Премини към съдържанието

Kalin Karaboychev

Администратор
 • Публикации

  3685
 • Регистрация

 • Топ дни

  4

Kalin Karaboychev е ТОП потребител на 24 септември 2010

Kalin Karaboychev имаше най-много харесвания

Харесвания

3721 Уникална репутация

Всичко за Kalin Karaboychev

 • Титла
  The Last of the Mohicans
 • Рожден ден 19.05.1977

Информация

 • Пол
  Мъж

Контакти

 • Google+
  https://plus.google.com/116272606990137801072/?rel=author
 • Интернет сайт
  http://www.kaldata.com

Последни посетители

76651 прегледа на профила
 1. Нови модератори се предлагат от други членове на екипа на база наблюденията им в конкретните раздели и теми. Но темата заслужава внимание и ще я оставим вие да предлагате хора, които ние може да сме пропуснали. След което ще решаваме с другите и ако изберем някой ще разберете.
 2. Другия вариант е да си писал в раздела за почистване на вируси там ясно е обозначено, че могат да отговарят само членове на екипа и други коментари се трият. Нямам никаква идея питай модераторът. Нямам време да отговарям на 500 поста без да съм в течение, а и информацията да ми се пуска по малко във всеки следващ пост. Наказан, пък после неказан, пък къде писал, пък кой го наказал - не мога да знам всичко.
 3. Нямам идея, свържи се с конкретния модератор да ти обясни мотивите си. ПП Не виждам някога да си наказван за нещо. Сега ти погледнах профила.
 4. Не, не разпространява материали с авторско право.
 5. Избягвайте да давате линкове към сайтове разпространяващи незаконно съдържаните. Дори конкретният линк да е с легално съдържание. За съжаление ние не сме нито икономическа, нито нравствена полиция и няма да разследваме дали конкретният линк е с уредени авторски права, а просто ще блокираме профилът ви за по-сигурно. Тъй като, ако се окаже пиратско съдържание наказват нас. И всячески се стремим това да не се случва. Та с думи прости, ако ви се рискува да ви бъде блокиран профилът тук слагайте линкове към всякакви торенти. Боя се само, че профилът ви ще бъде блокиран без да имате право да дадете обяснение, че това което сте публикували не е пиратско съдържание, а още по-малко пък и да представите нужните документи за това.
 6. Kalin Karaboychev

  Тонер за HP

  https://www.aliexpress.com/item/32858069096.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.3aa11193Uz8Mv6&algo_pvid=b2fda8a9-fe8c-4691-9d74-3b24e7c7d078&algo_expid=b2fda8a9-fe8c-4691-9d74-3b24e7c7d078-0&btsid=0ab6d70515885315403112767e6a6c&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_ https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20200503104539&SearchText=HP+Photosmart+B109+ink+cartridge
 7. Без да претендирам, че съм специалист или лекар. Просто разсъждавам по темата: Кое ще надделее: страхът или гладът? Ваксина и лекарство няма все още. Няма и да има по-рано от година. Това означава, че трябва да се крием докато не се появи такава или да идем на варианта със стадния имунитет. За да не натоварваме здравната система и да има капацитет да се приемат всички нуждаещи се крием вече месец. До тук добре, но ще можем ли да се крием и да продължим така минимум година до появата на евентуална ваксина? Или си мислите, че този вирус ще изчезне просто така след седмица-две? Колко време ще отнеме докато се заразят и преболедуват 70% от 7 милиона, ако се заразяват по 30 човека на ден за да се изгради стадният имунитет? Вариантите са четири: 1. Криене по домовете с години. Предимства: по-малко загинали. Недостатъци: глад и загинала икономика с години след епидемията. 2. Масово заразяване като в Италия, Франция, Испания. Предимства: преминаване през кризата за няколко месеца, минимизиране на щетите за икономиката до колкото е възможно. Недостатъци: ужасно голяма смъртност поради претоварване на здравната система и липса на адекватно лечение. 3. Отпадане на всякакви ограничения за населението до 35-40 години. За тези над тази възраст пълно ограничение и пазене на тези хора до колкото е възможно. По-младите дистанцирайки се от възрастните изграждат стаден имунитет. Предимства: преминаване през кризата за няколко месеца, минимизиране на щетите за икономиката до колкото е възможно и нормализиране на живота. Недостатъци: не виждам кой знае какви, жертви пак ще има, но няма да са толкова, колкото във втория вариант, а и няма вариант без жертви - за сега. 4. Чудо! Появата на лекарство или ваксина до месец-два. Дали големите икономики не "изпуснаха" нарочно нещата да излязат извън контрол пресмятайки, че това е най-добрия вариант. Във всеки ще има жертви, в техния малко повече, но всичко ще приключи за месец два и ще спасят икономиките си. Те стигнаха и подминаха пика а ние дори не сме се доближили до него и боксуваме на едно място вече месец. Така може да е с години. Сигурен съм те отдавна са си направили тази сметка и са изпуснали нещата нарочно. Та кое ще надделее според вас: страхът или гладът?
 8. Ами именно и аз това се зачудих, как през всичките ви 853 поста не сме го правили никога пък сега ще го направим. Явно не сме разбрали нещо. Успех
 9. Имате 853 мнения, да обясните само, кога сме ви правили забележки за критика или сме ви трили постове, които ни критикуват или други. Не бързам - помислете си.
 10. Здравейте, Благодарим ви споделената информация. Както е отбелязано в края на всяка платена публикация това е ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ. Ние не можем да променяме текста предоставен от рекламодателя. И рекламодателя поставя своите условия. Не виждам нищо подвеждащо в текста дори е информативен и полезен. Ако беше написано този карбуратор работи само на Варбург и за а го ползвате трябва да притежавате и Варбург, който можете да си купите от еди къде си. Това означава ли, че потребител, който има Варбург ще си купи още един от посоченото място?!?! Относно копирането на текстове от нашия сайт. Всеки текст тук подлежи на авторско право и копирането му е позволено само срещу позоваването на източника. https://www.kaldata.com/forums/terms/ Наше право е да поставяме линк към всеки абзац копиран от сайта ни. А липсата на такъв при копиране е нарушение на авторските ни права. Относно самите публикации дали да се коментират или не това са изисквания на рекламодателя и мисля, че е наше право да избираме какво, как и кога да публикуваме. Ваше е право да избирате дали да го четете или не. Благодаря за вниманието.
 11. Чак пък да е без модератор. Всички глобални модератори и администратори получават докладите от всеки форум.
 12. За историята на промените ясно, имаме я. Ама какво правим, когато се редактират 1000 поста с точки? Ще сложим един огромен надпис: "Ако сте нов потребител, нищо не разбирате от форуми и влизате за пръв път и се чудите защо виждате само по една точка вместо публикация, то не се колебайте да натиснете на малкия линк "история на редакциите" под всеки пост, които пазим десета година за да ги прочетете. Нищо, че базата ни надхвърля 1000 терабайта и форумът едвам, едвам ви се зарежда, ние сме се погрижили освен редактираните и изтрити постове да пазим и всички постове в който е променена една буква или е добавена една запетайка. Всичко това правим за вас с най-добри чувства и ви благодарим, че прочетохте инструкциите за употреба докрай. " Аз май споменах по-горе, че това сме го дъвкали 100 пъти и опитвали да активираме още толкова, но за сега правилно решение няма. Едва ли ти ще го откриеш, щом дори не може да си обясниш от какво е породено това ограничение.
 13. Това е дъвкано, дъвкано над 100 пъти. Сядаш отделяш 1 час в размисли защо е така и ще откриеш философският камък. За момента не възнамеряваме да променяме тази опция, правили сме неколкократни неуспешни опити. Още не сме дорасли за нея.
 14. Да, титлата и звездите се увеличават заедно с броя постове и харесванията. Но след 200 поста всеки може да си я променя сам и да избира какво да пише от настройките в профила. След този лимит опцията се появява автоматично.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...