Премини към съдържанието

Избор на редактора

Интересни неща от форума, лично избрани от редакторите

Проверяват изхарчените пари за Пловдив - европейска столица на културата
Окръжна прокуратура-Пловдив се самосезира за евентуално извършено длъжностно престъпление, свързано с разходването на средства за откриването на „Европейска столица на културата – Пловдив 2019“ на 12.01.2019 г., съобщиха от прокуратурата.

В съобщението се уточнява, че прокуратурата се е сезирала след множество публикации и коментари в различни медии.

Възложена е проверка на сектор „Икономическа полиция“ при ОД на МВР-Пловдив, като е определен 30-дневен срок за приключването й.

Пловдив е Европейската столица на културата

Организирането на целия спектакъл струва 2,2 млн. лв. с включено ДДС. От сайта на фондация „Пловдив 2019“ става ясно, че цената на сцената с прилежащите й подиуми e 219 053 лева без ДДС. Цялостното техническо обезпечаване на спектакъла, което включва озвучаване, осветление, видео оборудване, екип, е с общ бюджет 880 124 лева без ДДС, посочва "Дарик".

Още 1 милион лева са похарчени за допълнителни разходи. От тях малко над 100 000 лева са за настаняването и кетъринга на артистичния екип,  ак толкова струват хонорарите на артистите, които бяха на сцената.
  • Харесва ми
 • 0 отговора

Ред за възстановяване на надвзетите суми при купуване на е-винетки
На потребителите, платили неколкократно за електронна винетка за един и същ регистрационен номер с един и същ период на валидност, ще им бъде възстановявана надвзетата сума.

Необходимо е потребителят да изпрати заявление в свободен текст, адресирано до председателя на Управителния съвет на Агенция “Пътна инфраструктура”, в което да опише казуса. Към заявлението трябва да бъде приложена следната информация:
•    При картово плащане – регистрационен номер на автомобила; PAY номер; начин на плащане – чрез мобилно приложение, чрез уеб сайта bgtoll.bg или терминал за самотаксуване. В случай, че плащането е извършено чрез терминал, моля да посочите обекта, в който се намира устройството;
•    Плащане в брой – разписка за плащане;
•    По банков път – платежно нареждане, съдържащо съответния PAY номер, който системата генерира; регистрационен номер на автомобила.

Искането ще бъде разгледано и сумата ще бъде възстановена до 30 дни от постъпването.  Потребителят трябва да посочи и банкова сметка, на която да бъде преведена сумата.

Заявления ще могат да подават потребителите, купили е-винетка от: специализирания сайт www.bgtoll.bg, мобилното приложение BGTOLL, терминалите за самотаксуване и на каса в брой в Областните пътни управления. Документите трябва да се изпращат на адрес: гр. София, пл. “Македония” 3, Агенция “Пътна инфраструктура” или в Областните пътни управления.

Постъпилите към момента заявки за надвзети суми са 0,1 % от продадените електронни винетки, които към 10 януари са 131 737.  

Днес е възстановена надвзетата сума на деветима потребители, които са купили по две винетки за един и същ период и с един и същ регистрационен номер. Плащането е извършено след проверка на заявлението и приложените документи.

Напомняме, че за сгрешени по вина на потребителя символи от регистрационния номер на превозното средство суми не се възстановяват. В чл. 10а, ал. 3 от Закона за пътищата е записано: "Винетната такса се заплаща от собственика или ползвателя на пътното превозно средство след деклариране на регистрационния му номер, категорията на пътното превозно средство и периода на валидност и важи само за пътното превозно средство, чийто регистрационен номер правилно е бил деклариран от собственика или ползвателя му". Отговорността за правилното деклариране на регистрационния номер на превозното средство е на потребителите.

 

източник: www.bgtoll.bg
  • Харесва ми
 • 16 отговора

Размина ни се инцидент, подобен на този в Хитрино
Машинисти на частна жп компания за малко да повторят Хитрино

 

Тежък жп инцидент се размина за малко, след като машинисти на транспортната компания „Булмаркет Рейл Карго“ не спазват сигнализация на гара Ветово.

