Премини към съдържанието

AxxlPPC

Потребител
 • Публикации

  96
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

2 Неутрална репутация

Всичко за AxxlPPC

 • Титла
  Редовен потребител

Последни посетители

3408 прегледа на профила
 1. Не съм търсил ключ. Първо питах за самата програма (както например в сайтовете за стари версии), а после - за това къде (в кое поле) се вписват цифрите, които така или иначе имах. Но, както писах- реших проблема. А причината за търсенето въобще беше, че именно надграждането на харуера е технически невъзможно.
 2. Да, прочетох я. Но не виждам да съм я нарушил. Не търся никакъв крак, а самата програма. Защото, както съм описал, е не една, а няколко версии по-стара от актуалната, и съответно не се предлага вече. Ако пък се проследи и EDIT-a, то отново не търся крак, а мястото за написване на цифрите... Но нека да завърша темата с последните й новини: -След като не успях с търсеното, на риск преминах на версия 5. За късмет тя проработи добре. (Рискът се състоеше в това, че например за най-новата версия (6), изрично пишеше в един официален обзор, че ако хардуера не отговаря на минималните изисквания, при опит за инсталация може да не може да стартира/блокира цялата система. Можеше да е същото и за 5). Та в момента е ОК. Даже търся още едно устройство - Cinergy CI USB. Но това е май за друга тема.. Благодаря. EDIT2: И ако мога да съм полезен на някого: Хардуерът е: Intel Core Duo 2300, GMA950, 2GB. Първите две са (бяха) притеснителни.
 3. Здравейте, Търся много архивнатa версия 4 на Cyberlink PowerCinema. Ограничението е поради хардуер. Излязла е средата на 2005, а година и нещо след това е заменена с 5. В момента е актуална 6. Благодаря ви предварително. EDIT: Попадна ми нещо, ама не мога да прозра как става активацията..
 4. Първо да благодаря на всички отзовали се. Специално и на Alex&Ramesses_B.H.Л за съпорта. Общо- преди да пиша тук, както и до момента, съм пробвал следните програми: WMRecorder, StreamingVideoRecorder (три модела на три различни производителя), ChrisTV, Replay Catcher, Replay Capture, FreeRecorder, CamStudio Free, BBFlashback. (общо 10 броя). Всички - с последните им версии. С нито една не може да се запише ЕДНОВРЕМЕННО и видеото, и звука от посоченият канал. Пробвайте, ако не вярвате. Повечето от програмите са обявени като "записващи поточно видео и клипове от популярни сайтове", което явно не е случаят на този канал. Програмите, които могат да записват "случващото се на екрана" записват само видеото, а аудио- могат само през външен микрофон, влизащ във Audio-In входа на машината(неприложимо в нашият случай). Повечето от програмите имат ПРЕДЕФИНИРАНИ източниците, от които могат да записват. В тези, в които може да се добавя нов, собсатвен канал- при добавяне на горният- не става нищо, или пък се осъществява САМО едното от двете: запис само на видео, или само на аудио. И ДА, каналът автоматично стартира Window Media Player. И си се просвирва в пълна цялост: и аудио и видео. Май остава да пробвам последните два начина подсказани тук: на Мergy_1 и на TeoSim. Но надеждите ми не са големи. Който иска- може да пробва също. Дали пък нямаме проблем със самият канал ? EDIT: TeoSim: за жалост на официалният сайт на HyperCam пише и това: Please note that HyperCam is not intended for re-recording of other video clips from the screen (e.g. playing in Media Player, RealVideo, QuickTime etc.), but rather for creating regular software presentations, tutorial, demos etc.
 5. Здравейте, отдавна не се бях оглеждал за такова чудо, просто защото не ми е трябвало. Но тези дни ми дотрябва да запиша половин часово предаване от BG онлайн телевизията tv1channel.org Ами.. срам ме е да ви кажа колко часа потроших в търсене и опити. Без Успех. Или само Аудио, или само Видео. А машината е със вградена обикновена Аудио Карта и SigmaTel. Видеото е също вградено - 950GMA. Та накрая - седнах тук.
 6. Само да доложа: След няколко месеца тестване, се оказва, че програмата работи перфектно, но има един дефект: Когато вече е рестартирала РС, и самата тя се е стартирала също, но е в първоначален режим, т.е. все едно току-що си я пуснал ръчно. С други думи: не може да си запомни настройките, които са довели до това рестартиране, която тя е извършила (за да ги приложи съответно при следващото им появяване). Трябва да ги настройваш/потвърждаваш всеки път след рестарта ръчно.
 7. Да suggs, точно нещо такова. Само бих му увеличил читаемостта/цонтраста. Но - ще пробвам прeпоръчаното. Както и на krali. Благодаря и на двама ви ! При проблем с приложенията - ще пиша. Brgds A PS. Интересно защо не излиза в търсачката на сайта, когато написах : воден знак. В описанието е ясно записано..
 8. Здравейте, търся програма, ако може безплатна, за поставяне на воден знак на снимка. Преди седмица или повече срещнах тук, в раздел Новини, описание на такава, но сега като задам в търсачката 'Воден Знак' не ми излиза нищо смислено. Е, разбира се, не държа да е точно определена. Просто бих искал да може да се поставя непремахваем надпис на обикновен йпг, независимо от резолюцията му. Благодаря ! А
 9. Здравейте, имам трудно питане: Дали някой знае как може да се впише в Бизнес Навигатор едно касово плащане преди няколко години ?
 10. Хехе, ами като има uTorrent ...
 11. Благодаря и на теб за съвета. Вероятно си прав (не съм на "ти" със скриптовете). Но аз съм пробвал следното: -Когато видя, че е спряла, (а то може да се е случило отдавна) кликам на нейната иконка на Десктопа, която при нормални условия, (т.е. да не е била въобще пускана), я стартира. Е, Да, ама Не. Не се стартира. А рестарт на сървъра я стартира. Ако това може да даде яснота.. и скрипт ще пробвам.. Само го дай.
 12. еей, Благодаря ! Ще я пробвам още тази седмица. Само трябва да установя: -кои процеси точно генерира програмата? -кои от тях спират при Crash ? Само Task Manager ще ме оправи ли ? A поради спецификата на уреда ще ми трябва около седмица за да видя след това резултата. Ще докладвам, разбира се. TNX ! И на теб Благодаря ! След първия екперимент ще направя и този. Ще мога да видя резултат след поне две седмици ! TNX again ! Brgds А
 13. Това съм и направил но някой път ме изненадва в промеждутъците. Със спряла програма. Или пък ми изскача: Some tasks cannot run on specified time because Task Scheduler is not running". И това без да съм го променял от предишния път.
 14. ... в този ред на мисли, мога да цитирам една чисто теоритична причина: В упътването на програмата пише, че е за WindowsXP. Но Server 03 не е споменат. Просто на теория, може да не е съвместима. Но на практика работи. С внезапно прекъсване през 4-5 дни...
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...