Премини към съдържанието

alex sc

Потребител
 • Публикации

  44
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

1 Неутрална репутация

1 Последовател

Всичко за alex sc

 • Титла
  Потребител
 • Рожден ден 4.01.1992

Информация

 • Пол
  Жена
 • Град
  софия

Контакти

 • Интернет сайт
  http://otkrovenia.com/main.php?action=showuser&username=%C1%F3%E1%F7%E5%F2%EE
 1. Не търси себе си в света, намери света в себе си и бъди щастлив :)

 2. Опитвам се да отговоря на ЛС за вече 4ти път и не става.Все тази греша Array ми излиза.Опитах с ново ЛС, влязох в пощта си и от там се опитах в посочения ми линк-не става
 3. За втори път се опитвам да отговоря на ЛС-то, но не става.Все тази грешка Array.Как да отговоря, за да не ми се появява?
 4. Сега отново отговорих, но не се изпраща
 5. Не знам дали му е тук мястото, но все пак ще попитам.Защо не мога да отговоря на ЛС?Пиша си отговора и ми излиза грешка Array.И съобщението не се изпраща.Как да предотвратя грешката, за да мога да си пратя съобщението?
 6. alex sc

  Пролетно ми е

  и ще бъда щастлива
 7. alex sc

  Проблем с Microsoft Office

  2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.
 8. alex sc

  "Моята голяма телевизионна сватба"

  На финала сега пуснаха една песен, много известна, вече писах за нея в друга тема, но тук може да е по-лесно...пее се I will survive,I will survive...това сигурно е припева
 9. А разреши да ти праща човек ЛС че да може да ти помогне !!! Като ги забраните ... пфуууу

 10. ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

 11. alex sc

  малкият принц II

  Затова и не успяват...Когато не искаш нещо или поне не показваш,че е така,то никога няма да се случи.Когато човек не мечтае,не желае нищо,тогава няма как нещо да се случи
 12. alex sc

  малкият принц II

  Възрастните трябва да се научат,че доброто и красотата са навсякъде и че ние децата винаги ще ги следваме
 13. alex sc

  малкият принц II

  -Защо се смееш?- попитах аз. -Защото съм щастлив.- отговори ми детето учудено. -Какво е да бъдеш щастлив?- продължих аз. -Когато те обичат или ти обичаш някого.Когато си чул или видял нещо красиво.Когато твоята звезда ти се е усмихнала... Обясняваше ми всичко това с блестящи очи, и лицето му трептеше от въодушевление.Детето с луничаво лице и очи пълни с живот и мечти. -А колко струва щастието? А това да обичаш и да бъдеш обичан? И как така ще ти се усмихват звездите?- питах го аз учудена,дори натъжена.Не знаех какво бе всичко това.Продължих: -А от къде да си купя тези неща? А то се ядоса.Обърна се на другата страна.После ме погледна.И ми кресна: -Нямат си цена щастието.Нито любовта.А да обичаш... Това е красотата...Нея...- детето се ядосваше с всяка дума,която изречеше.- Вече ти казах красотата само със сърцето се вижда! Аз се натъжих.Не можех нищо да му кажа.Буца ми се спря в гърлото.Исках да заплача. -Вие възрастните нищо не разбирате!- продължи то.- Как ще бъдеш щастлива след като не разбираш любовта? Детето дойде при мен и седна. Хвана ме през врата. Аз се разплаках. То ми каза: -Не плачи! Възрастните не плачат. Засмях се. Как може да не плачат възрастните щом и децата плачат.Детето ме пргърна-някой ме обикна.Разбрах, че съм щастлива и че звездите се смеят.
 14. alex sc

  малкият принц

  -Нарисувай ми красотата. Погледнах го аз зачудено. Малкото луничаво дете с червена коса. Казах му с досада: -Не мога. -Нарисувай ми красотата. -Казах ти вече- не мога.Отговорих аз още по-отегчена. И сама не знаех от какво ми е толкова досадно. Детето ме гледаше с големите си зелени, пълни с живот и мечти очи и ми каза: -Нарисувай ми красотата. -Аз не мога да рисувам. -Казах аз- няма ли да ме оставиш вече? А то се ядоса и отвърна: -Ние децата никога не се отказваме! Замислих се.Бях ли се отказала от нещо. Стана ми криво. Детето продължи: -Нарусивай ми красотата. После ми подаде лист и молив и аз започнах. Не можех да рисувам, но то нямаше да се откаже от красотата .Започнах да рисувам нещо, но то не приличше на красиво.Ядосах се. Моливът се счупи. Детето ми се скара. -Не се рисува красотата така. За нея не ти трябва нито молив,нито лист. Погледнах го зачудено. То продължи: -За красотата не ти трябва нищо друго освен... Дето се ядоса още повече. -Ти дори го имаш! -Каза ми то. -За красотата ти трябва само сърце. Само с него можеш да я нарисуваш. Децата никога не се отказват. Стана ми ясно. "Трябва да си имал наистина ужасно детство,за да искаш да порастнеш" и да започнеш да се отказваш.Т о беше право- за красотата ми трябваше нещо,което имах, а аз започнах да се мъча с лист и молив, които нямах.
 15. alex sc

  RQ: Текстове на песни

  Търся текста на песента на Лед Цепелин-Babe I'm gonna leave you#2(втората версия)
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.