Премини към съдържанието

leon4o

Потребител
  • Публикации

    10
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

Всичко за leon4o

  • Титла
    Потребител
  1. Да не би да е от захранването да е малко-350 вата за 2 харда и флопи и СД и тн
  2. Като го включа почва да чатка,прави чат-чат-чат и пиука постоянно докато не го зареди на Сериал Чанъл при ПОСТ теста.После дава черен екран.
  3. Да ама не ще да тръгва,а като го оставя сам и ми изписваше ония надпис не иска да зарежда.Все едно не може да разчете какво има на него,и аз не знам точно ама май виндовс СП3 има на него,само че с драйвери за друго дъно.
  4. Стария е на ИДЕ,а новия на САТА,но проблема е,че и на новия има виндовс и то с други драйвери.
  5. Сата е на Раид,другото е нан-раид.Сега ще си сложа биос 2.30.
  6. Еми аз пробрвах ама като е само сатата диска ми пише че не го отчита,дори с дискетата и драйвери за сата пак не го отчита.Като е с двата диска отчита само моя.Освен само на моя да го преинстална,ама не виждам смисъл.
  7. Еми защо ми е сата2 диска е сата1 и дъното поддържа само сата 1.Биоса е 2.20.Когато са двата харда и моя е главен стига точно до зареждането на виндовса ама само дотам остава черен екран.
  8. Взех си хард Maxtor 80GB SATA,ама нещо не иска да ми го отчита.Стария ми е Excelstor 80GB IDE.Закачам втория със САТА кабела на дъното и захранващ кабел,стария си е свързан към дъното и CD-то.Пускам компа и още с пускането почва новия да чатка докато не бъде разпознат като Сериал чанъл0,след което почва зареждането на Уиндоуса обаче до там!Дори не почва стои си черен екрана.Когато си вържа само моя си тръгва,а когато вържа само новия ми изписва "Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in Selected Boot device and press a key".Гледам настройките в Биоса уж са както трябва,ама н
  9. И така,понеже никой не ми отговори какво трябва да направя пробвах сам,стига до честота 1760мхз,нататък като ми зарежда виндовс ми светва за миг син екран и се ресва.Ама възникна някакъв проблем сега.Пробвах с клокген-а и там като дам на определена честота и ъплай сетингс ми забива и го ресвам,та както и да е,от няколко дена чак днес забелязах че процесора ми работи на 1463мхз(8x183).Шина на процесора-183,а си беше 200.Уж извадих цмоса и пак го сложих,оправих си настройките от биоса ама....Що стана така?
  10. Искам да попитам как мога да направя Овърклок при това дъно и процесор,да ми работи на по-голяма честота процесора,и другите настройки,характеристиките на дъното са следните: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Mode...VM800&s=754 Рамта ми е 2х256мб,обаче едната е ддр400,а другата ддр266 Захранването е 350 вата,охлаждането ми над 3000 оборота прави,Ами БИОС. Това е май,моля за съвети
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване