Премини към съдържанието

PaFKaTaSs

Потребител
 • Публикации

  186
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от PaFKaTaSs

 1. PaFKaTaSs

  Несъвместимост на FRING с Nokia e51

  Не знам защо така става при теб, но и да успееш да я инсталираш едва ли ще я ползваш както преди.. Аз както повечето я използвах само заради скайп.. А вижте сега какво стана от няколко дни.. Fring спира да поддържа Skype
 2. PaFKaTaSs

  Nokia Ovi Suite: Синхронизарена на СМС-и

  Аз не бях изтрил все още смс-ите.. та започнах с нея.. направи се back-up-а, изтрих смс-те, а след това дадох да се възтанови архива - пише, че е са успешно прехвърлени смс-ите но ги няма..
 3. С последната версия съм на Nokia Ovi Suite 2.2.0.245 и с Nokia 5530 XpressMusic (последен firmware V.30). GSM -> PC става да се синхронизират съобщенията, но след като си го форматирах без да направя back-up се нуждаех от PC -> GSM не става.. Предлагайте варианти
 4. Сложих си IVT BlueSoleil v6.4.249.0 ..инсталира се всичко на 6 програмата, но когато реших да вляза в Bluetooth Messages, видях си съобщенията там, но като дам Еxport Massages изписа Connecting... и после cannot connect to the bluetooth phone please try again. Пробвах с кво ли не.. рестартирх тел, комп.. Когато pair-нах наново компа и тела въоще не мога да видя съобщенията... изписва ми пак cannot connect... и при други операции също - Bluetooth Phonebook Иначе от тела се праща без проблем на компютъра, обратното също... Та какво да направя, за да мога да използвам тези фунции, които в момента не ми работят
 5. PaFKaTaSs

  Експортиране на смс-и от Nokia 6630

  Това го знам, но аз искам да имам смс-ите записани във файлове.. Намерих една програма за Symbian 9.X, която може да експортира смс-ите от папка Inbox във текстов документ.. формат - .тхт , затова търся начин как да си прехвърля смс-ите от 6630ката на 5530ката. С Nokia Ovi Suite мога да копирам смс-ите от 6630 в компютъра, но не мога да ги прехвърля след това на 5530. Така, че чакам други предложения
 6. Mоля предложете ми някакъв начин за експортиране на смс-и от Nokia 6630, който е с Symbian v8.1 в телефон със Symbian v9.4 ( Nokia 5530 ) или на компютър под формата на тесктови файлове.
 7. Добър ден, имам един малко тъп въпрос.. Заради чести сини екрани реших да пренсталирам - сега съм с Windows 7 Ultimate x86, но се замислих защо пък да не пробвам как е х64. Проблемът е, че съм с 1,5 гб рам и то DDR400 а минимално за х64 трябват 2 гб. Какво бихте ме посъветвали да си сложа отново 32битова или х64? По принцип компютъра си го ползвам за нищп по специално, което да изисква 64 бита.. На моята конфигурация ще върви ли тромаво х64? Другите компоненти са ми AMD Athlon 64 2800+ 1,8 клокнат на 2,34, хард-достатъчно, дъно Asus k8n и ATi Radeon 9600 Pro 128 mb AGP 8x.
 8. PaFKaTaSs

  6630 - Бързо изтощаване на батерия

  Брех, най-после ))) докарах го до 2 дни. Може би с обикновенните така лесни за всички кодове за Hard & Soft Reset вируса се махна и сега се радвам, че не се излъгах да дам на някакъв ... 20-30лв за да въведе 4 числа.
 9. Направих Еrro-checking-a с отметки и на 2те - automatically file fix system errors ; scan for and attempt recovery of bad sectors След това изписа че са намерени проблеми и са оправени.. но вече папката 110_fuji не се отваря - показва че е 32кб при отваряне с notepad ще видите, как се виждат имената на фаловете (дори и на тия, които бяха изчезнали).. папка DCIM пак е 32кб, но цялата карта Removable Disk - 467мб, а преди беше само 346..следователно са се възстановили, само че не знам точно къде са.. не са скрити файлове..
 10. Искам също да попитам дали някой не знае програма за възстановяване на файлове изгубени по следния начин.. сложих си card reader-a в усб-то, веднага се разпозна картата (microSD 4гб) и аз влязох в папка и следователно нейна подпапка, видях как се "опресняват" снимките и в този момент заби (нещо не ми работи добре усб порта фронталния) чаках 1 минута, но не се оправи и затова го издърпах. След това видях че ми липсват 15 снимки и 2 клипчета (намиращи се посредата липсват от 027 до 042). А да след това на картата се появиха някакви странни файлове с размер са съответно 244мб, 1,64 гб, 716мб, 3,23гб - това го виждам като ги маркирам, но от пропъртис са 0 байта.. не могат да се копират защото излиза съобщението "Could not find this item. This is no longer located in I:\dcim\110_fuji. Verify the item's location and try again." и има бутони Try again и cancel . Пробвах да ги преименувам разширението им, но пак не дава. Как да възстановя снимките и клипчетата ? Сигорен съм, че преди това ги имаше, защото ги гледах на фотоапарата.. Пробвах с Recuva но не ги открива..
 11. Дъното ми е Asus K8N.. (с Windows 7 съм - но и на XP го правеше) oт както си имам компютъра винаги USB портовете отпред на кутията са си работили, въпроса е че от известно време - около година забелязах, че доста бавно се прехвърлят нещата..някой път въобще не разпознава че има нещо.. Та това защо е така и как да го поправя ? Искам също да попитам дали някой не знае програма за възстановяване на файлове изгубени по следния начин.. сложих си card reader-a в усб-то, веднага се разпозна картата (microSD 4гб) и аз влязох в папка и следователно нейна подпапка, видях как се "опресняват" снимките и в този момент заби (нали не дава добър контакт усб-то) чаках 1 минута, но не се оправи и затова го издърпах. След това видях че ми липсват 15 снимки и 2 клипчета (намиращи се посредата липсват от 027 до 042).А да след това на картата се появиха някакви странни файлове с размер са съответно 244мб, 1,64 гб, 716мб, 3,23гб - това го виждам като ги маркирам, но от пропъртис са 0 байта.. не могат да се копират защото излиза съобщението "Could not find this item. This is no longer located in I:\dcim\110_fuji. Verify the item's location and try again." и има бутони Try again и cancel . Пробвах да ги преименувам разширението им, но пак не дава. Как да възстановя снимките и клипчетата ? Сигорен съм, че преди това ги имаше, защото ги гледах на фотоапарата..
 12. PaFKaTaSs

  6630 - Бързо изтощаване на батерия

  да пробвах, заредена догоре от другия гсм беше @eminem_vr - да, пробвах с още 2 зарядни..
 13. PaFKaTaSs

  6630 - Бързо изтощаване на батерия

  Ходих на един сервиз и човека ми каза, че не е от крайното стъпало, защото по принцип тогава батерията се изхабявала за 1-2 часа, а при мен става за повече от 6.. Дори и да било от него каза, че вече никой няма такива чипове защото са много стари и би стувало към 20на лева.. Според него е от някакъв вирус.. Каза, че имало друг сервиз в града, където можели да преинсталират телефона (операционната система), но и да премахнат заедно с това и вируса.. а аз като съм го преинстлаирал през ови стор-а не било същото и вируса си оставал. Та не ми се дават пари за преинсталация (защото не се знае дали е точно от това)... Как да махна вируса?
 14. PaFKaTaSs

  6630 - Бързо изтощаване на батерия

  Nokia Ovi Suite си разпозна телефона, но не намери нови ъпдейти, затовах дадох само преинсталация на същата версия.. но след това отново батерията падаше адски бързо.. Излиза хардуерн да е проблема и най-вероятно повишена консумация на крайното стапало.
 15. PaFKaTaSs

  6630 - Бързо изтощаване на батерия

  Благодаря, стана Направих Hard Reset и ся ще видя колко време ще държи : ) Ако е пак същото ще направя Soft Reset, aко не стане отново ще му преисталирам firmware-a ...
 16. PaFKaTaSs

  6630 - Бързо изтощаване на батерия

  Не е от това.. а относно рестартовете.. и след двата кода ми иска lock code някакъв.. някакви идеи какъв е той ?
 17. Преди седмица си взех Nokia 6630, втора ръка.. всичко си работи на нея, но батерията свършва адски бързо - за 8-10 часа. Взех на заем оригинална батерия нокия добре разработена на 3 месеца (, която по принцип на друг телефон държи по 5-7 дена) и пак същото става.. Чудех се дали ако му преинсталирам Symbian-a (8.0a) ще се оправи.. И въпроса ми е как да го преинсталирам? Data cable ще си намеря, но не знам дали Nokia Ovi Suite поддържат такива стари телефони? Моля, дайте съвети как да го преинсталирам : )
 18. PaFKaTaSs

  Малкоиздържащ телефон

  Чл. 112 (1) При несъответствие на потребителската стока с договора за продажба потребителят има право да предяви рекламация, като поиска от продавача да приведе стоката в съответствие с договора за продажба. В този случай потребителят може да избира между извършване на ремонт на стоката или замяната й с нова, освен ако това е невъзможно или избраният от него начин за обезщетение е непропорционален в сравнение с другия. (2) Смята се, че даден начин за обезщетяване на потребителя е непропорционален, ако неговото използване налага разходи на продавача, които в сравнение с другия начин на обезщетяване са неразумни, като се вземат предвид: 1. стойността на потребителската стока, ако нямаше липса на несъответствие; 2. значимостта на несъответствието; 3. възможността да се предложи на потребителя друг начин на обезщетяване, който не е свързан със значителни неудобства за него. Чл. 113 (1) Привеждането на потребителската стока в съответствие с договора за продажба трябва да се извърши в рамките на един месец, считано от предявяването на рекламацията от потребителя. (2) След изтичането на срока по ал. 1 потребителят има право да развали договора и да му бъде възстановена заплатената сума или да иска намаляване на цената на потребителската стока съгласно чл. 114. (3) Привеждането на потребителската стока в съответствие с договора за продажба е безплатно за потребителя. Той не дължи разходи за експедиране на потребителската стока или за материали и труд, свързани с ремонта й, и не трябва да понася значителни неудобства. (4) Потребителят може да иска и обезщетение за претърпените вследствие на несъответствието вреди. Чл. 114 (1) При несъответствие на потребителската стока с договора за продажба и когато потребителят не е удовлетворен от решаването на рекламацията по чл. 113, той има право на избор между една от следните възможности: 1. разваляне на договора и възстановяване на заплатената от него сума; 2. намаляване на цената. (2) Потребителят не може да претендира за възстановяване на заплатената сума или за намаляване цената на стоката, когато търговецът се съгласи да бъде извършена замяна на потребителската стока с нова или да се поправи стоката в рамките на един месец от предявяване на рекламацията от потребителя. (3) Потребителят не може да претендира за разваляне на договора, ако несъответствието на потребителската стока с договора е незначително. ^^^ Toва по-горе е от от закона за защита на потребителите => Ако закъснеят мога да си искам парите; ако не закъснеят и ми го върнат до 26ти, но отново не е оправен пак може да си искам парите..
 19. PaFKaTaSs

  книжка на 17

  Едва ли ще е така автоматично да ти издават Бе категория.. би трябвало да има някакви изпити отново. Някой знае ли нещо по въпроса ?
 20. PaFKaTaSs

  Малкоиздържащ телефон

  На plamen_dikov батерията е като моята.. днес отидох в магазина да питам дали не знаят кво става с телефона ми, понеже казах вече минаха 18 дни откакто го оставих.. Отговорът им беше.. ем ако толкова сте загрижени може да звъннем в сервиза но и там ще кажат същото - че все още е рано и не знаят нищо.. Ако до 30 дни не ми бъде върнат мога ли да поискам да ми върнат парите (или съответно да доплатя за друг апарат (нокиа вероятно) или трябва да пиша някакви жалби, които да се точат и те във времето
 21. PaFKaTaSs

  Малкоиздържащ телефон

  @ souljaboy ще те помоля, когато сестра ти се върне да снимаш батерията..
 22. @ millwall Влизаш в http://my.contact.bg/, логваш се, цъкваш горе от менютата "Моята мрежа" и там първото ти е "Wi-Fi настройки" ; Wi-Fi Безжичната мрежа е включена/излючена/ - трябва да има тикче
 23. Aз говоря по 30-40 минути на ден.. кво ще рече тва ;D
 24. PaFKaTaSs

  Малкоиздържащ телефон

  Да така пише на гърба на гаранционната карта. Взеха само телефона, без зарядното.. Описание на повредата според клиента: Батерията не държи повече от 24 часа без използване на функции освен разговори. Апаратът се самоизключва по време на разговор при батерия над 50%. При батерия под 30% винаги не може да се разговаря или приема повикване - изключва без предупреждение. Забива и след това трудно се включва и много често стига до логото на windows-a и пак изключва.
 25. PaFKaTaSs

  Малкоиздържащ телефон

  До колкото знам Lipo батериите определят процентите строго от волтажа и тоест когато ти каже, че имаш 100% значи ги имаш - значи се зарежда. А за това, че ми е изключвал 2 пъти по време на разговор с батерия над 50% ми казват ще е нещо от телефона дефект - може да не е от батерията.. утре ще го нося, пък ще се разбере сигорно след месец
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване