Премини към съдържанието

ronsim

Потребител
 • Публикации

  99
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко за ronsim

 • Рожден ден 20.01.1960

Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  Madrid

Постижения на ronsim

Сътрудник

Сътрудник (5/21)

 • Сътрудник Рядка
 • Първа публикация
 • Пет години във форума
 • Тринайсет години във форума
 • Дванайсет години във форума

Нови значки

34

Репутация

 1. Много ми е интересно, как Господин 'the professor' съди за неща които не познава (прочети по-горе). Правилното хранене на което и да е животно е много важно, внимателното подбиране на храната и нейното разнообразие гарантира здравословното състояние. Трябва да се внимава в избора на храна.Цената на същата ни подсказва за състава и нейното качество!Трябва да се обръща внимание коя съставка се упоменава първо.Ако е посочено първо ориз и след това пиле означава, че процентното съдаржание на ориз е по голямо от пилето . Добиването на информация от първа ръка и не какво е казал приятеля на братовчеда на баба Злата ни помага за избора.
 2. Добър ден Искам да кажа моето мнение без да се впущам в подробности. Повече от 6 г. използваме храна за котки Ултима.Резултатите според мен са очевидни(котето е с перфектно състояние, с лъскав здрав косъм и довро емоционално състояние и без затлъстяване).Редуваме храните за разнообразие и постигане на по-добър ефект.Пробвали сме 4-5 вида(производители), но Ултима остана твърдо най-добра. http://www.ultima.es/ultima/en/inicio.html - на английски за което съжалявам Колкото до хранителните добавки ето една програмка (безплатна), която дава отговори за вида, съдаржанието на химичните съставки и най-важно в кои страни са забранени!Служи и за ориентиране на какво ядем НИЕ! http://www.bysoft.com/foodadditives.asp
 3. Добър ден на всички! Искам да ви предложа една забравена (от съвременния българин) гозба. Нахут (http://bg.wikipedia....%85%D1%83%D1%82) Накисва се нахут от вечерта. Сварява се с не много вода(2-3 см вода над нахута в тенджерата) и сол на вкус. Ако се ползва тенджера под налягане 35-45 минути. Запържва сурова наденица с червен пипер и се добавя към нахута. Ври още 5 минути. Поднася се топло. За гарнитура-шарена трушийка и мариновани люти чушлета. Bon apetite
 4. Изчисти си процесите.Проследи си всички процеси в таск мениджера (от видяното имам съмнения за "нелегални" процеси)Махни този гаден антивир.Използвай TuneUp Utilities за оптимизация.Изпозвай безплатния софт на PC Tools.Инсталирай нови драйвъри на всичко, свалени от оригиналните сайтове.Инсталирай аудио-видео кодеци от тук www.doom9.org Аз лично използвам - TuneUp Utilities за оптимизация, PC Tools Firewall,Ad-Aware 1 път в месеца,Spybot-S&D резидентен и онлайн антивирус понякога. Надявам се да съм бил полезен.
 5. Добро утро господа! Във връзка с моето запитване за възможноста да работят 2 ви фи мрежи: Имам един приятел, който взима всяка дума присърце и не говори много, но е човек на действията. Да хвърлим малко масло в огъня: След като споделих идеята той без да се мае, включва 4 устройства и прави връзка с 4 отделни мрежи. След това прави тест за скорост и резултата е умопомрачаващ: Средна скорост 32 мегавайта! Дерзайте: Ще кача каптури тези дни. Въпреки всичко въпросът ми е актуален и бих се радвал да получа технически обоснован отговор. П.П. Не говорим за адхоук а за реален интернет даулоуд. Оперативна система Прозорец 7! Благодаря за отговорите на всички!
 6. Въпросът е следния: По какъв начин мога да се свържа с 2 вифи мрежи (използвайки 2 вифи устройства)инсталирани на един компютър? Това ще се отрази ли на скороста? Благодаря предварително на отзовалите се!
 7. Прочетете съвместимоста между процесор дънна платка и рам!!!До колкото знам процесори от серията 100 и 200 на АМД не поддържат рам с висока честота. Когато сглобявам ПК винаги прочитам съвместителните данни предлагани от производителя.Когато е високопроизводителна конфигурация търся информация в геймърските сайтове пп Винаги препоръчвам следното съотношение на разходите: 50% дъно 20% процесор 10% памет 20% всичко останало Пояснение: Винаги оставям дъното с поглед бъдещето. Процесор - да се вмества в бюджета но не по-малко от 2 Гх Памет от порядъка на 2 до 3 Гб е достатъчно за 32 битова операционна система и любителите на интернета 500Гб твърд диск ( освен ако не мислите да източвате нета) е достатъчно. Видео карта с 512 Мб памет( при условие, че няма да играете Кал оф дъти Бляк опс) Записвачка...... нямам мнение(При цените на твърдите дискове и възможноста за УСБ боот) Захранване не по-малко от 450 вата Това е като основа за мен. Винаги може да се съветвате с мен за изграждането на конфигурация и при това безплатно и безкористно (Дълеч съм от България)[email protected]
