Премини към съдържанието

quickJO

Потребител
 • Публикации

  14756
 • Регистрация

 • Последно онлайн

 • Топ дни

  55

quickJO е ТОП потребител на 8 септември 2014

quickJO имаше най-много харесвания

Харесвания

13913 Баш Майстор

Всичко за quickJO

 • Титла
  Треснат с тухла
 • Рожден ден 5.02.1990

Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  София
 • Интереси
  Hardware, MTB, Застраховки, Коли и Жени, Студена биричка и градивният спор

Последни посетители

39401 прегледа на профила
 1. Ахахахаххахаха, когато решението се окаже по-просто от колкото си мъдрил половин ден
 2. Здравейте колеги, Excel, не уточнена версия, защото се ползват различни за целта. В дадена колона има дати (форматирани по надлежният ред), които са с различни дата, месец и година. Колона А Ред 1 01.01.2010 Ред 2 02.05.2015 Ред 3 15.10.2017 От тези дати трябва да се вземе САМО датата, като се зададат нови стойности за месец и дата. Новите месец и дата ще са идентични за всички редове, да кажем 04.2017 и горният пример да се трансформира: Колона А Колона Б Ред 1 01.01.2010 --> 01.04.2017 Ред 2 02.05.2015 --> 02.04.2017 Ред 3 15.10.2017 --> 15.04.2017 Възможно ли е това начинание да стане с формула? Без да се използва макрос... Поздрави и лека и спокойна вечер на всички!
 3. От кога тази част на форума се е превърнала в "Празни приказки и забава"? Но ще уважа въпроса и ще отговоря. Да, ще има, но не в средите на FB. Ще видя къде е подходящо. Нещо против? (Не, не ми отговаряй, защото тази тема не е за "чат".)
 4. Не е мейл, а през формата за обжалване пишеш. Резултата само получаваш на мейла. Минаваш и някаква проверка, дето ти показват снимки на приятели от френд листата и ти отговаряш на въпроси този кой е, онзи кой е. За да докажеш, че ти си реалният човек зад профила. Лошото е, че ми показаха снимки на хора, които идея си нямам кои са, но пък имаше и на близки приятели, които нямаше как да не ги позная. може да използват и подвеждащи снимки, просто не знам как действа системата. Толкова ми беше писнало снощи, че обжалването не го писах на английски език, ами на български. Съответно получих и отговора на български. Явно си имат хора, които отговарят за всяка страна? Не знам.
 5. Така, да уточня. Смелост, не мисля, че е правилната дума. И ще го обясня така: 1. Да се говори за секс и тем подобни няма нищо лошо. Напротив, смятам го за здравословно. В днешният свят смятам, че ограниченията трябва да са по-малко в комуникацията. Още повече се бяхме събрали хора с еднакво мислене и споделяхме интересни за нас неща. 2. Винаги сме окуражавали потребителите, като имат даден проблем, да представят цялата информация, за да може най-бързо и адекватно да се отговори на поставеният въпрос/проблем. За какво аз да "захаросвам" нещата? Това е и причината директно да си поставя въпроса, описвайки акуратно ситуацията. 3. Познавайки много добре компанията, колегите (3 от тях бяха в групата, от женски пол), не смятам, че мога да имам някакъв проблем. Още повече с нищо не съм оронил престижа на компанията, защото не съм нарушил законодателството, само правилата на FB. Също така още като стана проблема аз си го казах пред всички в компанията, включително пред шефовете, защото нямам проблем с тях да разговарям. Сега искам да благодаря на всички, които се отнесоха сериозно към темата и помогнаха. А към другите, които обърнаха темата на чат и личностни обсъждания... Благодаря, че все пак се запознахте с моят проблем. Резултата: Акаунта ми е активиран отново. Обжалвах по надлежният ред, описах ситуацията, извиних се. Малко преди обяд днес получих мейл, че акаунта ми е възстановен. предполагам, че това ще е полезно за някого другиго, ако попадне на моята тема с подобен проблем. Желая лека и спокойна вечер на всички!
 6. Благодаря за мнението! Не, не, коментара ми беше за това покрай Калдата и триенето на целият раздел за секса от форума. Причината е друга (различна от конкретиката на сегашната тема), но детайлите не искам да споделям
 7. Много добре знам защо Калин изчисти всичко това, участвах в чистенето собственоръчно и съм навътре в нещата. Тук ситуацията беше друга! Просто не мога да споделя, че не знам до колко е етично да споделя тези неща. Еми и аз така си мисля. Сгазил съм лука както си трябва... Аз много ти благодаря за информацията, подкрепата и търпението! (но най-вече за сериозното отношение към темата и проблема) Поздрави! Абсолютно директно е треснат такъв, но това е политика на FB. Благодаря за мнението!
 8. Може ли да не правим темата на "чат"? Пак копирам конкретно зададеният въпрос: "Въпрос: Този банан, дето ми го натресоха, временен ли е, т.е. дали след 1 седмица, 1 месец или друг период профила ми ще бъде възстановен и ще мога да си влезна в него или е перманентно положението? Ако имате такава информация де. В съобщението, което получих, пише само, че профила ми е деактивиран поради неспазване на правилата."
 9. Понеже линка е от мобилната страница, виждам това, което и ти виждаш. Така е!!! Търся опция да се оправдая, да се извиня и да получа втори шанс. Ако прочетеш 1-вият ми пост - не споря за правилата на FB и не приемам с лошо предприетите от тях действия!
 10. Не е заради тези снимки. Тези са последните 3 от обществено достъпният ми профил, които аз съм ги правил и споделил с приятели. Просто системата им ги подбира от профила ми така. Проблема е за тази тайна и закрита група в която действително имаше еторично и порнографско съдържание...
 11. ОК, влезнах и ми показа 3 снимки, които са си реални от профила ми, аз съм ги правил и качвал последните дни. Те нямат общо със ситуацията. Долу има линк за Обжалване. Предполагам искаш да мина през този линк? p.s. прикачам Screenshot.
 12. Извинявам се за лошото качество, в момента мога да кача това, което снимах с телефона си...
 13. Здравейте приятели, загубих се във Форума, доста намалих визитите си... Но ще имам нужда от малко помощ сега. Ситуация: Създадох тайна затворена група във Facebook с 15 на брои мои приятелки, където споделях с тях еротични картинки, GIF-чета, някои от тях с откровено сексуален характер. Ясно, това е против правилата на социалната мрежа. Съответно това доведе до деактивирането на акаунта ми, ама изцяло. Не споря за провинението, не споря за политиката на FB, не ги и обвинявам за предприетите мерки. Картинките и GIF-четата са били изцяло с легално съдържание (съгласно законодателството), просто еротика, малко фетишизъм и BDSM на моменти. Всички в групата имаха възможност да напуснат, когато поискат, не всички бяха добавени след тяхно изрично съгласие, но пък и никой не напусна, като активни бяха повече от половината участници. Направихме си я за наше забавление. Въпрос: Този банан, дето ми го натресоха, временен ли е, т.е. дали след 1 седмица, 1 месец или друг период профила ми ще бъде възстановен и ще мога да си влезна в него или е перманентно положението? Ако имате такава информация де. В съобщението, което получих, пише само, че профила ми е деактивиран поради неспазване на правилата. Поздрави и лека и спокойна вечер на всички!
 14. Да, глезено звучи, глупаво звучи. Ако искаш и смехотворно. Но пропускаш, че монитор си имам, а на вилата съм 2 пъти в месеца за по един Weekend и 2-3-4 часа пред монитора тип "Лада" ми е все тая... А за кутията - защо да не е "лачена", при положение, че компонентите вътре отговарят на нуждите ми? Има ли нещо лошо в това? Компютъра не го правя за бенчмаркове, но искам да ми радва окото, когато го видя. Лошо? Или не ти харесва BenQ-а с който съм сега? Защото аз съм доволен от него. Погледни и с каква конфигурация съм (подписа ми), очевидно не държа на свръх представяне, защото сегашната конфигурация (както казах) ми е достатъчна за моите нужди, но пък естетически съм подбрал кутия, FAN контролер и вентилатори, които да ми "галят" окото. Отново - това лошо ли е? Благодаря за предложенията на всички останали, ще ги разгледам обстойно, но не тази вечер! Поздрави!
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...