1 реакция
  логика на дръта пенсия нямаме нищо лично против теб просто излагаме възгледите си за живота, а ти се хващаш за думите...буквално никой не е казал че си тъпа щом търсим контакти с теб, определено не те смятаме за такава ама какво разбирам аз с кухата си глава
 14. 1 реакция
  Понамали малко шуротиите . . Никой не те пита на какво е равно 35.Представи си знаем какво е btu и какво е kw, както и как се преобразува едното в другото.Питат те за точния модел., а не за годината. Моделите от 2016 може да са на R410, а тези от 2019 са на R32. което просто означава, че този от 2016 е по-добър. Видно е че нищичко не вдяваш от климатици, но редиш помпозни изяви и квалификации.Дайкин е единия от трите най-добри производителя.Самият R32 е тяхна разработка. Трудно е да повярва някой някой на твърденията ти за некадърността им.Схеми и сервизни ръководства за Дайкин има за повечето модели, а схемните решения на останалите са практически едни и същи. А филтри има .Достатъчно е да пуснеш търсене с Гугъл. Ти може и да не говориш за праховите филтри, но в климатиците други няма.Допълнителните също са прахови, но имат и допълнително предназначение(Е при някои марки има филтър-дехидратор, но той не се сменя практически никога, а клиента и 80% от фирмите продаващи климатици по никакъв начин не могат да го сменят.На заварка е.Сменя се само при ремонт на хладилния контур.) Праховите филтрите не се сменят, а се почистват.Действително могат да се повредят, но затова е нужно клиента да е рядко прост и глупав.Какво да се повреди на една мрежичка? Затова и рядко се намират.Допълнителните филтри пък ги има навсякъде..
 15. 1 реакция
 16. 1 реакция
 17. 1 реакция
 18. 1 реакция
 19. 1 реакция
 20. 1 реакция
 21. 1 реакция
 22. 1 реакция
  Кабелът е RG6. Коаксиален, едножилен, с оплетка. Връзва се с конвертора с F-конектор. Няма нищо сложно.
 23. 1 реакция
 24. 1 реакция
 25. 1 реакция
  Все повече пациенти на доктора в този форум, а той /форумът/ дори не е медицински...
 26. 1 реакция
  Не си ли го помниш? Ми явно не си струва да ти отговарят.
 27. 1 реакция
 28. 1 реакция
 29. 1 реакция
 30. 1 реакция
  Я ни снимай и покажи новичката кола дето ти я караш!Запознат ли си въобще с лизинговите схеми и какво голямо набутване са!Наясно ли си,че освен тези 400 лв има още едни 150-200 лв месечно за задължителното пълно каско?За 5 години са едни 10к оскъпяване!Въобще като сравняваш на запад и у нас, защо не сравниш и доходите и стандарта?Толкова глупости,митове и легенди на едно място рядко се срещат!Ако имаш бюджет 25-30к и можеш да си го позволиш,да, новата кола е за предпочитане естествено.Тези лизинги хич и не ги споменавай!Другият вариант е с твоя акъл(понеже ти е в излишък гледам)да купиш на човека нова кола(не 10 годишна) с бюджет 6-7-8 к!
 31. 1 реакция
 32. 1 реакция
  исках да кажа, че ако не е видно в картинката, няма как да познаеш дистрибуцията демек темата не е игра за познаване, а за показване на работния плот, да покажеш какви са ти вкусовите и предпочитанията дава се описание на дистрибуцията ако не е видно на картинката и графична среда в случая съм ползвал wifislax 4.12 и xfce разбира се, че не съм показал работния плот, щото е шарения и шъ паднете ут смех
 33. 1 реакция
  плоска ти е главата. става само за поставка.
 34. 1 реакция
  Надявам се да има, но нямам високи очаквания. Там където царица е парица, хора с идеали не оцеляват. Само играчи.
 35. 1 реакция
  Аз знам че Русия може да изравни цялото земно кълбо, но пак казвам, че тя никога не се е заканвала да го направи.
 36. 1 реакция
  Те на американците и шегаджиите им са изкуствени.
 37. 1 реакция
  Русия никога не се е заканвала да изтрива някого от лицето на Земята! Запиши си го някъде! Тва също е приоритет на американските войнстващи старчета от типа на сенатор Маклейн. На външен вид старче като легендарния Чарли Дрейк, само че не шегаджия, а злобно и подскачащо в слюнка от закани за унищожение.
 38. 1 реакция
  От време на време да. Мисли че тази тема си е 100 процентово социално инжинерство
 39. 1 реакция
  Това че и в Русия има гейове, хич не ги прави лидери в областта Мирчо. В тва отношение, не могат да настигнат US даже срещу тях да тичат.
 40. 1 реакция
  (Недодялано изпражнение на) FreeBSD и после що се пулим през диопри.
 41. 1 реакция
  Абе ние се смеем, ама вижте какво става междувременно в мостанистан: Сметната палата постфактум е заличила данни от доклада си за НАП Явно без да искат, са показали черно на бяло, как фирмите покрай герп и дпс крият доходи и не плащат данъци и осигуровки, или не плащат колкото би трябвало да платят. Та се е наложило после да търкат...Не само в доклада си, ами и от сайта на НАП, щото наскоро пак беше паднал за известно време. Ако някой е успял да разбере тук де, на други места беше коментирано как няма достъп.
 42. 1 реакция
  Е няма да е .. в неделя го дават летни температури. И по-добре. П.С. Не разбирам защо скалата вика, че ние сме били алкохолици като оная в долината на обречените през 20 минути вика наздраве..
 43. 1 реакция
  като влязох в тая тема и вече бях обиден, назад сте с тенденциите
 44. 1 реакция
  ся .. на теб наздраве а онуй с дългото име баба ша му речи кот требва то иначе да знаеш мома скоро нем да види ... изпростело е от ушите ша одиш ама друг път ...
 45. 1 реакция
  ти да видиш катед шестица Скала що ме ръчкаш така ..ей и ти ама ооо на баба Юбавото то .. ходи ли да си чокнеш нейде от некоя нянка или по мъжко ти се оди
 46. 1 реакция
  Пич не те познавам ама ми е много чудно що се занимаваш да се обесняваш в друга тема с хора ,които и с пот не моиш ги пребориш .. не ,че не вдяват ами да се правят на интересни упс изчезна ми мисълта .. та такива хора просто ги заеби те ще си останат цял живот такива - неразбрани - недоебани
 47. 1 реакция
  "Някои неща имат стойност, други- цена!" Стив Джобс
 48. 1 реакция
 49. 1 реакция
 50. 0 реакции
  И процесора е.....? Или да започва хвърлянето на боба.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...