Инцидентът се е случил вчера сутринта в 5:22, когато влакова композиция с 24 вагона биодизел преминава без разрешение през гара Ветово, която е само на 60 километра от Хитрино по същата жп линия. Отделно фирмата е собственик на взривилия се влак в близо до Шумен.

Машинистите не спазват разпореждане на влаковия диспечер да спрат в гарата, за да бъдат надминати от пътнически влак.

Подминават червения изходен сигнал, срязват изходната стрелка и продължават към следващата гара Ястребово, където най-сетне принудително са спрени.

Там са задържани от служители на НКЖИ, а по-късно композицията е продължила по маршрута си Варна – Русе. Според официална позиция на компанията, цитирана от онлайн медии, машинистите са получили сигнал с фенерче за продължаване транзит от дежурния ръководител на гара Ветово.

Сериозното нарушение на безопасността за малко е можело да завърши с десетки жертви.

Сформирана е оперативна група от Звеното за разследване на произшествия в железопътния транспорт.

 

източник: Монитор

 

Малко пресилено изглежда. Все пак биодизела се пали доста по-трудно...Пък и вероятността  за взрив е значително по-малка...Обаче влакът е пак на същата фирма, която предизвика трагедията в Хитрино. Правете си сами изводите, доколко устремени към печалбата чорбаджиите притежатели на „Булмаркет Рейл Карго“ им пука за вашият живот. Знаят, уверени са, че няма да бъдат съдени за убийство.
 • 3 отговора

За вредата от смартфоните за децата
Здравейте,

хайде да си съсставим всички заедно едно списъче за вредата за децата от ползването на смартфони.
На първо място аз се сещам за капаните в интернет в които могат да попаднат, ползвайки смартфон.
Детето е само някъде из града, гледа надпис - безплатнен Wi-Fi - и си вика, я сега да се нагледам на забранени вкъщи неща.

Друг неприятен момент с тия пусти смартфони е, че трябва да се плаща за достъпа до интернет, понеже няма навсякъде безплатен достъп.
То нали уж да си видиш и-мейлите нямало да глътне много мегабайти, ама точно там е уловката. Доставчиците на мобилни услуги разчитат точно на това, да се зарибиш че уж не е скъпо и после леко полеко да почнеш видео да гледаш на смартфона. Да станеш зависим от малкия му екран и да ти действо като наркотик без който не можеш. Понеже нали като има в всяка къща достъп до интернет, няма как да ти продадат втори абонамент за вкъщи, та са му намерили цаката да ти продадат допълнителни абонаменти за достъп към интернет по 4G мрежата.

Децата се учат да пушат в юношеска възраст и после цял живот плащат данък Глупост. При мен кутия цигари е 6 евро, егати обирчийството.
По същия начин се опитват да им създадат зависимост от постоянно присъствие в социални мрежи, навсякъде. Отива до тоалетната хлапето в даскалото и айде да скива кво става в фейсбука ... . Или бяга от училище, за да си играе на игри със смартфона, понеже е набарало безплатно Wi-Fi.

Още по-перверзно е положението с цените на смартфоните. Станали евтини колкото обикновен GSM.
Обикалях наскоро по разни магазини във Франция и Белгия и Люксембург и цените ниски, особено на моделите поддържащи само 3G. Изобилие от евтини модели.
Моето дете ще сменя училището от септември, което вече няма да е в нашия квартал и ще трябва да го карам с кола и да ходя да го прибирам като добър татко, да не го брули вятъра и мокри дъжда и да не ходи по заледени тротоари. Хубаво, ама ще трябва да комуникираме по някъв начин следобяд, щото да се паркираш близо до училището ще е леко казано малко сложно. Та реших да почна да го обучавам да ползва мобилен телефон. Да ми се обажда, да ми праща СМС-и по един цент бройката и т.н. За целта купих 3 чисто нови мобилни телефона, за татко, мама и синчето. Та както каза един продавач, то детето да ни обяснявало на нас как работят, ха ха ха ... може и така да стане след година две ...
Обаче, част от другите деца на около неговата възраст имат смартфони.
Не знам родителите им с кой акъл им пъхат в ръцете подобни играчки, но е факт.

