Премини към съдържанието

pitar99a

Потребител
  • Публикации

    16
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

Всичко за pitar99a

  • Титла
    Потребител
  1. Днес без да искам ритнах леко компа и десктопа ми изчезна. Рестартирах, пробвах със сейф мод, систъм рестор но не се оправи. Преинсталирах Уиндоуса(ХР СП3) и се оправи, щом инсталирах дисплей драйвърите на видео картата ми (ATI Radeon hd4670) и рестартирах се появи същия проблем. Нямам десктоп, просто един черен екран на който виждам само мишката си. Преинсталирах го 3 пъти за да се уверя ,че проблема е от драйвърите и съм прав. Веднага щом ги инсталирам излиза черния екран. Винаги съм ползвал въпросните драйвъри, от официалния сайт и преди не съм имал такъв проблем. Какво да правя сега ? Не м
  2. Не съм разбрал ,че трябва да го местя със стрелките на клавиатурата. Мислех ,че просто трябва да цъкна с ляв бутон на избраното от мен място. Както и да е де, успях да го изместя със стрелките и всичко е наред, мерси отново.
  3. Мерси за помоща, пробвах но не стана. Ето клип с кратка демонстация на проблема :
  4. С Уиндоус 7 съм. Като пуска скайпа ми излиза екрана за логване, логвам се и изведнъж изчезва. Цъкам да го отворя долу от старт менюто, и се отваря но отива ДАЛЛЕЕЕЕч в десния край на монитора и се скрива там и не мога да го цъкна. Пробвах по какви ли не начини да се справя с проблема : Систъм рестор, дефрагментиране, репеър, преинсталиране на скайп. Каквото и да пробвам скайпа се скрива в дясната част на монитора и не мога да цъкна на него(понеже не го виждам, защото буквално се е скрил далеч в дясната част на монитора). Как да се спавя с този проблем?
  5. pitar99a

    Проблем със explorer.exe

    Пробвах преди малко но не става. . . Не съм казал че е от драйвърите. Просто предположих. Самият проблем се появи от изневиделица на операционна система ,която не съм обновявал в последните 3 месеца.
  6. Компа ми започна да създава сериозни проблеми, като го рестартирам Десктопа не иска да зарежда. Стои замръзнал и не мога да цъкна никъде. Спирам експлоръра през таск мениджъра и го пускам отново и проблема е решен. Обаче интересното е ,че дори и след като инсталирах ново копие(различно от предищното) на уиндоус проблема отново си стои. Единствената разлика беше ,че първото стартиране на уиндоуса преди да инсталирам драйвърите си беше ОК, инсталирах всички драйвъри и рестартирах и десктопа пак замръзва. Някакви идеи как да се справя с този проблем?
  7. Ок, мерси на всички ,които се опитаха да ми помогнат. Исках до последно да се размина със сервиза и тлъстата сума за ново дъно но явно нямам друг избор. Лека вечер.
  8. Да на мястото си е кабела(има го на сминка в албума, който съм линкнал в началото на темата), захранването съм го слагал следвайки важната тема.
  9. Не, вентилатора не тръгва, нито пък чувам какъвто и да било звук. А за това допълнително захранване сега чувам, самия вентилатор на процесора има един кабел, който включвам към дъното. [url=http://img39.imageshack.us/i/bigasusm2n68plus.jpg/]
  10. Проверих, не се е откачил.
  11. Купил съм чисто нов кабел от Технополис за 6.50лв точно ,защото и мен ме съмняваше в началото ,че е от него. Но дори и с нов кабел пак не запалва. Огледах подробно дъното и го изчистих но не намерих никакви подути кондензатори.
  12. Сложих го на компютъра на брат ми и тръгна изрядно. След това го сложих обратно на моя и пробвах да го пусна но пак същия проблем. Започвам да се съмнявам ,че проблема идва от дъното, макар че и то е ново, на 1 година най много(дори е в гаранция но фирмата от ,която го купих вече не съществува).
  13. Проблема е ,че компютъра изобщо не иска да стартира. Колкото да натискам бутона за пауър никаква реакция(все едно съм натиснал копчето за спиране на захранването, а то всъщност е пуснато и съм убеден в това).
  14. Вчера докъто бях пред компа спряха тока, пуснаха го и като натиснах копчето да стартирам компа той не запали, мърдах малко пауър кабела на захранването и натиснах пак бутона за стартиране и компа тръгна. Спокоен ,че всичко е наред го спрях и легнах, на сутринта обаче ,колкото и да мърдах кабела компа на тръгваше. Отворих захранването и имаше изтекли кондензатори, също така като вкарам пауър кабела се чуваше пръщене. Отидох и си купих ново захранване Gigabyte Power Supply 460W GE-R460-V1, окачих го следвайки инструкциите тук във форума но компа така и не тръгна. Конфигурацията ми е следната :
  15. Изтеглих си Windows SP 3 2009 и реших да си преинсталирам Windowsa.Рестартнах компа буутнах инсталационният диск и всичко си тръгна нормално.Но когато исках да изтрия Partition C(там се намираше старият ми Windows) за да направя нов Partition на който да инсталирам ново копие ми излиза нещо подобно на грешка и пише. Unable to delete Partition C.There are Important setup files wich canot be deleted... Преди това съм си преинсталирал компа най малко 8 пъти и не съм имал такъв проблем трия Partition C без никакъв проблем.Ако някой ми помогне ще му бъда много благодарен.
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване