Премини към съдържанието

vorfax

Потребител
 • Публикации

  784
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

43 Добра репутация

Всичко за vorfax

 • Титла
  смут
 • Рожден ден 26.12.2007

Информация

 • Пол
  Мъж
 • Интереси
  Всичко.

Последни посетители

28865 прегледа на профила
 1. Ако Христо те тормози, пиши ми и ще го банна !! Тоя нехранимайко, ааааа !

 2. Здравейте, с огромно съжаление открих, че блога Ви е затворен, а всички линкове към инструментали вече ги няма. Има ли начин да ги качите другаде, за да можем да ги ползваме и по възможност да ги допълваме? Имам огромна молба - малката ми дъщеря ще се явява на конкурс с песента Подранила бяла Донка на Георги Германов, но никъде не намерихме синбек. Може ли да ни помогнете? Благодаря Ви!

 3. Вариант 1: Инвертирай цветовете с клавишната комбинация CTRL+I. Вариант 2: Хамалогия, защото изхождаш от изображение с недобра резолюция. Преименуваш слоя с двукратно кликане върху него. Създаваш нов слой под него и го запълваш с черен цвят (Alt +Dell при основен /текущ цвят черен). Селектираш с Magic Wand белият фон (погледни стойността на Tolerans в лентата горе), на така получената селекция дай Select-->Modify-->Smooth (да речем 2 пиксела), после Select-->Feather (около 2 px) и евентуално след малко корекции на селекцията, просто изтриваш с Dell.
 4. Ако чакаш видео доказателства и подписани самопризнания, нямам такива. am-am е наказан заради тази тема, обърка се нещо. Думите ти стоят още. Каквото и да кажа, ще бъде последвано от "обаче", както след като ви пратих снимки на ругаещи модератори, заради което простосмъртните потребители са пъдени от тук. Личната си кореспонденция нямам намерение да вадя на показ. Лицемерното в случая е, че вероятно и самият ти си наясно поне с тази част която ти споделих на лични, която е публична тайна. А вероятно това е е целта, аз не съм адвокат, което ме прави "клеветник". 20-ната изтрити теми от блогът ми, могат да бъдат прочетени и другаде. Клеветник ще наричаш другиго, това което съм казал всеки го знае и още си стои написано (не от мен). Това, че не си го прочел, а аз си имам друга работа, освен да участвам в забавачницата кой не си е изпил млякото и кой е скъсал книжката, не значи нищо. Ако единственият шанс да се симулира справедливост е да ми събираш "чуковете" с аргумента, че съм виновен до доказване на противното, изпълни го. ПП: Срамота е колко ниско можете да паднете уважаеми и неуважаеми потребители на Калдата играейки съдници с правило което дори не съществува!
 5. слънце, търся ganinka...

 6. няма го...всичко с което толкова помагаше, го няма...

 7. Ползвал съм аватар, подпис, лична снимка, страницата "за мен", специфични обръщения, лични съобщения и дори ник даден от други потребители. Никога не съм крил нещо което не е тайна. Не разбрах с какво Ханибал Лектар е наказан за това, че нарече един куп учителки, Лина, ShadowSkill, emmi и кой ли още не, мои клонинги? и от мен лека вечер
 8. Дадох ти го за първокласници, надолу не слизам. И аз искам "Под игото" в две изречения и Библията в 4 думи, ама понякога се налага да се чете и текст без картинки. sliderum, съгласен съм с думите ти. Някой написа, че навсякъде били забранени ползването на по няколко акаунта което е манипулативна лъжа. Даже лично аз имам няколко сайта направени с една платформа и това си е регламентирано. За форуми и торенти да не говорим. Остава въпросът, дали онази история с фермата, където всички са равни като при комунизмът, първо е възможна и второ, е за добро. Дали уеднаквяването на човешката природа е за добро, когато еволюционното многообразие показва, че сме оцелели защото сме силно адаптивен вид? И дали равенството е нещо повече от утопия ("мисията невъзможна") и като във историята за фермата прасетата няма да са по-равни? Нека правим разлика между частното и общото. Ако някой с една регистрация сее акита и жъне бури, досега не съм чул да е причина за санкции на други потребители с един акаунт. Ако си лош и вредиш ползвайки няколко акаунта, това е аргумент за заличаването на акаунтите на други потребители? Къде точно е логиката? Как наказвайки невинни правим света по-добър? Ето и още няколко частни случая, които сами по себе си не могат да наклонят везните, но показват, че панацея и универсално решение не съществуват за никой проблем. Лично аз съм ползвал по спомени поне още 3 акаунта на 3-ма други потребители с тяхно знание и позволение. В моят акаунт са влизали поне още 4 души. В моят акаунт съм влизал от поне 3-4 компютъра. А проблем има само в главите ни. Всички ползваме мястото за да изразим себе си. Аз призовах когато някой диша да позволи и на другите да диша, а в отговор получих простащина. Не ми се четат дразги, а май хората които имат нещо да кажат, ще си останат самос четенето и то с право. лека нощ Първо благодаря за човешкото отношение. Нямаше да го отбележа, ако не контрастираше в тази тема. Причините всъщност са много и ще ми е трудно да ги изброя. Приеми го като "почване наново", като аватар на Шива (тук просто опитвам да обясня, не се равнявам на богове), забавление, изоставяне на емоции покрай псуване в темата за сираците... това са лични причини и наистина не е нужно да се оправдавам за нещо което не е лошо. Не си прочел всичко. Аз съм поставен пред ултиматум, вече съм наказан заради тази тема и трето, акаунтите които се смятат за мои ще се затворят. Причини отдавна не са нужни, повод - всичко.
 9. Като за теб в едно изречение (на ниво първокласник), а след това като с няколко изречения (като за третокласник). Нещата са много прости. Ползването на няколко акаунта може да бъде ползвано и за добри и за лоши цели. За третокласници: Т.к. се заяви, че наложилата се практика в употребата на по няколко акаунт (както разбрахте и от модератори) вече е под секирата на закона, модерната позиция е, че едното е нормално, а другото не е нормално. Да нямаш фантазия е нормалното. За петокласници: "Нормалното е просто норма. По време на война е нормално и да убиваш. За едно и също нещо може да лежиш в затвора и да получиш медал. Не мога да повярвам, че за бииииип се поставят такива неграмотни и скарани с логиката индивиди. За справка Логически грешки в блога на Трихо. Ти си нормален, затова и ти се чудих защо си губиш времето сред ненормални." * - Не обичам да се повтарям, затова е цитат. Идеята на нормалната част от форума е, че ненормалните трябва да се превъзпитат. "Това което ограничените хора не могат да проумеят е, че може да си лицемер от един акаунт, а може да си един и същ и да отстояваш позицията си от няколко. Според мен първите са по-страшни, което май означава, че трябва да се забрани ползването на по един акаунт. В такива въображаеми "рецепти" лекуващи Калдата може да се съчини ВСИЧКО, но всъщност лъсна защо вече няма хора желаещи да пишат. Липса на толерантност. Различното е лудост, какво ти говори това? Нещо повече - ако наречеш различният "луд", това не се наказва, а се поощрява. Не ви прави чест тази симулирана "обективност" и наистина, ама наистина всичко опира до манталитет. Никога не съм споделял за проблеми във форума с идеята да се подигравам с някого или да се правя на много велик. Просто съм искал да направя мястото по-добро. Да обясняваш това на безпогрешни хора е кауза пердута. Модераторите са като съдиите - прави са, дори когато грешат. Калин не случайно мълчи, помисли защо е така, не е трудно да се досетиш/досетите." Иначе, признавам, че хората ползващи форумите на Калдата за чат и запознанства, такива изпълнения са объркващи. Съгласен съм, постигнахме единодушие. Целият свят е объркан междувпрочем. и.... лека вечер
 10. По делата ще ги познаете. Когато пораснеш и на акъл, колкото на години и отношението ти вземе да приляга на годините и поста ти, ще почна и да се вслушвам в качулки след дъжд. Кого го интересува истината, когато могат да се съчиняват далеч по забавни идиотщини? Уеднаквете си само версиите, популярност или негативи събирам. ПП: И наистина Аморе, исках да ти помогна, защото ми заяви, че си емоционално свързана със затвореният ти акаунт. Знаех, че има вече прецедент и по заслуги можеше... няма невъзможни неща... В блогът ми Трихо обясни за видовете лудост, ти Аморе можеш ли дори да ги изброиш? Знаеш ли какво е кретенизъм? Нужно ли е въобще НЕЩО да знаеш, за да наречеш някого "луд"? Май думичката "луд" се оказа, че не се наказва с изхвърляне и стана любима за всеки който желае да нагрубява, защото дотам му стигат възможностите в интелектуален аспект! Аз съм инициаторът на модата в темата за поздрави да се пише "за мен" или собственият си ник. Какво стана сега? Още в първи клас, а вероятно и в предучилищната се упражнява говоренето в трето лице. Болестното състояние е когато чуваш други гласове, фантазията още не се хоспитализира.
 11. : ) Но първо на varankralev. varankralev, отново разсъждаваш в погрешна посока. Първо, аз няма как да изгубя. Второ, каквото исках, аз вече го постигнах. Не усети ли? Трето, слабо ми е целуването на задници, но никога не съм го възприемал като свой недостатък. Не съм търсил поддръжници, нито влизам във виртуални коалиции и прочие интриги, просто казвам какво мисля по цивилизован начин. Четвърто, това за "негативите". Негативи за това, че съм поставил на дневен ред нещо което виждам, че вълнува спам раздела (просто защото там е практика), мога да получа единствено от негативни хора. Мислиш ли, че те са пътеводна светлина в живота ми? Имам си глава на раменете и я ползвам. Пето, употребата на няколко акаунта не съм я въвел аз, нито имам авторски права над нея. Не съм доаенът които учи как трябва да живеят другите, но съм първият който има смелостта да постави въпроса публично, за да се регламентира. Насреща си видях човек с ник lz4jw, който се изживява като администратор, видях представителка на училищната клика, която злорадства на същото (което ми е болно, защото не и е добра реклама), която ме бие единствено по промишлени безсмислици изписани в спам раздела и по възраст. Тя, обаче, няма как да го знае, а да съдиш непознат и баба знае. Кой каквото умее е казано. Естествено става въпрос и за манталитет. Има ли почва той и у нас и какво впечатление остава от тази тема? И за финал, нека е ясно нещо. Нямам нищо против всеки да направи своя избор във форума, както и всеки да прави изборът как да живее собственият си живот. Да се противопоставя един избор на друг избор е търсене на евтина сеирджийница в каквато темата се превръща. Не виждам пречка 100 човека да заявят, че искат да ползват няколко акаунта и това право да им се откаже. Не виждам пречка и в обратното. В крайна сметка всички сме на гости и се съобразяваме с домакина. Аз не съм изключение от правилото. лека вечер : )
 12. Извода е, че ако получа модераторски права всичко ми е простено ли? Междувпрочем изпуснах още един акаунт. Ама не се правете на луди, то аз разбрах, пък вие сте в невидение... Прекратявам абсурдният диалог на тема лудост и ще изчакам промяната на форумните правила, за да се съобразя с тях. лека вечер
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.