Премини към съдържанието

gagodrago

Потребител
 • Публикации

  2105
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от gagodrago

 1. -------------------- Пази се да не ти падне някоя саксия на главата от високите етажи, и внезапно да прекъсне недосегаемото ти съществуване.
 2. gagodrago

  Президентски избори 2021

  -------------- "Злите машини" не позволяват на гербавите да си купят цигански гласове. Гербавият русенски трол20 пак забравя, че на изборите бяхте бити 3 пъти.
 3. ---------------- Ал Йорданов обра мандра край Брюксел? Взе курс на въоръжена борба, премина в нелегалност 22 Ноем. 2021 автор ФАЛШИМЕНТ ПЕТРОВ 40 130 Колаж: Юри Цветков ДО КАЦАТА С БРЮКСЕЛСКО ЗЕЛЕ Евродепутатът литератор, дипломат и нособрък Ал Йорданов побесня около втория тур на президентските избори, захвърли буржоазните си удобства и мекото кресло, изтегли си спестяванията в чувал и хвана гората. Политикът-легенда от 90-те години взе курс на въоръжена борба и премина в нелегалност. За него било нетърпимо да гледа как Радев бесней над бащиното му огнище. Йорданов написа във Фейсбук статус на тема "Альоша ваш, циментът наш", но след това побесня още повече и си изтри статуса. Изтритият статус, скрийншотнат от МЕТА-потребители. *** "Не са ми се обаждали пиарите на ГЕРБ да си трия статуса - уверява Йорданов, който се свърза само с нашата медия. - Махнах си писанието, защото осъзнах, че със статусчета от дивана няма да стане работата. Нещата загрубяха, играта вече е дебела!" - намества си паласките Команданте Алехандро, който привлякъл в борбата свои стари съратници и млади пърделчета от МГЕРБ, с които ужким обрали мандра край Страсбург или Брюксел. Те твърдят, че задигнали всичкия камамбер и ементал, даже влезли в престрелка с охраната. Но в полицейските сводки няма данни за такова престъпление. Някои наблюдатели смятат, че обир не е имало и начинаещите терористи си придават важност, поемайки отговорност за измислена акция. "90-те години получихме демокрацията почти даром, не сме проливали кръв - отчита грешките на младостта Йорданов. - Тогава си мислехме, че нежната безкръвна революция е цивилизованият път. Аз и тогава бях навит да раздвижим камионетките, но надделя другата линия и така я карахме, безкръвно. А без бойно кръщене революцията ни излезе малко ялова. Ето че комунистите отново безчинстват в моята родина. Зелените партенки на Радев разнасят смрад в атмосферата на Татковината. Идат тежки дни за диктатурата на Радев. Няма да стане тяхната. Няма да мине тая! Но пармезан! Кликам shutdown, гълтам два ефедрина и тръгвам! Пътят е страшен, но бавен! Аз бързам, но развивам малка скорост. Препъвам се и падам, ставам и продължавам!" - задъха се в слушалката Йорданов и ние го освободихме от пряката ни телефонна линия, за да не го затрудняваме допълнително. Последно партизанинът бил забелязан в Бульонския лес да претака брюкселско зеле и да крещи, че "на глас тича народен".
 4. https://www.facebook.com/100002265217018/videos/1088477505249300/
 5. ----------------------------- Потребителят Троло220 от Русе е нелечимо болен от Обсесивно-компулсивно разстройство, и съвременната медицина е неспособна да му помогне. https://bg.wikipedia.org/wiki/Обсесивно-компулсивно_разстройство Ако някои от съседите му четат форума, нека да звъннат в полицията за да го приберат принудително в психиатрията докато не е станало късно.
 6. Троло20, преди малко звънна по телефона вашта шефка - Деса Дуловската, и каза двамата с Овчия мозък по най-бързия начин да се обличате, и незабавно да заминавате да чистите офиса на герп, щото е мръсен.
 7. ------------- Как да го напише като от сутрин до вечер е или пиян, или дрогиран.
 8. Рано или късно и каскета, и Цацара ще бъдат изритани.
 9. бой-ку съвсем изкукурига. https://dnes.dir.bg/politika/gerb-shte-predlozhi-nezabaven-moratorium-varhu-tegleneto-na-dalg-ot-darzhavata-video Всичко ми е ясно, с изключение на едно - защо тоя тупан още не е в затвора ? Защо същият този тюфлек не каже, че тези заеми са заложени в бюджета за тази година и са приети именно от ГЕРБ , за да връщаме с тях заемите, които самият той е изтеглил ? И второ, новите заеми, които служебното правителство тегли са вътрешни, за да изплащаме заемите на Бочко, които са външни заеми ! Рашков, не се мотай, арестувай го тоя, за да е мирна държавата ! По-големи глупости по финансови въпроси, изречени от прост пожарникар , не бях чувал ! Между другото, Бочко, къде е бившият ти финансов министър мазникът Горанов, който самият ти смени незабавно, след като Васил Божков обяви, че през него с рекет е бил принуден да плаща милиони на жалката ти партия ?
 10. ------------- Разбира се, че е добре. Гербавите тролове имат огромен страх от Бойко Рашков. През пролетта, и през месец ноември, полицията проведе масирани полицейски акции срещу купуването на цигански гласове, имаше и арестувани... Ако не си забелязал, точно в двата дни, когато течаха полицейските акции в циганските махали, русенският трол - троло220 внезапно се покриваше и изчезваше от форума ни. Съвпадение?!
 11. --------------- Лично аз не виждам нищо лошо в действията на новата власт. Движат в правилната посока. Боковизмът трябва да бъде обявен за престъпен сатанистки режим. Всички гербаджии(и боковисти) отсега нататък да се считат за врагове на новата власт, да им бъдат запушени устите(ако трябва принудително), а банковите им сметки да бъдат запорирани в полза на държавата... Това ще бъде ясен сигнал пред Европа, че България е готова да започне решителна борба с корупицията, и след време ще бъде достойна да се присъедини в клуба на останалите европейски държави.
 12. ------------ Щом е толкова лесно, аранжирайте стая с пачки и кюлчета на Радев и го свалете от власт. Гербави смотаняци!
 13. gagodrago

  Президентски избори 2021

  --------------- Честно казано, ако аз бях студент в Софийския университет, много щеше да ме е срам този безпринципен охлюв и подлога на корумпираните мутри-еднокнижници да ми е ректор...
 14. gagodrago

  Президентски избори 2021

  Метаморфозата: Една сутрин Борисов се събуди, за да разбере, че е Станишев 22.11.2021 12:15 98 Двата най-популярни речни цитата за времето - че не можеш да се влезеш два пъти в една и съща река; и че ако стоиш достатъчно дълго на брега ще видиш труповете на враговете ти да минават пред теб - започват да работят с цялата си философска сила за Борисов и ГЕРБ. Но с лека корекция - корекцията на фарса. Борисов на практика ще влезе два пъти в една и съща река - тя няма да се промени. Но ще се промени той - защото ще влезе като Станишев. Началото на този разказ започва така: една сутрин Бойко Борисов се събуди след неспокойни сънища и установи, че е превъплътен в Сергей Станишев. Колкото по-настойчиво Борисов търсеше доказателства, че все пак си е той, толкова повече доказателства намираше, че е Станишев. Обичайният източник на достоверност за собствения му образ - че е победил в изборите, избран от "мъдростта на българския народ", както обича да казва, вече не можеше да му послужи за нищо. Освен, че е втори, също като Станишев, вече не виждаше никакви основания за оптимизъм, че скоро може да е първи. Хаосът непрекъснато се оказваше по-силен от реда. И както редът на Тройната коалиция се разглоби в хвърчащи на всички посоки парчета, така и редът на ГЕРБ - дойде му ред - го последва. Внезапно Борисов видя нова и странна картина: първо се смалиха и изчезнаха в далечината министерствата, после сградата на президентството, после сградите на общините. В такава ситуация Борисов потърси удостоверение за превъзходството си в определен брой кюлчета. Макар и още да не бяха се дематериализирали, върху тях, уви, изгря жесток, опасен образ: на Бойко Рашков. Какво щеше да стане оттук нататък? Борисов потърси отговори. И не успя да ги намери в себе си, защото това вече не беше той, а Станишев. И Станишев му ги даде. Отговорите гласяха - постепенно се оттегляй, пробвай да се озовеш някъде в Европа, търси международен излаз и там, на спокойния плаж, като активен участник в срещи с "международна работна група", доизживявай щастливо пенсионирането си. Може примерно веднъж годишно да даваш по едно дълго интервю за българска медия. В това интервю е добре да изглеждаш лукаво дистанциран от всичко, което става, и да дадеш поне две-три напътствия, от които никой няма нужда, най-малко пък ти. Борисов кимна на Станишев в огледалото и за пръв път се здрависа приятелски с него. Това беше началото на едно чудесно приятелство. Автор: Райко Байчев
 15. gagodrago

  Президентски избори 2021

  Бойко Борисов след изборната нощ
 16. gagodrago

  Президентски избори 2021

  ----------------- Ха-ха, щом и гербаджиите са гласували за Радев...
 17. gagodrago

  Президентски избори 2021

  Корумпето Боко окончателно губи изборите и властта...
 18. gagodrago

  Президентски избори 2021

  Радев печели с разгромяваща победа президентската надпревара.
 19. --------------- Истеричните несвързани бъртвежи на другаря трол мирчо220 едва ли могат да бъдат възприети за предизборна агитация, защото и без това никой не обръща внимание на дрънканиците му. В този форум само се забавляваме с безумията родени от плоския му мозък...
 20. gagodrago

  Президентски избори 2021

  --------------- Затова ли с корумпето ви Борисов сте изолирани от всички като чумави, и нито ще участвате в управлението, нито власт ще видите повече....
 21. gagodrago

  Президентски избори 2021

  ------------- Кой, Радев ли? Защо му е на Радев да отива в Москва, след като вече за 3-ти път ви смачка като китайски шушлеци - вас гербопитеците, вожда ви, и смешните ви кандидати.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване