Премини към съдържанието

Топ Потребители

 1. _nib_

  _nib_

  Лига на легендите


  • Харесвания

   756

  • Публикации

   26522


 2. haidukpikaso

  haidukpikaso

  Лига на легендите


  • Харесвания

   622

  • Публикации

   99671


 3. Мойра

  Мойра

  Лига на легендите


  • Харесвания

   281

  • Публикации

   48029


 4. AAUUXX

  AAUUXX

  Лига на легендите


  • Харесвания

   237

  • Публикации

   6688Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание от 10.10.2019 от всички места

 1. 8 реакции
  Мадончето е доволно! Благодаря на всички за подкрепата и положителната енергия, която излъчвахте! Представих по-добре отколкото очаквах. Но другият път- повече!
 2. 7 реакции
  Щом имаш достатъчно излишен кабел както си написал, махаш късото парче (1,5м) сваляш F-конектора от него и погледни как е направено преди да го завиеш на останалата дължина на кабела. Жилото трябва да не се опира никъде по корпуса на F- конектора. Сега вече при изключен приемник завиваш F-конектора към конвертора като прилагаш малко сила да вкараш първо жилото на кабела и чак тогава го завиваш. Значи - жилото(средния дебел проводник трябва да е по дълъг около 6-7 мм повече отколкото изолацията и ширмовката. Ширмовката да е заголена за да се завие по вътрешната страна на резбата във F-конектора. Всичко се прави много лесно със макетно ножче. След това включваш приемника и не трябва да имаш никакви проблеми. Коаксиален кабел не се пречупва така, както ти си направил. Това са елементарни правила в техниката, другарю! Успех от мен и приятна седмица на теб и фамилията!
 3. 7 реакции
  Зъболекар се хвали на приятел: - Дъщерята и тя се включи в семейния бизнес... - И тя ли стана зъболекар, бе? - Не, сладкарка...
 4. 6 реакции
  Ако искаш да спестиш от нещо, жертвай от памет или устройства за съхранение (които винаги може да добавиш месец-два по-късно), но никога от захранване.
 5. 6 реакции
 6. 5 реакции
  Прекалено сте лаконичен в отговорите си. Ни снимка на разглобения планшет, ни модел, марка, година. Последно от мен. Проверява се напрежението на старт-бутона. При наличие ( указва на изправен контролер на захранване ) се откача акума и там се закача лабораторен блок с зададен 3.8V и ограничение на 1.5А. Пореден старт и ако не, се търси дефектен елемент, чрез тепловизор.
 7. 5 реакции
  - Знаеш ли кои са най-използваните уреди в един фитнес? - Не. - Кантар и огледало.
 8. 5 реакции
 9. 5 реакции
 10. 5 реакции
  плоска ти е главата. става само за поставка.
 11. 5 реакции
  Абе ние се смеем, ама вижте какво става междувременно в мостанистан: Сметната палата постфактум е заличила данни от доклада си за НАП Явно без да искат, са показали черно на бяло, как фирмите покрай герп и дпс крият доходи и не плащат данъци и осигуровки, или не плащат колкото би трябвало да платят. Та се е наложило после да търкат...Не само в доклада си, ами и от сайта на НАП, щото наскоро пак беше паднал за известно време. Ако някой е успял да разбере тук де, на други места беше коментирано как няма достъп.
 12. 5 реакции
 13. 4 реакции
 14. 4 реакции
 15. 4 реакции
  Мирча Кришан и Сорина Дан - Краставицата_(480p).mp3 Отнася се за всичките ти коментари по-горе! Но ти нямаш право да признаеш, че си за смях на целия форум (без 2-3 тебеподобни). В момента бизнеса се нуждае от инженерни кадри. Ориентирай се навреме!
 16. 4 реакции
  Напротив, дори предния строй си бе по-добър за страни като нашата. Тук бъркате. Сравнявате нашето положение с положението на народи или страни, които никога не са били роби или не са водили сериозни войни. Точно там ви е грешката - сравнявате ябълки с круши. Тоест, вземате защитената част на Европа от нападения и я сравнявате с онеправданата част на Европа, която си е патила през вековете и е защитила сегашните ви Западни ценности. Признай, че е така.
 17. 4 реакции
 18. 4 реакции
  Аз стоях срещу отворения хладилник и усилено свалях килограми със сълзи…
 19. 4 реакции
 20. 4 реакции
  - "Аз знам, че нищо не знам" - Сократ - "Знаещият не е всезнаещ. Всезнаещият не е знаещ." - Лао Дзъ - "Н`дей много зна" - Баба ми
 21. 4 реакции
 22. 4 реакции
 23. 4 реакции
 24. 4 реакции
 25. 4 реакции
 26. 4 реакции
  Българска пенсионерка изкачи Еверест с фразата: - Я само да питам нещо...
 27. 4 реакции
