Премини към съдържанието

Пaчo

Потребител
 • Публикации

  1277
 • Регистрация

Нови отговори публикувани от Пaчo


 1. на 11/22/2017 в 2:07, дръндю написа:


  а това че Пачо, не си е настроил системата, преди да пусне машината в експлоатация си е негова грешка
   

  Айде стига си се правил на интересен, SMBv1 бива изведен от еьплоатация за пръв път откакто е внедрен сега с есенната надстройка и като ти се обадят 4 човека че нямат връзка със сървър последното което ти хрумва е че проблемът е в 4 компютъра. Ако не ти бях казал какъв е проблема много ми е интересно дали щеше да знаеш какво да гугълваш та да ми слагаш картинки.


 2. преди 13 часа, ExaFlop написа:

  Търси ги като файлове и ги копирай от Windows.old. Аз така си местя след всеки ъпдейт папка ShellExt от Windows.old\Windows\system32 в папка  Windows\system32 и всичко си идва на място(нещата в контекста се появяват сед рестарт на explorer). T.e. записите е регистратурата са си там, само файловете/папките по някаква причина не ще да ги възстанови.

  При мен директориите с програми и скриптове си ми стоят, не ми ги маха уиндоус при надграждане, обаче записите в регистрите които сочат към тях биват почистени. 

   

  преди 13 часа, ExaFlop написа:

  Явно зависи от изданието на Win 10. При мен (17040)  ги има - SMB 1.0 и SMB Direct

  Може би зависи от някакви настройки на самия уиндоус, не знам наистина какво е. В официалната документация съпътстваща надграждането се твърди, че при надграждане SMBv1 трябва да си остане на машината и ако до 15 дни не се ползва, тогава се маха. Обаче при мен на 4 машини нямаше SBMv1, но на две си я имаше. Всички се надградиха до 16299,64. Отделно на всички без една машина TAP интерфейсите си смениха имената на EthernetXX и съответно VPN-а ми умря и сървърите ме заринаха с имейли за машини които са изчезнали от мрежата.

  • Харесва ми 1

 3. преди 6 часа, Реджеп Иведик написа:

  Още на времето, като отидох за първи път в Египет и си купих едни пирамиди, пластмасови, кичозни. Ама поне пирамиди от Египет. После като погледнах отдолу, пише маде ин Чайна.

  В Дубай продават едни подложки за мишка с формата на изтъкано килимче. Гледам ги отдолу, маде ин цхина, една имаше тайван, и най-скъпата - не пише. Тоест, има няква картичка отдолу в плика и се не вижда по нея произход. Деведесе дирхама. Балсъмго, ще купа за децата, мисла си. Дай да го извада това от килимче от плика да го пипна как е, викам му на търговеца. Онзи ми го разпечата, пипам го, добро е. Обръщам отзад, етикетче маде ин уса. Как щях се изложа.

  преди 5 часа, bornofash написа:

  Тя е малко по-специална, а тия веднага я налазиха да ѝ се присмиват. Бързат да не изтърват възможност да се направят на интересни.

  Нуждата да повалим някого и стъпим отгоре му идва от чувството че сме ниски.


  • Харесва ми 4

 4. преди 10 часа, nikssi написа:

  Връзкaтa между Win2000 , WinXP SP2 и десяткaтa евентуaлно. Със седмицaтa нямa проблем дори е по лесно конфигурирaнето нa мрежaтa.

  Връзката може и да не стане. XP и 2000 ползват SMB v1, докато вин10 от последния упгреид вече го няма тоя протокол което ме вкара в няколко инфаркта. Освен това, ако имаш собствени програми и скриптове които си опитал да вградиш в операционната система на вин10, при ВСЕКИ упгрейд който правят, пролетен, есенен и тн, нещата се сгомнясват колосално. Примерно, имам скриптове които се стартират от услуга която си е моя, това нещо всеки път спира да работи и трябва да си преинсталирам сървиза. Имам програми които съм ги вързал в контекстното меню на виндовс, те също изчезват на всеки ъпгрейд. Имам бекъп програми които по няква причина след ъпгрейд започват да правят бекъп на грешен дял. А сега пък на всеки рестарт ми се пълнят мониторите с интерфейсите на маса програми които трябва да се стартират минимизирани в трея. Просто си стой на 7-мица докато можеш, аз  след тоя ъпгрейд дори два дни работих на стари машини със седмица докато оправя проблемите на десетките. 

  • Харесва ми 1

 5. преди 2 часа, skalata_73 написа:

  Ей тва ми повдигна настроението сутринта. Направо шиумръ :D

  Добро е утрото, мда.

  Баси духовитото момиче, викнете го тука кво се мота в медицината. Имаше забрана за сех вфорума, още ли важи че имах полюция и ме напъва да разкажа?


 6. на 11/10/2017 в 16:12, simtech написа:

  Оставям време за размисъл до понеделник, когато ще подам жалба за нарушаване на авторско право в Гугъл.
  Сами си правете сметката дали си струва неудобството, което ще се получи за сметка на отказ на изпълнение на молбата ми.

  От правилата с които си се съгласил при регистриране:

  Цитат

  2.15 Всяко мнение, предоставено тук, е пуснато доброволно от автора му и всеки има право след това да го копира и разпространява както намери за добре.

  3.5 Администрацията на форума по никакъв начин не се ангажира със заличаването на профили, теми и постове по желание на собствениците/авторите им. Ако не желаете да използвате форума не е нужно да ви бъде изтрита регистрацията. Всякакви теми с подобни молби и съдържание ще бъдат третирани като нарушение - затваряни/трити и санкционирани.

   

  • Харесва ми 2

 7. ветар дува

  муда ми се клатат

  на 5/30/2011 в 1:21, NavNav написа:

  Лaйна. Големи и смърдящи. Затънали сме до уши.

  Да не забравяме че тук е за пруграмисти!

  Хайку в ActionScript

  <math> 
  gyz.addEventListener(Srane.GOLQMO, sraneto); 
  
  function sraneto(s:GOLQMO):laina
  { 
    if(preql)
    { 
        me.gotoAndShit("v kenefa"); 
    } 
    else 
    { 
        eatMore(); 
    } 
  } 
  </math>

 8. преди 12 часа, The*fiery написа:

  Наздравето с кафе пък може да носи сексуална нотка...какво правим тогава:rolleyes:

  Зависи как се отнасяш с възглавницата:wub:

  Правил съм акт с възглавница в осми клас. Внимателно, нежно, беше и за първи път. Като студент имах котарак, Спас. Разгони се, заплоди всички чехли и плетената ми шапка, но винаги се връщаше при жена си - една хавлия под леглото. Такава любов не бях виждал като тяхната, че го и разбирах, връщаше ме в осми клас. 

  • Харесва ми 1
  • Ха-ха 5

 9. преди 15 минути, lsmurf написа:

  Явно си от хората които не могат, или не искат :) , да осъзнаят това което са прочели.  Изобщо не се твърди че РУСОФОБ= БЪЛГАРОФИЛ. Обръщаш всичко точно наопаки. Чети по внимателно. В крайна сметка или бягате от темата или както в конкретния случай с теб обръщате логиката на 180 градуса пък може и някой да се хване , прости хора дал господ.

  Това е първото изречение от статията, после аз не съм бил чел внимателно, ти чете ли въобще  :)

  на 8/21/2017 в 11:55, kalansuv написа:

  Наричат ги РУСОФОБИ, защото са БЪЛГАРОФИЛИ.

  • Харесва ми 1

 10. преди 21 минути, simtech написа:

  90-та година май се видя от какъв хляб е била замесена социалистическа България.
  Боклуци, паплач...Хората, които са големите мъже, войници..Оставиха поколения без детство.
  Щото бяха големи ПАТРИОТИ, налапаха каквото могат, останалото разрушиха.
  Да живеят "патриотите" на НРБ!

  Кзвал съм неведнъж. Като стана ясно, че червената армия ще влезе в България - партизаните от няколко стотин станаха няколко хиляди и след това влязоха във властта. Затова и такова "красиво" социалистическо начало имахме, щото тия същите трябваше да се покажат по-комунисти от джугашвили та да не би някой да се усъмни в тях. 

  Абсолютно същото стана и като "дойде" демокрацията. Довчера кьорав демократ нямахме, но днес се оказа България препълнена от демократи. И голямата им нужда да докажат колко точно са демократи. Затова и такива резултатите ни в прехода. Щото и началните комунисти, и началните ни демократи са всъщност всичката опортюнистична паплач която се насъздава във всяко добщество. Опортюнизмът, между другото, е електродвижещото напрежение на капитализма. 

  • Харесва ми 4

 11. преди 15 минути, simtech написа:

  Най-доволни бяха тия в Белене, нали така?

  Ако ще говориш за зората на комунизма, редно е да я сравняваш със зората на капитализма (колониализма да речем). Но това е безсмислено щото никой от нас не познава нито времената на концлагерите нито колонизаторските набези.

  преди 21 минути, simtech написа:

  Не пречи само ако си послушна овчичка и слушкаш..

  Е, сега не слушкаш ли :)

  • Харесва ми 3

 12. на 8/21/2017 в 14:14, lsmurf написа:

  Извинявайте господа русофили но звучите странно и неадекватно . Не представихте един сериозен аргумент с който да опровергаете написаното (по-скоро копи пейстнатото ) от klansuv а ми приказвате тъпотии за "англо-саксонския неоколониализъм" . Явно в главите ви е насадена идеята че задължително трябва да сме нечии васали и не можете да си представите че ако се откъснем от влиянието на Русия може и да останем самостоятелна и независима държава а веднага в болното ви въображение изниква картинката че ще ни е добре под друга сянка .

  Да видим. Твърди се РУСОФОБ=БЪЛГАРОФИЛ

   Аз русофоб който да не е атлантофил не съм срещал, не съм. А от логиката на Йорданов следва, че щом си някакъв фил различен от БЪЛГАРОФИЛ, то значи си БЪЛГАРОФОБ. Тоест, РУСОФИЛ=БЪЛГАРОФОБ и АТЛАНТОФИЛ=БЪЛГАРОФОБ следователно РУСОФИЛ=АТЛАНТОФИЛ. Или това е верно, или логиката на Йорданов сиибала мамата.

  • Харесва ми 1

 13. преди 3 часа, BMW Маниак написа:

  Баси смешката ! Дизел на метан или газ !!!
  Как смяташ да го пригодиш ? Кое гориво от двете ще е детонационно устойчиво на минимум 30 атм. ?

  Ти па намери на какво да обърнеш внимание. Докато дизел на метан имахме в България още от края на 80-те (икаруси на "газодизел" в София), то дизел с бобини още не съм срещал. 

  • Харесва ми 1

 14. преди 7 минути, BMW Маниак написа:

  И аз мога да показвам снимки кога съм "ходел" по курорти ша знайш.

  Само жената знае къде са ми тия снимки от почивките. На телефона имам все важни работи снимани - бележка от телефонен разговор написана на хартиена чиния, снимам да се не загуби, няма нося чинията с мене. Компютър дал някво съобщение и блокирал - снимка, ако се не оправя по интуиция с компютъра се връщам да търся снимката. Излезнал съм да пуша и гледам заек пасе на общинското пасбище - снимам. Чувствам че е важно макар да не го разбирам в момента.

  • Харесва ми 1

 15. преди 7 минути, The*fiery написа:

  :)

  Вместо лайк

   

  38.jpg

  Караха ни да събираме лайкучка още в децката градина. Аз невръстен, още не разбирам що решили че Росица е момиче та и пуснали плитки. Кара колло, бие се, играе мач, стреля с пражка, какво момиче, защо зор? Мислех, нарочно, та да ме е срам да играя с нея, щото то какъв мъж си ако играеш с момиче! Е, дали ми един страховит инструмент за бране на лайкучка, един зъбат, аха да те захапе ако не държиш внимателно. И се чуда, бе закво ви е тая лайка бе! Какво правите с нея, те само момиченцата си я берат за някви си техни момичешки работи и въобще не ползват инструменти. 

  Добър чвек си ти, дансе окажеш момиче с тая лайка обаче!

  преди 13 минути, M.Николов написа:

  Вместо лайк, лайка.Това ми хареса.

  Ме много сте остри интелектуално, аз не съобразих!

  • Харесва ми 2

 16. преди 1 час, The*fiery написа:

  То затова човек да го е страх да лайква, че някои все в лайката свряни и чак изводи правят:ohmy:

  Лайковете трябва са анонимни, инак се стига до сегрегиране, фракции в партията се създават.

  • Харесва ми 2
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...