Премини към съдържанието

Пaчo

Потребител
 • Публикации

  1277
 • Регистрация

Всичко публикувано от Пaчo

 1. Пaчo

  Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

  Айде стига си се правил на интересен, SMBv1 бива изведен от еьплоатация за пръв път откакто е внедрен сега с есенната надстройка и като ти се обадят 4 човека че нямат връзка със сървър последното което ти хрумва е че проблемът е в 4 компютъра. Ако не ти бях казал какъв е проблема много ми е интересно дали щеше да знаеш какво да гугълваш та да ми слагаш картинки.
 2. Това е пхотошоп, не може тоя нежен кръст да носи такъв товар.
 3. Пaчo

  Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

  При мен директориите с програми и скриптове си ми стоят, не ми ги маха уиндоус при надграждане, обаче записите в регистрите които сочат към тях биват почистени. Може би зависи от някакви настройки на самия уиндоус, не знам наистина какво е. В официалната документация съпътстваща надграждането се твърди, че при надграждане SMBv1 трябва да си остане на машината и ако до 15 дни не се ползва, тогава се маха. Обаче при мен на 4 машини нямаше SBMv1, но на две си я имаше. Всички се надградиха до 16299,64. Отделно на всички без една машина TAP интерфейсите си смениха имената на EthernetXX и съответно VPN-а ми умря и сървърите ме заринаха с имейли за машини които са изчезнали от мрежата.
 4. В Дубай продават едни подложки за мишка с формата на изтъкано килимче. Гледам ги отдолу, маде ин цхина, една имаше тайван, и най-скъпата - не пише. Тоест, има няква картичка отдолу в плика и се не вижда по нея произход. Деведесе дирхама. Балсъмго, ще купа за децата, мисла си. Дай да го извада това от килимче от плика да го пипна как е, викам му на търговеца. Онзи ми го разпечата, пипам го, добро е. Обръщам отзад, етикетче маде ин уса. Как щях се изложа. Нуждата да повалим някого и стъпим отгоре му идва от чувството че сме ниски.
 5. Пaчo

  Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

  Връзката може и да не стане. XP и 2000 ползват SMB v1, докато вин10 от последния упгреид вече го няма тоя протокол което ме вкара в няколко инфаркта. Освен това, ако имаш собствени програми и скриптове които си опитал да вградиш в операционната система на вин10, при ВСЕКИ упгрейд който правят, пролетен, есенен и тн, нещата се сгомнясват колосално. Примерно, имам скриптове които се стартират от услуга която си е моя, това нещо всеки път спира да работи и трябва да си преинсталирам сървиза. Имам програми които съм ги вързал в контекстното меню на виндовс, те също изчезват на всеки ъпгрейд. Имам бекъп програми които по няква причина след ъпгрейд започват да правят бекъп на грешен дял. А сега пък на всеки рестарт ми се пълнят мониторите с интерфейсите на маса програми които трябва да се стартират минимизирани в трея. Просто си стой на 7-мица докато можеш, аз след тоя ъпгрейд дори два дни работих на стари машини със седмица докато оправя проблемите на десетките.
 6. Баси духовитото момиче, викнете го тука кво се мота в медицината. Имаше забрана за сех вфорума, още ли важи че имах полюция и ме напъва да разкажа?
 7. От правилата с които си се съгласил при регистриране:
 8. Пaчo

  лайку

  ветар дува муда ми се клатат Да не забравяме че тук е за пруграмисти! Хайку в ActionScript <math> gyz.addEventListener(Srane.GOLQMO, sraneto); function sraneto(s:GOLQMO):laina { if(preql) { me.gotoAndShit("v kenefa"); } else { eatMore(); } } </math>
 9. Правил съм акт с възглавница в осми клас. Внимателно, нежно, беше и за първи път. Като студент имах котарак, Спас. Разгони се, заплоди всички чехли и плетената ми шапка, но винаги се връщаше при жена си - една хавлия под леглото. Такава любов не бях виждал като тяхната, че го и разбирах, връщаше ме в осми клас.
 10. Това е първото изречение от статията, после аз не съм бил чел внимателно, ти чете ли въобще
 11. Кзвал съм неведнъж. Като стана ясно, че червената армия ще влезе в България - партизаните от няколко стотин станаха няколко хиляди и след това влязоха във властта. Затова и такова "красиво" социалистическо начало имахме, щото тия същите трябваше да се покажат по-комунисти от джугашвили та да не би някой да се усъмни в тях. Абсолютно същото стана и като "дойде" демокрацията. Довчера кьорав демократ нямахме, но днес се оказа България препълнена от демократи. И голямата им нужда да докажат колко точно са демократи. Затова и такива резултатите ни в прехода. Щото и началните комунисти, и началните ни демократи са всъщност всичката опортюнистична паплач която се насъздава във всяко добщество. Опортюнизмът, между другото, е електродвижещото напрежение на капитализма.
 12. Ако ще говориш за зората на комунизма, редно е да я сравняваш със зората на капитализма (колониализма да речем). Но това е безсмислено щото никой от нас не познава нито времената на концлагерите нито колонизаторските набези. Е, сега не слушкаш ли
 13. Да видим. Твърди се РУСОФОБ=БЪЛГАРОФИЛ Аз русофоб който да не е атлантофил не съм срещал, не съм. А от логиката на Йорданов следва, че щом си някакъв фил различен от БЪЛГАРОФИЛ, то значи си БЪЛГАРОФОБ. Тоест, РУСОФИЛ=БЪЛГАРОФОБ и АТЛАНТОФИЛ=БЪЛГАРОФОБ следователно РУСОФИЛ=АТЛАНТОФИЛ. Или това е верно, или логиката на Йорданов сиибала мамата.
 14. Ти кажа, щото не ни пречеше особено.
 15. Пaчo

  Ауди а8 4.2 тди

  Ти па намери на какво да обърнеш внимание. Докато дизел на метан имахме в България още от края на 80-те (икаруси на "газодизел" в София), то дизел с бобини още не съм срещал.
 16. Само жената знае къде са ми тия снимки от почивките. На телефона имам все важни работи снимани - бележка от телефонен разговор написана на хартиена чиния, снимам да се не загуби, няма нося чинията с мене. Компютър дал някво съобщение и блокирал - снимка, ако се не оправя по интуиция с компютъра се връщам да търся снимката. Излезнал съм да пуша и гледам заек пасе на общинското пасбище - снимам. Чувствам че е важно макар да не го разбирам в момента.
 17. Всичко е лично, може да минава през прокси, но е лично!
 18. Въобще не ги различавам, само хабят енергия да се делат.
 19. Караха ни да събираме лайкучка още в децката градина. Аз невръстен, още не разбирам що решили че Росица е момиче та и пуснали плитки. Кара колло, бие се, играе мач, стреля с пражка, какво момиче, защо зор? Мислех, нарочно, та да ме е срам да играя с нея, щото то какъв мъж си ако играеш с момиче! Е, дали ми един страховит инструмент за бране на лайкучка, един зъбат, аха да те захапе ако не държиш внимателно. И се чуда, бе закво ви е тая лайка бе! Какво правите с нея, те само момиченцата си я берат за някви си техни момичешки работи и въобще не ползват инструменти. Добър чвек си ти, дансе окажеш момиче с тая лайка обаче! Ме много сте остри интелектуално, аз не съобразих!
 20. Лайковете трябва са анонимни, инак се стига до сегрегиране, фракции в партията се създават.
 21. Какви звезди, мен ми се допика от гледката
 22. Чета ви на есперанто, темата е жив конкурс за рап текстове а намеренията ви са деспасито!
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...