  Добре де, извинявам се. Това е защото не улазям ф оная тема и съм са объркАл де е истинската кръчма. Е, снощи докато чаках тука да ми каже някой дали ша ми изпукат кокалите ако сръбна и аз едно видях в началната страница че тукашните пишат у друго кръчме. Надзърнах, ама ми влезнаха едни виненки ф носа и изченах бърдже. Наистина ми е мъгла ко става там, та може и там да са истинските специалисти. Я, ти си отговорил на Мадона вместо мен, звинявам са. Явно нещата са се променили, щото от предишни спомени там шефката спеше до дъсно и кръчмата отваряше по обед. Ма явно са променили работното време. Ша са постарая, ама не обещавам. Не знам наде ша ма завей ветъро, ама ша гледам да съм тук. Ся отивам до Варна ( не, не, няма да почивам пак) - ша напрая едно тинтири-минтири и ша гледам да са прибера навреме за наздравиците...
 28. 3 реакции
 29. 3 реакции
  Като гледам имаш 16GB memory, защо се интересуваш дали е много или малко използваната памет? Реално това дето всички го гледат - колко памет заема приложение е глупост - неизползваната ти памет е waste ресурс, ако си стои. Access time - то и към паметта ти и много по-бъри, за това доста приложения - браузъри, kernel и т.н. държат ресурси там за по-бърз достъп. Това не значи, че ще ти свърши паметта (в повечето случаи), има имплементиран механизъм в приложенията, който следи заеманата памет и когато стигне до някакъв лимит се зачиства.
 30. 3 реакции
  Как се казва наистина умна блондинка? - Голдън ретривър.
 31. 3 реакции
  Пълни една осем литрова и я изсипва в пет литровата. Изпразва пет литровата и изсипва останалите 3 литра от първата в пет литровата. Пак пълни осем литровата, допълва пет литровата и в осем литровата има останали 6.
 32. 3 реакции
  Не е вярно. Може и мърдва, а след това остават няколко трупа.
 33. 3 реакции
  Ти само да изтрезнееш, просто си представям как ще се напиеш
 34. 3 реакции
 35. 3 реакции
 36. 3 реакции
 37. 3 реакции
  Беше уникална глетка! Няколко дни след това нъщия този адвокат ми звъня в десет часа през ноща и успя и мен да ме вдигне във въздуха на метлата.
 38. 3 реакции
 39. 3 реакции
  Русия никога не се е заканвала да изтрива някого от лицето на Земята! Запиши си го някъде! Тва също е приоритет на американските войнстващи старчета от типа на сенатор Маклейн. На външен вид старче като легендарния Чарли Дрейк, само че не шегаджия, а злобно и подскачащо в слюнка от закани за унищожение.
 40. 3 реакции
  Това че и в Русия има гейове, хич не ги прави лидери в областта Мирчо. В тва отношение, не могат да настигнат US даже срещу тях да тичат.
 41. 3 реакции
 42. 3 реакции
 43. 3 реакции
 44. 3 реакции
  Не може фсички делници да са фторници ил среди .. Камбаната бие .... идват празници! Петък е! Вечер е! Време е за .... Наслада от добре свършената работа през изминалите фтирници.
 45. 3 реакции
 46. 3 реакции
  Така е. Откакто пих газ се чувствам простичък, тъпичък, но здрав! А здравето е най-важно. Намасте...
 47. 3 реакции
  Твърде вандалски способ. Има по-елегантно решение - изтегляш архива, разархивираш в папка, закачаш на на лентата със задачи файла webcam и си имаш превключвател на камерата - като ти трябва я пускаш, като не ти трябва, я изключваш: Може да се направи и с два шорткъта - един за спиране, един за пускане: За спиране: Създай пряк път до файла - при мен примерно е M:\Repair\WebCam On-Off\WebCam.exe, редактираш шорткъта да изглежда така M:\Repair\WebCam On-Off\WebCam.exe /OFF. Променяш и иконата, като укажеш файла M:\Repair\WebCam On-Off\WebCam.exe за източник на икони и избираш червена и кликаш бутона [Apply]. За пускане на камерата: Аналогично създаваш пряк път M:\Repair\WebCam On-Off\WebCam.exe /ON и зелена икона от файла M:\Repair\WebCam On-Off\WebCam.exe Но не е зле първо да се убедиш, че компютърът ти е чист от зловреден софтуер:
 48. 3 реакции
  Аника! Образуваш ми потрес начи... Чи тя ракията не се вари! Вари се супа или компот... Рикията се пече! В краен случай се дестилира...
 49. 3 реакции
 50. 3 реакции
  Вуте хванал златната рибка. 1-во желание: - Да умре на комшията кравата. - Ок.. 2-ро желание: - Да умре и на другио комшия кравата. - Ок.... 3-то желание: - Да умре и мойта крава - Е, що и твойта, бе? - Да нема от къде да си купат млеко... д*ба тяя`ната мама, д*ба..!
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+03:00
×
×
 • Добави ново...