Премини към съдържанието

haidukpikaso

Потребител
  • Публикации

    77263
  • Регистрация

  • Последно онлайн

  • Топ дни

    627

haidukpikaso е топ потребител на 16 октомври

haidukpikaso имаше най-много харесвания

Харесвания

116254 Без думи сме

Всичко за haidukpikaso

  • Титла
    Душа-камбана
  • Рожден ден 28.11.1968

Информация

  • Пол
    Жена
  • Град
    София, 15 етаж под звездите и до Бог
  • Интереси
    енигматика езотерика

Контакти

  • Интернет сайт
    http://www.krastoslovicibg.com/

Последни посетители

176838 прегледа на профила
  1. Познай за следващия (нов сезон)

    да - за всички хубави мигове с всички, с които съм била щастлива дава си боклуците домакински развалени на майка си и баща си вместо да им купи нови
  2. Салати, ордьоври и мезета

    Домашно крема сирене Вероятно си спомняте колко вкусно беше крема сиренето, което се продаваше в магазина преди доста години. Е, днес за съжаление такова крема сирене почти не може да се открие в търговската мрежа, но пък за сметка на това можете да си го приготвите сами. Ще ви разкрием рецептата за забъркването на изумително вкусно домашно крема сирене. Можем да ви гарантираме, че тази рецепта ще ви стане любима и вероятно често пъти ще приготвяте тази вкусотия за близките си. Прави се изключително лесно, а вкусът му ще ви върне в детските години. Още първия път, когато си приготвите това невероятно крема сирене, то ще ви заплени завинаги. Убедени сме, че повече няма да дадете и лев за купешкото. Продуктите за домашното крема сирене са: 500 гр. извара 100 гр. краве масло 1 яйце 1/2 ч.л. сода бикарбонат 1 ч.л. сол Първото, което трябва да направите, е да разбиете изварата с пасатор. Целта е да стане гладка и кремообразна. След като добиете такава консистенция, добавете яйцето, маслото, содата за хляб и солта. Разбъркайте хубаво сместа и я сложете на котлона на водна баня. Бъркайте непрекъснато, докато не видите, че сместа започва да се разтопява. По желание в този момент бихте могли да добавите някаква подправка по ваш вкус – копър, магданоз или нещо друго. Когато вашето домашно крема сирене е вече готово, свалете го от котлона и го оставете настрани, за да се охлади. След това вече е готово за консумация. Сега си намажете една препечена филийка и се насладете на невероятния му вкус. Спокойно можете да го добавяте към ястия или салати. Сами ще се уверите, че това домашно крема сирене има вкуса, който помните от детските си години. Със сигурност ще си го приготвите отново. Друг голям плюс на тази рецепта е, че съставките не са много скъпи, а крайният продукт си заслужава. novinibg.net
  3. Познай за следващия (нов сезон)

    мож да са каже треба му нова прахосмукачка
  4. Идиотчитата II- тема за...още нещо. :)

    ам де са заваряват лейки уе мноу плюскаш уе после треба прайш гири мини ти дам митлътъ да я папрайш чи ни мое фърка
  5. Познай за следващия (нов сезон)

    нямате ли - егоисти таквиз
  6. чупила съм тояга у кухи глави връщал се е у лудницата
  7. Асоциации /продължение/

    куртизанки
  8. и ко знайш знайш едно нищо знайш
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.