Премини към съдържанието

nightshift

Потребител
 • Публикации

  25
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от nightshift

 1. nightshift

  Търся една песен, но не й знам името

  Точно тази е! В Shlomi Aber Remix. мерси!
 2. nightshift

  Търся една песен, но не й знам името

  Извинявам се за повторния въпрос, но дали някой вече не знае ID на песента долу
 3. nightshift

  Търся една песен, но не й знам името

  Здравейте, търся заглавие и име на #6 от този сет http://www.1001tracklists.com/tracklist/39671_supernova-at-in-stereo-week-48-tenax-florence-italy-2013-11-29.html или от тук - от подкаста на радиошоуто на DJ Chus "In Stereo", от миналата седмица https://soundcloud.com/djchusmusic/week48-2013-dj-guest-mixes #6 ID ? (започва от 00:26.55 до 00:34.10) парчето е house ( с лек женски вокал) Благодаря!
 4. nightshift

  Адреси на DC++ хъбове

  повече от половин година вече НЕ
 5. И при мен има същия проблем. Направих всичко, или това което можах според описаното от Stanley56, НО като стигнах до втората част -> "След това, отново в лявата част, трябва да достигнеш до HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunServices и да изтриеш стоящото срещу него Tweak UI"="RUNDLL32.EXE TWEAKUI.CPL,TweakLogon" при мен срещу "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunServices" от ляво излиза (Default) REG_SZ (value not set), а не както е описано горе. Какво следва да направя в този случай? (След първото изтриване в дясно не съм рестартирал) Благодаря!
 6. Здравейте, моля за малко помощ относно portable HDD "Transcend" 500GB (passport) Свързах го към РС-то, разпозна го нормално, след това форматирах с приложения в него StoreJetFormatter (не че имаше някаква особена нужда, но така или иначе го направих), изключих го, след което при следващото свързване вече РС-то ми не можеше да го разпознае изобщо. Пробвах и с device menager-a, но ми дава "Грешка 22", и че Windows не може да го свърже. с ХР съм. Някаква идея и съвет какво да направя, за да мога да го ползвам? Благодаря!
 7. nightshift

  Въпрос за Transcend ext. HDD

  точния модел е Transcend TS500GSJ25M2 2.5" Portable HD за този модел навсякъде пише, че не са нужни допълнителни драйвери (plug and play) Проблемът е, че като пробвам ръчно да му дам enable с Device Manager-a, излиза "Windows was not able to enable the device" Другото е, че тръгва на други РС-та без проблем. Всъщност и на моето тръгна в началото, но след като го форматирах, вече не. Някой има ли идея как се процедира в ситуация, когато "Windows was not able to enable the device"? Проблемът е решен! Дадох му uninstall, разкачих го, след това го включих и се оправи. Благодаря!
 8. Здравейте, имам SDHC Adata 8GB (class6), ползвам я на дигитална фото камера. Всичко с картата е ОК (засега) - записва, чете, свалям на РС записаните файлове - снимки и видео...изобщо всичко, за което се използва една карта памет във фото камера, си функционира без проблем. Загадката е в това, че като записвам снимки или видео на нея, не ми отчита колко бр. снимки, или колко мин. видео ми остава да направя още. В началото (при първото снимане и запълване ), ми показваше на дисплея на камерата, че ми остава време за снимане на видео още примерно 1:18.45 ч., или 4158 снимки. Сега колкото и да снимам, брояча все си стои на 2:00.00 часа видео (при 320) или 1:18.45 (при 640). Допускам, че причината може евентуално да е в изтриването на служебния "datаbase file" (или някаква друга служебна информация) на самата карта като са ми сваляли снимките (беше направено от друг човек, защото не си бях в България и трябваше да освободя място - на MacOS-ако това е от някакво значение). Това беше първото изпразване на картата, и след това започна да не отчита информацията за оставащото време, или бр, снимки които остава да се направят. Ако е заради това, как или от къде мога да възстановя тези служебни Ace DAT/Text Files в "database file" на картата? Но може причината да е и друга. Затова се обръщам за съвет (помощ) във форума - какво трябва да направя, за да започне отново на дисплея да изписва времето или бр, снимки, оставащи да снимам? Благодаря за всякакви съвети или помощ/насоки за фиксиране на проблема! П.П. Имам и друга карта, с която тази информация се изписва на дисплея (служебния database file е запазен в нея). Това го уточнявам да изключим като евентуална причина повреда на самата фото камера.
 9. nightshift

  SDHC Adata 8 gb

  Да, точно така и сторих още снощи. След последния ми пост тук с показателите на двете карти при VGA (640х480) и QVGA (320х240), ми проблесна и на мен, че просто таймера на апарата показва максимално време 2 часа, ако ще и 16ГБ карта да има вътре. Та, просто го оставих на бюрото включен да записва на високата резолюция (VGA) около 50-55 мин. (повече от половината от 1:18:30 ч.). След това го превключих на QVGA и вече не показваше 2 часа, а около 1 час и нещо. Извода е, че апарата, въпреки че поддържа по-големи от 4ГБ карти, таймера му не показва показва повече от 2 часа. Хитро са го измислили - за какво му е на човек да се тормози след като знае, че има "поне" 2 часа още за снимане. Като почнат да намаляват тези два часа, тогава ще има предостатъчно време да си приготви другата карта за смяна Благодаря на всички, които отделиха време да прочетат темата, и да дадат съвет!
 10. nightshift

  SDHC Adata 8 gb

  В режим Фото снимане си отчита правилно и няма никакъв проблем. 8ГБ карта при 1 Мр - 12 990 снимки, при 12 Мр - 2264 снимки. Проблема е само като мина на режим Видео. С карта от 4ГБ (при която проблема го няма и служебния database файл на картата си стои) са следните показатели: при 320х240 и 30 fps - 01:42:54 h при 320х240 и 15 fps - 02:00:00 h при 640х480 и 30 fps - 00:38:44 h при 640х480 и 15 fps - 01:14:00 h Настройките след ресет стават фабрични и положението е същото с брояча. Иначе в онлайн упътването за модела пише, че поддържа 8ГБ карта, и според това не би трябвало да има проблем да изписва вярно. (По смътни спомени, май преди да стане така, като сложих за първи път 8ГБ карта, изписваше повече от два часа - около 2:34 ч.), а сега вече е кръгло 2 часа, но не съм абсолютно сигурен, дали беше така. С карта от 8ГБ (при която установих проблема и служебния database файл на картата е изтрит) са следните показатели: при 320х240 и 30 fps - 02:00:00 h при 320х240 и 15 fps - 02:00:00 h при 640х480 и 30 fps - 01:18:30 h при 640х480 и 15 fps - 02:00:00 h Всъщност май може и да е това - да показва максимално време за video снимане 2 часа, а всъщност да са повече при 320 и 15 fps. До сега не съм снимал на 15 fps, и може и затова да не съм обърнал внимание. Днес реших да пробвам, и тогава установих тази "мистерия".
 11. nightshift

  SDHC Adata 8 gb

  за снимките - да така е, напълно съм съгласен! Но за видео (снимане при 640х480) 8GB е само 1 час и 18 мин., което не може да се каже, че е кой знае колко. Както и да е, това няма какво да го разискваме. Сега ще дам ресет и ще пиша за резултата. Благодаря! _________________________________________________ Резултат след ресет: При снимане с 640х480 отчита на дисплея оставащото време за видео. НО при снимане с 320х240 отново НЕ отчита колко време остава за снимане на видео. И още по-интересното е, че ако направя няколко видео клипа, тези които са направени на 640 се отчитат, но премина ли на 320, времето на дисплея продължава да си стои замръзнало на 2:00.00 часа, независимо дали има и колко вече направени снимки и/или видео. След това пак ако снимам с 640, дисплея показва времето оставащо само след направеното с 640 видео, а другото изобщо все едно го няма (иначе е записано и си стои на картата) Някак доста странно ми се вижда това.
 12. nightshift

  SDHC Adata 8 gb

  Добре. Ресет-а на фотоапарата докато картата е в него ли да го направя? И след това вече само тази карта (от 8ГБ) ли да ползвам? Работата е там, че понякога не ми стигат само тези 8ГБ, това беше причината да взема и втората карта. Но ще го направя. А нещо по въпроса за този служебен database file - как да го възтановя, и възможно ли е изобщо да бъде направено?
 13. nightshift

  SDHC Adata 8 gb

  това го пробвах още като разбрах за проблема, нямаше промяна - все така продължава да НЕ отчита оставащото време/бр снимки. Благодаря!
 14. nightshift

  Адреси на DC++ хъбове

  Този богат руски хъб "Озерки" нещо умря, или поне аз не мога вече да се свързвам с него. някой някаква идея защо, или ако има нов адрес - да го постне тук. 10х
 15. nightshift

  Адреси на DC++ хъбове

  този Озерки верно е фул, а и руснаците имат по много и от всичко друг подобен (руски или какъвто и да е) би ли споделил, ако обичаш? Благодаря! ето два полски (ако не ги знаеш) адрес: tarnowhub1.pl:5555 име: --== Tarnowskie Centrum DC ==-- (около и над 100 ТВ) адрес: hub.p-p-h.pl:412 име: - = Polish Power Hub & PLOnLine.Org = - (около 20-30 ТВ)
 16. Сф - Вн, извън летния туристически сезон е 19.96 лв двупосочно (от окт. - до апр.), ако го резервираш повече от месец предварително летял съм няколко пъти лично, а и съм взимал през моята регистрация на Wizzair на няколко приятели и роднини. за периода май - септември, цената почва от 11.98 лв в едната посока (на промоция), или от 24 лв нормално, но пак резервиране повече от месец предварително Упсех! П.П. сега проверих в сайта на Уиз - сф - вн от 16 март нататък = 19.97лв в едната посока вн - сф 16 март -> също = 19.97 лв побързай
 17. nightshift

  Изритаха Коритаров от Нова телевизия !

  "Къде ми е масичката? Някой ми е взел масичката! В това студио има крадци на масички" с тези думи ще го запомня, и то от едно предаване на "Господари на ефира", в което го показаха как си търси масичката в Сутрешния блок на НТВ
 18. само не ми стана ясно защо ти е било да извършваш толкова много действия (и то абсолютно безрезултатни) ! C риск да се повторя, ще пейст-на това, което вече ти писах тук и снощи (check post #7) следвай последователността, както съм ти ги написал горе след SmitFraudFIX и HijackThis, пусни лог файловете тук (след като са неутрализирани засечените с Malwarebytes' Anti-Malware) за да се провери за някаква друга останала активност. за по-сигурно накрая пусни и VundoBegone (VundoFix при мен конкретно не намери нищо, а накрая се оказа, че имах доста троянци от типа Vundo, които само Malwarebytes' Anti-Malware откри и неутрализира)
 19. абсолютно същото беше и при мен преди два дена (може би даже по-сложно) виж темата ТУК и следвай посочените стъпки сега всичко е ОК при мен Най-важни и ефективни! програми за справяне с този проблем! 1. Malwarebytes' Anti-Malware 2. SmitFraudFIX 3. HijackThis Успех! П.П. Един личен съвет - виждам, че си с NOD32. И аз бях с него, но се оказа, че не е чак толкова добър, колкото го хвалят. Не правя антиреклама, само споделям лични впечатления, а и доказателство на думите ми е налице в нашите два случая. *N! За да изтеглиш и използваш тези програми горе и особено SmitFraudFIX / ComboFIX, задължително трябва най-малкото да го изключиш (аз направо го деинсталирах) След това, ако решиш, си избери някое от многото други антивирусни платени/безплатни решения, които можеш да намериш тук в сайта.
 20. Това е то да си си рабира човека от нещата, и да е friendly! ;) MVP user

