Премини към съдържанието

sliderum

Лига на легендите
 • Публикации

  19973
 • Регистрация

 • Последно онлайн

 • Топ дни

  17

sliderum е ТОП потребител на 20 август 2018

sliderum имаше най-много харесвания

Харесвания

15551 Без думи сме

Всичко за sliderum

 • Титла
  copyright®
 • Рожден ден 9.01.1977

Информация

 • Пол
  Мъж
 • Интереси
  Забъркване на проблеми.

Контакти

 • Skype
  georgi.bondzhov77
 • ICQ
  0

Последни посетители

44610 прегледа на профила
 1. Капитализма е така, ако не си богат и чакаш на нормален прием, току виж се събудиш мъртъв. ПС. Сетих се, че нормален прием, означава да бъдеш приет когато имаш нужда, евентуално след малко чакане на опашка, минути, час-два, не повече, а не когато на секлецарката на дофтора му/й е кеф да те запише, за след седмици и месеци.
 2. На няколко питанки какво да отговори човек? Диоде, пи ли си хапчетата. Нали ти пусна лафа за тестовия профил. Който обаче е само на четири и половина години, т.е, не е направен да пробва нервите на все още пресните нови модератори.
 3. Не принаждай твоето незнание на останалите хора.
 4. Проблемите на хората в района. Кой е бил там пръв, хората, или района. Обзалагам се, че дървета там, е имало още преди човека да се развие от маймуна в разумно същество.
 5. Много ситен планетариум ще бъде. Само да подскажа нещо. Гледал съм разни клипове , как се продават на аукциони на живо или през интернет, складови площи наети в складови сгради. Примерно в САЩ...Не си праща наемателят няколко месеца и собственика на складовата сграда през акционер продава складовата площ на длъжника, с намиращите се там вещи, които е складирал. Та тия складове се купуват от разни хора, които се занимават, дали професионално само с това, дали като допълнителна заработка, на търг и вещите, изключая лични снимки и документи на наемателят ако има такива, стават притежание на наддалият най-много за дадената складова площ и той в рамките на някакво време трябва да очисти склада от тях. Какво ще прави с тях, дали ще ги продава, дарява на нуждаещи се, или изхвърля като боклук, си е негова работа...В каква връзка е с темата и проекта илюстрован на картинката на овцЪтЪ...В един от епизодите, които съм гледал, в едно такова..как да го нарека, гаражче, беше намерен от закупилият го на търга пич, едно полупортативно проекторче за планетариум...Употребявано малко, погледна го нейде в и-бей и го оцени май на $1.500, или някаква подобна сума, не по-висока със сигурност, но може и да е била по-ниска. Очаквам обаче, в туй минипланетариум гласен за Бургас, проектора да бъде оценен поне 100 пъти по-скъпо, ако не и 1000 пъти, щото има да се крадат едни пари. Явно цената на минипроекторите с такава насоченост(за планетариум) всъщност никак не е висока, дори за чисто новите, освен в БГ обществените поръчки, за закупуване на такива.
 6. Може да определи, но това е чисто теоретично. В реалността...Едва ли някой ще повдигне като водещо стопанското престъпление, пред подривната част. По-скоро е вероятно да се вкара като дело за подриване, финансирано чрез стопанско престъпление, приоритетът би бил насочен към политическата част.
 7. Разбира се, когато виновността е доказана. Тук понеже е форум, а не е съд, приемаме че не сме лъгани и нещата са ни поднесени такива, каквито са. В съда вината се доказва с различни способи, свидетелски показания, веществени доказателства и т.н. Различните способи трябва да водят към еднакъв извод, заради съответствие между показанията и представените веществени доказателства. Не можеш да твърдиш, че фирмата произвежда кренвиршите с 5 сантиметра по-къси, а във веществените доказателства иззетите във хода на следствието кренвирши, да са със стандартни размери. Публичните "тайни", т.е нещо което се знае между хората, което е сигурно и те си вярват че е така, дори да така в действителност, не представлява доказателство и на база на приказки от този род най-много обвинителят, ако реши да ги използува, да бъде подведен за клевета, лъжесвидетелстване и прочие.
 8. Човече, сигурен ли си, че си автор на лично творчество, а не проповядваш някаква секта!!!
 9. Не подлежи на съмнение виновността на фирмата(респективно вината е най-много на ръководното тяло, което може по съвместителство да е и собственика на фирмата, и/или акционерите). Но отделни подсубекти, примерно обикновени работници, може да имат по-малка вина, като съучастници под принуда и не да нарушават нещо, което е толкова явно като в даденият пример и да се правят на несведущи, дори за обикновените работници, е оправдание, които няма как да се приеме. Възрастни хора са това, не малолетни, че да им се смекчава заради незнание, или неотговорност поради възраст, могат да пледират принуда обаче. Страхували са се, да не си изгубят работните места, пък имат малки деца да хранят и т.н.
 10. Незнанието на закона не спасява нарушилият го от преследване. От друга страна, се дават примери с компании и то големи, които си имат хора с познания и в състава и ползуват услугите на адвокати, нотариуси и прочие, и на консултанти, та оправданието с незнание че нарушават закон, е напълно несъстоятелно. Те абсолютно знаят и съзнателно нарушават закони и правила, с цел печалбата да е колкото е възможно по-голяма. Респективно, има не оправдателни, не смекчаващи, а утежняващи вината обстоятелства.
 11. Вземете тая програма просто я деинсталирайте и спрете да се занимавате с глупости! Ако някой Ви я е препоръчал, пратете го и него в кошчето на отношенията си, другият път може да Ви посъветва да си инсталирате някой компютърен вирус.
 12. В сайта има бутон за сравнение, защо просто не го използувате?
 13. Успехите в това, че след хвърлени ужасно много средства, най-после по места има няколко лъскави неща, не дават основание да се хвали герп за политиката на национално ниво. Пък и кмета на Бургас на мен лично от никаква полза не ми е, за да го хваля. Признавам, че имаш няколко причини за личен кеф, честито да ти е! Не знам доколко цената на този кеф, се покрива с резултата обаче(понеже се харчат обществени и ЕС средства, лафа за кеф цена няма, не важи)! Да, хубаво е, но дали това хубаво, същото каквото е направено, не е могло да се направи за примерно 50% , или 40% по-малко пари, със същото качество и гаранции? Между другото, не забравяй, че темата е за кабинета, местните общински успехи, или неуспехи, са косвен показател, има вероятно места, от където примерите са с обратен знак, или с никакъв знак. Т.е. ако има някакви успехи, то си е до правилни действия на местните управленци и това че герп не им е пречил. Ами ако кмета беше от друга партия, но също с толкова, или по-добри решения, качествени проекти и т.н. обаче централната власт му пречи, само щото не е от техните и нещата останат в разкапващото се с десетилетия състояние?
 14. На удари с чук, всичките падат. Дека ти е версията на HDMI вход на монитора, която търсиш?
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...