rado84

Потребител
 • Публикации

  561
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

130 Отлична репутация

2 Последователи

Всичко за rado84

 • Титла
  Твоят Господ Бог
 • Рожден ден 7.02.1984

Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  София

Последни посетители

5748 прегледа на профила
 1. Аз от ЕМАГ си взех смартфон за 90 лв., само че смартфоните с Windows не са за... всеки.
 2. Отдавна търсех начин за сваляне на 1080p от Тубата. Благодаря за линка!
 3. С тоя боклук изкарах 2 месеца и после се върнах на Firefox. Боклук е, защото ако си преинсталираш ОС и си възстановиш настройките от бекъп архив, браузърът изведнъж забравя всички пароли. Боклук е и защото с всеки ъпдейт оправят 5 проблема и докарат нови 10 за оправяне. Софтуер не се прави така - с преднамерено създаване на нови бъгове, които да обявиш в чейнджлога на новата версия и които да държиш неоправени повече от година, освен ако не искаш да самоубиеш софтуера още в бета етапа и да се надяваш, че ще има достатъчно тъпи потребители, които да се примиряват с поточната линия за бъгове.
 4. И да се заядеш, няма да постигнеш нищо. Нито ще ме обидиш, нито нещо друго. Само ще демонстрираш, че завиждаш задето YOHIO е по-красив от теб. @язе, да, не мога да направя разлика. Защото не намирам нищо интересно в това 20-ина идиота да тичат по окосена трева и да подритват някакъв предмет, от време на време да се подритват и едни други, а 1 000 000 примата да издават нечленоразделни звуци по улиците и из градския транспорт. Ник'ва тръпка, ник'ъв адреналин. Като бях малък, баща ми ме водеше по мачове. Обичах да ходя с него по мачове, защото си отспивах много добре на тях. Такава скука са, че и до ден днешен заспивам, ако гледам какъвто и да е спорт. Единствените спортове, на които не заспивам са DTM, Monster Jam, Demolition Derby и Drift. Но стига толкова, че оспамихме темата. Ако искаш да продължим "заяждането" и обсъждането защо футболът (наред с други спортове с топка) е за малоумни, да го направим на лични.
 5. Аз съм открил, че най-доброто средство за предпазване от всякакви религиозни секти е теслата. Благодарение на теслата представителите на всякакви секти развиват трудно постижими за човешко същество скорости. Преди години едни тъпаци от Свидетелите на Йехова се опитаха да прилъжат майка ми (защото е религиозна и следователно - наивна) да се включи към тяхната групировка, но срещнаха голям отпор от мен и от сестра ми и повече не ги видяхме. После и един поп от фабриката за промиване на мозъци реши да проси пари за някаква църква и като му отказах, почна да рита вратата. Засилих се към него с теслата и докато замахна, тоя вече беше слязъл 3 етажа и повече не се вясна. Няколко други секти също се опитваха и техният успех беше същият като на Свидетелите и на попа. Все повече се замислям дали да не сложа на вратата един надпис "Ако сте член на каквато и да е църква или секта, не сте добре дошли тук!" с изображение на една окървавена брадва, за да ги отказва да се пробват.
 6. Отваряш старт менюто, в търсачката пишеш services.msc и натискаш Enter. В появилият се прозорец търсиш Windows Audio и Windows Audio Endpoint Builder.
 7. То все тая. И резняците се опитват да ни поробят отново, и руснаците. А откакто Путкин започна да се спогажда с резняка за Южен поток, за по-лесно употребявам думата "рузняци" - мелези от двете най-долнопробни страни на планетата.
 8. Ако рузняците постигнат целта си, тогава ще видиш какво значи наистина да нямаме икономика.
 9. Новият американски президент е кръгъл идиот. Би казал всичко и би продал и майка си, ако има гаранция, че това ще му донесе и един вот повече.
 10. Той толкова ни обича, че си беше наел Сатанишев да му осигури постоянен паричен поток от нас към Русия с помощта на Южен поток. Когато не успя, докара КТБ до ръба на фалит. Целта беше да я пуснат на търг и неговата банка (ВТБ) да купи КТБ, защото държавата там си държи парите и ако не му играем по свирката, да ни спира всякакъв достъп до парите. Не знам какво стана с КТБ, защото спрях да следя новините, но се надявам и там да са се провалили гадните рузняци. Толкова ни обича Путкин, че ни е направил свои петролни роби с помощта на Лукойл, но това не му стига и всячески се опитва да превземе контрола над икономиката ни. С нетърпение чакам деня, в който тоя диктатор ще престане да бъде удобен и ще го застрелят така, както застреляха и Бин Ладен.
 11. Не ходя по такива места. От снобарщината в тях получавам обриви и ме избива на агресия. Обичаш ли да готвиш?
 12. Явно си неграмотен и грам не знаеш английски, щом не стопляш откъде идва производното SeaGayte и защо съм ги кръстил така.
 • Разглеждащи в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.