Премини към съдържанието

Емил Костов

Hardware Team
 • Публикации

  30343
 • Регистрация

 • Последно онлайн

 • Топ дни

  1

Всичко публикувано от Емил Костов

 1. Да така е! Това имам в предвид. Благодаря за разяснението, че верно някой ще си помисли за мобилната мрежа
 2. Ако ги правиш през безжичната мрежа напълно нормално.
 3. Кое пада драстично? Кажи на какъв пакет си по договор. Как мериш скоростите? Колко устройства има закачени за твоя рутер?
 4. Да, ако си мълчиш винаги може да го направи. В това спор няма. Ще го разпилея този работодател само да се изгаври.
 5. Да си провери договора. Иначе нашите работодатели си ги знаем. Няма как да го уволни, при положение че фирмата фалира.
 6. Този пък какво сбърка?? Няма да се научат тези потебители. Между другото радвам се да те видя АЛГОР!!!
 7. Виж си договора, който си подписал. Консултирай се със специалист и не подписай нищо преди да си наясно. Няма как да те уволни, че му е фалирала фирмата. Не знам и за какви неустойки говори.
 8. Няма от какво да се изненадваш. Такава инсталация се прави и от Виваком. Понеже повече потребители искат по малко устройства и по малко кабели се слага комбинирано устройство. Никой не те задължава да използваш рутер на Виваком. Задължително обаче трябва да използваш приемниците за телевизия. Тях няма как да ги заобиколиш Рутерите на Виваком не са ,боклук. Проблемът е, че около теб е пренаселено ( както ти казваш) с безжични мрежи. Тогава се получава интерференцив ( или просто казано гасене на вълната) и безжичният сигнал се скапва. Виваком не може да ти предостави по силен рутер, защото по европейските изисквания няма право на това. Потребителят обаче ако желае може да си купува по-силни и мощни рутери. В твоето положение ти трябва рутер, който да излъчва на 5G стандарта и си готов.
 9. Вземаш един 5 портов обикновен суич. В 1 порт включваш UTP кабела, който идва от страна на Виваком. Във 2 порт включваш твоя рутер. От 3 порт нататък си включваш приемниците за IPTV и проблемът ти е решен.
 10. Че то по тази логика трябва и Слънцето да изгаси и да накара Земята да е далече от него. То ни бобардира с най-много вълни и частици. й. В ефира има толкоз вълни и излъчване, че си нямаш и на идея. А чуването на гласове е първи признак за шизофрения.
 11. Няма как да не стане. Провери отново да не стоят отметките. Трябва да са празни. Точно същият проблем имах на предишния си лаптоп. Ако безжичната карта се управлява от допълнителен софтуер вероятно настройките са в него. Това е просто предположение.
 12. Влизаш в настройките на безжичната карта и махаш отметката на опцията: разреши на компютъра да изключва това устройство с цел пестене на енергия.
 13. Със сигурност ще поевтиняват и може и да отпадне.
 14. На SSD инсталираш OС, както и програмите с които работиш, а на HDD си съхраняваш важната информация и инсталационните файлове.
 15. Обясни по-точно за какво става дума. Печелене на пари в интернет се прави по много начини.
 16. Емил Костов

  Воланът ми завива сам

  Проблемът е механичен. С течение на времето пластинките на волана се повреждат и той не може да завивиа нормално. Не знам дали има смисъл да му се прави ремонт, не знам дали и в сервиза ще се навият да ти го поравят. Все пак може да го занесеш за диагностика.
 17. Емил Костов

  Воланът ми завива сам

  Ако е в гаранция го връщаш. Иначе трябва да се разглоби и да се види какво е повредено. Но за 80 лева толкоз, да не говорим, че марката е HAMA.
 18. Това се прави умишлено, за да се купуват новите телефони. Никой вече не гледа на качественото старо. Всеки извива ръцете на потребителя. Така е във всяка една сфера.
 19. Не, просто затваряш грешката и продължаваш да използваш скайп, докато майкрософт тотално го убията за Windows 7 и 8.1!
 20. Емил Костов

  Mail.bg проблеми

  Би трябвало да е това.
 21. Емил Костов

  Mail.bg проблеми

  Пробвай. Отиди и помоли да се свържеш с някой от поддръжката. Проблемът е, че още при регистрацията си дал неверни данни и заради това най-много се дърпат. Ето ти и общите условия.
 22. Емил Костов

  Mail.bg проблеми

  Аз ти казах още по-горе, че няма да ти съдействат поради разминаване на данните. Пиши и 1000 пъти все тая.
 23. Това нещо не може да стане със страничка. Трябва ти сериозен сайт, където потребителят да се регистрира, да има профил, да са сигурни начините на плащане. Сайтът трябва да е responsive, да има възможност за реклами, както и да се привличат фирми, които да публикуват обявите си. Освен това трябва да му се прави backup и въобще има доста неща за изпипване. Да не говорим, че вече има такива сайтове доста и ще се наложи да се бориш с голяма конкуренция. Ако нямаш умения и знания, ще трябва да платиш на фирма, за да ти го направи. Ако искаш да се учиш в момента най-лесният вариант е Wordpress платформата. Тя дава възможност за създаване на такъв сайт, но и тук ще трябва да вложиш пари. Няма как да стане безплатно.
 24. Аз ти казах, че не става още в началото, да не говорим че в сайта на производителя има драйвери само за 10.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...