Премини към съдържанието

Кико

Потребител
 • Публикации

  7138
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от Кико

 1. Абе нали щяхте да ме банвате завинаги? Защо само за 3 месеца? Давайте да се свършва, запазете идиоти*е за себе си. Давайте банвайте всички и си разказвайте на воля джендърските истории. Че то се е видяло, само джендъри толерирате. Аман отджендъри. Относно знамето...сложих заради Тръмп като спечели, обещах на джендъра Миро и другия тъпан*р. Другия си е такъв по природа, по-точно грешка на природата. Миро ми го разкарахте от полезрението, но другия джендър ми го нахендрихте, за да му напиша някои истини. Не всички, далеч от мисълта, че съм му написал всичко. само да кажа, че другия джендър преди годни ме пита, дали не съм Джони. Идио*. Мало*мен ид*иот.
 2. Ванка, аз от 15-тина години плащам пълни осигуровки върху доста голяма заплата, поне до средата не периода. Веднъж на 2 години ходя на доктор, плащам си таксите, 1-2 пъти съм имал направление. По-точно 2 пъти. И аз не смятам, че хилядите, които съм дал, се равняват на двете направления. Но разбирам това, щото утре и аз ще ъм пенсионер, ако имам късмет. Циганина не плащал. Лошо. Ама на циганин никой пари не дава. Циганина няма образование. Няма, щото никой в нашата държава не го е интегрирал. Щото ако сега бяхме интегрирали всякакви цигани, турци и каквито се сетиш, нямаше да имаме никакви проблеми. Ако циганина днес не знаеше, че е циганин, а се смяташе за българоговорящ и дори българин, даже и нямаше да се питаме, какви сме ние, българите. В миналото сме били сбор от поне 50 племена. Още едно циганско племе нямаше да навреди на гена ни! Но не, ние си знаем своето! о. Май ще те чукам, така както вървят нещата
 3. След края на тая "епидемия(пандемия)", паметник трябва да ни издигнат на нас, дето ви изкарахме паричките, за да продължите да живуркате, да плямпате и да си осигурявате близки и роднини с апартаментчета и други хубави нещица. Щото най-богатите, разполагащи с милиони, веднага се покриха, дариха 0.000001 % от богатствата си на болница, без да е ясно при какви условия. Но днес тоя човек, дето искаше да дари десетина апарата за обдишване на болница , разбрах защо иска да го направи. И бе прав. От една страна той бе наивен, че тая епидемия ще засегне близките му и работниците му. От друга, той по тоя начин давааше стотици хиляди от джоба си за други, които се нуждаят! Може никой от близките му да няма нужда от това, което е почти 100% сигурно, но други щяха да спечелят! Защо ние, се възпротивихме срещу тоя човек, който дава 20 000 лева за апарат и призовава други да го направят? Нима държавата ни няма няколко милиона за 50 апарата примерно? Просто коментирам ситуацяита и се чудя, каква е тая паника, какво е това биене в гърдите!!!
 4. Не забравяй семето и още няколко живота Има, установени са в хранителния тракт, но това не означава, че тия 10000 вируса са причина за леталния край. Причината е съвсем друга.
