Премини към съдържанието

Mitov

Потребител
 • Публикации

  105
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

22 Добра репутация

1 Последовател

Всичко за Mitov

 • Титла
  Редовен потребител
 • Рожден ден 23.04.1967

Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  Vidin

Контакти

 • ICQ
  0
 • Интернет сайт
  http://
 1. Щом и с двете карти проблема съществува, значи е от кабела с който се включваш към рутера. Слота не е от значение. Може да е от значение в кой от портовете на рутера е включен кабела
 2. Mitov

  Парола за рутер

  Идеята е, че достъпът по LAN става без парола. Купи си собствен рутер. Свържи единият LAN порт на служебният рутер с LAN порт на твоят рутер. Задай на твоят рутер адрес различен от този на служебният рутер. Спри DHCP на твоят рутер и си конфигурирай WiFi мрежата. Ползвай със здраве ! Забележка: Ако аз съм шефът, ти си безработен от момента в който разбера за изпълнението ти !
 3. Mitov

  Как да направя USB портовете буутващи?

  В твоят въпрос виждам 3 хипотези: 1. Искаш да записваш Boot дискове /CD, DVD/. За това не е необходимо нищо освен съответният софтуер. Аз ползвам Nero. Най-често това е ISO файл, който се записва на носителя и няма значение как са USB портовете. 2. Искаш да Boot от външното CD/DVD закачено на USB порт. Тогава трябва да закачиш CD/DVD и след това да избереш в BIOS устроистваата за Boot. Ако не е включено CD-то, то няма да се появи и в менютата за избор в BIOS. 3. Искаш да Boot от флашка. Трябва да създадеш бутабъл флашка. Става с специални програми. Има дори такива от Microsoft. Необходуимо е флашката да е включена в момента в който избираш устройстъво за Boot.
 4. Mitov

  проблем с privileg mid-7g

  Преди време се наложи да update моят "privileg mid-7g". Това е инструкцията по която съм работил. Събиране е и превеждана от разни испански сайтове. Таблета е известен още като LY-F1, WOO COMET, ALLDROSPEED, BRONCHO MID-7G, BRONCHO A710 и други Прилагане на ROM Преди да започнеш трябва да знаеш че, всеки ром е за точно определен таблет . 1. Увери се че, таблета отговаря не само на спецификациите но и на външен вид 1/1 2. Прехвърли на компютър всичко което ти е важно, след инсталацията ще бъде като нов абсолютно форматиран. 3. ПРАВИШ ТОВА НА СВОЙ РИСК НЕ НОСЯ ОТГОВОРНОСТ . 4. След инсталацията ще ти отпадне гаранцията, ако има такава, логото на Privileg при пускане няма да го има, както и някои от предварително инсталираните приложения. Самата инсталация е много лесна трябват 3 неща: 1. ОФИЦИАЛЕН ROM от тук http://www.lyxfsz.com/ Преглеждаш характеристики и външен вид, отиваш на изтегляне избираш рома и теглиш. Mоят отговаря на ly-f1/A10/ 2. LiveSuitPack v1.09 (има английски език) от тук http://www.arvydas.co.uk/wp-content/upl … n_1.09.rar 3. Windows 7 компютър и USB кабел към таблета И ТАКА: 1. Стартирайте LiveSuitPack_version_1.09_20111101.exe и изберете English 2. Започнете LiveSuit.exe, потвърдете инсталацията за драйверите, когато попита. 3. Трябва да видите прозорец, натиснете "No ". 4. Щракнете върху Изберете Img бутона в ляво за да изберете сваления графичен файл ............... .img, ако има китайски букви в името на файла трябва да ги премахнете. 5. Изключете таблета и изключете USB кабела. 6. Натиснете следната клавишна комбинация, за да започнете надграждането: 6.1 Натиснете и задръжте бутона Vol+ 6.2 Свържете USB кабела към компютъра без да пускате Vol+ 6.3 Веднага щом свържете кабела ще светне синия диод, започнете бързо натискане на бутона на захранването за около 10 пъти докато се появи прозорец. 6.4 След LiveSuit се появи прозорец, можете да освободите Vol+ бутона. Ако LiveSuit прозорец не се появи, започнете отново. 7. Трябва да видите диалоговия прозорец, задължително формат. Изберете Yes 8. Уверете се, че искате да принудителен формат като кликнете Yes отново. 9. Надстройката започва и трябва да отнеме около 3-5 минути. 10. Изчакайте, докато се появи диалогов прозорец, показващ, че ъпдейта е пълен. Излезте от LiveSuit. 11. Ако таблета не се включи, използвайте бутона за захранването за да го включите. това е всичко ICS 4.04 има фабричен роот JB 4.11 няма Root и част от програмите в google play не са съвместими с устройството
 5. Mitov

  Проблем с неизвестен модел таблет

  http://www.sharethetrick.com/2015/01/popcom-upad-9aboard-idf900-mainboard.html Нещо такова ли е ? Написах в Google - f900-mainboard-v1.3.0
 6. За да има работещ домейн в термините на Microsoft трябва да има работещ DNS сървър. Кой е DNS сървъра, който се ползва от домейн контролера и работните станции. Практиката е на домейн контролера да има инсталиран DNS сървър и всички станции да се обръщат към него
 7. За тази цел аз ползвам MOBILedit! Справя се добре ! С нея успях да прехвърля контактите от старр телефон (Nokia E65) на новият телефон (Samsung Galaxy Young)
 8. Mitov

  Печатане върху пощенски плик

  По метода на пробите и грешките ! Изрязваш достатъчно листчета с размера на плика и пробваш.
 9. Mitov

  Принтер без USB?

  От много време принтерите се продават без USB кабел. Това така да се каже е стандартната практика.
 10. Mitov

  проблем при стартиране

  Ако след натискането на F1 компютъра стартира успешно, трябва да смениш батерията на дъното. При паднала батерия CMOS чипа в който BIOS записва конфигурацията не получава захранване и "забравя" данните. След натискане на F1 в чипа се зареждат данни по подразбиране и компютъра стартира успешно. Една такава батерия е от порадака на 2 лв и един средно сръчен човек може да я смени беез проблем. Това задължително се прави при изключен от контакта компютър. Горещо препоръчвам, при липса на опит в областта да посетиш най-близкият сервиз !
 11. Стигнах до извода. че новите версии на Skype не поддържат видео разговри при стар процесор. Ако не е поне Core 2 Duo например. Новите процесори не са само намалена консумация и подобрена производителност. Има и нови инструкции за обаработка на масиви от данни. Просто модула за видео използва тези нови инструкции и при стар процесор този модул не работи. Забелязах, че ако няма видео разговори не работи и сподеяне на екрана ! /остава в сиво/
 12. Mitov

  Въпрос за Excel

  Опитай следното: Промени разширението на файла на .TXT Стартирай Excel-a и след това се опитай да отвориш TXT файла. Аз съм с Office 2003 и при мен се отваря някакъв помощник. Там си избираш видът на данните (с разделители/фиксирана ширина), кодовата таблица (1251), видът на разделителя (,) и типът на данните в колоните. Трябва да избереш колоната със сметките да е от тип ТЕКСТ. Това става, ако файла е в CSV формат. Ако файла е в истински Excel формат се съмнявам, че ще стане ! Успех !
 13. Mitov

  Референдум за намаляване на депутатите наполовина

  Ако "Да намалим депутатите наполовина" е простата операция, няма причина да не направим няколко последователни итерации. От 240 -> 120 -> 60 -> 30 ... докато стигнем до 1 бр. депутат. Би могло да се направят и някои други икономии, например да не се харчат пари за избирането на този 1 депутат. Този депутат си става пожизнен. И така без особени разходи си ставаме една средностатистическа монархия ! Пътя към ада е постлан изключително с добри намерения !
 14. Mitov

  Може ли да се направи втори Windows на външен хард

  А как ти изглежда идеята да си купиш лаптоп ?
 15. Mitov

  Проблем с Windows XP SP2

  При инсталиране на компютър се стига до момента в който трябва да се въведе име на потребител. Дори има възможност да бъдат зададени 5 - 6 такива. Каквито и потребители да зададеш заедно с тях се създава и потребителя Administrator. Обикновенно той е с празна парола. Понякога, когато съм пуснал инсталацията и не съм пред компютъра той преминава този момент със задаването на потребителите. На компютъра се създава само потребител Administrator и всички настройки са направени с него. В такива случай просто си създавам други потребители и избирам и те да са от групата администратори. След това си влизам с тях, а потребител Administrator не се показва при Login.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.