Премини към съдържанието

Lestath

Потребител
 • Публикации

  133
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

5 Неутрална репутация

11 Последователи

Всичко за Lestath

 • Титла
  Редовен потребител
 • Рожден ден 6.06.1976

Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  London /UK
 • Интереси
  Литература,поезия,кино,драматургия,театър,ренесанс,барок,опера,готическа и средновековна история,древни народни култури,скандинавска митология,английска средновековна поезия,готическа музика,древни,тайнствени,окултни книжовни произведения,художествени произведения.<br /> Дигитално компютърен Art модернизъм,цифрови изображения и др;<br /> <br />P.S. "ДА СИ НОРМАЛЕН НЕ Е ДОБРОДЕТЕЛ,А ПО-СКОРО ЛИПСА <br /> НА СМЕЛОСТ".

Контакти

 • Twitter
  Георги Гълъбов /UK
 • ICQ
  350880726
 • Yahoo
  Георги Гълъбов /UK
 • Интернет сайт
  http://

Последни посетители

9598 прегледа на профила
 1. Lestath

  Студентски бригади

  Много моля ако съм засегнал или обидл някого с моите коментари,то тогава аз лично се извинявам. Аз вече съм направил своят собствен избор в живота си и смятам,че за мен лично така е редно. Не ми е никакъв проблем да си взема еднопосочен билет за България,но аз лично не бих искал да го направия. Ако на мен или на когото и е не му харесва да живее в опрделена частн на Европа,то никой нокого не те задължава да стоиш в дадна държава било,то членка на еврпейският съюз или не. Всеки сам преценява и решава къде ще избере да живее и да работи.
 2. Lestath

  Студентски бригади

  Аз лично ненезнам,какво точно разбираш под "черноработници",но както и да е. Ако имаш предвид нелегални емиграти,та дори и от източна европа ,без регистрация,работещи нелегално,тоест на "черно" Ок ще се съглася с теб. Просто тук хората си имат прици и закони и така трябва да бъде. Тези закони трябва да се зпазват и да се съобразяваме в нормите,традицийте и порядките в дъжавата,в която се намираме или прибиваваме. Да се заплащат нужните данаци,който за в съобразност със самите закони на дадена институция или съотвено където и когато трябва. Аз лично познавам БГ сънародници,които немогат и не искат да приемат този начин тук на живот. Разбира се тук не е идеално място за живот,но все пак има своите собствени цели и мечти,планове и надежди. Лично за себе си когато доидох тук в Лондон юни 2008-ма година започнах разбира се съвсем легално работа в сферата на строителството определено ми беше много трудно,но когато човек е уверен в себе си следва целите и мечтите си упорито и поледователно ,то след време вижда семената от собствените на плодове. Научих езика спестих малко пари. Записах постепено с времето курсове за... make up artist,курс за готвач,записах и курсове за водопроводчик... Срещтнах момичето на живота си... Всичко става с желание,воля,много лишения,компромиси,но и малко късмет. Не съм успял кой знае колко в този живот или натрупал огромен финансов капитал,но това,което имам съм благодарен и,което съм направил лично за себе си. На този етап не бих се върнал в родният Пазарджик,където не мога да намеря работа или каквато и да е реализация. Но аз лично вярвам,че България след 10 или 15 години ще бъде много по-модерна,европейска с релно действаща и високо технологична икономика. С едно много по-интелигетно и силно гражданско общство,ниска безработица и разбира се с едни Дай Бoже всеки му много по-високи реални европейски заплати. Разбира се аз съм оптимист,че това рано или късно за доброто на България ще се случи ,независимо колкото и години да минат,но то е за доброто на всики нас стари,млади,деца,мъже,жени. Към gthic rock.... Ето еин приятен поздрав към теб с великолепната uk банда The Bolshoi песента се казва ... Away -http://www.youtube.com/watch?v=qKDc6F0yXdw Още венъж се извинявам за правописните ми грешки,но това се дължи на този Flex Type. Ох... ще трябва да го махна ...
 3. Lestath

  Студентски бригади

  Това,че желаеш да заминеш на студентска бригада...ок добре звучи,но определено зависи към коя страна или по-точно посока искаш да заминеш...?!? U.K или U.S.A. или...!? Ако си решил студентска бригада за два-три месеца в UK,защо пък не може да ти се получи... незнам в тази сфера как са по-точно нещата,но... Ако след това искаш например да се заселиш трайно тук на острова-UK ще ти бъде по-трудно от към оформяне на документи,защото вече се чака по-дълго,а новодошлите постоянно получават отказа поради една или друга причина. Тук в Англия за последните вече две години доста затегнаха властите,относно документи,разрешително за работота (все още някои компании / фирми искат,така наречената и толкова прословута "ЖЪЛТА КАРТА"-work permit) Без така необходимият NIN-National Insurance number просто няма как той е също един много същствен и необходим документ. Другото също много и разбира се важно е нещо е така нареченият UTR number ,чрез ,който ти се превежда това,което си изработил за седмицата,като парично възнаграждение,тоест заплата. Банкова сметка също e нужна и т.н.т. До тук всичко това е свързано с една доста сулидна доза финансови средства,който са в основата на всяко едно такова начинание,като въпросното,което макар и накратно съм поставил по-горе. Над всичко това ти можеш и имаш достатачно време да размислиш.Имаш избор,възможности и достатачно опции за да се възпозваш,но също така е хубаво да се владее добре поне един език,като английски разбира се. P.S. Аз лично ти пожелавам,късмет,успех,последоваелност и разбира се кураж,силна воля и непримирим дух. И не забравяй ..."Съдбата обича смелите" !
 4. Lestath

  Българите в Англия

  Прочетох тук доста от менията на повечето съфорумци... не искам да коментирам нищо и нямам токова намерение. Лично за себе си не съм успял, и не съм с някакви огромни амбиции или нещо подобно... да имам си своите мечти,които следвам и се нядявам да се осъществят един ден независимо,че съм вече на 35 години.Разбира се това зависи единствено и само от мен. Ето и малко,мои снимки направени по време на концертите,които посетих през изминалата 2010 и сегашната 2011 год; P.S. Знам,че тези мои снимки не са за този форум,но аз тук така си живея не ми пука от никой и от нищо, пък и нали е все пак си е Англия, то трябва и без друго да си наваксам пропуснатото от BG .
 5. Lestath

  Българите в Англия

  Значи аз лично тук съм помогнал на няколко човека българи разбира се за да си намерят квартира или това,че са си сменили адреса на местоживеене и заедно сме ходили до банката за да уведомин длъжностните лица. Ок хора сме трябва да си помагаме (особено в чужда държава),но по-тъжното е,че след време това те не го оценяват и се държът толкова просташки и нахално,че ти си им длъжен за всичко,дори и за лошите моменти от живота,които всеки един от нас има. Не ги съдя и не ги упреквам...знам на всеки един от нас е трудно независимо дали си в България или в друга държава,но най-кофти е това,че повечето,които са тук в Лондон,като мен плюят по англичаните наричай ги ги тъпанари,шибани копелета,лайнари или най-често изпозваната приказа е ТЪПАТА АНГЛИЯ ТОВА,ТЪПАТА АНГЛИЯ ОНОВА,но...!!! Когато аз лично запитам някои от нашите тук сънародници с въпроса: "Добре де човече не ти харесва тук в Ангиля,ами тогава си купи еднопосочен самолетен билет за България и там се опитай нещо да направиш по-полезно за себе си и твоят живот. ЕТО И ПОСЛЕДВАЛИЯТ ОТГОВР,КОЙТО АЗ НАЙ-ЧЕСТО СЪМ ПОЛУЧАВАЛ ! "Аре бегай от тука ве ти ли ше ми каеш къде ше ходим.Аре стани ми се мани от глава,че не моем да те глеаме". А ето и още нещо,което чух от някои наши сънародници тук в Лондон. -Я ТИ КАЖУМ,ЧЕ НЕ МОА ДА ПРИЕМА ТУКА ТОЗИ НАЧИН НА ЖИВОТ У ТАЯ АНГЛИЯТА,ПОНЕ СЕГА ИДЕ НОВА ГОДИНА,ТА ШЕ СИ БЕГУВАМ ПОНЕ ЗА МАЛКО ПРИ НАШИТЕ,ПА СЛЕД КОЛЕДА ПАК ШЕ СЪМ ТУКА . Разбира се това си е тяхно изконно право,защото всеки има право на собствено лично мнение,пък и нали все пак живеем в 21-век,така,че всеки има право на избор,относно правото на живот или работа.
 6. Lestath

  Българите в Англия

  На мен лично много ми се иска да ви разкажа аз какво видях и преживях тук в Лондон за последните 3 години и полвина ,но все не ми остава време. Разбира се имах и има все още хубави и лоши моменти,но,такъв е живота. Аз тук много често ходя по концерти и много харесвам да слушам стилове,като готик рок,пънк,дарк уейв и разбира се индъстръл музика,но напоследък много ми харесва и така нареченият не толкова известен стил в музилано отношене дарк кабаретен стил. За хората,които не знаят за какво става въпрос да чуят The Dresden Dolls и по-точно Amanda F...ing Palmer. Работя все още в строителството ...тежко е,но не се отказвам да преследвам целите си тук в Лондон,макар и да ми е на моменти трудно и кофти. P.S. Ето и малко,мои сними тук направени в Лондон по време на концертите на които съм ходил през изминалата 2010 и сегашната 2011 година. Не смятам и няма намерение да живея,като гастербайтер или очелник... не това няма да го допусна с мен да се случи. Живота е кратък и тук и сега аз се чуствам свободен не ми пука,кой какво мисли и какво смята да прави... по-важното е,че на мен така ми харесва. It's me Както и да е опитвам се да си сложа няколко,мои снимки тук,но така или иначе не ми се получава. Ще трябва да опитам с някаква програма да ги орежа за да се сложат тук. Sorry,about that ...
 • Разглеждащи в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.