 5. Да, ония по порно каналите, въпреки че са професионалистки, винаги се стряскат от семенната течност като попадне в очите им Гледайте порно, за да ви се изясни, защо на някои хора трявбат и очила
 6. Ново развитие на нещата. Днес при нас набараха колега, дето си правил кефа в Банско. Два дена бе на работа, сега тръгнаха списъци да правят, с кого контактува. Изгониха ги от работа и ги поставиха под карантина, мисля една седмица. Но дефакто всички сме контактували, макар че аз примерно не лично, а чрез посредник Шефа днес в почивката ни среща и казва - всеки трябва да осъзнава какво прави или нещо от тоя сорт, че в момента няма как да предам точните думи. Тоест, ако аз съм съмнителен, да спазвам законите и да не идвам на работа. Може би да се консултурам с доктор. Изгони половината поддържащ персонал, макар че аз видях почти всчики да си заминават. Казвам му - аз кашлям от събъбота Замълча по тая тема почна по други, как италианците били ходили на езеро на пикници, а германците спазвали. Мисълта ми е, че пак оставиха нас, дето правим паричките. Обещя ни аванси Вижте момчета. Аз много пиша. Емоционален съм, но ПИША ПРАВИЛНИТЕ НЕЩА! JKirilov, не те знам кой си, но ще ти кажа едно. Не се и опитвай да се ебаваш с мен или колегите ми! Ще загазиш яко! Знаеш ли как ги долюбвам такива ОХЛЮВИ като теб? Просто ще мина през теб, който и да си! Ще разбера кой си и ако си ми неприятен, жална ти майка, охлюв! И имай късмета да си от ония михлюзи от администрацията. На кафе машината ще ти покажа, как Кубрат тренира върху боксова круша!
 7. Комуняга, кво да вярваме бе пич! Кви директиви ти спуснаха и на теб, както и на МИРО!
 8. Въпросът вече се измества, дали тоя вирус е главна причина за смъртността или причина за смъртността е предишно заболяване, за което е помогнал и тоя вирус. И тук вече трябва да се намеси статистиката, колко примерно от левкемия или сърдечни заболявания да кажем, са си заминали с вирус и колко не. Щото ми се струва, че не точно тоя вирус е причина за смъртните случаи, а предишни заболявания, които така и така биха довели до летален изход, дори вирусът да не е тоя,а друг. Да вземем за пример Спин или хиф. Ами това дефакто не бе болест, както ни обясняваха, но помагаше за летален край, ако се разболееш от друга болет. Тоест, главният причинител не е хиф. Ако ти успееш да се опазиш от други болести, ще живееш дълго. Не съм с медицинско образование, но е близко до акъла, че щом нито един вирусолог не се е изказал категорично за тая пандения, то тя е фейк! Ето ви фейка - пандемията. Тя цели явно едно едничко нещо - увеличаване на милиардерите, че света незнайно как тръгна нагоре от няколко години!!!
 9. Между другото, Хитлер е започнал точно като нашите Затвор за тоя и оня.
 10. Абе майка му стара, накъде изместихте темата? Или всеки се нагажда според директивите? Няма корона пандемия и това е от видно по-видно. Има корона истерия. За жалост, ей сега бих заплюл нашите феодали, но няма да го направя, щото в случая те хал хабер си нямаха, просто се нагаждат според ситуацията. Целта е повечко пари да се откраднат и от крепостния гражданин и от Европа, ако изобщо може да приемем Европа за някаква институция. И тук вече се чака масовата паника и истерия, кога банките ще клекнат, кога крепостните граждани ще се почнат да действат. Но както се вижда от световните коментари, ще се чака до 2 години за действие на крепостните граждани. Това е много. И тук е момента да се вземе Калашника... Оня рижав пеал им дава по 1000 долара на хамерикандънците, и още 800 милиарда ще напечата за световните изедници, след това ние ще плащаме тия 1.1-2 трилиона долара! Що не ни дадоха за 2 милиарда безплатна ескадрила Ф16? Къде са 2 милиарда за защита от лошия Путин, къде са 1.2 трилиона напечатани фалшиви банкноти! Що на нас не напечатаха 2 милиарда, нали сме им нужди за свалянето на Путин? Майка им и пеераси да еа!
 11. Ами май аз и в тая тема се похвалих. Имам все пак 4 акаунта и все за някой ми се пада мод 23-24 И моята е в 17.30 така, че няма проблем Забравил си, ама ти се подвизаваше там малко. За модовете...тактиката ми обикновено е разделена да купувам от магазина златни ( понякога и те се вдигат от раз, случвало ми се е), да развивам от сини до виолетови, там също ми се е случвало, както и директно да тръгна от сив. Но си разпределям нещата, не действам само по един начин.