 8. Когато твърдият диск е не форматиран има размер от 640 Гб, след форматирането се губи пространство, заето от фат таблицата.Колкото е по-голям физическия диск, толкова е по-голама загубата.Съвет: Купувайте си малки дискове (2.5Гб) и загубите ще са по малки)
 9. Уважаеми сънародници, живеещи и работещи в чужбина. Правя още един опит за борба с управляващата власт и задушаваща бюрокрация. Всички, живеещи в чужбина познават до болка безкрайните неприятности през които се преминава в нашите консулства при издаване на някакъв документ. Ще ви опиша момента в който нервите ми се скъсаха. Отидох да си подам заявление за издаване на паспорт.Малко преди 9 часа се показа "пазавантина" и заяви, че вследствие на на ТОКОВ УДАР(!!!!!!!!!!!!!!!) са "паднали" компютрите и тези, които са паспорти и лични карти да не чакат.На запитването колко време отговори, че днес и не се знае за утре дали ще е възможно.Можете да си представите в какво положение изпаднаха харата дошли от други провинции, на които пътуването само за един човек е около 200 евро.Имаше хора с бебета и така нататък. За всички хора на този сайт е пределно ясно, че изявлението е абсурдно, необосновано и 99.99% е лъжа. Случи ми се нещо подобно в местната институция, но това се реши за 15 минути и човека който съобщи за проблема не беше охранителя на министерството. Друг е случая с формулярите, които се предлагат в посолството.Не мога да разбера защо ми взимат 1 ЕВРО за черно-бяло копие с изключително лошо качество(в която и да е книжарница ще ти бъде изработено цветно копие за не повече от 0,25 евро).Какво бе моето учудване, когато ми отказаха да приемат добре изработен и прилежно попълнен формуляр с обяснението че "НЕМОЖЕ".Няма да продължавам с абсурдните ситуации. Тук в Испания можеш да си свалиш от нета всеки формуляр на която и да е институция, да си го попълниш на компютъра и да го представиш без никакъв проблем и това не ти струва не ти струва нищо. Тук предлагам "ТАЙНИЯТ" документ добре изработен от мен 100% идиентичен с оригинала.Файла е тип пдф и се отваря с адобе райдър.Успех на всички! Нека бойкотираме БЮРОКРАЦИЯТА представяйки изящно изработени копия. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! Zayavlenie PASPORT1.pdf
 10. http://www.kaldata.com/modules.php?modid=1&action=show&id=399
 11. Не ка да започнем от начало. Дезертьор, емигрант и подобни епитети с които наричат Българите зад граница са в повечето случаи силни и в същото време нещастни личности търсещи по-добър живот. Всички знаем какво означава да живееш( по-точно е да преживявяш) в България. Колко години са необходими на една държава да оправи законите си, да подобри живота на СВОИТЕ поданици, и да премахне корупцията(в по-голяма част поне)? Много ще ме упрекнат, че ние сами избираме управлинието, а дали е така? Аз лично живея в чужбина защото: Не е възможно да изхранвам семейството си с мизерната заплата. Не може да се получи адекватно образование на децата ми. За мен това са фундаменталните причини да напусна страната. На някой може да му се стори, че по-вожно е да нахраним Душата си и не тялото, но на този етап на човешкото развитие все още е НЕВЪЗМОЖНО. Аз винаги се старая да избера по-малкото зло. Не е реално според мен, цените на стоките да са на нивото на европа и заплатите да не могат да осигурят ЖИЗНЕНИЯ МИНИМУМ.(Умолявам всички които мислат да ми опонират, да вземат да направят някои елементарни сметки (Средна заплата за Оператор на машина 657 лв, необходимите калории на ден и препоръчителни храни приемани за ден, необходимите ресурси (дрехи, ток, вода, данаци, усегуровки и други подобни ЕЛЕМЕНТАРНИ разходи, избягвайки да споменавам книги, телевизия, радио, телефони, кино и други ГЛЕЗОТИИ необходими на ЕДНА персона.) Мисля че това дава отговор защо предпочетох да замина на вън и да оставя душевните си терзания в България.
 12. Дайте ми добро предложение за телевизор HDMI engine 2 предимно ми трябва за игри от конзолата ми .. трябва ми някой добър с висока резолюция , и да пишат тия с опит http://www.technopolis.bg/b2c/app/displayApp/%28xcm=bulgarian&cpgsize=10&layout=7.0-9_1_70_90_74_6_9_82_91_80_3&uiarea=3&carea=DF4EC882BA894DF199AD18A9056218BC&cpgnum=1%29/.do?rf=y http://www.technopolis.bg/b2c/app/displayApp/%28xcm=bulgarian&cpgsize=10&layout=7.0-9_1_70_90_74_6_9_82_91_80_3&uiarea=3&carea=DEBA586A452362F1A90A002481B479E9&cpgnum=1%29/.do?rf=y Избери си един от тези в зависимост от средствата с които разполагаш и размера на екрана.Забележка:Имай на предви, че също така ти е необходима и мщна видео карта(по-добре 2 на СЛИ)
 13. Ползвам това от 4 години без проблем-CAFETERA hl3854_90
 14. Извинявай!Само изразих мнение.
 15. Здравей! Пробвал съм Team Viewer до България (Испания)и имам добри мнения.Чуства се латенция, но е добре за не професионални занимания.можеш да стартираш всичко.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване