Премини към съдържанието

sliderum

Лига на легендите
 • Публикации

  19892
 • Регистрация

 • Последно онлайн

 • Топ дни

  17

Всичко публикувано от sliderum

 1. Ryzen 5 3400G, ако се вярва на разни клипове с тестове бие GT 1030 и то осезателно в някои случаи, особено ако се разчита на Дайрект Х12. Сигурно има и клипове, в които е обратното, не съм търсил. Вероятно и леко клокнат Ryzen 5 2400G ще го може. Но това, ако автора реши да се разнообразява. За работа, особено с определени софтуери и тестване на резултата от писането на програми, може и CUDA в картата на Нвидиа, да е по-полезна.
 2. Хм, не съм съгласен. Образование имат, могат да си го позволят, а простотията не е истинска простотия, а снобско високомерие и презрително отношение към бедните. Е, има разбира се и там изключения, няма как да излиза всичко перфектно, дори да не е правено с ръце.
 3. Може ли моделът, или поне това с какви входове разполага.
 4. Санирането, е баш ИКТ направление. Не спираш да ме изумяваш, как прескачаш от...Абе сигурна ли си, че си овцЪ, да не би да си кенгуру?
 5. Ще са като шимпанзета, дресирани по Павлов. От дома на работа, ако има работа, до магазина да купуват и консумират, ако имат достатъчно останало сиво, ако нямат, тия услуги ще ги върши изкуственият интелект, а те ще са посадени като репи. Акъл ще имат само поколенията на богатите, които ще се забавляват както желаят, със стадото завърнали се към предразума, бивши (бедни)хора, а тогава просто вече животни.
 6. Що бе, човека откри топлата вода, два века и кусур след учените.Плюс някакви си негови вегански щуротии.
 7. Офцо, ти тия графики не ги разбираш, че да имаш правото и ползата да ги показваш тук, напротив, по-скоро си вредиш на "каузата". Верно, герп похарчи (пропиля, открадна(?!?)) милиарди за ИТ, най-вече в рамките на тъй нареченото електронно правителство(но и по други проекти) но дадени пари у нас не означава получен адекватен на заплащането продукт, нито количествено, нито качествено. Заради раздвижването на кеш в това направление, на пръв поглед се отразява на графиката и все едно че сме цъфнали и вързали, на практика нещата все още не са довършени, въпреки огромните разходи и изминалото десетилетие.
 8. Действително, Интел намали цената на процесорите си без встроена графика. Не знам дали по нашите земи, вече се е отразила на продажните цени това намаление.
 9. За толкова пари, вероятно с достатъчно насочен избор, ще може да се сглоби машина, която да няма проблем да се играе на 4К и то на високи настройки. Предвид, че няма да се търсят някакви извънземни FPS, споделено от автора няма да спортува на компа. За 1440р ми се вижда просто изхвърляне.
 10. Трима българи са убити в Чикаго (допълнена) източник: "Дневник" Останалото в статията, след връзката в заглавието.
 11. Да взема да я сложа снимката, в най-големият публикуван размер, който намерих: Плакатите са два. Единият завършва с Удивителна, която е частично закрита, от ръката на държащият вторият плакат.
 12. sliderum

  Войната в Сирия (2011-)

  Аз си знам кой е най-добрият начин, ама. Цар-бомба по истамбул. Предполагам, че един брой ще е достатъчен.
 13. Аз пък не съм спец и съм недоскиф, какво точно е монтирано? Въпреки кръга със стрелката, не схващам.
 14. Не съм пропуснал, темата не е за другите и въобще не съм имал намерение да изброявам поименно, само отговорих, защото видях че си се пуснал да отвличаш неуспешно вниманието от това, че ФАЩ предадоха(от предателство произлиза тази дума) а вероятно и продадоха кюрдите на султана.
 15. Твоята бройка, е от предишен етап на идентификация. Аз също я намерих, но просто реших да потърся актуални цифри, а не най-отгоре показаните резултати, които естествено са по-напред индексирани, защото стоят от години и имат повече импресии.
 16. Статия по въпроса. Ако се вярва на написаното, като участващи само на страната на Ислямска държава, са идентифицирани от порядъка на 40000 чуждестранни граждани, от около 120 държави, колко са кравари не знам, не дочетох подробностите, ако въобще го има уточнено. Да не забравяме, че частни армии в различните страни, в които ФАЩ и не само ФАЩ, но и ЕС, изнася/ха "демокрация", имат практически всички "опозиционни" групировки, някои от които вече не са в опозиция(Либия, Египет и май още в някои от пострадалите страни) но пък сега те, в качеството си на успели в превратите и взели властта, пак си имат, все така враждебно и милитаристично настроени, техни си врагове. Та всичките тези други обобщени като "опозиционни" групировки, в техните частни армии също имат чужденци, пък и в армиите на самите (вероятно временно управляващи понастоящем властници) чийто брой въобще не влиза в бройката посочена в статията. ПС. Убеден съм, че и 40000-те идентифицирани чуждестранни воини, биещи се само за Ислямска държава, не са всичките, които реално участват и че има и неидентифицирани още към това число и то не малко.
 17. Може би тази статия ще помогне. А коя дистрибуция, едва ли има съществено значение. ПС, статията ще помогне евентуално, за да се види откъде се достъпват настройките, иначе нали целта на заниманието е, не да се намалят, а да се увеличат стойностите, за проба.
 18. Не знам, но прочетох отдолу в коментарите положителни отзиви за метод 4. Виждам, че още не сте го изпробвали. Разбира се, няма гаранция, че и той ще Ви свърши работа. .
 19. Ако накачите всичките измислени от всякакви пичове DLC-та на някои игри, може и терабайт да не стигне Може да си фантазирате дори на такава тема. Тук обаче тематиката е конкретна, авторът на темата желае качествени препоръки, надявам се да се съобразите, иначе ще се наложи модераторска намеса.
 20. Ако се решите, пробвайте описаните 4 начина за решаване на проблема. Може и някой да проработи. Методите са за Уиндоус 10, предполагам, че вече сте с нея, а не все още на 7.
 21. Това като пуснете да играете, или някой тест?
 22. Направо не знам, защо просто не настроите лаптопа да не заспива и екрана да не се гаси. Просто да се види как се държи по този начин.
 23. Ти пък не си ли чувал, че процесорите могат и без охлаждане! Пък може и да го е отстранил само за снимката, кой знае. А пардон, не съм дочел развитието
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...