 12. Ами при мен през месец до два почнаха да се падат модове над +20 спийд. Имах и един за тъмната Бастила, дето пак стигна 24. Но като цяло е трудно да намериш точния мод за точното място. Много триъгълници ми трябват, но няма. А и не ги виждам много много в шопа. Или ако има, не са с точните характеристики. Но дори да намеря случайно мод с точните характеристики, нали се сещаш, че след това не се вдига Мисля имах само 1-2 такива случаи, дето мод от магазина директно вдигна скоростта си 5 пъти. Само че това е примерно квадрата, дето сложих на Бастила. Обикновено тия се вдигат, триъгълниците не само че ги няма дори като сиви, но и не се вдигат. Абе...на късмет е всичко.
 13. Защото ако само 4 дена не можеш да изтаврезиш, значи не бива да се говори за това
 14. Ами мога да ти обясня, но едва ли ще е свързано с темата. Най-кратко казано, едните имат обхват някъде, другите нямат. И като казах три договора, имах предвид наистина три договора, но към двама оператори. Аз имам по два телефонни номера на оператор, на едните само интернет. и сега ако питаш, защо имам на едните интернет, а не на другите двама...ще трябв да се върна 2008-ма година, откогато не си бях подновявал три от договорите си и плащах по 5 лева. Те и двата още не са обновени, а единия се примирих с увеличението до 7 лева. Та така си карах 10-11 години с безсрочните договори по 5 лева и още си карам така с два от тях. но новите времена изискваха и нови мерки. Примерно исках да съм по-мобиленсинтрнета, но не исках тоя интернет да е свързан с телефона, защото там сметките стават много дебели всеки месец. Сега примерно си плащам интернета на едните, имам един вече старичък таблет, пускам си интернет към телефона, за който плащам 7 лева на месец и ползвам дефакто интернета на другия оператор. отделно си пазя номерата и телефоните за третия оператор, защото само той има обхват там, където понякога ми трябва. Ей и за това имам доста договори. но не, тия договори са на мое име, но не ползвам аз услугите. Само плащам
 15. Пари не ми трябват, но се смея на това, което предлагат. Миналия месец сключих 3 договора с оператори и всички ми предлагаха хиляди мегабайти и хиляди минути. Аз им казвам, че на месец говоря 10 минути макс и че харча 2500 МБ макс, те не разбират и пак ми предлагат неограничени разговори, 30 000 МБ, незнам си колко платени канала, дето ще плащам за тях 40 лева ако не си подновя договора...казвам и на оная, аз телевизия на таблета или телефона не гледам. Ама не, те си знаят, HBO е безплатно за 2 години, Max е безплатна и куп други уж безплатни. И накрая като забравя да си подновя договора, плащам 40-50 лева отгоре, щото на канал искат по 8-9 лева. Тая година така ме измамиха, не ми се обадиха, че договора изтича и платих 13 лева сметка отгоре. И това пак е малко, сега ако забравя, 2022-ра ще платя 40 лева отгоре А те ни лъжат, че дават нещо безплатно. Аз на Networx плащам близо 40 лева и се налага да се ограничавам поне с един пакет - Маx Sport или Diema Xtra. На 3-мата ни оператори, дето говоря макс 10 минути на месец, плащам около 60 лева. Значи аз на месец плащам стотина лева за интернет и 10 минути разговори в мрежата Толкова давам и за бензин до работа. Значи ми отиват 200 лева, за да работя и да се забавлявам по интернет, включително тук. Затова и се смея на подобни промоции. Не само че не ми трявба това, което ми предлагат, а и бих им върнал 90% от това, за което си плащам и не ползвам!
 16. Я сега си представи, че ти забранят и в градината да ходиш, за да не опрашиш някоя пчеличка Много гадно ще е да гледаш градината от прозореца.
 17. При SWGOH за да развиеш едион герой на макс, не знам колко пари трябват, но предпоалгам над 10 000 долара. То може и да се изчисли, ако се знае дропа, но те дропа постоянно го менят и човек не може да очаква, че като даде 1000 лева, ще вземе еди колко си части. Навремето бе така - долу горе всчико се осредняваше, но от няколко месеца забеялзах, че колкото повече кристали харчиш, независимо дали си ги спечелил с пари или не, толкова повече ти намалява дропа и дефакто те отказва. Примерно ти остават 1-2 частици от 50 необходими, дропа се забавя и вместо да вземеш 10 части за дадените кристали, колкото си вземал преди това, може да не ти даде нито една или максимум една, та да те накара да си платиш. Аз съм плащал за какво ли не, но не съм наливал много. може би между 100 и 200 лева за една година. После обаче се осъзнах, а те вдигнаха и цените. Премерно преди герой на 3 звезди от 7 възможни, струваше 22 лева. Сега му искат 42 лева. Само че ти получаваш около 30 шарда за героя 3 звезди да го направиш на 4, но за да стигнеш до 330 шарда, колкото трявбат за 7, ти трявбат понякога и години или всичко да наливаш там. Днес се замислих, откога развивам един герой в първия си профил. Някъде лятото на 2018-та го даваха ебзплатно на 3 звезди. Сега след година и 9 месеца, ми трябват още 30 шарда за да го направя 7 звезди. При положение, че ми дава по 0 до 1 шарда на ден последните седмици, в най-добрия случай ще трябва да търпя още две седмици. Но звездите не са всичко за развитието, макар че ги направиха доста кофти за правене последната година може би. Абе...просто е дразнещо на ден от 5 опита да ти дават 0 шарда. Поне опитите да бяха повече и да те залъжат с нещо, но не, направиха го така, че много рядко дава нещо. дава понякога накуп, но това е рядкост и няма никаква логика в това. Тото е, ама не е като тотото всички числа дас е падат за определено време. По-скоро тук имаме манипулирано тото, за да те накарат или да платиш или да креташ, за да може другите, дето плащат, да те бият. Ей това е цялата работа при тия уж безплатни игри без реклами. То добре, че няма реклами, иначе щял да съм я зарязал още първия ден. Ники, днес късмета ме споходи. Късмета на пораженеца Викам да си вдигна сините модове, дето са се натрупали и последния от многото се вдигна до 23 спийд Първо до 15 левел стана мисля 13 или 14, след това стигна след слайс 23. като златен, ще стане 24. Веднага го шибнах на Рекс, дето мода му бе +19 спийд. Вече е на 300 спийд, ще стане 301. Шаак Ти взе по-слабия м,од и е на 308. Добра работа стана, сякаш играта видя, че се отказах от нея и реши да ме подмами пак
 18. Ами аз следващия месец съм безплатен така и така заради Networx Points. Даже и Max Sport мислех да си пусна отново, но май спирам и Diema Extra, че то спорт няма да има април.
 19. Не, ще пътувам. Крайно време е да се разбере от феодалите, че хората пътуват, а не ходят по дефолт на работа Ние пътуваме, плащаме си транспорта, губим време в пътуване. Да, някой може и да ходи, аз си пътувам. И никой не ми го признава това, щото казва - има служебен транспорт. А знаеш ли какъв е транспорта? Пътувах преди 3 години 4-5 дена, щото се наложи да оправям ламарини по колата, а ония в сервиза се объркаха и трябваше да чакам части да намерят. Ами той скърцаше, пътувах със страх, както сега повечето от вас се страхуват от тоя вирус. Само си виках, един път да ми направят колата, повече няма да се кача на служебен транспорт. И до днес тоя автобус го търкалят. И не се чудя толкова, как още държи, а как изобщо държавата ни го е пуснала в движение!
 20. Е то да ходят пък за мен означава, да се довлека до работа пеша ( ходя, а не с транспорт) и да се върна. Или да се довлека и да убия 8 часа Иначе въпросът би трявбало да бъде, колко от вас ще "пътуват" до работа. Щото аз не ходя на работа, а пътувам всеки ден 14 километра в едната посока и 14 в другата, ако не кривна от правия път. Други пътувт всеки ден със служебен транспорт, но не съм чувал някой от нас да "ходи" до работа. Е, имало е и такива от близкото село, дето е град, но в далечното минало. Обикновено поне велосипед ползват, което пак си е пътуване до работа, а не ходене до работа. Да, става въпрос за "ходене на работа", но откъдето и да го погледнеш, това е грешно словосъчетание. По-правилното е " да посетим работното място", защото ние дефакто това и правим всеки ден - посещаваме работното място. След това следва и работа, Щото ако аз отида, без да работя, то едва ли ще стигна до работното място, най-много до съблекалнята или канцеларията на някой началник Ако толкова задълбавате за една думичка, язък за държавата ни, дето се чуди какви далавери само да измисли. И да, това пътуване, а не ходене, ми струва около 120 лева на месец, щото плащам и паркомясто, за да работя Така са го измислили феодалите, това и правим. И когато си платил за паркомясто, а няма такова, закъсняваш за работа, говориш със шефа и той ти казва - ще видим, ей там има места за паркиране. Ами да си паркира той там, що не паркира? Аз като ще работя добре, искам паркомясто, дето да ми е осигурено. Иначе за какво изобщо говорим? Аз му изкарвам парите, както и още няколко човека като мен. Никой не се съобразява с това. Но това ще се промени, обещавам.
 21. В смисъл? Намери граматическа грешка или "посетим" за теб е неуважение към работодателя? Питам, щото не ми е много ясно, в цяла България си говорят както си знаят или искат. Лчино аз предпочитам да вкарвам и доста разговорни думички от моя край и не само. Така е по-интересно, а и изразява лична позиция. Ами то залисани в работата, 8-те часа и малко отгоре минават за миг Само който не е работил работа като моята, може да си мисли подобни неща. Всичко при нас се развива в много бърз темп, всяка минута реално е ценна, иначе просто си бачкаш в събота без пари или без да ползваш тоя ден. Така са го решили, така си и работим. Затова "посетим" за нас е просто - яко да бачкаме и днес, та ако ще да свършим работата за 6 вместо за 8 часа И най-лошото на моята работа в случая е, че ако аз имам много работа, обикновено работим без пари някой допълнителен ден. А ако шефа ме хване да стоя и да си човъркам телефона, пак кофти, амакр той да не разбира от как е станал шеф, че е по-добре хора като мен телефона си да човъркат, щото това означава, че всичко е наред с работата и паричките му. Но тия тънки работи са доста дебели за мозъчето на тоя, дето не си и мие ръцете даже, щото и няма нужда - никаква работа не е свършил.
 22. Лошото в случая е, че направих гилдия, в която влязоха хора. Колкото и да е, малко е кофти да ги зарежа. Ако нямаше никой, досега или да съм я зарязал изцяло или да сотавя само един акаунт, да си почина малко и да намеря нова гилдия. Ето, някакъв оня ден ми пратил покана от някаква гилдия, явно е видял, че се ядосах и напуснах собствената си голдия Не е първия, но вероятността да отида чрез покана някъде или при познати, като гилдиите на Ники и Горилата, клони към 0%. В случая ако оставя едния акаунт, ще намеря някоя 60-70-80 млн GP гилдия, дето да си развявам байрака По принцип тая игра не е интересна в началото. Става интересна после, когато ако я изтърпиш 2-3 месеца, попаднеш в развиваща се гилдия с хора, които имат желание да играят и са активни. Щото тук активността в началото е най-важна, без значение колко добре играе всеки. правят се до 600 тикета на ден от играч, иаме 50 членове в гилдия, значи максимума е 30 000 тикета. Това значи, че през 2-3-4 дена може да има един от 3-те налични рейда, които дават още бонуси за играчите, за да напредват бързо. Та цялата работа е в активността в началото. След това е друга работата, но за начинаещите това е важно. и под "начинаещи" аз дефакто разбирам хора с опит до една година. Ако за това време са попаднали в добра гилдия, дето да не са аутсайдери, има вероятност да станат много добри играчи. Лично аз играя вече две години и 3 месеца с първия си акаунт, но имам 4. Последния ми акаунт е от септември или октомври миналата година, значи на около 6 месеца. И още е доста зелен за каквото и да било. Човек трябва да има огромно търпение и постоянство, за да нарпави нещо в тая игра. Щото ето сега влизам в играта, два дена някъде не съм влизал и какво да видя - вече съм на 461-во място на Арената с един доста сносен отбор, с който бях на 117-то преди да зарежа за два дни играта. и тръгвам да играя пак, бия наред тия пред мен, чудя се как са ме смъкнали назад с тия слаби отборчета. Но явно може. Целта при тая игра е ако не играеш и един ден, даа те свалят много назад. Тоест, ако искаш да си добър, трявба да си си разпределил времето за игра по минути и да не пропускаш ни едно събитие. Енергия се дава в 12 часа, в 6 часа, в 7 часа...значи ти трябва да си влязал, за да я вземеш. Наградите се оформят в 18 и 19 часа, значи малко преди това трябва да нарпавиш 10-те си битки или колкото е необходимо, за да се изкачиш в класацията и да вземеш награди. Отделно, че трябва да правиш и по 600 тикета за гилдията, а те не стават 600, дори да си вземеш всичката енергия. Но енергията е ограничена на 144, значи ако не влизаш и стигнеш 144 за всеки вид енергия, които са 4, губиш от полагащата ти се енергия. Но ако решиш да харчиш тая енерги, заради скапания дроп, няма как да изхарчиш примерно 30 енергия, щото нищо няма да ти пусне. Трябва да чакаш да се събере, за да имаш по-голям шанс. А да чакаш денонощно 4 вида енергия да се доближи до 144 с 4 профила, е ужасно. Но и с един акаунт да си, пак си задължение да влизаш кажи реши през два аса в играта. Просто играта е от ония, дето те зомбират. Затова е полезно малко почивка. Гледам някои хора почиват по седмица две, други по повече, някои дори и година. Но адски изтощаващо постоянно да играеш, защото и 6 часа да не играеш, има вероятност да загубиш много. Така е. Макар че аз играя и на по-голям таблет, а отскоро и на телефона, дето нищо не виждам. Там по усет играя, а с дебелите си кебапчета и бутоните бъркам. На таблета се вижда доста добре, 8 инча е. Телефона се води 6.3 инча, но дефакто това е диагонала и мисля съотношението е 21-22:9, а не нормалното 16:9 или 10. Тоест, тия 6.3 инча на телефона ми са много назад спрямо осемте на таблета ми. Отделна, че таблета има чист IPS екран и нито те уморява, нито те дразни с нещо. При Нокиа 7.2, уж гледам хвалят екрана по разни ревюта, но истината е, че е доста по-зле от таблета ми Lenovo. Дори малко да сменя ъгъла на телефона и потъмнява. При таблетаима по-меки цветове и нищо не те дразни. Не знам, но това е голяма набутвация да си купиш телефон под високия клас. Тоя мисле се води среден клас, поне за мен си е среден. Единствено камерата му става и прави доста по-добри снимки от други подобни телефони. А да и процесора е добър за тия засукани игри, даже PC-то ми леко изостава с емулацията BlueStacks. Само че кел файда от това, като не виждам почти дребните цифрички и буквички Направо по усет работя с телефона и предполагам какво ми пише. Та който иска да играе такива игри, май най-добре е да си носи един таблет. За жалсот моят таблет е със слаб процесор и само 2 ГБ РАМ, та много се бави при тая игра. Истинско мъчение е да сменям акаунтите, а и дори да върша някакви действия, свързани с играта. Засича доста често като се натовари и така. Телефона добре, но малък...Шибана история. Сега си нося таблета, правя една точка за достъп и си пускам интернета на телефона. Общо взето дотам я докарах с многото мобилни оператори.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване