Премини към съдържанието

Топ Потребители


Най-харесвано

Показва най-харесваното съдържание от 14.01.2019 от всички места

 1. 6 реакции
  Пичага! Тези интегрални схеми не са около, а на самия радиатор. И това, дето ти е написал Филипов, е точно така. Можеш да я монтираш направо на радиатора, без паста. А като искаш паста, са ти дали линк за покупка. И с мармалад да я залепиш, ако ще свирне, ще свирне. Но нали ти казах, че много ме съмнява. Хубавото при теб е това, че направи 10 страници тема, без да има никаква полза за теб.
 2. 5 реакции
  Целта на термопастата е да отведе по-добре топлината от интегралната схема /или от процесора в компютрите/ към радиатора. Затова термопастата е топлопроводима. А за да е топлопроводима, тя е с метални включвания - примерно частици сребро. Силиконът е термоизолационен - той не провежда топлина и той ще изолира интегралната схема от радиатора и интегралната схема ще се нагрява повече, ако е намазана със силикон, отколкото ако е без силикон, и може да пробие /да изгори/. А когато слагаш термопаста, трябва да внимаваш да не сложиш прекалено много и при монтажа да не излезе извън интегралната схема. Защото термопастата е електропроводяща и може да даде накъсо съседни крачета на интегралката.
 3. 5 реакции
  Първо задължително проверка и инсталиране на dotnet framework 3.5
 4. 4 реакции
  Здравейте приятели с днешна дата! Предупреждавам Ви: Внимавайте с Интернет! Защо казвам това? Защото днес мой много близък човек си забрави телефона и отиде на работа. Обади ми се с молба да го включа да се зарежда. Започнах да натискам копчетата му, за да видя състоянието на батерията. Появи се надпис „Телефонът се отключва с пръстов отпечатък“. Реших да го погъделичкам с моя. Очаквано изписа „Неуспешен опит.“ Но добави един прозорец, където беше публикувана моята снимка , Интернет и името ми. Както знаете аз не съм инкогнито в Интернет, а с физиономията си и с името си. Телефонът ме позна!?! БЯХ ИЗУМЕН! Вариантите са два: 1.Моят отпечатък се намира единствено в Националната здравна каса, тъй като го положих веднъж, когато се лекувах в пловдивската болница „Света Мина“, по времето на министър Москов. Вероятно си спомняте, че той въвеждаше такава практика-вместо болният да разнася лични документи от кабинет на кабинет(които лесно може да загуби, най-вече защото априори е притеснен и вероятно разсеян), да се изисква от него само полагане на пръстов отпечатък. Вероятно въпросният телефон е направил връзка с касата. 2.Чрез една от камерите си, телефонът е разпознал физиономията ми. Не познавам в подробности технологията на заключване на телефона с пръстов отпечатък, респективно дали тогава се включват камерите му, затова не съм сигурен дали е това. Приятели, ако ми позволите ще перефразирам Апостола: „ИНТЕРНЕТ Е В НАС И НИЕ СМЕ ВЪВ ИНТЕРНЕТа“ Пазете се от Интернет и бъдете здрави!
 5. 4 реакции
  1-во в Русия комунизъм няма от началото на 90-те години на миналия век. 2-ро в Китай още от 60-те тръгнаха по различен път, от този на СССР и комунизмът, който ние познаваме. При САЩ и ЕС нещата са още по сложни, но политиката там е всичко друго, но не и "демократична". Това е някаква неоколониална политика от типа "Властта в ръцете на богатите", разигравайки цирк пред простолюдието внушавайки му, че от обикновения човек зависи политиката на страната, че е свободен, че има определени човешки права, а на практика далеч не е така.
 6. 4 реакции
  Не пипай крайните че няма да се оправиш с изолациите. Просто трябва да се притегнат ако са опуснали втулките. Или фабрично не са ги стегнали. Като има работещ канал е лесно да се сравнява. Обърни внимание на преднапрежението на крайните.
 7. 3 реакции
  Сигурно ли е, че има файда от копането вече? Конфигурация - аз разбирам компютърна система, в този ред на мисли специализирах хардуер не е ли по-производителен? Нещо ми липсва бизнес плана Ви, а като гледам и друго липсва. "Не си хвърляйте парите през балкона!" Офф "Мотика 2019"
 8. 3 реакции
  Чакай аз да ти река за приятелите! Даже мога да ти река как да ги различиш - добрия от лошия. Казват, че приятел в нужда се познава. Вярно е. Помисли, ако закъсаш, има ли на кого да се обадиш да дотърчи да те спасява. Ама ей тъй, да можеш го в дигна с твойта беда по всяко време. Има и друга приказка: „Дръж се здраво за приятел, дето ти се кара!“. Това иде да рече, че приятелят не е само тоя, дето да му ревеш на рамото. Ами и такъв, който да ти рече и кога бъркаш, кога си кривнал от пътя, пък да те пораздруса малко, да те намести. Обаче има и трето, дето иде най-важно - приятел в радост се познава! Българската душица е малко така устроена, че като ти е на теб крив животът, трудно се радваш за другия, даже по-скоро болно ти става той като е добре. Същинският ти приятел е този, дето като те споходи радост и той се радва с тебе наравно! Туй е оня, бедният ти приятел, дето едва свързва двата края, ама ако на теб ти дойде сполука, ще ти стисне ръката! Туй е оная приятелка, дето сърцето ѝ е опустяло от самотия, ама ако ти срещнеш твоя човек, тя ще се радва за тебе и твойта обич! Или пък оня приятел, дето един ден ще издума, че майка му стара, ти си по-голям майстор от него. И ще е горд, че се знаете. Я помисли, не е ли понякога по-лесно да избършеш не чии сълзи от мъка, отколкото да се зарадваш на чуждата радост? Особено ако ти я нямаш отдавна. Знаеш ли, Райно, някога българинът е палил свещичка за дявола. Когато усети как го бодва завистта, най-вече към близък. Тогаз отивал тоя човек на гола поляна и палел свещ. Признавал си, че чул гласа на дявола в себе си и му викал на рогатия, че го знае къде е и ще му вземе силата. И е забождал свещта в пръстта, че да му помогне земята и да изпие дяволската завист. Да ти кажа, много нещо можеш да разбереш за себе си, ако си видиш приятелите. Ако се огледаш в тия около тебе, харесва ли ти, или не, ще видиш точно колко чиниш и какъв живот ти е по мярка... Думите на баба Мария Стоянова, "Стопанката на Господ"
 9. 3 реакции
  Която и да вземете, няма голямо значение. За този бюджет всичките са един китайски боклук. Не се отговаря с <цитат> !
 10. 3 реакции
  Нищо ново под слънцето. Технологичният свят вече е виждал подобни подмени на носители. Дискети, Видео касети и т.н., всички знаем, да не изброявам. Съвсем резонно HDD ще отстъпят място на SSD. Колко време обаче е останало на HDD, е трудно предвидимо. Факт е обаче, че дори на корпоративно ниво, вече погледа е обърнат към SSD. Тия доводи дето ги разправят, че видите ли от скапано HDD можело да му се вадят данните са много неустойчиви. Бизнеса се учи и все повече хора правят бекъпи. Домашните кликачи пък в много малък % са готови да и платят солените цени, за да им бъде възстановена информацията. Колко фирми ще продължат да поддържат и инвестират в оборудване и кадри за такива процеси, при условие, че тенденцията е работа им да намалява значително.
Резултатите са според часовата зона Sofia/GMT+02:00

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.