Премини към съдържанието

Maat

Потребител
 • Публикации

  1811
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

9 Неутрална репутация

Всичко за Maat

 • Титла
  медитираща

Контакти

 • ICQ
  0
 • Интернет сайт
  http://

Последни посетители

15409 прегледа на профила
 1. Maat

  Ислям (за любопитни)

  Абсолютно Шива контролира КАРМАТА на извънкастовите и то чрез духове! Никога не им се явява ЛИЧНО. така е станало с Моше, дето наблюдава горяща къпина, която не изгаря. Шива има 11 рудри и 49 марути-духоподобни 'синове'. Шива е известенена извънкастовите с понятието "Ашутоша", т.е Господар на обикновените орица, които се нуждаят от временни благинки, без се интересуват ОТ ВЕЧЕН ЖИВОТ отвъд материалните желания. Шива наистина така е устроен, че първо дава, но после -взема. Тъй като е в само в рамките на Времето-Кала(Хроснос или Сатурн). Мюслитата, въпреки, че са наследили лингвитично доста неща, но- и култово. Но в никакъв случай не изповядват Слънчевият култ, чиито представител е Рама, който се асоциира СЪС СЛЪНЦЕТО дори по-ярко от Кришна,(който съчетава в него и Луната). Шива управлява абрахамските религии чрез архетипа "Скорпион"(дори не Козирог, по-висшия аспкетн на Шива, който по-скоро управлява йогите). Скорпион, въпреки, че в воден архетип е всънст 'тлеещ огън', тъй като е лунната страна на Марс. Иначе- въздуха(Брахма) е основата и на огъня(Шива) и на водата(Майа)... От въздуха е произлязъл огъня, но водата е произлязла от въздуха пак, но при намесата на огъня.(за това във водата огънят е иманентен) Но са взели лингвистично от Рама... Но само лингвистично...
 2. Maat

  Ислям (за любопитни)

  Аз не виждам нещо да отричаш за произхода на "Ар-РАМАд"? ... Става дума за жега , нали?... Бих ли си позволил на въоръжения войник на съдбата да благоволи да погледне пак предния ми постинг. Аз твърдя, че в основата стои 'Ра'(материална енергия, издваща от царската гуна(средната)-РАджас. Тъй като от трите огнени знаци най-огнен(който дава ЖЕГАТА е Офсътъ-Коч ) то на ингилизкий язьик е Ram -АРиес(Свързано в МИРажът с АРйаните), то Ако ингилизкия му КУЦА ето тука съм се упражнявал ТЕМАТИЧНО е... Имаше един салаамски физик от БАН на СОЦът, който твърдеше, че Лъчите от Слънцето имали само топлинен ефект Тоест, че Офсъта-Коч било същото , като Лъвчо...?.. Ра-ма е хем Коч, хем- ЛъвЧ, хем Стрельо-има Лък("Луч" па русскиЙЙЙ) Па русссский Огонь иде от АГНИ..и е Агнецът Божий, Трансцеденталния Огън, не матриальоний...на-ингилизкой глаГОЛь ignite...
 3. Maat

  Ислям (за любопитни)

  Баат Дийнка, я да видм сега етимологичните традиции? Кой от кого си е при-своил?.. Origins of Ramadan The name "Ramaḍāma" had been the name of the ninth month in the Arab world long before the arrival of Islam; the word itself derived from an Arabic root rmḍ, as in words like "ramiḍa" or "ar-ramaḍ" denoting intense heat[2], scorched ground and shortness of rations. In the Qu'ran, God proclaims that "fasting has been written down (as obligatory) upon you, as it was upon those before you". According to the earliest hadith, this refers to the Jewish practice of fasting on Yom Kippur.[3][4] 1)Rama was the prince of the Suryavamsha (Sun Dynasty) House of Ikshvaku, descendant of great monarchs like Ikshvaku, Raghu and Bhagiratha. He is the eldest brother to Bharata, son of Kaikeyi, and the twin sons of Sumitra, Lakshmana and Shatrughna. Rama is dark-complexioned, mainly bluish – a symbol of divinity.[13] 2) Ram= Aries, Sun in Aries- Exhalted.
 4. Има 2 момента, които не разбираш: 1.бИблията е ПОСЛЕДНОТО вместилище на езотеричната мудрост на древната История на Човечеството и в качеството си на такова е а-приори изопачено с опит да се рационализира и адаптира това за едно племе 2.бИблията е търпала ОГРОМНИ редакции, особено след 3 век след Христа, кьдето Римскaта империа влиза ОКОНЧАТЕЛНО в конспирациа с Иудеиския синедрион То доста хора от 1989-та насам оцеляха но с цената на какво?..
 5. Нормално, Вале. Думата "Бог" е най-често срещана дума и се използва, дори и от тези, които не Го зачитат. В атеистичните общества думата "Бог" бива употребявана за идолизиране на материята. В абрахамските религии, където няма Бог, а -МОНО-ДУХ, то думата "идол" има смисъл за всичко, материализиране на идола, включително и Богът. В този смисъл абрахамските религии са също екЗотерични, но-НИХИЛИСТИЧНИ-покрай сухото гори и мокрото.(случая с Исус Христос). Та мисълта ми е следната- това, че душата е склонна да си фантазира за Бога е част от картинката- несъвършенноста на душата, но това не означава, че Богът е фантазия. Той се явява в ПРОЯВЛЕНИЕ- за фантазьорите ослепяват, като го видят, а невярващите-проглеждат. Нужно е Богът да се яви В АВАТАР за да "свери часовника" и на езотерици и на екзотерици.
 6. U_Piter is the "Big Benevolent", while SAT_Urn is the "Big Malevolent". *Venus is the "small benevolent", while Mars is the "small malevolent". (learn Venerian arts insteda of martial arts, my suggestion!... )
 7. ....радвам се, че го споделяш и ти, Нели.. Ето ти една секта, която е в бяг "но осветена"
 8. По принцип, т.нар. "Черна дупка"(известно, като "Черното Слънце"-САТ Урна-та, което е в основата на Галактическото Слънце), но в неговата основа е Духовното Слънце на Кришна. Последователно се проявява в 8ми, 10ти и 12 домове, със съответстващите им Лунни архетипи- Скорпи, Козирог и Риби. Първите 2 са Шива, който управлява съответно низш и висш лунен култ(Скорпи и Кози) и Риби е Двойствен. Една от "Риби" е лунна-Централната черна дупка(Вишну), другата е Слънчевата е Трансцеденталната- Кришна. Виж това клипче съм го правил спец. за първоначално разяснение: Слънчевият култ се практикува от безкористна страст към Бога. За да стигне съзнанието до тази страст трябва да стъпи, като "трамплин" на висшия лунен култ, без да потъва и се връща. ...защото газовете са в основата на огьня, водата... да не говорим за - Земята...
 9. Maat

  Кошче на раздела

  Баат Дийнка, ти си Güzel Sersem
 10. Буди, цялата тази уж 'систематизирана информация' дето си поместил за идентифициране на секта е продиктувано от една цел- БУДА НЕ Е БОГ. Да, но Буда Е АВАТАР на БОГЬТ. Другото, което гледам е, будизмьт сьшо би могьл да попадне под някои категории, като секта-КАКВАТО СИ И Е. ВСИЧКО Е СЕКТА, Буди! Комунизмьт е характерен именно за ПИРАМИДАЛНИТЕ ТОТАЛИТАРНИ СТРУКТУРИ. Но либерализмьт в доброволността не значи, че няма правила или тези правила се подчиняват на господставащата доктрина на АБРАХАМИЗМЬТ в света. Точки 2, 5, 7, 8, 9, 10, 12 сьщо са характерни за будизма Формулировката "Сектите - как да ги разпознаваме, как да се пазим, какво правят тe" е твьрде евтин вариант на саморекламата- НЕ ХОДЕТЕ ПРИ ТЕЗИ, ЕЛАТА ПРИ НАС. НИЕ НЕ СМЕ КАТО ТЯХ. Ние ще ви отървем от тези вълци. Барабаненето, за мръсната дума СЕКТА иде от Римското ристенство и абрахамизмьт. Нито едно съзнание извън тази общност не подтиска свободата на словото и личния избор за престъпление. Като погледнеш- именно тези последните са автори на КОМУНИЗМА и диктатурата.
 11. Жената е символизирана от Луната в АРЙАНСКИТЕ митологии, и като "Слънце" в дравидо-семитските, т.е.-реверсираните по знак. По простата причина, че Слънцето при извънкастовите и пустинните региони е ВРЕДНО, символ на вторично по приоритет. Жената е ВИНАГИ свързана с ЛУНАТА не само поради ЦИКЛИЧНОСТТА. Но Слънцето също е "циклично" от материална гледна точка-"ЦИКЛИЧНОТО СЛЪНЦЕ" Е САТУРН. Тази картинка е наистина е вярна, но това е огледалния образ на Големия взрив. Змиите(сперматозоидите) са "уловените слънца в материята". Пак Сатурн. Яйцеклетката е Черното Слънце, свързваща се с "едната риба" от чифта Вишну. Просто си представи Големия взрив в огледалeн образ. Но най-важното е, че всичко това е за МАТЕРИАЛНИЯ свят. Още по темата: 1, 2, 3, 4.
 12. да, Вале, в общи линии полярността изчезва(единство но и БОРБА на противополжностти), но ДУАЛИЗМА се запазва в Трансцедента(там където няма материя) с вечната ХАР-МОНИЯ.. "Материята" има чисто духовно значение в 'индивидуланата душа'. 'Индивидуалната душа'(джива-атма) има женски облик(пасивна в създаване на Блаженството). Блаженството в Трансцедента се създава от Свръх-душата, която задържа инд. душа посресство НЕПРЕКЪСНАТА нарастваща експанзия на блаженството. Това блаженство активира любовно служене у индивид. душа. За разлика от "насладата" в материята тука няма сетива. Но и погледнато чисто астрално- сладко обичат 3 архетипа Телец-Рак-Везни-еволюцията на инд. душа от гледна точка на женската природа. Ключов момент за Трансцедентът има архетип Риби в съчетание с архетип Лъв. Сурая-Нараяна. Тука символиката е следната-едната Риби е "последната Черна дупка", в центъра на Галактиката -Вишну. Другата Риба е Кришна-трансцеденталната Риба от чифта, за която ваишнавите твърдят, че е "преди Вишну" дори... както виждаш пак има ДУАЛИЗЪМ! Другият дуализъм е "Шива" с Козирог и Скорпион, съответно -низш и висш лунен култове. Женската природа е интровертна, пасивна и езотерична, тъй като тя търси Богът в себе си-на безкрайно-малко ниво.. Мъжката природа е ексотровертна, активна и еКзотерична, тъй като търси Богът извън себе си- в безкрайно-големия обсег. Разгледай последната ми публикация в блога. ...може и да те заинтригува, като Раче... ПС: Пише се аптал... баат Дийнка знае много добре.....
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.