rado84

Потребител
 • Публикации

  780
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

267 Супер репутация

2 Последователи

Всичко за rado84

Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  София

Последни посетители

6192 прегледа на профила
 1. Бойлер, 2 готв. печки, пералня, хладилник, 2 ел. тухлени камини с реотани, а компютърът с рутера и всичката периферия са в един контакт. В момента този контакт по неясни причини е в мрежата на бойлера и камините и като падне техният бушон, ми пада и токът за компа. Иска ми се да си отделя всичките контакти в стаята да са на отделна мрежа.
 2. Не става дума за компютри (за това си се справям и сам идеално), а за кухненски контакти. Утре ще ги сменяме и това мога и сам да го направя, но има неща, които не мога сам и за които ще трябва ел. техник, като например преразпределяне на мрежата - коя линия към кой бушон да е, щот' в момента е направена много калпаво и като падне нещо от кухнята, всичко останало пада, защото са на един бушон. А знамето в подписа ми е сложено с цел да покаже какво мисля за "дружбата" на България с Русия - най-долната нация на света, която даже и знамето ни е откраднала, не само азбуката.
 3. Ние дълги години имахме ел. техник - един комшия, но човекът почина и сега търсим друг. Само че за ел. техниците, които намирам в Гугъл, не знам нищо и затова реших да питам тук, ако някой има контакт с добър ел. техник.
 4. Женска му работа...
 5. Искаш да кажеш, ако не бяха изнудвали българския цар да им плати няколко тона злато. Голяма "братска" постъпка, няма що... От такива "братя" гледам да стоя колкото се може по-далеч.
 6. Забравяш за тоновете злато, които царят ни е бил изнуден да плати на "братска" Русия, за да си мръдне мръсния дебел гъз да ни помогне. Освен това изглежда ти е по-удобно да игнорираш фактите, че Москва е финансирала преврата, довел до свалянето на царя и превземането на властта у нас и поставянето ни под близо 50-годишно руско робство. Също така забравяш за атентата в църквата Света Неделя, който е извършен от комунисти. Целта му е била царя, само че той тогава бил другаде и с тоя атентат комунистите са избили сума ти невинни, сред които и деца. И това пак е било по поръчка на рузняците. Не че съм фен на царя (никак даже, за мен монархията си е диктатура), не че ми пука и за църквата. Все пак съм атеист и съм на мнение, че всички църкви и храмове от всякаква религия трябва да бъдат сринати и унищожени - само че не и когато в тях има деца. Русия е окупатор и продължава да доказва това до ден днешен - именно скъпоценните ти рузняци са тези, които ни товарят с бахти цените на горивата. Рузняшката наглост по едно време беше достигнала 3 лв. за литър и макар че по борсите цената на барел беше паднала с 10 долара, у нас цената беше паднала с 3 стотинки. После се опитаха допълнително да ни заробят икономически с Южен поток и с КТБ, но не им се получиха неща (за щастие).
 7. Диабетик съм. Алкохолът и диабетът не си пасват.
 8. Не съм аз този, който поства линкове към слухове. А ти по-нагоре беше писал, че си 100% за Русия. Затова те питам - защо искаш да ползваш американски сървъри, след като окупаторска Русия би трябвало да може да ти предложи руско чудо на техниката? И това, че говорим за оръжия не означава, че не можем да говорим и за компютри. Все пак компютърът е американско-българско технологично постижение. То въобще всичко, което руснаците ползват не е тяхно изобретение. Компютърът - Джон Атанасов. Телефонът - Бел. Крушката - Едисон. Производството на електричество - Никола Тесла (сърбин). Единственото руско "изобретение" са светещите в тъмното деца - не само руски деца, но и европейски също. От това руско "изобретение" страдам до ден днешен - силно отслабена имунна система и една обикновена настинка много бързо се превръща в пневмония. Общо взето постиженията на Русия се свеждат до това да "изобретяват" нови начини да ни вгорчават живота и дори да го унищожат, докато останалият свят непрекъснато работи по нови изобретения, които да подобрят живота на човечеството. Като почнеш с непукащите се гуми, гуми без джанти, самоизсушаващ се асфалт, саморегулиращ се асфалт, който не се напуква и няма нужда от ремонти и какво ли още не.
 9. Тия статии са на български, което за мен означава, че са писани от платени руски драскачи да подриват имиджа на САЩ. И да промиват мозъци - единственото оръжие на комунизма. Докато не ми покажеш статия от американски сайт или най-добре от самата американска армия, където потвърждават, че ползват руска техника, горните твърдения за мен си остават писания на платени драскачи. Защо искаш да ползваш американски DNS сървъри? Великата Русия толкова ли не разполага с някой механичен дизелов DNS сървър, последна дума на руската технология, та си опрял до американците?
 10. Нали знаеш поговорката "Куче, което лае, не хапе"? Путкин точно т'ва прави - само си лае и плаши гаргите. Това непрекъснато показване на "техника" по паради не е нищо друго, освен отчаян акт да се покаже силен, когато всъщност няма нищо, освен няколко реставрирани танка от 80-те години и един малко по-нов. Единственото им военно постижение е катюшата, но в наши дни едва ли само Русия има такова нещо.
 11. Ако въоръжението им се представя по същия начин като премиерата на Т-14 Армата и на Лада Гранта, по-добре изобщо да не показват нищо, щот' само ще се изложат и пак ще им се смеем.
 12. Искаш да кажеш Чубака, предполагам?
 13. Ако и на теб някой ретард ти полази така по нервите, не до летателни апарати с 18 букви, ами до такива със 180 букви ще стигнеш.
 • Разглеждащи в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.