Премини към съдържанието

lion73bg

Потребител
  • Публикации

    17
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

Всичко за lion73bg

  • Титла
    Потребител
  1. Пробвал съм със 4x1gb и ги вижда 4гб,а с 2x2gb не ги вижда
  2. Здравеите,да не пускам нова тема да питам нещо подобно. ep45-ds4 q6600 gf9800gt слагам виста 32 битова с 2x2gb A-data 1066 и ги вижда като 3326gb ps Сменен е и биоса с F8.
  3. Скоро инсталирах dell 1525,вградих драиверите с nlite но пак не стана и го инсталирах xp sp3 с вградени сата драивери и стана.Потърси такъв windows с вградени сата драивери.На саита на dell ги има драиверите Успех
  4. lion73bg

    Може би проблем с видео карта

    Смени си картата,от нея са тези черти.
  5. Имаш повредени елементи по развивките на монитора и по точно по корекциите,наи вероятно му се затрил и софтуера щом вади други настроики в менюто.Работата е за сервиз.
  6. Мисля че няма да е от windows,сложих и друг релииз и vista пак го прави тоя номер.С Vistata пуснах някаква игра направи черти после син екран и се рестартира компютъра.Явно картата не е в час и ще им я върна.
  7. Темпреретурите са добре и не смятам че е от това защото го прави само при стартиране на системата и то понякога. Може ли от операционната система да прави тея проблеми.В смисъл че е доработка не е чистия sp 3 на старата машина работеше без проблеми.
  8. Цялата конфигурация без единия хард 160 гб овия seagate и двд то е нова,още с инсталирането на windows xp sp 3 и всички драивери от оригиналните дискове го направи тоя проблем.На марк 06 изкара 9850 точки и не видях никакви грешки.
  9. Инсталирах първо драиверите от оригиналния диск,после изтеглих и други,пак същото. захранването е Fortron ATX 500WP4 Blue Storm II with PFC HDD-Hitachi 320GB 7200 16MB SATA2 и един 160 гб seagate АТА
  10. При стартиране на компютъра картината е на цветни черти,след рестарт се оправя или ако извадя кабела на видеокартата и го вкарам пак се оправя.Интересното е че рядко тръгва така с черти.Картата е нова на 4 дена,пробвах с други драивери пак същото.Може ли проблема да не е в картата.Ето и другите компоненти. Процесор-E8400 Дъно-GB-EP45-DS4 Памет-А-Data 2x1gb 1066 Kартата е Sapphire Radeon HD3850 512M GDDR3
  11. Значи както казах в началото игри няма да се играят,картата ще е hd 3850.Каква е разликата освен цената картата на Palit и Saphire? 500 вата захранване много ли е за тази конфигурация.За харда нямам осебени предпочитания стига да не създава проблеми.
  12. Да разбирам че 500w е много за тая конфигурация,така ли?А за харда и аз съм фен на seagate но незнам като качество как са последните броики,бях чувал че не са това което бяха преди. Благодаря за бързите отговори. пп. картата държа да е АTI.
  13. Gigabyte-Еp45-ds4 Intel E8400 3G 1333 6M A-Data 2x1GB DDR-2 1066 KIT Sapphire Radeon HD3850 512M GDDR3 Fortron ATX 500WP4 Blue Storm II with PFC Компютъра няма да се ползва за игри,по скоро за филми и нет.
  14. lion73bg

    авто-тонколони

    Не,направи това което ти каза svv78 и ще се оправи.
  15. Благодаря за бързия отговор. 2x 1GB DDR-2 800MHZ, Kingmax- ATX PowerSupply, 400W Fortron ATX-400PNF, Silent, 120mm такива са ми идеите за другите компоненти. HDD и DVDRW имам
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване