Премини към съдържанието

sliderum

Лига на легендите
 • Публикации

  20902
 • Регистрация

 • Последно онлайн

 • Топ дни

  17

sliderum е ТОП потребител на 20 август 2018

sliderum имаше най-много харесвания

Харесвания

16325 Без думи сме

Всичко за sliderum

Информация

 • Пол
  Мъж
 • Интереси
  Забъркване на проблеми.

Контакти

 • Skype
  georgi.bondzhov77
 • ICQ
  0

Последни посетители

45971 прегледа на профила
 1. Не би трябвало да има прогнозни данни в светометър, т.е. нещо което измерва данни, които са налични. Прогнозните числа не са налични числа, те не са факти, а повече или по-малко точни математически пресметнати предположения.
 2. Случвало се е да си променят данните от по-голямо към по-малко число, аз конкретно преди около седмица засякох това с данни за брой заразени В САЩ. Явно някои от данните се попълват автоматично от базите данни на страните, но има и "ръчно" вкарване според написано в разни източници и се случват "печатни" грешки, от който вкарва числата, или се оказва че взетият предвид източник е ненадежден и се подменя.
 3. Освен това днес, ако не се лъжа, някакъв тип от "Боец" се е изцепил, че се крият данни и се прави каквото е възможно въобще да не излизат резултати, за част от случаите просто като им се отказва тестване.
 4. Вижда се кой е най-големият убиец...поне все още, ще видим в близките месеци дали таблицата няма да се промени. Значи причуквайте обезопасено, че да намалеят няколко от графите в таблицата и най-вече последната, тази с абортите. Има рак с причинители различни от тютюнопушенето.
 5. Еми хубаво, честито на пазарящите потребители жители на Южна Корея, аз не познавам лично такъв и ми е безполезна темата и спора с теб, в този смисъл.
 6. Точно така става, щото Самсунг е компания за много милиарди и един негатив върху името на компанията от многото пискане, може да е по-голям от колкото струва отказ от производството на дадена модификация на S20. Даденият SoC модел Exynos 990, бъди уверен ще намерят как да оползотворят произведените бройки, а и бъдещото производство. Ще го мушнат в някой по-нисък ценово клас телефони, или ще го набутат в таблети. Щото в състезанието на цифри може и да не достига възможностите на 865+, ама със сигурност надминава и то осезателно актуалният модел "дракон" от 700 серията.
 7. Разкараха го, не защото е значително по-лош, или защото не става, а заради ревльовците, които надуваха свирката. В крайна сметка когато тълпата "реши", или някой реши вместо тях, че не трябва да купуват даденият вариант, то тогава наистина за какво да се произвежда. Само да напомня, че ако по начало бяха направили различни цени в зависимост от вариантите, въобще нямаше да започне мрънкането и още нещо. Добри ми клиенти, като отстраните с вашето мрънкане един от потенциалните конкуренти на SoC пазара, сами си го набивате, щото по-малка конкуренция, винаги е равна на по-високи цени.
 8. Това че много недоволстват, е заради това че цената е еднаква, а още повече от протестиращите нямат никакви технически познания и дори какъвто и да е интерес, защото въобще не купуват и ползуват такъв клас устройства. Правят го, щото са стадо и като заблеят овците, които реално ги интересува почват да блеят и всички останали, които са ги чули.
 9. Системата на чип на Самсунг не е чак толкова лоша, колкото може да изглежда според недоволстващите в тази тема. Нямам нищо против да придобия бройка оборудвана именно с нея, но не и на същата цена, на която се продава по-производителната модификация. Примерно, на цена със $150 по-евтино, е смислена покупка.
 10. То и за двете теми е подходящо, но май тук е мааалко повече. В сутрешно предаване на една телевизия, имаше гост някакъв шеф на асоциацията на аптекарите фармацевти. Той подсказа защо спирта в аптеките е толкова скъп сега на голяма разфасовка от 0.5 и 1 литър(и на по-малките по подразбиране). Преди, докато не са свършили количествата, спирта се е продавал в зависимост от процента и други показатели между 3 и 6 лева литъра. Като са разблокирали от държавният резерв, той не е просто предоставен на цените от преди кризата, а е пуснат на борсата на едрова цена от 8.60 литъра(3лв+5.60лв акциз) все едно става въпрос за алкохол за пиене, а не санитарно-хигиенен консуматив. По тоя начин ДР(държавният резерв) е спекулирал яко с цената и яз вярвам че някои личности от ДР, са намазали с милиони от тия сделки.
 11. Няма нищо общо с темата и се изисква доста време да работи, че да стане нечетимо с обикновените публично достъпни инструменти, освен това не значи че покритието с нули и единици отгоре на конкретният запис го е изтрил, той все така си стои на диска макар и добре затрупан.
 12. Перманентно триене няма. Единственият начин да се скрие нещо толкова бързо, е да се изтърка само папката от десктопа, като първо се преименува и тя и всички файлове в нея с други имена. Така като се търси с възстановяваш софтуер по име на снимка няма как да открие снимката, която без значение дали налична, или изтрита е с друго име(или променено разширение на файла) Но, едва ли има зарази, които да се занимаят само с една единствена папка, каквото е правено, е правено от реален човек имаш достъп до машината.
 13. Може някои от нас да не доживеем предплатените 8-9 години предварително 8 краварски дърти фърчила, с пообновена електроника: В САЩ обявиха: 8-те F-16 за България трябва да са готови до 31 януари 2027 г. Честито. Предплащаш нещо и чакаш после 8-9 години да ти го доставят.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...