Премини към съдържанието

Ъндъртейкър

Потребител
 • Публикации

  13523
 • Регистрация

 • Последно онлайн

 • Топ дни

  5

Всичко публикувано от Ъндъртейкър

 1. Идеята е да ползваш по-сигурна поща, дето да ти блокират подобни имейли.
 2. Един пример само ще дам, как една поща може да се използва. Преди мисля 12 години, реших да си направя друг акаунт в тоя сайт. За целта си създадох нова поща и се регистрирах с ново име тук. След известно време получих реклама на пощата си, която никога не бях ползвал. Ползвал съм я само за регистрация тук. Други потребители, дето бяхме активни тогава, също получиха тая реклама. Аз изрично питах тоя и оня, дали има мейл с реклама. Оказа се, че има. Тогава писах на собственика на сайта и той ме убеди, че някаква фирма е правила новия сайт и че не знае какво са правили с база данните, в случая мейлите ни. И тук имаше два варианта - или мейлите ни са били продадени за пари или тия, дето са правили новия сайт, са откраднали мейлите и са ги продали. Но факт е, че аз тоя мейл не го бях ползвал за други регистрации, не бях и писал нищо чрез него.
 3. Аз ползвам мейл клиент за целта, но все пак ми се е случвало да изпусна стари пощи. Затова гледам от време навреме да пускам мейл клиента, та да ми отчита активни пощи.
 4. Не знам дали е точно така. Имаше изискване да влизаш в пощата си поне веднъж за 3 месеца. С Мейл клиент няма проблем, но не съм сигурен, дали с пренасочване няма да преценят, че тая поща отдавна не е активна и да я изтрият от АБВ. Преди няколко години ми бяха хакнали профила в Origin с всички игри. Не можех да вляза и единствено пощата ми ме спаси, дето не бе хакната. Разбира се, паролите бяха различни, вероятно и за това не са успели изцяло да ме хакнат, та си върнах профила от един руснак.
 5. И на други хора това е мотото, не се забелязва. Но пък се радвам, че някой наистина вижда светлината в тъмнината.
 6. Глупости написа. 99.88% не ползват телефона като теб. Аз ще опонирам, че на работа телефонът ми хем е голям, хем малък. Голям е, щото не мога да го нося в джоба си като телефон, а малък, защото когато играя на него, почти нищо не виждам Затова си имах и таблет навремето, 8 инча, IPS, меки цветове, дето всичко се разчита, но вече не отговаря на изискванията ми. Пак бих си купил подобен таблет, с по-добри техн. показатели, но не го направих по две причини. В г*за му бърка на капиталсита като си с таблет и второ, не намерих подходящия, та да му бръкна и аз в г*за. Но ще го направя някога, че то одъртяваме и зрението отслабва. А капиталиста си е капиталист, върти сучи, нищо не може да постигне с рестрикции Аз не работя от 10 или 20 години, а от повече и знам, че капиталсита мисли максимум седмица до месец. След това не мисли по темата. И тогава му го ръгам в задн*ка.
 7. Браво! Много силен пост! Честно казано, не очаквах някой да напише такъв точно тук.
 8. Аааа...нямах теб предвид, но благодаря за уточнението Помня до пет минути след като се напия така, че припомни... Да, споменах нещо подобно преди дни. Ся да тръгна да се страхувам от всеки вирус ли? Че аз от Боко не се страхувам с пистолет на шкафчето, че от нещо дето не се ли вижда да се страхувам, хаха Няма такова нещо. Затова 99% вярват в Бог. Единствено от Господ може да се страхуваме, повярвай ми. Трябва на всички вече да ни е светнала една червена лампичка - новият световен ред настъпи. Нищо не е същото, нищо и няма да бъде. И пари да имаш, няма къде да отидеш на тая Земя, за да ги харчиш. Просто тоя път ни хванаха неподготвени всички до един. И тия, дето се мислеха за Богове.
 9. Да взема и аз женски ник да си сложа...Примерно bildera_ без долна черта, че навремето много хора ме мислеха за жена с тоя ник Явно такива, дето английски не са и помирисвали, макар че тия, дето го помирисваха, си го превеждаха като строител. Баси...и аз не знаех английски и не знаех, че билдер значело строител...Но пък си ме кефеше, като ме приемаха за жена с това "а" накрая. Пo някое време разбрах, че си вкарах таралеж в гащите Затова и сегашния ми ник е написан с български букви, българско произношение( почти де, щото винаги съм го знаел гробаря като Ъндъртекър, а и така ме наричаха по ведно време) и английско значение
 10. Не, аз не я закъсвам, щото и няма какво да крия. Хиляди пъти съм казвал, че не ми пука за нищо, затова си и пиша тук. Затова и някакви анонимници от тоя форум се правят на тарикати и се опитват да ме изкарат от равновесие, като си мислят, че след като ме познават, са хванали дявола за шлифера. А това изобщо не е така, щото те са си мушмуроци, криещи се по дупките, а аз съм известен и не ми пука за никой около мен Затова и не ми пука дали някой ме снимал с телефона ми. И като ме е снимал какво мисли да постигне с това? Какъв компромат ще е и на кого ще го даде? Ще знае кой съм и къде живея? Хаха, че аз никога не съм крил това Мушпмуроци. Нека си се бият в гърдите колко са велики. Но в реалността нямат думата. Нямат думата, щото не могат и с пръст да ме пипнат. А ако става въпрос да ми откраднат парите...няма проблем, не ми пука и за парите. Просто всичко е безсмислено. Макар че не смятам поста ти да означава, че някой иска да ми вземе малкото парични средства, които имам И така да е, живи и здрави да са. Разбира се, само да не ме срещат, че тогава става лошо. Ако могат, нека ги вземат. Но пак казвам. Мъж съм, не ми пука за загуби, най-малко за парични А ако става въпрос, че съм лъскал бастуна...че кой не го прави да го еа... Лошо ли е да лъскам бастуна? Днес в банята един колега разтворил прозореца и отсреща има една кака, дето може и да ни гледа. И на него не му пука, даже се зарадва на каката, че ще и покаже нещо, хаха Ето, бат Бойко някой му лъскал бастуна, снимал му кюлчетата със злато, ама на човека пука ли му? Не
 11. Да, да...преди 2-3 часа чета от телефона си нещо от БТВ, телефона почти блокира, а той никога не прави така Веднага рестарт, щото много се усъмних къде попаднах. Повече никакво BTV.
 12. Е щом не търпи тълкуване, стига ни занимавахте с коронаглупостите си. Има много заразени, има много болни от тия заразени и много, които се водят излекувани. Смъртността е с процентите на грип. Какъв е проблемът не разбрах. Харчим десетки милиарди и дори стотици милиарди в в цял свят...ами то ако бяхме изхарчили толкова и за обикновения грип, смъртността поне там трявбаше да спадне доста, след като тук си се въртим в кръг. И защо ги харчим тия милиарди от моя и твоя джоб? Може би за да могат такива като теб да станат известни, а други милиардери или мултимилионери? А качествени тестове за п-и въш*и има ли? Да прочетем последното изречение, след като твърдиш, че тълкуване няма - " Моля, обръщайте се за тълкуване на резултатите само към лекар " Ама ние сме прости и не знаем какво означава "отрицателен".
 13. Пасат викаш... Нали сме Перник... Близо до дупенцата... На такова нещо посмъртно не бих се качил, още повече за 2500. За мен Фолксваген са най-голямта възможна набутвация по две приочини. Първата е, че е надценявана кола и за едно нищо даваш много, ама много пари. И второ, че същата работа важи и за Германия, откъдето главно се внасят тия кочини с много кит.
 14. Мисля, всеки квартален майстор би се справил с тоя проблем, колкото и да ги оплюват Форумите едва ли.
 15. И аз съм с нещо подобно - Нокиа 7.2, но преди няколко дена си купих нова раница за работа с джоб за телефон от Билла. Почти не се събира или ако го измъча, рискувам да разнищя кожения калъф. Тия неща вече никъде не се побират. Вчера отивам да си правя ГО, слагам телефона в джоба на ризата си и стърчи повече от половината. Мислех си да го сложа в задния джоб на бермудките, ама ще е егати порногр***ята. Днес се замислих да си взема истински телефон за 20 лева, че попаднах на една реклама. Не че нямам телефон за 2 лева - ена пластмасова индийска Нокиа с фенерче отпреди 12 години, която още работи с друг мобилен оператор, но може би ще предприема тия действия. Ще си оставя само интернета на телефона, който и сега е с две СИМ карти. Втората ще си я сложа в истинския телефон Мечти... Когато се появиха тия джаджи по списанията, всички гледахме да са колкото се може по-малки и леки. Не знам кога се появиха тия извратености, но изобщо не ми харесват. На работа, понеже си работим малко по-така физическа работа, повечето колеги си оставят телефоните до мен в шкафа Търси го някой, той вижда след часове. Взема си го в джоба, той набрал няколко номера Много весело ми става. Всеки псува тия смартфони, но никой не си сеща наистина да си купи телефон, който да носи в джоба си
 16. И каква е идеята ти, не разбрах. Сраваняваш две видеа с разлика около 3 години. Нов трол ли си, какво си? Старите уволниха ли ги? Гледам и друг нов трол има на хранилка. Но нещо старите бяха по-добри Допреди 3 месеца само най-съвестните си миеха ръцете Тия дето моля другарката им казваше, че има бактерии. След това простотията и неграмотността взе превес в държавата ни, че и в света. Оказа се, че неграмотните не знаели, че трябвало да си мият ръцете, та им пуснаха часове обучение във вид на рекламни клипчета по всякакви казионни телевизии. Всеки неграмотник си направи Ютуб канал и ни представи простотията си, вярвайки, че той е открил не само топлата вода, но и колелото
 17. Според мен все пак по-добрият вариант е да не се цигани и да намери още малко пари, за да си вземе нещо, дето ще му върши работа. Това, че е ново не означава винаги, че е много по-скъпо. Напротив. Все едно някой да иска кола за 2000 лева, дето са само боклуци или за 5000 лева, дето може и да намери небоклуци. Колите не са точното сравнение, щото тук говорим за ново срещу старо. Но нито старото е толкова добро, щото не знаеш състоянието му, а и това е скапан Андроид, дето се ъпдейтва 1 до 2 години максимум. И какво ще вземе на старо? Андроид 8? Лошо няма. Но това е една подвижна джаджа, дето всеки е изтървал минимум 3 пъти за пазещите и поне 10 пъти за тия, дето продават таквиа джаджи. Навремето съм си хвърлял телефоните в земата и рекорда ми е 3 пъти без да се счупи нищо, но примерно таблета го тръшнах 2-3 пъти на матрака, носих го в чантта 2 седмици без протекция и няма за месец ми се спука стъклото на екрана. Още го ползвам и след две години и половина със спукан екран, но едва ли някой може да ми каже, какви са останалите повреди. Както казах, 5 пъти е по-бавен от Nokia 7.2, дето си взех зимата като заместител. Разлиакта е около 2 години в моделите, че и по-малко. Таблета спря да се ъпдейтва до 8.1, но има доста добър IPS дисплей с добра четимост дори в нощен режим, за разлика от Нокиата. Само че стъклото на екрана с 2 пукнатини, вече доста бавен, макар навремето да струваше около 400 лева в EMAG и около 200 при мобилните оператори. Но самият факт, че е с 2 GB RAM и доста бавен 4 ядрен процесор, го прави доста бавна машинка. Вярно, за интернет още става. Аз новата Нокиа я пазя като очите си, но вече 3 пъти я изтървах на земята, макар да бе с кожен калъф. Има няма 3 месеца и половина е. Тоест, средно на месец по веднъж я изтървам, а винаги я нося в раницата не само с кожения калъф, а и обвита с мехурчета въздух, дето ни ги дават, като поръчаме някоя компютърна част. И пак съм я изтървал, опитвал съм се и с крак да я спася или с бързи рефлекси, доста често успявам, че рефлексите ми доста добри Например мога да се изкача до който искаш етаж на блока ти с топче пинг-понг и ракета за тенис на маса или чрез жонглиране на 3 топки. Имам си рефлексите, но 99% имат рефлексите на умряла котка опашката и понятие си нямат как да пазят таблет и телефон. Наблюдавам ги.
 18. Да, така е, коригирах малко горния си пост. Но съм на мнение, че по-добре да се намерят още малко пари.Не да се търси старо. Бях взел един лаптоп за части на старо, когато е бил нов е бил почти върха, но като стар бе в отвратително състояние. Просто, колкото и добър да е бил продуктът, времето си оказва влиянието. То е достатъчно един дефект да има и да се проклинаш, задето си го купил.
 19. Не е само РАМ паметта, а и процесора. Макар че то тоя Андроид винаги си влачи и ми напомня за бозата. Иам си сносен телефон, 5 пъти повече точки дава на тестовете от таблета ми с 2 GB RAM, но пак почва да влачи по някое време като бозата. Говоря за Nokia 7.2 с 6 GB RAM. Процесор...по-старичък, но се води 8 ядрен. Това нещо като го натовариш с малко повече приложения и се чудиш откъде да наваксваш скорост. Винаги се намира някое приложение, дето да му човърка в зад**ка. Като бозата е, същата работа, но малко по-лошо При положение, че имам и 128 GB място за приложения и документи, от които 20% заети, все се чудя какво му пречи да върви като хората. Ако бозата е лоша, Андроида е нещо неразпознаваемо, без изглед за оправия само след няколко месеца ползване. Бозата поне мога да я преинсталирам, това си е егати проблема ако тръгна да трия. Стар телефон и таблет е най-голямата простотия, която може да направи човек. Андроида го поддържат на даден модел 1-2 години и спират. После пак трябва да купуваш ново. Отделно, че това нещо се изпуска от всеки. Аз не само таблет втора ръка не бих си взел, а и лаптоп и дори PC. Навремето да, бих си взел, но тогава чарколяците бяха яки. Сега са като вафли. Вземаш ново, караш 1-2-3 години и после пак ново. Отделно, че тия модели за 150 лева са поне 1-2 години изостанали още докато са се появили. От там нататък едва ли някой ще се сети да ги пооддържа, след като веднъж вече ги е продал без пари почти Добре, има и друго. Щом е за стар човек, таблетът трябва и да е добре четим. Леново предлагат много добри дисплеи за по-възръстни хора, които не натовартват очите и са добре четими. Миналата година един вече пенсионер от моята фирма, му бяха дали таблет за 1 лев от мтел или там както се казва сега. Настройвах м,у го да гледа TV и беше ужасен. Екранът бе отвратителен. Ъглите на видимост ниски. Цветовете никакви. Попитах го, дали вижда нещо, за щастие нямаше проблеми със зрението, макар и на 65. Но лично аз не бих взел за стар човек такъв таблет, а тоя бе от най-евтините. ,
 20. Аз не съм казал друго. Просто ме допълни Знам, че почна от около 40 лева, щото 95-та ми направиха кукла за долу горе тоя курс и загубих половината си спестявания от DSK, дето дядо ми бе внасял 20 години по 10 комунистически лева от пенсията си. И не само той, а и други мои роднини, щото навремето всички си имахме спестовни книжки. Та така, половината ми пари ги обраха, щото вместо да ми дадат 3000 лева, ми дадоха 800 - отгоре хубави мангизи, по средата по 5 лева Изпаднах в шок кажи речи, затова изиграх другата си половина от спестяванията на 3 бинга във варна. И една линия не ми се падна така, че загубих всчико, дето бе спестено по време на комунизма Хубава историйка, но оит там помня, че курса бе около 40 Помня, как колеги студенти тогава инвестираха в Югоагент и в облигации. Тоя, големия инвеститор, накрая взе няколко крушки и Ютии от Югоагент. Аз също вложих един остатък от парите ми там и за щастие, от 3000 лева вложени, ми изпратиха по пшощата 3800 лева. Само че с няколко месеца закъснение, когато инфлацията изяде повишението. Но аз се радвах, щото други купиха крушки по 10 лева при положение, че струва 10-20 пъти по-малко. Та помня много неща от ограбването НИ. Но честно казано, ако трявба да си избера период от историята ни, ще избера пак деветдесетте, когато щях и аз да грабя, а днес да ви тормозя като национален дезинформатор
 21. И аз не познавам, ама ми казват, как преди няколко дена починал човек под 50 години от К19. Казват ми други, че предлагали на жена, починала от друга болест, да я пишат К19, за да се поемат всички разходи по погребението. И тия двамата, дето единия вярва, че починалия е от К19 и другия, дето ми казва, че исвкат пари за да го пишат К19, са в сериозен конфликт. Оня ден, мисля по БНР, питаха някакъв доктор, какво печелят от това, да пишат някой К19. Изместиха темата и доктора си бе прав - 500 лева пътека и никой няма интерес в болниците от тия пари, понеже разходите повече. Но не засегнаха темата, че всъщност не се плаща за пътека, а за това, да се запише някой умрял от К19! И пак ни забаламосаха националните дезинформатори и набързо отметнаха, че докторите нямали интерес. Да, нямат, ако всичко е законно и ако не става въпрос за починал. Но някой има, ако почине пациент и някой висшестоящ му е предложил парички за да го пише К19. В това спор няма. Корупцията е навсякъде и хора говорят за това. Или някой сега ми казва, че сред докторите липсват корумпирани? А какво говорехте допреди няколко месеца, когато нямаше К19? Не бяха ли докторите тия, които свиваха най-много парички за щяло и нещяло? Бяха! Поне бяха на топа на устата. И сега изведнъж, хоп, нямало корупция, нямало записани неправомерно починали от К19...абе аланкоолу, дори в Белгия всички починали в старчески домове се записват отдавна починали от К19! И това Белгия, дето е столицата ни!!! За мен не, за други да, особено за тия, дето печелят пари от мен. Щото след 15 години ще съм пред пенсия, без вероятност за висока такава заради днешната идиотска ситуация. Да, прав си, има значение дали ще почина утре или след 15 години, но не за мен, а за тия, при които отиват всички парички, изработени от мен и подобни като мен
 22. Е ти си умника, щото не загряваш, че дори всички да го минем, което ще стане, смъртността няма да се повиши. Тя си е тая, която си е и в нормите. Ама някой нямал ваксина и лекарства да прави далаверите си. Еми няма. И по-добре, че няма. Със сигурност ще ни накарат да си платим за псевдоваксина, от която ще има няколко милиардера, няколко хиляди милионера и поне стотина такива в България.
 23. Що, ти си фен на НОЩ? Браво на теб. Днес чета изследване, как ГЕРБ имали 33% гласове при следващи избори, БСП намалявали на 18, а Слави под 4% Аз и вярвам, щото докато не се прекъсне манипулирането на изборите, ще им вярвам Аз така и не познавам един избирател на ГЕРБ, но се оказва, че всеки трети трявбало да бъде такъв.
 24. И като дава усложнения, колко пукнаха в сравнение с грип или друга несериозно вземана болест ? Всяка болест дава усложнения в зависимост от съпътстващите фактори. Тая ако не даваше, щеше да е истинско чудо. Тъжното е, че ни натресоха статистика за 2 пъти повече заразени при 2 пъти повече направени тестове. Затварят държавата малоумниците. Ами да вземат да направят 1 милион теста, колко народ искаше точно това? Направете един милион теста, намерете 40 000 заразени и да приключваме игричките. Да, покажете и кюлчетата злато откъде са взети.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...