Премини към съдържанието

iliev72

Потребител
 • Публикации

  4058
 • Регистрация

 • Последно онлайн

 • Топ дни

  4

Нови отговори публикувани от iliev72


 1. Като гледам и тук някои са прозрели , че за да гледаш HD е нужно не само сигнала който излъчват да е HD , но и камерите с които се снима да са HD ;) Малко са тези които имат камери HD :)

  • Харесва ми 1

 2. Били няма толкова свободно време да се занимавам с глупостите на СимСпеч и не чета теми които не ме интересуват ;) 3. Е затова си я харесвах Б-я преди 1989 г. ! Не можеше всеки идиот да си купува всичко независимо дали има пари ! А и за да имаш повечеко пари трябва да имаш нещо в главата ! Сега всякакви идиоти които мама и тати се блъскат си купуват неща които дори не знаят как се ползват и после пишат из форумите и :D

  • Харесва ми 3

 4. Сложна работа :D

  Не е сложна ако има такъв тест във всеки магазин за техника и трябва да издържиш теста за да си купиш техника ;)

  Но нали важна е печалбата , а не на кой продаваш техниката ! Важно е количеството , а не качеството !

  • Харесва ми 1

 5. Като имаш скъп ток тогава за каква развитие си говорим ! Без евтин ток сме за никъде ! В наше време всяка нещо е свързано с тока ! Вече дори говорим за електромобили !

  Кажи ми SlowJo какво ще развиваме без ток ?!

  • Харесва ми 2

 6. От ръчните и крачки генератори на ток, които ще трябва да използуваме, за да си светим след 20 години...Ако не построим нови мощности. Печалбата в случая е социална, нали за тая цел я има държавата, да осигурява по-добри условия за живот и развитие на гражданите си, използувайки средствата събирани от тях, чрез данъчната и акцизна система и тази на различните осигуровки, вместо да ги крадат за лична облага....

  Тук съм съгласен с теб ! Знам , че звучи малко като фантастика , но е факт ;)

  • Харесва ми 1

 7. Що малко не слезете на земята а ?!

  Да не би само атентати да има в БГ ?! Навсякъде ги има и засега дори организации като ФБР не са в състояние да им се противопоставят !

  Френските летци - почти като в сериала "Ало,Ало"

  Изпълнението на Ореля няма нищо общо с охранителни служби ! Това си е П.Р. без който никой нямаше да разбере , че имало конференеция на ДПС !

  Айде малко по сериозно а ?!

  • Харесва ми 1

 8. iliev72 , ти си ерудиран човек. Твоят глас е равен на онзи от някъде си/да не бъда груб/,който за 20-30 лева и за лунна база би гласувал с да. Невъзможно е за такива важни неща,да се гласува от всеки !

  Съгласен съм с теб , но по-добре да сме повече като мен , а не като този който за 2 кебапчета и бира би гласувал и за база на луната ;)

  • Харесва ми 1

 9. Всеки си има мнение за АЕЦ Белене ! Поне за мен важно всеки да гласува в този референдум - така или иначе това са пари от нашите джобове и добре да не се хвърлят на вятъра и да не се бойкотира избора !

  Поне за мен едно е ясно не гласуваме ли с да за АЕЦ Белене ни чакат години с много скъп ток ! Няма какво да се лъжем , че цената на тока може да комнпенсира ВЕЦ-ве(дали ветро или водно) поради един факт - май-скъпата енергия произвеждана в бГ в момента е именно от ветро централите като себестойсност и няма поне в близките 20г няма как да поевтиннее и няма никаква опасност да изградат толкова ВЕЦ-ве(дали ветро или водно) които да компенсират спирането на АЕЦ Козлодуй ! Единствената алтернатива си остава друга АЕЦ ;) И спирането на 4 реактора лежи на плещите на Костов и Кунева ! Костов го почна , Кунева го завърши !

  • Харесва ми 5

 10. не съм го прекарал....той пита колко го давам аз му казах и той се сагласи не е мой проблема вобще не сме се пазарили такаде той сам си прецени :) пък и процесора не е толкова зле...има I3 по слаби от него такаче....

  Явно не правиш разлика между търговец и търгаш ! Не виждам смисъл повече да обяснявам какво си направил !

 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...