 21. Нуждая се от компетентна намеса! Първо да уточня, че изчетох доста от темите в този раздел, но за съжаление не постигнах успех. Пробвах повечето от предложените от вас тулове, онлайн скенери, и програми за откривеане на зловредни гадинки в системата ми. Някой (които успях да сваля и инсталирам), помогнаха...но донякъде. Откриват, унищожават, но въпросната гад пак се връща и прави поразии. Трябва да уточня, че Smitfraud-a, IE-то ми не ми даде изобщо да го сваля., както и още няколко подобни по-мощни оръжия също не успях да пробвам поради същата причина. (за съжаление) Накрая с Malwarebytes’ Anti-Malware успях да стигна до някакво положение, но пък се появи друг проблем След като завърши сканирането и изтрих извадените троянци => съответно restart, и се появи следното операционно съобщение. В рамката на прозореца по средата на екрана | Rundll32.exe – Bad Image | И в самия прозорец – The application or DLL C:\WINDOWS\system32\jsmuykxy.dll is not a valid windows image. Please check this against your install diskette Screenshot на резултата от сканирането - проверих и се оказа, че това е единия от излоринатите вредители, които уж трябваше да съм изтрил, или вкарал в карантината, но явно нещо не се е получило. Въпросът ми е какво да го правя? 1. Да го изтрия ли ръчно (безопасно ли ще е), или какво друго да го правя? 2. Дайте съвет как да изчистя системата качествено с подръчни и лесно достъпни free инструменти (актуални линкове и как да процедирам ако евентуално пак стане нещо да не ми дава да ги свалям) П.П. Трябва да уточня, че до момента, докато пробвах да сваля някоя от посочените в раздела програми и не успявах, бях с NOD32 – 2.7, НО вече го махнах за момента за да няма случайно “конфликт” с някоя програма, която очаквам да ми предложите. (след това пак мога да го кача, ако се наложи след като свърши процедурата по лекуването) Благодаря на всички, които се включат и успеят да помогнат своевременно! След тридневно ровене и четене из форума и раздела тук се убедих, че ако има цяр, то ще ми го предложат хората точно тук. Извинявам се ако съм нарушил някое правило, или темата ми не е за тук, но нямам голяма възможност да оперирам с машината в момента. След като всичко приключи, ако се налага изтрийте или преместете темата ми където вие прецените.
 22. сега изтрих jsmuykxy.dll изтеглих МВАМ 1.11 дай съвет само за java - Java SE 6 Update 10 Beta или JDK 6 Update 6 (оказа се, че имам update jre-6u10-beta-windows-i586-p, какво да правя с него?) и ще рестартирам, hjt да може да фиксира отбелязаните ------------------------------------------------ Сега всичко изглежда добре Със SUPERAntiSpyware Free Edition намерих само 10 tracking cookies в темп-а, но ги изчистих и се надявам да не се появят повече. Благодаря искрено на всички, които с готовност се включиха и ми помогнаха! Поздрави и бъдете все така отзивчиви ! Здраве и Успех!
 23. eто тук е лог файла от hjt след третото сканиране с МbAM 1.0 не намира нищо само с jsmuykxy.dll остава въпроса какво да правя Благодаря ви за помощта до тук! Наистина сте безценни! след това ще има ли нужда да пробвам и със Smitfraud или някой от другите инструменти, да видя какво ще излезе? (има ли нужда да ползвам AbAM 11, или и 10 върши същата работа след изтегляне на ъпгрейдите?)
 24. досега да съм го направил.... за нет-а on или off да съм, докато сканирам? (първото сканиране, резултата от което е на скрийншота, бях извадил кабела)
 25. Благодаря! сега ще го направя и след около час като завърши сканирането ще пиша за резултата само ако може някой да даде едно уточнение: да изключа ли мрежовия кабел докато сканирам, или да остана connect online ? и след като няма инфо за jsmuykxy.dll така ли да го оставя? защото при всеки рестарт ми излиза горното системно съобщение
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.