Премини към съдържанието

BG-Team-DRIFT

Потребител
 • Публикации

  13032
 • Регистрация

 • Последно онлайн

 • Топ дни

  5

BG-Team-DRIFT е топ потребител на 14 април

BG-Team-DRIFT имаше най-много харесвания

Харесвания

8598 Гордостта на форума

Всичко за BG-Team-DRIFT

 • Титла
  one
 • Рожден ден 20.10.1972

Информация

 • Пол
  Мъж
 • Интереси
  games

Последни посетители

Информацията с последните посетители на профила ви е изключена и не се показва на другите потребители.

 1. BG-Team-DRIFT

  Игри - общи дискусии, рекорди и настройки

  Ще потърся. Ей от тук нататък гледай, как ме мота. Човека намери и трите, но моите документи не бяха на тия места. По някое време ги намерих след амнайсет рестарта и аз не се сещам къде. Изгледах де що има клип за x18 и местоположението на документите. Намерих мисля още две емста и в един моент след рестарти, се появиха. Гледай 2-3 минути да видиш за какво иде реч. То това добре, ама при другото задание, дето трябва да се върна в X18, това изчадия дето се носи над земята, ме пресреща още преди да съм вдигнал пушката Хаха, аз не съм гледал някои неща и се мъчих час сигурно да намеря проход за Затон. Не можах, ама виж как руснака го намери.: Аз обиколих по два пъти от двете страни на оградата и като не го намерих, реших че е бъг. После по заобиколен път стигнах до Затон.
 2. BG-Team-DRIFT

  Игри - общи дискусии, рекорди и настройки

  Това бе някакво изчадие, дето руснака го трепеше с картечница и дум-дум на най-ниска трудност. Представи си аз как трябваше да го трепя на най-висока. От един пълнител на картечница не умира, както и от пълнител на Spas 12, дото взех на Скадовск като уникално оръжие. Извинявай, забравих името, но трепе всичко наред и отдалече. дали не беше "Хищник", че вече се омотах с имената. Или пък бе "Зверобой". Едното знам не позлвах и не вървеше, ама това аналогия на SPAS 12 или...майната му, не ми се мисли в момента. Това животно го няма никъде, освен в двете лаборатории на мода SGM 2.2. Нещо, дето не прилича на нищо, ама те утрепва за нула време и се появява след няколко сейфа там, дето не трябва. Гледал съм клипове в тубата на руснаците, ама те играят на мин. трудност и се появява някъде по стълбите на X18. И при мен така в началото, ама докато разгледам клипове в тубата, почна да ми се вясва още при зареждане на нивотол. Наложи се сам да намеря решенмие или да се откажа от мисята. Само че мисията е жълта, тоест е по главната линия и ми откриваше Военните складове мисля. Да не те излъжа. Викам си, край на играта, ама като знам, че 7 години я играя, не се отказах, хаха.
 3. BG-Team-DRIFT

  Този компютър става ли за малко по-тежки игри?

  Става компа за малко по-тежки игри. Навремто за мен 20 до 30 fps бе "става". После нещата се промениха, сега просто се забавлявам, стига картината видимо да не сече. А при теб няма да сече. Друг е въпроса за какви пари говорими дали това е оптимална покупка.
 4. BG-Team-DRIFT

  Първа кола до 4-5 хил. лева

  Хонда.
 5. BG-Team-DRIFT

  Игри - общи дискусии, рекорди и настройки

  Ще видим тая работа. Аз вече не се притеснявам да използвам услугите на тубата. Чудя се само едно. Как руснаците успяват от първия път да намерят изход, а аз се мотам с часове в X18 примерно. Е, тоя дето го гледах и той се отказа, прекъсна клипа, направи справка с тубата и...продължи, хаха. Ама поне има малка информацийка, дето помага. Явно и човека си знае, че 3 документа трявба да намери, а не един. Обаче тая X18 ме изтормкози при второто задание да открия новото оръжие. Отначало добре, но след един рестарт ми се появява някакъв гад още докато заредя X18. Нямам време да извадя пушката и да стрелям. Веднага ме прилапва. Опитвам да намаля трудността, ама не става и все ме пуска на най-висока трудност, на каквато изиграх SGM 2.2. Ниските трудности не ме кефят. Викам си, ОК, ще се върна, ще изпълня някакво друго задание и пак в X18. Същата работа. После си викам - ще се пусна на други локации и пак ще се върна по някое време. Връщам се и пак ме унищожава за секунди, още преди да съм извадил пушките. ОПитвам се да бягам напред, но отпред други гадове, а аз още не съм извадил пушаката и първия гад ме вдигнал във въздуха. Викам си, ще пробвам с окото на псевдогиганта, дето да ми възстановява бързо здравето. Пак не става. На втория или третия път съм мъртъв. Добре, пак отивам на други локации и се връщам. Същата работа. Викам си, ще трябва да направя нещо. Бягам не по стълбите надолу, а в същата стая. По някое време играта приема, че искам да се върна на предната локация и се връщам. Така 5-6 пъти. Ама нали ме знаеш, че съм толкова упорит, че чак се връщам в тоя форум. Накрая успях да се скрия в един ъгъл и видях, че гада не успява да ме види в тоя ъгъл. Записах се и бой по кратуната докато падне :)))))) Взех си го това оръжие с плазма, дето си го имах отдавна, но оня от нощните сталкери си го искаше. Невероятно, как изтърпях всичко. Това дни наред продължи, хаха.
 6. BG-Team-DRIFT

  Игри - общи дискусии, рекорди и настройки

  Вчера мислех да те питам за някой нов мод, ама ти сам го каза. Иначе щях да стрелям на сляпо. Обаче много ме е яд при SGM 2.2, че взех всички костюми, всички оръжия, всички артефекти и почти всички мисии без може би 2-3 накрая, че прибързах с края на играта, а спрях да играя. Техниците ми ремонтираха оръжията почти без пари, ъпгрейдваха ги без пари, в джобовете ми милион и нагоре рубли, а играта свърши Не мина и без справка с Ютуб, особено когато взе да ме изхвърля на една от последните мисии, ето се оказа, че трябва да изключа DX11 и да карам с DX9. Дори Оазис открих къде е с Ютуб, а толкова години го търсех... Понякога човек се чувства глупак като разбере, че 7 години е търсил вечната младост, а тя се е намирала в Ютуб
 7. BG-Team-DRIFT

  Игри - общи дискусии, рекорди и настройки

  Заинтригува ме, приятелю Ще го видя тоя мод. Засега друга игра не съм почвал. А проходите между локациите като на стандартните игри ли са или са измислили нови места? Това с патроните ми харесва...явно ще трябва да се играе на минимална или средна трудност. Аз тукмо съм зомбиран от зоната и мисля я познавам, ако това имаш предвид. Обаче преди час пробвах да играя Shadow Warrior 2, дето за последно съм я пускал на 9 февруари тая година. Като пуснах играта, бях забравил клавишите. Щото при тая игра се позлват доста клавиши и клавишни комбинации. Но, о, чудо. Това било като шофирането. някак си отвътрее ми дойдоха клавишните комбинации и почнах да ги трепя. Макар че докато играх първите 10-15 минути, постоянно натисках "x" да бягам, в аналогия със STALKER. После му свикнах. Честно казано, амакр отначало да бях забравил какви клавиши се натискат, се надявах рефлексите за 6 месеца да са се запазили. Така се и оказа. Затварям си просто очите и играя Невероятно. Това може би е и като да се клатиш върху жена или да седнеш зад волана след десетина години. Нищо не се забравя.
 8. BG-Team-DRIFT

  Игри - общи дискусии, рекорди и настройки

  Може да омръзва, но човек често се връща на старите игри. Ако не бе така, нямаше половин година да играя СТАЛКЕР мод от 2011-та. Щях да играя още, но в края има някакъв бъг и като ме пита дали да се кача на вертолета или да остана, избирайки да остана, ме оставя с най-обикновен костюм. Не мога да мръдна и веднага ме убиват, хаха. Мога да се върна назад с някой сейф, но вече си реших да пробвам нещо друго. Все още не съм решил коя игра ще почна. Имам много закупени игри и то касови за времето си, които съм играл не повече от час. тая година закупих няколко по-нови, но даже не се сещам кои бяха, щото в СТЕАМ за месец съм влизал не повече от 5-6 пъти. Още по-малко пък съм си преглеждал голямата библиотека със скъпи игри.
 9. BG-Team-DRIFT

  Игри - общи дискусии, рекорди и настройки

  Тя тая от 2015-та. Не виждам времето да и минава.
 10. Все същия боклук си е, особенно за 800-900 лева. Пълни боклуци. Самсунг винаги си е бил недодялан. Колкото самсунга съм имал - телефони и телевизори, всички са били недодялани като интерфейс. Дразнят. Тая фирмичка трябва да преосмисли всичко. жалко, че някакви жълтури ни дават наклон на хуя, дето и 5 дена отпуска не вземат работниците им през годината. Робовладелкса фирма е тая Самсунг, че и LG. Ташак. Хубавото от цялата история е, че точно жената е избрала боклука, не мъжа. Аз бих бил спокоен в случая и просто бих се подхилвал на жената, без да и натяквам избора, щото и моя избор щеше да е същия .
 11. BG-Team-DRIFT

  Игри - общи дискусии, рекорди и настройки

  Аз сънувам, щото у нас играя Star Wars нон стоп и на работа играя нон стоп. Преди като нямах таблет, поне на работа си почивах от игри. Сега няма почивка. Нон стоп в матрицата, хаха. Нищо, че това не си личи в тоя форум. Просто остаря форума.
 12. BG-Team-DRIFT

  Нова кола на лизинг?

  Аз казах мнението си за лизинга по-горе. Не се надявай някой да ти даде по-добър от друг. Вземай кола, която ти харесва. Аз минах на Форд, щото ми искаха само лична карта и свидетелство за съдимост преди 12 години. Сега е различно. По-скоро се насочи към кола, която ще те удовлетвори като качества, а не като лизингова схема. Никой няма да ти даде каквито и да било отстъпки от общоприетото. дали Шкофа, Форд или Опел, зависи от предпочитанията ти. Сядаш, караш и си правиш изводите. Отделно ценовата липса не е маловажна, щом ще даваш 30 000. Моята струваше 31 000 по цевнова листа, направиха ми 5000 лева отстъпка и ето ти 26000 за почти напълно оборудвана Фиеста с безключов достъп и стартиране, подгряване на предно стъкло, ЕСП, автоматични фарове, чистачки, затъмняващо се огледало за задно виждане, седалки с лумбална опора (мноооооого важно и без него не купувай) и така нататък с екстрите. Ако може да се ориентираш в морето от данни, добре. Ако не, никой не е виновен за това. Просто всеки вносител си има политика, бил той Шкода, Форд или Опел.
 13. BG-Team-DRIFT

  Игри - общи дискусии, рекорди и настройки

  Благодаря! Аз вече си цъкам андроид игричката 7 месеца. Свърших Сталкер SGM 2.2 вчера и вече е вакум какво допълнително да играя. Сънувам Вейдър, Люк, Хера...силата определено вече е с мен , хаха
 14. Правилно Е то точно това играя аз 7 месеца най-вече. Затова мисля е добре, да се уточнява за какво иде реч.
 15. Ето това исках да прочета, за да се включа. Аз съм още с GTX970 и i7 6700K, но една проста андроид игра ми сечеше като за световно. Оправих я с включване на VT-X от BIOS... Мисля това може да отговори на много неща, свързани с игрите.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.