Премини към съдържанието

Sydie

Модератор
 • Публикации

  1476
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Нови отговори публикувани от Sydie

 1. преди 39 минути, extreme_b_c_d написа:

  Госпожице,

  няма "твърде много антитела" само относно един от хилядите врагове, с които постоянно и цял живот се бори имунната система.

   

  Госпожице, приемете – за ваше добро – че мозъчните способности и обучение на вашето поколение ви правят по-зле и от животните.

   

  Прочее, отговорите получихте от други сползватели.

  Искрено се забавлявам с назидателния тон, с който си мислите, че демонстрирате някакво интелектуално превъзходство. Не сме вече в соц-а, свиквайте, че има и други гледища.

   

  преди 24 минути, by_chechi написа:

  Ако не си ваксиниран , ти как оцеля ? Провери ли си анти-телата ? От къде се взеха ?........:)

  Щото аз си ги имам още от преди ваксините...:)....и не съм разбрал от къде ги имам...:lol6:.

  Хам невежи , хем наивници ! :nono:

  Къде съм казал, че без ваксина хората не оцеляват? Напротив, наясно съм с ниската смъртност и съвсем не смятам, че вирусът е толкова опасен заради нея. Ествествено е, че изкаралите болестта хора също ще са развили някакъв имунитет.

  • Харесване 1
 2. преди 42 минути, extreme_b_c_d написа:

  Как се забелязва това? По-розави и по-щастливи ли са ваксинираните със своето тройно количество антитела?

  Г-н/жа модератор, опасно е за организма да има три пъти повече антитела от "нормалното". Това клони към самоизяждане или самоотравяне  на организма. Антителата действат с химични отрови на микро ниво, микро количества и с пряко насочване срещу единицата на "врага" – водороден прекис, цианиди, хлорни окиси и други химически оръжия.

   

  Между другото, опасно ми се струва да споря с модератор/ка.

  Драги г-н/г-жо потребител, нямам права в този раздел, а дори и да имах - не бих инхибирал правото да изразявате своето мнение.

  Много бих искал да подкрепите изказването си в случая с данни, които сочат, че обсъденото количество антитела действително са твърде много по отношение на COVID-19. Отворен съм към всякакъв вид дискусия, подкрепена с доказателства. 

  Разбира се, ваксинациите за момента са на доброволен и приоритетен принцип. Каква алтернатива ще предложите за хората от първа линия като например медицински персонал, ако приемем твърдението, че ваксината "отравя организма с изграждането на прекалено много антитела"?

 3. Изобщо не съм очаквал, че тази тема така бързо ще набъбне до над 1000 страници. Видях всякакви коментари - от глобална конспирация и Страшен Съд до ефективността на ваксините до възмущения спрямо предприеманите от българското правителство мерки. 

  Не мога да разбера защо всеки си е в някакъв собствен филм и категорично отказва да се опита да гледа на нещата обективно и прагматично. Да приемем, че всичко е глобална конспирация, маските са задължителни, за да може олигарх X да си "продава парцалчетата" и ваксините не работят, даже напротив - вредят. А да, и вирусът не се знае дали изобщо съществува. Тия, които умират, са задължително с придружаващи заболявания.

  Добре, българино, надхитри системата, не им вярваш на маскарите... и сега какво?

  Не съм експерт с медицинско образование, но мога да използвам някаква базова рационалност и да видя как ваксинираните (двама на брой в моето семейство) са с три пъти повече изградени антитела от тези, които са изкарали вируса тежко. Също така мога да преценя как "тия с придружаващите заболявания" щяха да продължат да си живеят с последните ако не беше този вирус.

  А да. Идват и избори. Там се решава, кой ще си "тества" мерките.

  • Харесване 1
 4. на 23.01.2021 г. в 17:26, DriverSis19 написа:

  Здравейте Колеги! Имам проблем с етс-то, вчера затворих играта, днес влизам и профила ми го няма. Има ли начин как да си го възстановя? Ще се радвам ако някой може да ми помогне!

  Обединих темата с вече съществуващата.

  • Харесване 1
 5. на 18.01.2021 г. в 12:07, саби написа:

  Тия от CD Projekt Red много се изгавриха с хората:

   

  Казано накратко, 2012 година обявиха, че започват да правят нова игра, наречена Cyberpunk 2077, макар че първите две години все още да са работили основно по The Witcher 3. Директорът, който ръководил екипа, разработващ Cyberpunk е бил сменен 2016 г., като новият е искал да се променят геймплея (като например, в началото разработваха играта да бъде от трето лице, но накрая я направиха изцяло от първо), историята и т.н., все основни неща. Самите разработчици, като са имали предвид темпото, с което напредват с играта, са очаквали да бъде завършена 2022 г, но шефчето е ръшнал нещата и е искал да бъде пусната преди Microsoft и Sony да пуснат новите конзоли.

  Онова 48-минутно демо, което пуснаха през 2018 г. (долу в спойлера съм го сложил, за който не го е гледал) се оказа фалшиво. Разработчиците са загубили няколко месеца да го направят, вместо да работят върху играта и това само заради едната реклама. Ако бяха само бъговете проблема, щеше да е добре, те се оправят с времето, ама доста съдържание от играта са били премахнали или по-скоро, въобще не е било там. Примерно, полицията са я били правили в последния момент.

  Преди време говориха, че ще пуснат играта, когато стане готова, но уви, беше лъжа.

  Като се сетя, че имаше и хора, които си купиха надценени видеокарти, само за да могат да я играят с прилични настройки и ми става лошо.

   

    Затвори скритото съдържание

   

   

  Има един доста популярен гейминг критик в Ютюб - Mack, каналът му се казва Worth a Buy. Преди няколко години беше направил специално видео за това как еуфорията около предстоящи релийзи и абсурдно бързите пари, до които се докопват компаниите чрез добър маркетинг и предварителни поръчки, водят до такъв катастрофален резултат. Като решение беше апелирал към всички да "гласуват с портфейлите си" и да не се изкушават да си дават парите без реално да са пробвали продукта. Уви, явно хората сме просто такива същества, които се подлъгват по лъскави трейлърчета, защото рекордите за най-бързо изкарани Х милиона не спират да бъдат трошени, Cyberpunk 2077 направи точно това.

  Аз смятам, че QA екипите в цялата индустрия би следвало да носят наказателна отговорност ако продуктът чисто и просто не работи както е рекламиран. Никой не може да ме убеди, че игри като Fallout 76 и Cyberpunk 2077 са били подробно тествани и чак след задоволително представяне са пуснати на широката публика. Айде, да речем, че при малки студиа предварителните поръчки са източник на финанси, без които едва ли разработчикът би оцелял до реализирането на реалните печалби, но това AAA компании да се гаврят така с клиентите си и да им се разминава всеки път....

  • Харесване 1
 6. Чета в момента "The Right Side of History" от Ben Shapiro и честно казано съм очарован - препоръчвам я на всеки, който не разбира по какъв начин разсъждават консерваторите в американския смисъл на думата.

  • Харесване 1
 7. На немски пише, че трябва да включите USB устройство, което да съдържа ъпдейт, който може да бъде свален от официалния сайт на Playstation (6.72 или по-нова). Изглежда сте с много стара версия на софтуера и устройството няма да се включи както трябва преди обновлението.

 8. преди 1 час, paskalini написа:

  Здравейте! Търся две стари игри. И двете се куест. 

  Sherlock Holmes The awakened

  80 day araud the world

  Може ли някой да помогне?

  Разполагам с диск с оригинални 3 Sherlock Holmes игри, в настроение съм за Коледа.

  AD416299-29B8-47BD-A04E-0B745C8E9406.jpeg

 9. Набързо се включвам с една прясна статия свързана с адресирането на оплакванията на играчите след демото на D4: https://www.pcgamer.com/diablo-4-is-introducing-new-stats-and-getting-rid-of-ancient-items/?utm_content=buffer40f81&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=buffer_pcgamerfb

  Естествено за мен всяка промяна добавяща дълбочина в играта е добре дошла!

 10. на 29.11.2019 г. в 16:55, Дарина Неделчева написа:

  някой дали има линк към работещ файл с играта? 

  Темата ще я затворя с кратка препратка към правилника на форума:

  2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове, серийни номера и произведения защитени с авторски права (филми, музика снимки и други), както и заявките за такива.

 11. на 28.11.2019 г. в 23:47, Benifios написа:

  Това, че е мрачна е бонус, енджина подобрен, но всичките нови механики сме ги виждали на трейлъри и алфи, бети и т.н. Менютата също са взети от тестовите верси и дори от 3-ката. Историята е точно това, което трябваше да излезе с Некромансъра. Защото по трейлъра се съди, че това е Ратма, синът на Лилит. Плавното преминаване от зона в зона (без да има зареждане, наричат се Realms of fate или фракчърс зони), това го има вече в тройката.

  Част от уменията са с леко рескиннат дизайн нищо повече, някой се опита да каже ама то екрана трепери като пада метеора. То и в тройката го има просто е изключено и се пуска  така - 

  D3Prefs

  DisableScreenShake "1" (0 is on)

  Както и колегата от нашият форум каза, дори кръгчето (анимацията за ходене) е същата. Това със скачането, катеренето го имаше на алфа и бета релийзи още по време на ванилата.

   Историята с Ратмата... ако няма Некромансър с ванила релийза епа на... отрязаха цял експанжън, тонове яки идеи и предмети вкарани в мобилната рескината игра за да не се появят в Diablo III. Единственото ново нещо в 4-ката е отвореният свят, другото го е имало като идеи в тройката под една или друга форма.
  При Мускетара имаше един епичен Близкон, където извадиха идеи на едно табло и казваха , това го правим, това не стана, това ще е за някой друг път, а тази идея е в коша, но никога не е окончателно.
  Убеден съм, че поне 2 от тях са в 4-ката вкарани. Както и да е, виждаш менютата и просто си лъха на Diablo 3.5. 

  Което не означава, че играта ще е лоша, ако се поучат от омазаният код на 3-ката и ребалансират и оправят всичките бакии и има редовен и качествен контент и съпорт играта ще е супер! :)

   

  Разбирам мисълта ти сега, за мен е абсолютно достатъчно променената атмосфера, ако трябва да съм откровен. Много се изкефих примерно и на Druid Gameplay-a и чакам с нетърпение да излезе още някаква допълнителна информция, както Rhykker каза, щом играта няма да излезе дори "Blizzard soon", то тогава наистина има да си почакаме.

  /Offtopic: сега видях скрийншотовете ти в темата за Diablo 3 на португалски, много приятно ме изненада, че го владееш този език, ще взема и аз да го пробвам... Ама с моето B1 не знам докъде ще стигна...

 12. на 26.11.2019 г. в 12:48, Benifios написа:

  Не се притеснявайте, D4 ще има парагон система... подобрена...

  Иначе лично за мен по това, което видях това си е Diablo 3.5. Ще видим крайният продукт.

  Би ли споделил защо смяташ така? Аз от всички Gameplay видеа до момента останах с впечатлението, че атмосферата на следващата игра е значително по-мрачна от 3-ката и по нищо не ми напомня на нея, освен естествено фактът, че е заглавие от същата поредица и жанр. 

 13. Ако не се лъжа въпросът касае директното стартиране на игри от флаш устройство, вместо стартирането след инсталация на локалния компютър. Не съм виждал никога нещо такова, би трябвало да не може. 

  Отделно абсолютно подкрепям мнението на колегите, че използването на Steam акаунта ти на публични компютри е рисково.

 14. Изключително съм hype-нат, даже като ми остава време между лекциите седнах да прочета всичките Diablo книги подред - с идеята да припомня и затвърдя преживяното/изиграното. Определено ще държа играта под око.

 15. на 19.07.2019 г. в 19:36, Bubbles написа:

  Не, но е желателно да са как да кажа... ...абе да има история, загадка, да е страшно, ако е психария още по-добре... ...дето се вика да има тръпка... ...и да е трудно, да иска мислене., ся разни детски такива не ми се играят просто щото не са ми интересни.

  Мда и да спомена - Фантасмагориите също съм ги играл...

  Тази е добра, благодаря. :)

  Sherlock Holmes игрите бих ги препоръчал, сравнително предизвикателни са. Особено частта с Jack the Ripper си е чист трилър и психарийка.

 16. преди 16 часа, valyo_93 написа:

  Здравейте някой превеждал ли е сиберия 3 на български,играл съм 1 и 2 сега искам да играя и 3 но няма български език

  Здравей, третата част на играта е доста нова (от миналата година) и затова все още не съществува български превод. Може да преглеждаш от време на време това: http://adventurersbg.info/catalog/game/643-syberia-3 . Може смело да се твърди, че ако има някой, който реално има шансове да я преведе скоро - то това ще са колегите от Adventurersbg.

  Поздрави!

  • Харесване 2
 17. преди 14 часа, Missinger написа:

  Привет! Препоръчайте нещо подобно на SimCity или Anno, но да мога да започна на вече построен град и да го управлявам, усъвършенствам, а не да се започва от нулата.

  Имам перфектно предложение - Tropico поредицата или по-точно кампанията, даже студиото, което прави играта се намира в София. Играл съм четвъртата и петата част, но всички според критиците са много силни.

 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване