Премини към съдържанието

barbi

Потребител
 • Публикации

  6
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

Всичко за barbi

 • Титла
  Новобранец
 1. barbi

  Кратко ревю и настройка на Amarok -- v1.4.6

  Права си.Вчера си направих туда и преброих одобрените му статии.Те са 20 и два пъти повече са неодобрени, но няма да се мине много време и ще се одобрят спокойно .А аз ми мислех че тука няма измами
 2. barbi

  Оптимизация на Windows Vista

  Много хубава статия.Дано престанат да одобряват само на yankod и не погледнат и другите статии.Пожелавам ти успех
 3. barbi

  Кратко ревю и настройка на Amarok -- v1.4.6

  И аз съм съгласна с bademka и maicky
 4. Въведение: Save2pc е лека и лесна за ползване програма,с която можете да свалите любимите си клипчета от You Tube.Единственото нещо, което трябва да направите е да поставите линка на клипчето,да посочите формата и мястото, където да бъде съхранено и да го свалите. Изтeгляне: Линк за изтегляне : Save2pc 3.11 Light Официална страница : http://www.save2pc.com/ Лиценз : Freeware (безплатна) Размер : 2,20 МВ Инсталация: Изтеглете Save2pc и стартирайте файла за да започне инсталирането на програмата. Първия прозорец ще Ви приветства за избора на програмата.Натиснете Next (напред), за да продължите. В следващия прозорец са описани условията за ползване на програмата.Маркирайте "I accept the agreetment" (приемам споразуменето) и натиснете Next. В третия прозорец трябва да посочите мястото, където желаете да инсталирате програмата; натиснете отново Next за да продължите. В четвъртото поле трябва да маркирате "Create a desktop icon" (създай икона на работния плот), в случай че желаете това.Ако не искате да създавате икона натиснете само Next. И в последния прозорец натиснете Istall (инсталирай). След инсталирането натиснете Finish (завърши) и програмата ще се отвори. Save to (съхрани в) - показва къде ще бъде съхранено клипчето след изтегляне. Save as (съхрани като) - показва в какъв формат да бъде клипчето.(Може да се избира между : AVI,MPEG или FLV) Download From (свали от) - показва от кой сайт да се свали клипчето В полето Link поставете адреса на клипчето. След като сте направили тези неща натиснете бутона START, за да започне свалянето. За да сложите линка на клипчето първо трябва да влезете в www.youtube.com, да намерите желаното за сваляне клипче и отстрани в дясно трабва да копирате текста от полето URL и в полето от прозореца на Save2pc го поставите само След като се тегленето е на 100% затворете прозореца и отидете в директорията, където сте записали клипчето и изберете плеър за да го възпроизведе. Надявам се да помогна да доста хора, които досега не са могли да имат любимите си клипчета от You Tube на хард диска си вече това да не представлява проблем за тях. Успех на всички!!!
 5. Въведение: You Tube Dowloader е лека и лесна за ползване програма,с която можете да свалите любимите си клипчета от You Tube.Единственото нещо, което трябва да направите е да поставите линка на клипчето,да посочите формата и мястото, където да бъде съхранено и да го свалите. Изтeгляне: Линк за изтегляне : You Tube Downloader Официална страница : http://www.youtube-d.com/ Лиценз : Freeware Размер : 2,71 МВ Инсталация: Изтеглете You Tube Downloader и стартирайте файла за да започне инсталирането на програмата. Първия прозорец ще Ви приветства за избора на програмата.Натиснете Next (напред), за да продължите. В следващия прозорец са описани условията за ползване на програмата.Маркирайте "I accept the agreetment" (приемам споразуменето) и натиснете Next. В третия прозорец трябва да посочите мястото, където желаете да инсталирате програмата; натиснете отново Next за да продължите. В четвъртото поле трябва да маркирате "Create a desktop icon" (създай икона на работния плот), в случай че желаете това.Ако не искате да създавате икона натиснете само Next. И в последния прозорец натиснете Istall (инсталирай). След инсталирането натиснете Finish (завърши) и програмата ще се отвори. Save to (съхрани в) - показва къде ще бъде съхранено клипчето след изтегляне. Save as (съхрани като) - показва в какъв формат да бъде клипчето.(Може да се избира между : AVI,MPEG или FLV) Download From (свали от) - показва от кой сайт да се свали клипчето (може да се избира между : You Tube,Google Video или автоматично. В полето Link поставете адреса на клипчето. След като сте направили тези неща натиснете бутона START, за да започне свалянето. За да сложите линка на клипчето първо трябва да влезете в www.youtube.com, да намерите желаното за сваляне клипче и отстрани в дясно трабва да копирате текста от полето URL и в полето от прозореца на You Tube Downloader го поставите само. След като се тегленето е на 100% затворете прозореца и отидете в директорията, където сте записали клипчето и изберете плеър за да го възпроизведе. Надявам се да помогна да доста хора, които досега не са могли да имат любимите си клипчета от You Tube на хард диска си вече това да не представлява проблем за тях. Успех на всички!!!
 6. Изтегляне на SA Dictionary 2005 T2 : SA Dictionary 2005 T2 След като го изтеглите стартираите файла и исталирането ще започне автоматично. Единственото,което трябва да направите е да посочите къде да желаете да бъде съхранен речника.Стартирайте програмата от иконата със знамето на Великобритания,разположена на Вашия работен плот.В полето напишете думата,която желаете да преведете и натиснете Enter. В долното дясно голямо поле ще излезнат една или няколко значения.Буквата преди превода показва каква част на речта е съответната дума,желана за превод. Например:V-глагол,N-съществително име,A-Прилагателно име,ADV-Наречие. Можете да се върнете на предишната дума,без да се налага да я пишете наново,а само трябва да натиснете на стрелката,сочеща наляво. От менюто HELP можете да настроите речника като английско-български или българо-английски. Help in Bulgarian е за българо-английски Help in English е за английски-български В папката SA Dictionary 2005 T2 се намира и икона Exam (изпит) . Kато стартирате започвате да правите изпит,състоящ се от превеждане на 100 думи (една по една),на които трябва да напишете значелието. Накрая излизат процента правилни отговори (по 1% на дума) и съответната оценка. Надявам се да съм помогнал на някои хора.Пожелавам успех на всички.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.