Премини към съдържанието

haidukpikaso

VIP Потребител
  • Публикации

    82644
  • Регистрация

  • Последно онлайн

  • Топ дни

    664

Всичко публикувано от haidukpikaso

  1. Не е подходящо да се публикуват снимки: стратегически покрита голота; прозрачно или много тънко облекло; нецензурни или провокативни пози; изображения в едър план на гърди, задни или интимни части.
  2. Фолкаджийка "разстреля" едно от най-обичаните български стихотворения. Посегателство върху един от най-интимните стихове на вечния поет Никола Вапцаров е извършено от чалга певицата Антонина, кръстила "проекта" си "Табу", пише "Трафикнюз". Откровената подигравка не се изчерпва с поднасянето на "Понякога ще идвам във съня ти, като нечакан и неискан гостенин" с пръст в уста, който чалгаджийката грижливо облизва. Клипът към "песента" представлява порнографски материал, в който главни роли имат две жени, изглеждащи като държанки от харема на разголен мъж - техен "прощалник". fakti.bg според правилата на форума видеото не е публикувано, а и не заслужава
  3. haidukpikaso

    Зимнинка

    Тук е място за споделяне на рецепти за зимнинка- туршийки,мармалади,компоти и т.н. Ето от мен първата,изпитана,проверена- мнооооого са вкусни,пият много ракия и водка Кисели краставички без варене Значи взимаш 1 буркан - без значение колко голям. Буркана се пълни с вода догоре. После водата се разделя на две еднакви части. В едната половина вода слагате сол до тогава,докато 1 яйце сурово не изплува от повърхността. Двете части вода смесвате с добре разтворената сол. На дъното на буркана се слагат зърна чер пипер,сушен копър,чесън и листа от вишня. Корнишоните се нареждат в буркана и се заливат с приготвената вода. Обръщат се от време на време и стават много бързо - както ще ги и изядете де - бързо.
  4. орторексия - ретор, сектор, орис, ротор, рокер затварачка
  5. haidukpikaso

    Игра: От една дума направи 5 (сезон 3)

    съревнование - ревнива, новина, варене, инвар, реване преподавател
  6. haidukpikaso

    Зимнинка

    Икра от тиквички Отворите ли бурканчето зимата, получавате идеална добавка към картофено пюре, варен ориз или просто върху филия хляб. Може да я хапвате по време на пости, че дори и на диета. Да се приготви този хайвер от тиквички е супер лесно в домашни условия. За целта изберете по-млади тиквички, с дребни семена. В противен случай трябва да обелите зеленчуците старателно от кората и семената. СЪСТАВКИ: 1 кг тиквички 300 гр. моркови 300 гр. лук 300 гр. домати 50 гр. копър и магданоз 0.5 ч.л. лимонена киселина 100 мл растително масло 1 ч.л. доматено пюре 2 ч.л. сол 0.5 ч.л. смлян черен пипер ПРИГОТВЯНЕ: Тиквичките нарежете на кубчета 2 х 2 см, поръсете ги със сол, разбъркайте и ги оставете в продължение на 15 минути, за да се отцеди сокът им. Лука нарежете на полумесеци, морковите – на кубчета. Обелените домати нарежете също на кубчета. Отцедете цялата течност от тиквичките и ги изстискайте хубаво. Всички зеленчуци задушете поотделно в малко количество растително масло. След това ги прехвърлете в чугунена тенджера, долейте останалото олио. Пасирайте всичко до гладка смес, добавете доматеното пюре. Сварете икрата за около 30-40 минути, така че течността да се изпари. 5 минути преди края на готвенето добавете в икрата лимонената киселина, билките, черен пипер и сол. Насипете хайвера в стерилизирани буркани и затворете хубаво с капачките. вип.бг
  7. haidukpikaso

    Зимнинка

    Ожур - божур Необходими продукти : 1 кг. лук на глави (може и повече да сложите), 1.500-2 кг. сурови чушки (зелени, червени и най-вече тези, които са криви и не стават за печене), 1 глава чесън, 2-3 кг. домати, сол, 1 супена лъжица захар или мед, 100-150 мл. олио. Магданоз по желание. Приготвяне : Лукът се бели и се реже на едри кубчета (трябва да се усеща като се сготви). На чушките се отстраняват семенниците, измиват се и се режат също на едри парченца (големината на 1 хапка). Доматите е добре да се обелят (ако са добре узрели, люспата се отделя много бързо). Нарязвате ги на кубчета. Ако не ви се занимава да ги белите, настържете ги на едро ренде така ще отделите люспата. В голяма тенджера загрейте олиото и към него сложете 1 равна супена лъжица сол. Прибавете лука и намалете температурата на умерена. Задушавайте лука докато промени цвета си и започне да става прозрачен. Разбърквайте периодично. Щом лукът е готов, добавете нарязаните чушки и продължавайте да задушавате на умерен огън (разбърквате от време на време). Когато и те започнат да си променят цвета и да омекват прибавяте доматите и захарта/меда. Варите на умерен огън докато доматите се изварят и намалят обема си наполовина. Добавяте изчистения и леко счукан чесън. Варите още 5-6 минути, колкото чесънът да освободи аромата си. Ожур – божура се насипва в сухи буркани и се затваря с капачки. Стерилизирате за 10 минути. hitrinibg.com
  8. haidukpikaso

    Вицове - част 5

  9. haidukpikaso

    Игра: Миш - маш (част втора)

    практикум мергастона - С
  10. haidukpikaso

    Замисляте ли се какво ядем?

    мда от там, те са лидери на пазара - фуражни домати за кравички и прасенца
  11. haidukpikaso

    Разбиха ми сърцето!

    казал дядката на 66 години дето внуци вече има и го яд ахаха ми дърт си бе и тва е дърт с внуци глей си внуците и бастуна харманлийски дядо
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.