Премини към съдържанието

live1102

Потребител
  • Публикации

    179
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Всичко публикувано от live1102

  1. Благодаря. Инсталирах ActiveSync на Windows XP и чрез вързка през USB нещата станаха.
  2. Mоже ли малко повече яснота, включих през usb, ровя из настройките, но нищо не се получава.
  3. Здравейте, искам да попитам за мнението Ви за този GPSописание Ако някой го ползва ще ми е полезен със съвет. Виждам пише, че има Internet Expolorer и възможност за сърфиране в интернет, без да има има WiFi. По какъв начин става това, защото нещо не ми е ясно? Благодаря предварително.
  4. бях се насочил към него, но попаднах на нещо, което на пръв поглед изглежда по-добре цък само ме притеснява това "without card (tested with iGo, Mapa Map, etc.)". Какво означава? Дали няма слот за SD или просото няма инсталирана пътан карта?
  5. за тези пари си харесах Goclever 3535 , но в пакета не виждам кабел за захранване от автомобил,а само зарядно. по принцип всички ли утройства имат подобен или не както е в случат.
  6. Здравейте. Решил съм да си купувам GPS навигация за автомобила, но никак не са ми ясни качествените продукти в тази сфера. Търсих из интернет и виждам, че цените варират от 150 лв до... колкото повече..толкова повече . Не съм претенциозен, но не ми се плащат много пари за навигация с допълнителни екстри към нея. Т.е. Не бих желал да е плейър, текстови редактор и т.н..просто искам да е „чиста“ навигация със съответната софтуерна поддръжка, възможност да се качват бг гарти и т.н. Бих желал да чуя съветите на повече хора , които са запознати с навигационните продукти на пазара.
  7. live1102

    Възстановяване на GRUB на 2 харда

    странно, но не се получи. но sudo update-grub2 помогна. Ubuntu 9.10 вече върви с grub2. Благодаря
  8. Здравейте, натъкнах се на следния проблем има инсталиран на мастер харда ubuntu 9.10, а на другия хард windows xp, след преинсталиране на windows опитах няколко начина за възстановяване на grub, но безуспешни. Използвах методи ,които са при инсталиране на двете системи на един хард, за моя случай никъде не открих информация. Ще съм благодарен много ако някой помогне.
  9. така е, но преди това пробвай да махнеш всичкия овърклок..и виж какво ще стане..сложи и актуални драйвъри за видеокартата
  10. ми съвет от мен.. премахни deamon tools и пробвай да инсталираш игрите през alcohol 120% или от сд/двд-ром. така ще видиш дали проблема е софтуерен или хардуерен.. ако е хардуерен най-вероятно ще бъде видеокартата.
  11. приателю незнаеш колко беше прав. а решението беше доста елементарно. просто размених местата на двете банки рам . и проблемите изчезнаха (поне през последните 24 часа ) както описах в предния пост
  12. харда няма лоши сектори.даже съвсем скоро мина формат на ниско ниво. обаче проблема го останових почти на 100%. от едната банка рам е.като я махнах и заработи на 512 и 333мгх синхронен с процесора вече няма замръзване на системата. мисля, че проблема е решен поне за сега, благодаря и наздраве..време е за бира
  13. м да..резултат нулев. другата седмица ще пробвам с подмяна на захранване и видео..доста странна история .. даже ми се струва малко нелогична. благодаря за добрите идеи
  14. пак заби дори и след почистване на рам и намаляване на честотата на 333мгх. прегледах процесора, махнах го и почистих.всичко се е ок по него..остават 2 варианта - захранване и видеокарта.
  15. захранването е 450 W, а температурата в компа си е нормална, нищо не ми грее има ли вероятност харда да си заминава по малко
  16. системата не е овърклоквана, вентилаторите се въртят нормално.. същият проблем го имах и с друго захранване преди да го подменя (старото изгоря) почистих рам-а с гумичка, но няма ефект
  17. здравейте, имам проблем, който през последния месец се опитвам да реша и не успявам сам. става въпрос за това, че докато работя на компа той забива или по-точно екрана замръзва без да мога да изпълня никаква клавишна команда или нещо друго. получава се не само като е натоварен компа, но и по време на престой на системата. едва ли е софтуерен проблма, защото и под windows xp или linux проблема си остава. някой има ли идея къде може да е проблема. само да спомена, че нямам издути кондензатори по дъното. дъното в gygabite k7, sempron 2500+, 1 GB ram drr 400, hdd - hitachi 80gb.
  18. live1102

    Всичко за: Kubuntu, Tilix, Debian

    никакъв ефект, само ми разбъзика старите настройки, но се орпавих с тях...ето снимка
  19. live1102

    Всичко за: Kubuntu, Tilix, Debian

    здравейте, има следния неприятен проблем. когато влязох в контролния център на кде 3.5.10 в system services някой от менютата илизаха с арабски символи. по подразбиране кде ми е с български интерфейс. как да премахна тази глупост за да ми излиза изцяло бг или англииско меню?
  20. live1102

    Всичко за: Kubuntu, Tilix, Debian

    mного ти благодаря за помоща. нещата се получиха с , а с успях даже да си поправя и резолюцията на сплаш-а. сетих се и от къде дойде проблема ми. при инсталирането на кде4 зададох именно тя да ми е среда по подразбиране и след като я премахнах конфигурационния файл не се е върнал в изходно положение. реконфигурацията на кдм свърши работа.
  21. не само в този форум, но и в много други страници в интернет са коментирани тези въпроси. потърси в гугъл или тук в търсачката. има много отговори.
  22. live1102

    Всичко за: Kubuntu, Tilix, Debian

    имам инсталиран usplash, но явно не е в това проблема. може би някъде трябва да конфигурирам, но незнам къде това е стартовият екран
  23. live1102

    Всичко за: Kubuntu, Tilix, Debian

    здравейте има два проблема с кубунту 8.04, които немога да реша, а едва ли са сложни. първият е че след инсталация на кде 4.1 и последваща деинсталация не ми стартира сплашскриина автоматично, а влизам в текстови режим (конзола) и трябва да сратирам кде 3.5.10 ръчно с команда startx. другият проблем: немога да превключвам с клавиатурата езиците написане. поставих два - латиница и бг фонетик но единствено превклюването става като кликвам с мишката върху тях. пробвах с настройките от KDE Keyboard tool, но безрезултатно
  24. live1102

    Проблем при обновяване до SP 3

    значи windows е обновен до SP2 , забранил съм автоматичните ъпдейти и периодично от меню СТАРТ си пускам актуализация. така правя около година и няма проблеми , сега се появи SP3 и нещата се скапаха, мисля да пробвам чрез Sistem restore.
  25. live1102

    Проблем при обновяване до SP 3

    не е, ползвам го от 3-4 години. без проблеми разбира се
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване