Премини към съдържанието

niko_lai

Потребител
 • Публикации

  27
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от niko_lai

 1. Всички сте готини и добронамерено критични, за което имате моите адмираций. Контактът със Вас ме обогатява духовно, за което Ви Благодаря!

 2. На Кайро на Кайро, ама си сложи отметка на автоматичното сверяване от интернет, както е покзано по горе от ЕДИ!
 3. Я влез от "Изпълнение", Напиши: %AppData%, намери папката скайп и в определен файл/config/, ще намериш всичките си абонати ,които трябва само да добавиш отново.
 4. Абе, пий една водка/100гр./ за кураж и направо и кажи какво искаш. Ако ти откаже то просто не се занимавай с нея. Тя си има други желания! Атака към следващата. Не се вживявай, защото ше се поболееш. Има толкова хубави жени. Не си слатай никоя която ти играе номер при сърце. Живота е пред теб. Батко ти Николай. Год. 50. Скайп - nikoclima.
 5. niko_lai

  Проблем с инсталацията на уиндоус

  Пробвай да запишеш образа на диск с безплатната програма ImgBurn. Ако операционната система е изтеглена, то не забравяй преди записа да изключиш торент програмата с която теглиш!
 6. Най - лесно е с Winternals Administrators Pak v5.0 и прогрмата Locksmith която се намира в диска
 7. Инсталирах си Уиндос ХР SP2 но превода на интерфейса му на български е много лош. От къде да изтегля по добър превод? Същата BG локализация използвах за SP1 no там изглеждаше много по добре. Вероятно тук се ползва друга?
 8. niko_lai

  RQ:Windows XP Pro with SP2

  От къде да изтегля Windows XP sp2 със сериен номер?
 9. От къде да изтегля Линукс дистрибуцията Xandros Desktop?
 10. niko_lai

  Internet и Linux

  Тук http://www.linux-bg.org/cgi-bin/y/index.pl...s&key=365123042 настройката еописана много подробно
 11. niko_lai

  ZipTorrent 1.3.4.0

  Как8 по тночно се работи с тази програма? Извинявам се много но до сега не съм ползвал програми от този вид.
 12. Връзката се скапва и нищо не могая да изтегпя! Все пак много Ти бпагодаря. До сега твоята помощ беше неоценима.
 13. Не мога да изтегля Acronis PartitionExpert ! Всички опити се оказоха без успех! Явно ще ползвам PartitionMagic 8.0. Познавам я много добре. Какво е Вашето мнение?
 14. Благодарско!!! Спрях се на Acronis True Image. Интерфейса му е добър. Лесно разбираем.
 15. Да, тази я инсталирах и ти благодаря! Но тя явно включва и старата PartitionExpert. Още не съм проверил! Нямам време! Много бачкане брадър!Така, че извинявай. Моите уважения и благодарности! Николай.
 16. Ще си преинсталирам Window. До сега съм ползвал sp1. Кой сервизен пакет според вас е по добр?
 17. ... Ако има интерес към другата, имам Acronis.Disk.Director.Suite.v9.0 538 - само казваш. Давай! За нея не знаех, ама май има доста полезни функций!
 18. От къде да изтегля крак или сериен номер за програмата Acronis PartitionExpert Demoversion? Ако е възможно и за пълната версия. Предварително Ви благодаря!
 19. niko_lai

  Проблем с nVidia драйвер за SuSE 9.2

  Не е съвсем така пич! Чети каквото съм написал и няма да имаш никакви проблеми! Това казва дядо Ви Ниики.
 20. Инсталирай си SuSe и няма да имаш никакви проблеми. Графичната среда е Уиндоус подобна и лесно ще се оправиш. Това е много дружелюбна система. Ако имаш някакви въпроси то питай. Ние ще ти отговорим!
 21. niko_lai

  Проблем с nVidia драйвер за SuSE 9.2

  [1. Отвори yast. Избери Install and remove software. Където пише "Filter:" от падащото меню избери "Search". Напиши kernel и дай търсене (при мен не става с бутона "ENTER". Кликни с мишката върху "Search"). Когато ти се заредят резултатите в лявата част на екрана, се увери, че имаш отметки срещу "kernel-default" и "kernel-source". Освен това и двата надписа трябва да бъдат или черни, или червени. Ако и двата са черни, значи че са ти инсталирани стандартни пакети. Ако са червени, значи са подновени скоро. НЕ ТРЯБВА ЕДИНИЯ ДА Е ЧЕРВЕН, А ДРУГИЯ ЧЕРЕН! 2.След като се увериш, че и двата пакета са инсталирани, свали този файл примерно в директорията root. За по-лесна манипулация запиши файла като nvidia.run или го преименувай след свалянето. 3.След като файла се свали, отвори конзола и напиши init 3 Тогава ще преминеш от графичен в текстов режим. Логни се като root 4.Влез в директорията, където си свалил файла. Примерно пишеш cd /root 5.Напиши sh nvidia.run и инсталацията ще започне. 6.Възможно е инсталацията да ти открие предишен драйвер и да те пита, дали да го деинсталира. избери Yes 7.Възможно е инсталацията да ти каже, че няма подходящ кернел за твоя кернел и да те пита, дали да го свали от интернет. Избери NO 8.Инсталацията ще ти съобщи, че е небходимо да си прекомпилира кернела съобразно твоя кернел. Избери ОК. 9.След като това приключи, напиши: sax2 -m 0=nvidia 0 e нула. Не е буква. 10.Настрой си монитора, когато се зареди sax2 - резолюцията, цветовете, но не пипай 3-Д то засега там. Когато тестваш настройките ги запиши, и ще се върнеш в текстовия режим. 11.Напиши init 5 Логни се отново като root. 12.Отвори отново YAST. 13.Отиди в Hardware->Graphics card and monitor. 14.Там вече трябва да пише: 3D Acceleration: Enabled :bye:
 22. Възможно ли е след като инсталирам Уиндоус и всички основни програми да създам имидж / образ / на операционната система и инсталираните програми и при скапване на Уинддоуса да го възстановя без да го преинсталирам от самото начало? Ако е възможно то как се прави това? Чувал съм ,че се прави с Norton Ghost . Възможно ли е да се използва Alcohol 120%? Бихте ли ми обяснили по подробно – стъпка по стъпка. Предварително Ви благодаря!
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...