Премини към съдържанието

stan4opan4o

Потребител
 • Публикации

  110
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Нови отговори публикувани от stan4opan4o

 1. преди 18 минути, Raze написа:

  Зависи какво искаш да постигнеш, както и какво поддържа хардуера. Без марки и модели нищо не може да се каже.

  what does single sided and double sided memory mean? | TechPowerUp Forums

  Примерно тази памет. Читава ли е?
  http://nikem-bg.net/computer-components/8G-DDR4-3000-ADATA-XPG-Z1/
  https://www.vario.bg/adata-xpg-z1-dimm-kit-16gb-ax4u300038g16-dbz
  https://www.xpg.com/us/xpg/305

 2. Приемам критиките. Наистина няма смисъл да се впускам в нещо, което не разбирам, а и може да стаен беля. Ще си поръчам направо едно ново 750w захранване. 
  Спрях съм се на:
  Super Flower LEADEX Platinum, 750W
  SEASONIC FOCUS GX 750W FOCUS-GX

  Какво ще кажете? 

  • Харесване 1
 3. преди 4 часа, JohnTRIVOLTA написа:

  Не друг компютър ти трябва да си пробваш загиналото захранване , а друго захранване да пробваш !!!

  Пробвах вече с друго захранване и дъното си работи без проблем. 
  Като цяло, не знам колко си заслужава поправката на 500 ватово захранване. Ново такова струва около 40-50лв.
  Иначе тези кондензатори ли се сменят? 
   

  кондернз.png

 4. Инсталирах захранването в работещ компютър, но при включване стоковия охладител завърта за момент перката и спира. Май ще се наложи да го пращам за ремонт или да му подменя кондензаторите. 

   

 5. преди 4 часа, darkterminal написа:

  Щом са амазонски пакетите, отвори си амазонския акаунт и отвори потребителски кейс, че получаваш нежелани пратки. Те ще те накарат да им пратиш етикетите с бар-кодовете, ще си ги сканират и цялата история ще изплува детайлно. Кажи им, че не желаеш да получаваш повече такива пратки през тях и те ще поемат всичко в свои ръце...

  Успех!

  Това ще направя, защото нямам никакъв шанс, сам да разбера кой ги праща. Благодаря! 

 6. преди 16 часа, jhoro написа:


   

   


  Само 4, обаче 2 пратки - 700 грама ли са (1 започнат килограм) или 2 започнати килограма?

  Двете пътуваха е един курс и съответно се смятат общо. Бяха около 300-400гр. общо тегло. Например, ако тежаха общо 1кг. и 100гр., щях да платя 8лв. 

   

  • Харесване 1
 7. преди 34 минути, Чингис Хан написа:

  И да провери, какво от това? Явно, че е дал някъде отметка където се съгласил да бъде абона за х време и  , ако решат могат да си потърсят парите по съдебен път от него.Аз не разбрах, за колко пари иде реч  на месец?

  Журналите, които пращат са безплатни, но предполагам че ще ми ги доставят всеки месец. Плащам само за транспорта, по 4лв на всеки започнал кг. Късмет, че са сравнително леки, че иначе не ми се мисли.

  • Харесване 1
 8. преди 29 минути, insec написа:

  Няма как да те задължат да приемеш пратката а.к.а. да платиш за нея - нещо, което би трябвало да ти е повече от ясно, щом търгуваш толкова.

  Явно не сте наясно как се случват нещата тук в страната на "чудесата".
  Те няма как да ме задължат, но аз реално не знам какво съдържа пакета, докато не го отворя. Нали това обяснявам. Нещо като с нашите родни куриери, когато получаваш пратка с наложен платеж и 2 куриерски услуги.  За да отвориш и тестваш пратката, ти казват плати двете посоки. 😏  
  Да не говорим, че очаквам още двайсетина пратки с доставка чрез тях... така че няма да е сложно да си го инкасират с разни такси магазинаж и тн.

  • Ха-ха 1
 9. Изписаното от теб обяснение е възможно, когато пратката се доставя до твой личен адрес. В конкретния случай, не е моя адрес, а на фирма доставчик, която и е през онази работа, кой какво ми праща. И не ми звънят на вратата, а аз отивам до техния офис, за за си получа пратките, защото очаквам такива. 

  • Харесване 1
 10. преди 59 минути, jhoro написа:

  Четем ние, всичко четем. Даже това, което още не си написал!
  Работил съм за Амазон и знам как действа системата.

  Защо просто не върнеш пратката с отметка - „Адресата не е намерен“?

  Независимо колко поръчки си направил - тези неща идват от конкретно място. Върни им пратката и някой „ще изпищи“!

  Как точно връщаш пратка, която посредническа компания е доставила до теб? Въпросните GGBG, дори не описват пратките, тоест в сайта им пише че имаш пратка за получаване, но липсват номер на поръчката и проследяващ такъв. На практика, докато не отворя пакета, не знам какво съм получил. В случая можех да предположа, тъй като не са обемисти, но си викам.... сигурно е някаква документация за пратки задържани на митницата.

 11. преди 1 минута, Bubbles написа:

  Ами в такъв случай помисли си кой от тия от които си поръчвал може да ти праща комикси, надали всеки един търговец ще седне да го прави.
  Или може би ако дадеш малко информация за тези от които си поръчвал...

  Проблемът е, в последната година съм направил над 1500 поръчки от различни търговци. Шанса да спечеля 5-ца от тотото е по голям от това да разбера кой е :)

 12. Вие май не четете какво съм написал, съответно не разбрахте ситуацията. Може и аз да не съм я обяснил както трябва. Адресът на получателя изписан на пакетите е този на спедиторската компания, която ми доставя пратки от Испания до България, тъй като не всеки търговец праща пратки до адрес в България. Затова ползвам спедиторска компания. Иначе разгледах комиксите, за които вече платих транспортна такса. Виждам какво издание са, но това не ми помага особено. 
  Иначе да, при определена поръчка, предполагам някъде е имало скрита отметка да се абонирам за тях. В Amazon магазина съм отказал всякакви такива абонаменти, още преди време. Сега също няма активни за моя профил.

  • Харесване 1
 13. преди 30 минути, jhoro написа:

  Ок, но това е за безадресните рекламни материали.
  Тук става дума за пратка, адресирана до конкретен получател.

  Точно така. Ситуацията е по деликатна, тъй като се доставя и чрез спедиторска фирма (доставчик посредник). Ако беше директно до мой адрес, едва ли ще приема пратка без данни на подател/изпращач.

  • Харесване 1
 14. преди 7 минути, Raze написа:

  Как така получаваш нещо, без да има подател? Защо направо не откажеш пратката и да я върнеш, там да се оправят?

  Прикачил съм снимка на пакетите. На тях не пише информация за подател, което е странно, но пък и от GGBG ми казват, че те само доставят пратките и на практика не се интересуват кой е доставчика/подателя/изпращача. Много шантава история. За да получа и отворя пратка, трябва да съм им заплатил транспорта. 

 15. Здравейте, 

  Пазарувам предимно онлайн от Китай, Англия, Германия и Испания. За поръчки от Англия, Германия и Испания ползвам спедиторска компания, в случая GGBG.
  Проблемът е, че търговец е решил, че е добра идея да ми праща всеки месец комикс списания, които отиват в адреса на спедиторската компания, тя ги получава на адреса си в Испания и ми ги кара тук, като аз трябва да платя за транспортната услуга. Аномалия, която искам да окажа и прекратя възможно най-скоро. От GGBG не ми дават информация, кой е подателя. Списанията са в картонени опаковки на Amazon, които също не могат да кажат, кой е изпращача. Какво правя в такава ситуация и как да стигна до този, който ми прави лоша "услуга"?!? Интересното е че, в профила ми на Amazon, нямам зададен адрес на въпросната спедиторска компания за Испания, което ме навежда на мисълта, че подателя е сигурно е търговец от друга платформа.

  a.jpg

  b.jpg

  c.jpg

 16. Направих мост между тези два пина с кабелче и вентилатора на захранването започна да върти. Когато е изнсталиран в кутията, при натискане на power бутона, машината не пали. 
  Параметрите са следните:

  Процесор: AMD Ryzen 5 1600, 3.2 GHz, 16MB, Socket AM4
  Дъно: ASRock AB350 PRO4
  Проблемното захранване: FSP Blue Storm II 500W
  RAM: 8ГБ ADATA
  Хард диск: 512 SSD Samsung
  Видео карта: Gigabyte GeForce GTX 260 OC 896 MB

  Screenshot_2дд.png

 17. преди 1 минута, Joker60 написа:

  Извинявай , можеш ли само да кажеш точния модел на таблета , защото 2019 година модел с 8 гб памет не виждам . 

   

  Като върнах фабричните настройки, се показаха 22ГБ свободна памет и още 8ГБ заета от операционната система. Тоест устройството е с 32ГБ, но съм се подвел тъй като изписваше само 8ГБ обща памет.

  • Харесване 1
 18. преди 2 минути, Raze написа:

  Пробвай с някое приложение да ти покаже по-подробно къде какво има използвано. Например аз ползвам това: Storage Analyzer & Disk Usage - Apps on Google Play

  Проблемът е, че не ми позволява да свалям и инсталирам. Ще видя дали ще мога чрез SD карта, поне да сваля проложението.
  Ще пробвам с връщане на фабричните настройки. Благодаря за насоките! 

 19. преди 22 минути, Joker60 написа:

  Където пише друго (в менюто за паметта ) можеш ли да натиснеш ?

  В краен случай можеш да пробваш да го върнеш до фабрични настройки , имай предвид че всички твой файлове и приложения ще се изтрият , затова ако искаш си ги свали и запази .

  В този прозорец, нищо не е активно и не мога да натисна нищо :(

  2.png

 20. преди 5 минути, Joker60 написа:

  Със каква версия на Android е ?

  Пробвай да натиснеш на трите точки във менюто анализиране на паметта .

  Извинявам се, че дадох грешна информация в коментарът си.
  Пише - Андроид версия 10. Като пробвам да я обновя, ми изписва, че има по нова версия с обем 413МБ, но пък нямам възможност да я сваля тъй като не разполагам със свободно пространство. 

 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване