Премини към съдържанието

sofbg

Потребител
  • Публикации

    11
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

Всичко за sofbg

  • Титла
    Потребител
  1. Това ми даде Memtest http://prikachi.com/images/269/4069269i.jpg В друг форум ми преложиха да дигна малко наперженията vdd i NT Но как да го нарпавя под уиндоус , как точно, с програма ли , коя по точно ? В биоса не ми дава достъп да бърникам в напреженията, предлполагам трябва да се отключи, но
  2. Било от рам-та. Махнах всичко закачено от дъното, изключих захранването , махнах и батерията на дъното после вързах всичко , като оставих само 1 плочка рам. Преди да зареди уина , биоса даде съобщение че е намерило успешно нов хардуер НО Изникна следния проблем , като съм с 1-на платка всичко си е ОК, Но сложали другата , пак започва да забива и да се ресва. И 2-те платки са Кингстън (комплект 2х2ГБ).Докато бях със стария процесор и 2те платки си вървяха без проблем.... Как мога да реша този проблем, освен да карам с 1 платка ?
  3. http://prikachi.com/images/490/4064490q.jpg Захранването е Rex power PK-400 W Директен рестарт без син екран ,Няма никакви удивтелни , правилните драйвъри съм сложил , температуите са около 30-35 - Еверест и ПС Уизард
  4. Здравейте ! Имам следния проблем свързан с рестартиране и забиване. Взех си порцесор Амд Атлон 64 х2 5400+ (2005г) и го сложих на място на стария Семпрон 3000+ (2005g), преинсталирах си Window-са и след като накачих всички програми и тем подобни PC-то започна да забива и да се рестарира(без никакви натоварвания). Другите ми компоненти са Н видия 9600 GSO, 4 гб рам, 2 харда 320 Ide + 80sata ,DVD-RW и захранване 400 W - среден клас. Първо си помислих че може да е от Биоса , да не е прекалено стар - но го проверих и е 2006г (и 2та порцесора са на 65нанометра технология) 2-ро Дали не е от захранването , да не е прекалено слабо, но в HWMonitor нямам никави разлики в напреженията, и пуснах няклко бенчмарка както на отделни елементи на сиситемата , така и на цялата в PC Wizard и всичко беше нормално , нямаше забивание нито рестарт нито грешки 3-Предполгам че е от XР-то да не се инсталирало правилно(да е прескочило някой файл и т.н.), тази вечер ще го преинсталирам Какви предположения и съвети можете да дадете какво и е на машината и как да я оправя ? ПС:Слабо ли е захранването,необходимо ли е да ъпдейтна биоса ? ППС:Забиването става още след като зареди ХР-то !?! Ресването както си разглеждам страници в Opera-та ?!? Прочетох предните теми, но не са точно като моя проблем ...
  5. Проблема е точно че ихгубих диска с драйверите ,а без него нямам интернет заради вградената LAN карта...за това и търся начин да си разбера модела (не го пише на гаранцията)
  6. Проблема е че когато нямам driver Everest не move да го определи и излиза като Unknown ....Пробвах вече с него и не става.
  7. има ли начин да разбера модела на дъното си без да имам драйвери за него? В общи линии проблема ми е че си прейсталирах компа без да знам че нямам оригиналния диск с драйвери...Идеи и съвети?
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
  • Добави ново...