Премини към съдържанието

ivan4o17

Потребител
 • Публикации

  3
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

3 Неутрална репутация

Всичко за ivan4o17

 • Титла
  Новобранец
 1. Това не го повтаряй другаде, че някой политик ще ти го открадне за кампанията. Е идеята е да не прилича на "Строго секретно", просто още е само суров материал от мрежата и нямам време да го изчистя от излишния патос. Вярно, че много НЛО-та и конспирации се навъдиха и покрай тях хората свикнаха да възприемат всяка подобна тема като летяща чиния. Иначе този проект действително е най-подобното на програма нещо, по което се извършва "прехода". Друг въпрос че не постига целите си - нас българите не е толкова лесно да ни изтребят. И тази програма едва ли ще успее. По нея още преди 10 години в България трябваше да няма собственици и всички да висим на банките. Очевидно не става. Така че идеята на темата не е да навява песимизъм, а да даде обяснението защо всичките ни нови правителства следват една и съща политика. Програмата на Ран и Ът дава обяснението.
 2. И как е промиване на мозъци, като проекта е факт. Докладът по него е даден в линк на страницата, сляп ли си. Всеки може да види дали коментарите за него са точни или преувеличени. Ако ти можеш да го изтълкуваш по друг начин, ще си първия.
 3. Планът за ликвидирането на България - Проектът "Ран-Ът" Ето го точния план по който се провежда разорението на България от всички правителства от 1990 г. до днес. Без да се запознае с този фундаментален документ, българинът няма как да разбере света около себе си и епохата в която живее. Той е изработен по поръчка на превратаджиите от 10 ноември 1989 г. с пълното съдействие на Националната търговска камара на САЩ, в тайна от целия български народ. Още през март-август 1990 г. с този документ са предопределени всички бъдещи процеси в икономическия и обществения живот у нас. От самото начало новите управници са знаели всичко, което ще последва в България. В него има и специална - поверителна част, за която малцина знаят. Това е най-изпълнявания документ в България от 1990 г. до днес. Който си мисли, че няма по-зловещ документ от "Ционските протоколи" трябва да прочете това... В него има и специална - поверителна част, за която малцина знаят. Това е разделът за "цената на прехода". Ето какво представлява тя: Труд" от 9 декември 2000 г. публикува коментара на Георги Тамбуев за програмата Ран-Ът, в съгласие с която започва българският Мирен преход към гробищата: "Чета я и косите ми настръхват. Все едно чета Откровението на Йоан или предсказанията на Ностарадамус за Апокалипсиса... Очаква се невиждан глад. Българинът все по-трудно ще се изхранва. На пазара ще се появят всякакви ментета. Най-уязвимата част от населението - децата и възрастните ще получават тежки хипотрофични увреждания от системното недояждане. Непрекъснато ще се увеличава дистанцията между цените на стоките и заплатите… покупателната способност на населението неспирно ще спада и ще стигнем нивото, нужно само за биологично оцеляване. Ще се появи безработица. Предвижда се нивото й да достигне около един милион. Най-квалифицираните млади българи ще напуснат страната. Ще възкръснат отдавна погребани болести… Всички тези "благини" могат да породят силни обществени сътресения. Затова трябва да се въвеждат постепенно, като се държи непрекъснато сметка за прага на издръжливостта на народа. Мизерия, глад, болести, нищета - това прокобва поверителната част от плана Ран - Ът. Да работиш за осъществяването на този план, значи да станеш палач на собствения си народ. Признавам, че ако ме блъснеше кола, нямаше да ме разтърси така, както ужасяващата картина на Прехода. Американските специалисти и българските експерти ни казват в очите какво ни чака."
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...