Дайте и вие примери с какво са опасни смартфоните за подрастващите.
 • 27 отговора

имате ли елхи за празниците?
Здравейте, искам да ви попитам нещо - имате ли истински елхи за празниците? Ние и нашия град - Берковица, нямаме. Гората ни е изсечена и на никой не му пука, нашите ме лъжат, все едно съм четиригодишна,  а остават 4 дни до Коледа и още нямаме елха. Изкуствена не искам, не мирише на гора и не изглежда като истинска елха.

Много ми е тъжно, за втори път в живота си няма да имам елха, а племенниците ми - за първи.   Много, много ми е тъжно, опитвам се да не плача, но не мога, не искам да си съсипя още повече очите.

Така ми се иска да можех да направя коледно чудо и всички да имат истински елхички.......... Но в България нямаме...............Щях да се радвам много, ако можеше Русия да ни помогне. С нашите дърва се греят маргиналите или се изнасят за чужбина, за радост на малките западни снобарчета,  а българските деца са принудени или да купуват пластмасовите боклуци, или да стоят без елха и да са тъжни.............

Толкова ли много искам, само една двуметрова елхичка............. Но пък и празниците свършват бързо, а преди  имахме ела за цял месец вкъщи..............

 

Благодарим за демокрацията, която даде права на маргиналите и престъпниците, а честните хора съсипва и смачква. Поне разпространете новината за града без елхи! Длъжни сте да го направите! Длъжни сте пред децата, които лишихте от бъдеще!
  • Ха-ха
  • Тъжен
 • 82 отговора

Не знам дали и колко хора ще скърбят за бившия американски президент. Масов убиец е, ама за някои се брои като "освободител" от комунизма.

 

резидентът (1989-1993 г.) на САЩ Джордж Буш старши почина на 94-годишна възраст, съобщи синът му, също заемал поста, Джордж Буш младши, предадоха световните агенции, цитирани от БТА.
.
"Джеб, Нийл, Марвин, Доро и аз с прискърбие съобщаваме, че след 94 забележителни години скъпият ни татко почина. Джордж Хърбърт Уокър Буш бе благороден човек и най-добрият баща, който биха могли да си пожелаят един син или една дъщеря", заяви Джордж Буш младши в изявление, пуснато в "Туитър" от говорителя на семейството Джим Макграт.

 

Буш е починал късно снощи в дома си в Хюстън, щата Тексас.

 

41-ият президент на САЩ Джордж Буш баща е живял по-дълго от всеки свой предшественик. По време на управлението му между 1989 и 1993 г. завърши Студената война и бе водена военната операция "Пустинна буря" срещу армията на иракския диктатор Саддам Хюсеин. Буш обаче изгуби шанса за втори мандат, след като наруши свое обещание да не въвежда нови данъци и на изборите от 1992 г. бе победен от демократа Бил Клинтън.
Джордж Буш баща е бил и герой от Втората световна война, конгресмен от Тексас, директор на ЦРУ и вицепрезидент на Роналд Рейгън.

 

Синът му Джордж Буш младши бе 43-ият президент на САЩ, а друг негов син, Джеб Буш, бе губернатор на Флорида.

 

Само още един американски президент, Джон Адамс, е имал син, който също е станал президент.
  • Харесва ми
 • 2 отговора

Понякога се налага да разменим каналите на аудио системата на компютъра си. Но няма как да се направи физически. Тогава на помощ идва софтуерният инструмент Equlizer APO. По-долу ще опиша постъпково как може да се направи това:

Изтеглете и инсталирайте подходящата версия на Equalizer APO (32/64 битова) за вашата система:Equalizer APO download | SourceForge.net
Инсталирането може да се направи в тих режим по следния начин – създайте .bat файл при изтегления инсталатор със следното съдържание:
for /f %%s in ('dir %~dp0EqualizerAPO*.exe /B /S /OD') do "%%s" /S
Конфигурирайте Equalizer APO да се прикачи към вашето изходно устройство (Обикновено е нещо като "Speakers - VIA HD Audio" or "Speakers - Realtek HD Audio"); това може да се промени и по-късно от инструмента "Configurator" от папката на Equalizer APO в Старт менюто на Windows

Може да изиска рестарт на системата. Потвърдете


Създайте нов текстов файл в папката C:\Program Files\EqualizerAPO\config и го преименувайте примерно като swapchannels.txt. Отворете файла.


Копирайте (Ctrl+C) от указаните най-долу ситуации (2.Х или 5.1) получерния шрифт и го поставете в полето на бележника (Ctrl+V):


Запазете файла


Стартирайте Equalizer APO's Configuration Editor


Уверете се, че горе вдясно в падащото меню вашето устройство е правилното
Ако е приложимо, премахнете всички предварително конфигурирани опции, като кликнете върху червената икона "минус" (или, ако се вижда, бутонът с две стрелки, насочващи надолу, след това "Remove")


Кликнете върху зелената икона "плюс", за да добавите нова конфигурация за вашето изходящо устройство, след което преминете към опцията "Include configuration file"


Изберете вашия файл swapchannels.txtSave/Приложете конфигурацията


Воала!

За размяна ляв и десен канал като съдържание на swapchannels.txt използвайте:

Copy: L=R R=L


За пренасочване на 5.1 канална система като съдържание на swapchannels.txt използвайте

Copy: L=R R=L SL=SR SR=SL

Забележка: Значение на използваните в текста символи:
L - ляв-
R -десен
SL -заден ляв
SR - аден десен
  • Харесва ми
 • 2 отговора

Инсталиране на Windows без външен инсталационен носител на BIOS MBR машиниЩе инсталираме нова ОС на втори дял на твърдия диск в качеството си на помощна система без използването на DVD, флашка или външен диск, с помощта на локален диск и безплатни приложения.На всек компютър UEFI интерфейсът изглежда различно. Главнното е да се рабере къде именно на вашия компютър да се включи режима на съвместимост с други операционни системи (Legacy) и как да изключим протокола за безопасно зареждане (Secure Boot), който не позволява ноутбука да стартира от произволен зареждащ носител, освен от инсталационния диск със заводския Windows. На HP Pavilion 17-та серия примерно изглежда така:


Раздел System Configuration - опция Boot Options. Преминаваме в Legacy Support и включваме режима на съвместимост с други операционни системи (Enabled). После включване на Legacy, протоколът за безопасно зареждане (Secure Boot) "отсича" в автоматичен режим и само след това може да се инсталират нови 64-битови операционни системи.Няма да се занимаваме с вече инсталираната операционна систем на диск (C:), а диск (D:) ще използваме за експерименти. Диск (E:) е хранилище (кино, музика и др.). Често питат, защо се "държат" две системи на един компьютър. Моят вариант на отговор е много прост. За да има резервна аварийна ОС.И така - подготовили сме Windows ISO-образа и програмите GimageX и Bootice. Щракваме двукратно по ISO-образа. Виртуалният диск със системните файлове е готов за работа. Стартираме GimageX с администраторски права.

1. Раздел Apple

2. Source - намираме файла install.wim. Пътят примерно е такъв: DVD-диск (G:) - sources - install.wim

3. Destination - указваме раздела под новата операционна система, в нашия случай това е (D:)

4. Image - избираме редакция

5. Apply - прилагаме

Ще започне разгръщане на образа – налага се да изчакаме.Добавяме системата в менюто за зареждане. За целта ще използваме Bootice. Стартираме програмата с администраторски права и избираме BCD - BCD of current system - Easy mode.

1. Add и от изпадналото меню избираме New Windows 7/8/8.1 entry – добавяме запис за новата система
2. Disk - избираме твърдия диск
3. Partition - избираме дела на новата система
4. OS title - редактираме названието
5. Boot file - задължително проверяваме разширението на файла winload да е efi. Ако то е .exe – преименуваме го на .efi
6. Language – en-US
7 и 8. Save current system после Save Globals - запазваме настройките
Смело презареждаме системата и инсталираме новата операционна система. Вече имаме две операционни системи на нашия компютър/ноутбук.Подобни теми:

Инсталиране на Windows без външен инсталационен носител на BIOS машини

Лесно инсталиране на Windows с помощта на инструментите на Hiren's Boot CD

  • Харесва ми
 • 4 отговора

Първо бих искал да се извиня, че поставям темата в този форум! Ако има проблем, моля да ме извините просто имам нужда от помощ. 

Здравейте! 
Баща ми Димитър е млад, прекрасен и достоен мъж, който с ваша помощ има шанс да живее! 

От 2017 година е диагностициран с тежко заболяване, единственото лечение на което е трансплантация на черен дроб, но поради съпътстващи други заболявания до сега, трансплантация в България му бе отказана.

Месец юни 2018 година получихме добрата новина от болница Acıbadem Atakent Hospital и проф. др. REMZİ EMİROĞLU че той и неговият екип могат да направят тази трансплантация. За съжаление сумата е непосилна за мен и моето семейство. Трансплантацията трябва да се извърши възможно най-бързо, защото състоянието на баща ми се влошава с всеки изминал ден. Моля Ви, помогнете ни да съберем тази непосилна сума! 

Трансплантацията е изключително важна и спешна, без вашата помощ той няма да живее!

Всеки лев и споделяне са от значение и благодарим на всеки, който ще се отзове!


Понякога собствената ни светлина угасва и бива разпалена от пламъка на някой друг. Огромна благодарност към всички, които ще върнат пламъка в баща ми!

Линк към кампанията: https://helpkarma.com/help/mici
 • 5 отговора

Бих искал да стартирам тази тема като изключително важна такава, и може би раздел "Политика" не е най-подходящото място за нея, но от друга страна атаките против дома и семейството (не само в България, а и в световен мащаб) използват политически средства. Според мен, ако враговете на един народ успеят да стартират процеси на разпад и развала отвътре, то няма нужда от големи армии, с които да го подчиняват и смачкват. А какво по-вътрешно нещо от дома и семейството, и от човешката душа, в които да вклиняваш разломи, противопоставяния, деструктивни идеологии. Ако семейството и домът не са неприкосновено и безопасно място (каквито мисля са били в по-голяма степен дори под турското робство, защото турците не са се занимавали с възпитанието на българските деца, макар и да са взимали еничари, изнасилвали момичета и прочие), то кое място ще бъде такова? Външни заплахи винаги има, но по-опасното според мен е когато бъдат посяти семена вътре, които да се развият и да превземат територия. Войнстващият феминизъм, хомосексуализъм, джендерни права, "права на детето", опростачването и чалга културата са само различни проявления на въпросната война, която по моему цели да отслаби семействата и народите, да ограби и мъже и жени, и да създаде потенциално една маса от разделени, объркани и насъскани едни против други хора и поколения, които на какво светло бъдеще могат да се надяват, ако въпросните процеси продължат безпрепятствено?

Тъй че свободни сте да публикувате размисли и материали по темата. Очаквам и контрасъпротива, защото определено статуквото има своите воини - SJW's ("воини за социална справедливост") и подобни.
  • Харесва ми
 • 272 отговора

Бисери от форума версия 3
Бисери от форума
  • Харесва ми
 • 1886 отговора

Забавни снимки и клипчета
Забавни снимки и клипчета
  • Харесва ми
 • 7248 отговора

Windows 10 ни лишава от права
Здравейте,

В тази тема ще засегна мойте наблюдения върху послувутата десетка, като потребител на лаптоп с легален софтуер, така закупен от магазин.

1. Купуваш си нов комп и съответно искаш да видиш какво си си купил. Да ама не. Компа започва да дърпа ъпдейти, да се рестартира и така 12-15 часа. Еле на следвашия ден започваш да си виждаш покупката и да се "радваш". Тъй като ползвам компа за работа имам да си кача и настроя програми които са ми необходими - всичките лицензирани и закупени по недлежен ред. Започвам да тествам компа ка се държи и ...

2. Идва поредния ъпдейт, поредните няколко часа в които седиш и гледаш тъпо в екрана надявайки се точките да стигнат 100% и да можеш да ползваш това което си си купил. И да видиш изненада, програмите които трябват за работа НЕ работят, но за сметка на това титаните

са напълнили компа с някакви тъпи игрички, които бях махнал умишено преди това, да не говорим и за поредните им  кретенски идей за някои програми. Поредна борба с настройки на програми, но този път без ефект.

3. Странно, но когато си с десетка НЕ може да си ползваш компа в първите 10-20 мин. защото всичкия наличен ресурс е тотално окупиран и превзет от ъиндоус и програми в него. След разговор с майкрософт, се оказа, че и те няма какво много да помогнат, защото този уиндоус е такъв.

Няколко въпроса:

1. След като купуван нещо надлежно от магазин, то на практика става мое и аз придобивам правата над него, нали ? Това важи и за операционната система на компа.

2.  "Microsoft препоръчва да качите ъпдейт ... " , само че ако не го кача до няколко дена ме принуждават да бъде качен съответния ъпдейт/писах малко по-нагоре по тази тема/. Този комп мой ли е или на Microsoft ?  Кой всъщност решава какво да имам на Моя чисто нов закупен от магазин компютър ?

3. Ако Microsoft ще ползват лаптопа ми за опитна платформа, то не следва ли да плащат за това ? Все пак аз им платих софтуера, нали ?

4. Откровенно казано се чуствам дискриминиран от Microsoft, защото моя избор на програми за МОЯ комп, за тях не значи нищо и те си набутват разни кретенийки по техен избор. Защо аз и моята работа трябва да  бъдем жертви на някакъв разработчик от титаничната фирма ???

5. Ние оптребителите толкова ли сме тъпи, да не можем да изберем какво да имам на устрйствата си, та Microsoft ще ни налагат.  Къде точно е МОЕТО ПРАВО НА СВОБОДЕН ИЗБОР ?  Това не е ли мачкане на ПРАВАТА ми като ПОТРЕБИТЕЛ ? По този начин не ставаме ли всички едни тотално зависими роби на Microsoft ?

 

Ха да видя какво мисля и други хора

А аз имам още какво да кажа и не само по горните теми
  • Ха-ха
  • Харесва ми
 • 146 отговора

Африкански емигрант закла бебе в хамбургското метро
Африкански емигрант закла бебе в хамбургското метро. Защо медиите мълчат, относно емигрантския терор, питам аз? <br style="background-color:#ffffff;color:#1d2129;font-size:14px;">
По принцип съм уравновесен човек, видял доста през живота си, но това видео искрено ме разгневи и натъжи.
Какво е виновна една малка душица, че да бъде убита така жестоко без причина? Просто съм отвратен от гнусния свят, в който живеем!

Ето това е днешната европейска политика, напълниха Европа с измет, която ни унищожава. Най-големия враг на европейските народи, това са собствените им политически елити.
И къде е свободата на словото, защо медиите не отразяват множеството подобни случаи? 
Потресен и разгневен съм. Просто е пределно време да върнем маймуните там, откъдето са дошли! 
 

 
  • Харесва ми
 • 2 отговора

Автор: Илиана Иванова, Изгубената България

изт.

Времената се менят, нравите - не.
  • Харесва ми
 • 0 отговора

Бежанската криза в Европа и троянския кон навлизащ в домовете ни
Здравейте. От доста време търся форум, или по-точно хора с общи интереси. И хора осъзнали общия ни враг. Не знам дали това е мястото ,но само времето ще покаже. 

Сега, забелязал съм ,че повечето хора в България не се интересуват и съответно не се информират за случващото в западните сили. Но това е разбираемо, не всички хора имат времето и не всички значт чужди езици. А тези които разбират и се интересуват взимат информацията си от големите медии като CNN, NBC, Fox News. За жалост тези медии никога не представят информацията правилно. Обаче аз не съм тук за да говоря за западните медии. Тук съм за да говоря за политическите движени, бежанците и за това как те влияят на приелите ги държави. 
  • Харесва ми
 • 22 отговора

Обедняването на съвременната музика!
А вие какво мислите? По-лоша ли е музиката днес от тази, която беше едно време? Споделете вашето мнение.

Напоследък..си мисля...за стилистичното, звуково и лирическо обедняване на съвременната музика...
  • Харесва ми
 • 47 отговора

В последно време ми прави впечатление ,че от ГЕРБ предимно Ц.Цветанов и Б.Борисов се хвалят ,че не само в България безработица няма ,а дори има дефицит на работна ръка. От там ми изникват няколко въпроса в главата:

При положение, че България в последните години създава добри условия за чужди инвестиции, с ниски данъци и евтина работна ръка ,не е ли настанал момент вече да се покачи рязко минималната работна заплата ,поне на 1000лв? 
  • Харесва ми
 • 614 отговора

Ето защо съм горд, че съм БЪЛГАРИН! Ние, Българите - произход, религия, знания, теории, доказателства
“Българин значи мъдър, знаещ човек” – така започва писмената история на волжките българи. Древните българи имали високоразвита държавност с повече от 40 държавни и военни звания. Основните от тях били: КАНАС ЮВИГИ, КАВХАН, БОИЛ, КОЛОБЪР, ТАРКАН, БАГАТУР, БАГАИН.
 • 1568 отговора

Любими стихотворения
Посвещавам тази тема на всички нежни половинки и най-вече на Kitty понеже я създавам заради нея и ще мога да изпълня част от желанието и,а и ще можете всички Вие да се включите в това.Моля мъжката половина от форума също да се включва.Целта е всеки да напише любимо стихотворение-независимо дали той го е измислил или е от друг автор
  • Харесва ми
 • 3928 отговора

Музикални новини
Занапред тук ще пускаме новините от света на музиката. Нека е по-подредено и оргранизирано.
 • 896 отговора

Новини от света на киното и телевизията.
Българо-турският филм "Откраднати очи", по сценарий на Нери Терзиева и Радослав Спасов, режисиран от Радослав Спасов, спечели наградата на публиката на 12-ия филмов фестивал Палич /Сърбия и Черна гора/. Това съобщиха на БТА продуцентите Галина Тонева и Кирил Кирилов.
 • 1213 отговора

Времето - днес , утре ... и какво !
"Какво ще е времето днес , какво да облека за да не ми е студено/горещо днес ?!?" - сигурно много от Вас си са задавали подобен въпрос ! Нека в тази тема публикувам прогнозата да днес и утре , за страната , надявам се да ни бъде полезна информацията публикувана тук .
Започвам аз:
  • Харесва ми
 • 325 отговора

Дискусия за различията в любовта между половете
Здравейте, като за начало съжалявам за евентуални правописни и граматически грешки, но наистина нямам желанието да преглеждам публикацията няколко пъти, а и мисля, че ще бъде доста разбираема, дори и при наличието на такива.
 • 345 отговора

Търся рецепта за...
Не можете да намерите някоя рецепта или искате да опитате нещо за което сте слушали?Само попитайте!
 • 339 отговора

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.