Премини към съдържанието

Trichocephalus

Глобален модератор
 • Публикации

  56010
 • Регистрация

 • Последно онлайн

 • Топ дни

  100

Блог коментари публикувани от Trichocephalus


 1. Напоследък принцовете на бели коне са на изчезване -чакаш ги, чакаш, ги а накрая идва само коня.А в условията на невижданата досега световна финансова и икономическа криза - даже и кон няма.Идва само магарето.

  • Харесва ми 1

 2. абе....

  в интересен на истината си е с "у", не знам защо си се срамувала и ги написа с "о" :D


  • Харесва ми 2

 3. четейки внимателно, отпивайки си бавно глътка биричка, и внимавайки да не се залея от пристъпите на некоординирани спазми на мускулатурата ми, предизвиквани от смеха, напиращ от визуалната представа за твоето добре прекарвано време, стигам до следното място "....поемам нагоре по стъпалата. Влизам в часа на Малкия Динозавър. Първо, защото той ми е по-лесен за локализиране, защото не си сменят стаите, и второ, защото подозирам, че именно той е врътнал ключа. Оказва се, че ...." и мислено, очаквам да прочета "....го няма в часа" .Слава Богу не ти е било ЧАК толкова напрегнато и с изненади утрото :)

  p.s.хи-хи-хи сега ще си отворя още една биричка в твоя чест и ще си легна доволен, че има и по-зле от мен :ass:


 4. Тъй си е.Аз много мислих преди да реша да оставя нещата да се развиват от само себе си или да ги прекратя в зародиш, но в крайна сметка реших да видя до къде ще се стигне.при положение, че половината нет е пълен с подобни неща и псевдотълкувания реших да оставя всичко на самотек.Знаеш, че при мистериите и тълкуването на символите без водач не става.То ако ставаше нямаше да има нужда от ментори мммм ? Аз защо според теб спрях да се "самообразовам" по тези върпоси ?

  4570013U.jpg


 5. Tака е.

  Ако покажем нацистка свастика на един евреин реакцията, която ще получим е ясна.Ако покажем същата тази свастика на един индианец от племе по течението на Амазонка, който никога не я е виждал - няма да има никаква реакция.

  Но.... е интересно.Всеки един пост от тези, които са те провокирали разкриват много за процесите, които текат в главите на пишещите ги - подскачането на мисълта от тема на тема, от символ на символ, връзките между символите, които се привиждат.По броя постове, картинките, с които се онагледяват, скоростта с която се пишат постове в две или три теми едновременно откриваме, че мисленето на пишещия е ускорено , личи си общата възбуда на психичната дейност.Пишещият е оживен, непрестанно поства, декламира, богат е на идеи. Това, което ти е направило впечатление е описаните още от Блойлер "Символно мислене" и "Резоньорство".Цитирам : "При символното мислене се открива произволно или символно тълкуване на говоримата и писмената реч. На известни думи и понятия се придава друго съдържание, нов смисъл, известен само на болния". Резоньорството пък е безплодно, отвлечено и празно философствуване. При него е налице склонност да се говори по псевдонаучен високопарен начин, дори когато се обсъждат най-елементарни събития. Това е несъдържателно, неподкрепено с конкретни данни умуване. Понякога то придобива плакатно-лозунгов стил. Нерядко се използуват ненужни помпозни съчетания на многобройни чужди думи, проникнали в говоримия език.

  Мхм.

  Kафенце пи ли ?

  p.s. не се сърдиш, че се намесих, нали ? :lock:

  • Харесва ми 1
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...