Премини към съдържанието

lps

Потребител
  • Публикации

    5
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

Всичко за lps

  • Титла
    Новобранец
  1. Доста се разшумя на последък около този метод и вземи малко да прочетеш литература по този въпрос.Не се изказвай неподготвен изглеждаш смешен в очите на другите.
  2. Мнозина от вас се питат ,как е възможно това, сега ще ви разесня.Немски учени са открили ,че всеки човек има непоносимости към храна, тези непоносимости се водят алергий от трети тип разликата от алергичната реакция от храна е тази, че при алергийте от трети тип тя протича вътре в нашия организъм и протича чак след 4 дена от консумирането на храната към ,която имаме непоносимост.Ето за това е трудна за диагностициране.Но немските учени са изобретили начин за откриване им.Така отговарям на въпроса ви ,защо здравословната храна може да ме разболее ,ами защото може да имате непоносимост към зелева салата или към овесени ядки и така вие вместо да отслабвате пълнеете.Теста е кръвен и се изследват 300 вида храни подправки есенций, резултати те са строго индивидуални за всеки не може вашите резултати да са същите да кажем на ваш роднина.Метода е доста скъп, но познавам хора който са си го направили и са доволни от него и се чустват отлично.Затова реших да споделя с вас този революционен метод.
  3. ТУМОРНАТА КЛЕТКА Още през 1924 германският професор и Нобелов лауреат д-р Ото Хайнрих Варбург установява, че туморните клетки не могат да натрупват енергия по нормалния начин, т. е чрез «изгаряне» на глюкоза, дори когато е налице достатъчно количество кислород. Той обяснява този феномен с факта, че митохондриите са дезактивирани. Не успява да обясни защо раковите клетки прекъсват «изгарянето» на глюкоза. В нормални условия ( в присътствието на кислород) нашите клетки изгарят декстроза-глюкоза и се снабдяват с енергията чрез разлагане на захарта на вода и въглероден диоксид. Това е реакцията на изгарянето (хим. Оксидация). При хипоксия ( недостиг на кислород) протича алтернативната реакция - ферментация, при която се получават млечната и въглеродната киселини, които се натрупват в мускулните клетки. Някои туморни клетки ферментират глюкоза дори и при наличието на достатъчно количество кислород. Ефектът на Варбург впоследствие е обяснен Немският изследовател д-р Йоханес Ф. Кой, открива фермент TKTL1 (=transketolase-like 1) и глюкозния метаболизъм, асоцииран с него. Чрез активиране на TKTL1 (=transketolase-like 1) туморните клетки получават енергия дори и при неадекватно снабдяване с кислород (хипоксия), т е. без «енергостанции» -митохондрии. Заредените с енергия клетки постоянно се мултиплицират, отделяйки при това големи количества млечна киселина. Изследванията сочат, че не всички тумори имат «ферментиращи» клетки. Диетичната терапия TKTL1 се прилага само при онкоболни с установени метаболитни промени – в случаи на TKTL1-положителни тумори. Какви предимства осигуряват метаболните промени на туморни клетки? • Млечната и въглеродната киселини, получени при ферментацията на глюкоза, водят до разрушаване на околните тъкани. Това позволява на туморни клетки да инвазират (проникват) в тъканите и да образуват метастази. • Дезактивацията на митохондрии в ракови клетки води до резистенция към множество химиотерапии. • Зависимостта на туморни клетки от кислород значително спада. • Тумори в хипоксични области (с ограничено количество кислород) стават по-устойчиви към лъчетерапия. Но тези метаболитни промени могат да повлияят и негативно на раковите клетки: • Туморните клетки зависят от глюкоза, тъй като единствено тя може да се използва при ферментация. Фруктоза например, може само частично да се използва за снабдяване с енергия. • В същото време изгарянето на мазнини в тези клетки е прекъснато ( хим.инхибиране на ß оксидацията). Стратегията на диетична терапия TKTL1 е насочена към използването на слабите места на TKTL1 положителни клетки. Диетата осигурява нужната енергия на здравите клетки и изолира снабдяването с глюкоза на TKTL1-положителни ракови клетки.. Диетична терапия идеално дополва химио- и лъчетерапия Существуват доказателства, че TKTL1-положителни клетки са резистентни към голямо количество на химиотерапевтични вещества. Ето защо, когато диетичната терапия се прилага съвместно с химиотерапията, се постига широкоспектърно повлияване на раковите клетки. Диетата спомага за унищожаването на ферментиращите клетки, а останалите се повлияват от химиотерапията. Доказано е, че пациенти подложени на Таварлиновата диета, понасят много по-добре стандартната химиотерапия, благодарение и на хипоалергичните свойства на Таварлина. Защо е важна диетична терапия? Химиотерапията атакува „изгарящите раковите клетки ”, но често няма ефект върху „ферментиращите раковите клетки”. (Xu et al., 2005). В такъв случай химиотерапията дава на TKTL1-положители клетки селективно (избирателно) предимство. След терапията те се снабдяват по-добре с глюкоза и имат по-голямо пространство за разрастване. По този начин, в процеса на заболяването съотношението между тях и TKTL1-негативните клетки се изменя, ефектът от химиотерапията намалява. Туморът става екзпанзивен, развива метастази. Шансове за възстановяване отслабват. Злокачествените тумори имат два типа клетки, които по различен начин се снабдяват с енергия. • Раковите клетки, изгарящи глюкоза с помощта на митохондрии- TKTL1-негативни. • Клетки, използващи ферментация на глюкоза, TKTL1-позитивни. Затова е необходима различна терапевтична стратегия срещу тези два типа клетки при онкоболните. Ефектът от химиотерапията може да бъде значително засилен при паралелно прилагане на Таварлина. Същото важи за лъчетерапия. Диетичната терапия подобрява резултатите при лъчелечение, тъй като туморните клетки в хипоксични области са по-устойчиви към лъчетерапия. Ракова кахексия – обяснява ли промененият метаболизъм на TKTL1-положителни клетки феномена кахексия? Много пациенти не умират от самия тумор, а по-често от загуба на тегло, съпътстващо раково заболяване и от метастазна интоксикация на кръвта. Смятаме, че съществуват две причини за това: Терапията на раковите заболявания често се асоциира със загуба на апетит, разстройство във функцията на черния дроб и повръщане. Промените в метаболитните процеси могат също да играят решаваща роля. TKTL1-положителни ракови клетки се нуждаят от 20 пъти по-голямо количество глюкоза, отколкото здравите клетки. Те лишават здравите клетки от източник на енергия. Понеже туморите не «изгарят» глюкоза, а произвеждат опасен продукт – млечна киселина, онкоболният трябва да изразходва значителна енергия за трансформация на лактата в глюкоза. Това представлява силен стрес за организма на пациента. Паразитиращите туморни клетки използват произведената глюкоза, за да произведат нови количества млечна киселина. Това затваря порочния кръг. В резултат, огромно количество енергия се поглъща от тумора, и болният умира от глад или от променения метаболизъм. изт.тук EDIT:за последен път редактирам тема без посочен източник,поставена във грешен раздел и с рекламна цел и заглавие. Предупреждавам потребителя lps ,че теми,неотговарящи на правилата на kaldata.com ще бъдат изтривани без предупреждение !
  4. Не съм публикувал от кой сайт е информацията поради факта ,че съм пропуснал.Сайта е www.imupro.de.
  5. Ще прочетете как някои храни могат значително да застрашат вашето здраве. Ще научите че живот без наднормено тегло или хронични болести се постига просто чрез избягване на някои храни или поставянето им в определен план на хранене... Също така ще разберете че някои предпочитани от вас хранителни програми не са нищо повече от опасна зависимост към храни, които, макар за много хора да са напълно безвредни, за вашето тяло са като наркотик, който ви разболява. Не се обезкуражавайте от резултатите от теста и съответно нуждата на организма ви да избягва някои храни. Вие много бързо ще усетите ползата и как Вашето здраве забележимо се подобрява за недостижимо до сега време. Хранителната нетърпимост не е задължително постоянна. Тя може да изчезне напълно след време. След период на избягване на нездравословните продукти някои от тях може да се върнат обратно към вашия режим на хранене. Най – вероятно хранителната несъвместимост е именно причината за вашите проблеми с теглото или хронични болести. Ако предполагате че това е вашият проблем трябва да говорите с лекаря или терапевта си и да направите imuPro300 теста. Преди да си кажете че никой не може да ви помогне, направете теста и разберете дали и вие като много други чисто и просто страдате несъзнателно от неправилна диета, която е била вредна за вашето тяло в продължение на години А сега просто четете и преминете към едно по – здравословно бъдеще. Дефиниция на хранителната непоносимост: Мога ли да усетя хранителните непоносимости? Не бива да бъркате хранителните непоносимости с обикновенните алергии. Алергията е защитна реакция на организма когато вещество, което иначе е напълно безобидно навлезе в организма Типична черта на алергията е внезапната и ,обикновено, силна реакция като например подуване на устните или гърлото, трудно дишане, непрекъснато кихане или обриви. Реакцията обикновенно се появява много бързо след консумацията на дадена храна. Така реакцията лесно се разпознава като алергия.обикновено хранителните алергии са сравнително редки и се срещат само сред малък процент от популацията. ImuPro300 теста не е създаден за да диагностицира тези алергии. Много хора имат хранителни непоносимости без да го подозират Положението с е напълно различно от това при алергиите. Хранителните непоносимости се срещат много често и обикновенно се развиват с времето. Предаването на непоносимостите посредством майчиното мляко на детето също е възможно. Симптомите на хранителните непоносимости са, обратно на алергиите, разнообразни. Могат до изглеждат като алергии и често да се появяват няколко часа или дори дни след консумацията на храната Възможно е да имате непоносимост към, да речем, зелена салата, домати, картофи, мляко и т.н. Последствията са че непоносимостта натоварва имунната ви система, вреди на метаболизма ви и така може да причини проблеми със здравето – без изобщо по някакъв начин директно да го усетите. Ето защо,факта че причина за здравословните ви проблеми често е вашата собствена диета, често остава неизвестен Точно тук обаче идва място за Лабораторни Продукти и Системи ЕООД, които доказват този факт посредством своя тест. Независимо дали има налична хранителна нетърпимост , тялото създава Igg имуноглобулин, също наричан антитела. ImuPro300 теста може да предостави надеждно свидетелство за тези антитела срещу близо 300 различни вида храна. Как може да бъде направено това? Непоносимостите често зависят от многобройни фактори. Тези фактори включват полуфабрикати, често небалансирана диета, стрес, влияние от околната среда, употреба на алкохол или токсини, амалагама др. Така, чревната система е засегната и става проникаема за храната и нейните компоненти, срещу които, като срещу чужди тела, се бори имунната система. Систематичната консумация на несъвместими храни продължително стресира имунната система и значително натоварва тялото. Много от непоносимостите са съпроводени от предпочитане именно на несъвместимите храни, които се превръщат в един вид наркотик за тялото и така се развива зависимост към продукта като последиците са: невродермити, мигрена, наднормено или поднормено тегло, гастро - интестионални и сърдечно – съдови болести, ревматизъм както и много други хронични болести или пък депресия и други психични отклонения. Ето защо е изключително важно да се проследят храните към които имате нетърпимост чрез ImuPro300.
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.