Премини към съдържанието

DoGa

Потребител
 • Публикации

  1109
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

124 Отлична репутация

3 Последователи

Всичко за DoGa

 • Титла
  kaldata маниак

Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  Варна

Последни посетители

9406 прегледа на профила
 1. Предполагам имате профил в Goole. Ако сте правили нещо през профилът си е възможно да сте си изтрили някои от контактите. Номерата, които казвате че не сте набирали от БГ оператор ли са или чужд? Да не са номера от които сте получавали кодове за потвърждение при инсталация на определени приложения?
 2. То проблемите са винаги съпътстващ елемент. Когато правиха монтаж на бойлера в къщи ми казаха, че за моят тип вода след 3-4 година задължително трябва да се направи профилактика, ако държа на безпроблемна работа и надеждност. Прочетете какво казва производителят по въпроса сигурност: http://eldominvest.com/bg/boiler.html
 3. Защо пък да не е включен постоянно? А на бойлера правена ли му е някаква профилактика - почистване на варовик. смяна на защити - възвратен клапан и др., ако е необходимо или само е сменян нагревател?. Ако възвратният клапан е от пластмасовите- едни оранжеви не са много качествени.
 4. Какви драйвери използваш? Тези които Windows слага или си сложил препоръчаните от производител на дънна платка и видео карта?
 5. DoGa

  Проблем с win 10 при записване върху USB

  Щом от нея си инсталирал Linux, можеш ли да четеш и пишеш на флашката под Linux? Ако и там не става, не става и формата, си купи друга такава за 10-тина лева/
 6. DoGa

  Проблем с win 10 при записване върху USB

  Ами тогава под Linux я преформатираи във файлова система FAT32 и пробвай пак.
 7. DoGa

  Проблем с win 10 при записване върху USB

  А с друга флашка пробвахте ли? Как е форматирана тази с която пробвахте? Защо си мислите, че проблемът е в Windows 10, а не и във флашката?
 8. DoGa

  Диск C се пълни от само себе си

  Пробваи описаното тук. Аз бих препоръчал също 50GB за системният дял.
 9. DoGa

  Диск C се пълни от само себе си

  А с каква операционна система е? И с каква големина е този диск? Има ли изчакващи ъпдейти за прилагане?
 10. Вижте темата: Системата ми е инфектирана - Какво да правя сега? Следваите инструкциите и ще ви помогнат.
 11. DoGa

  Проблем с инсталацията на бозата 7

  Пробваи да инсталираш в Compatibility моде.
 12. DoGa

  Проблем с инсталацията на бозата 7

  А какъв по-точно е моделът на този лаптоп. Някога имал ли е инсталиран Windows 7 на него? SATA controler mode освен AHCI пробвано ли е и в друг режим?
 13. А пробвано ли е с Cryptovision CV interface v.5.1 вместо Charismathics? Устройството разпознава ли се нормално в Device Manger? Като правите инсталацията на Charismathics софтуера стартирате ли инсталацията с Run as Administrator?
 14. 1. С какъв B-Trust карточетц си - стандартен или SIM формат? 2. С каква версия на Windows 7 си? - Home, Pro, 32bit или 64бит. Ако сте погледнали тук, би трябвало да сте видели че Charismathics CSSI v.4.7 не поддържа 64бит версии на Windows 7. При 64 битов Windows 7 препоръчват CryptovisionCV interface v.5.1 .3. За коректна инсталация, компонентите следва да се изпълнят с права на локален администратор. За Windows 7 при включен UAC(User Acount Control) Charismathics се изтегля, след което с десен бутон се избира Run as administrator. С какви права си? 4. Charismathics - мисля че има и по-нова версия от 4.7- 5.х. 5. Каква е версията и видът на Вашият браузър? Надявам се не e Internet Explorer 8.0. Дай малко инфо за да се ориентираме и ние.
 15. Колкото до приложенията, ще има достатъчно:Емулаторът за Android на BlackBerry 10 ще поддържа Android 4.1. Новините казват, че Новата BlackBerry 10 операционна система стартира със 70 000 приложения. В някакво представяне ми се бяха мернали много лоши резултати на камерата при слаба осветеност. Но, все още обаче нямам директни наблюдения върху модела.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...