Премини към съдържанието

Родина

Потребител
 • Публикации

  1143
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

1206 Жестока репутация

1 Последовател

Всичко за Родина

 • Титла
  kaldata маниак
 • Рожден ден 7.03.1963

Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  софия

Последни посетители

7368 прегледа на профила
 1. Ти , сериозно ли? Не си и помисляй.Наскоро се оперирах от рак на простатата .Хубавото е началния стадий.На 60 години страдат 60% от мъжете.На 70 , 70% и на 100 , 100%. Основно рака се храни с тестостерон. Като станеш на 40 си прави редовни прегледи на уролог .Понякога ПСА маркера дори ида е редовен , пак може да имаш рак или увеличена простата.Аз нямах никакви симптоми и оплаквания ,но биопсията показа друго.Така , че бъдете внимателни .Мислете за здравето си и не се правете на мачовци.
 2. Така ми е дошло , така съм се изразил.Иначе завета е взаимно споразумение между индивиди или царе, В завета, направен чрез кръвта на Христос или Новия Завет, страните са: Самият Бог и падналото човечество. Има завет за дела ,завет за благодат и завет за изкуплението.Ти на своите въпроси не може да отговориш.Неук си ,момче. п.п.Имал съм предвид неговите поучения и притчи.
 3. Аз не , обвинявам .Това е факт.Имал съм късмет да печатам няколко библии ,православни ,протескански, . имал съм контакти с главните редактори.И няколко години съм работил поръчки на Синода.Както и съм влизал в тяхната библиотека.А другото е много четене.Но, такава ми е професията.Господ сключва завет с евреите.Не съм чул Исус да е сключвал завет с някого.Чувал за обещанията на Исус към Господ., както и обратното.Трите завета на Господ, пишеш в гугъл и четеш.Ако , искаш има и Заветно богословие.Който търси намира.
 4. Я слез на земята.Кое не е вярно?Нима църквата не е избрала датата на раждане на Исус по астрономични принципи .Така се избира и Велик ден.Нима Исус не е евреин.Прочети за ранното християнство.Като си отворен кажи точната дата и година на раждането на Исус.Църквата както и Исус не са застрахователи, да отидеш да запалиш свещ и да се застраховаш.Това не е християнство.Наричате Исус/ Създател/.Когато се е родил сина Божи човешки, вече всичко е било създадено.Никой не отрича Исус и неговото съществуване , но християните не спазват заветите на Исус.И върви на слънце , радвай се на птичките и пчеличките .И си задай въпроса ,Исус какво иска от мене и с какво му отвърнах.
 5. Ти се оказа един невежа.Щом не уважаваш мнението на другите ти и себе си не уважаваш.Избърши се .
 6. Краставицата си ти.Защото не знаеш в какво вярваш.Юдей са създателите на християнството.И евреите не са гонили християните .Едва след като църквата превръща религията в политика ,след като превръща Спасителя в Бог.Тогава започват гоненията.След като църквата изхвърля ,култа към слънцето,астрономията и куп неудобни за Отците евангелия.Евреите, не са налагали със смърт и гонения своята религия.При покръстването на българите много смърт е имало.И сега си плащаме греха , както и към богомилите.Принципите за функционирането на живота на нашата земя е еднаква за всички.И за вярващи и за атеисти, за мравката и за човека.Нали точно , защото има много разнообразие е такъв прекрасен живота.Това , че всеки възприема Исус по различен начин не означава, че е по малко християнин.Има една вълниста гъсеница ,живее в северните райони.6 месеца събира материал след това замръзва и така 3 години.След като е натрупала материал си прави пашкул и се превръща в пеперуда.Поуката е за теб.Връзката между Исус ,Хор,Митра е Сириус и трите звезди, Коланът на Орион или Тримата крале.Тримата крале и Сириус се оказват на една линия на 25 декември.Слънцето започва да се движи много бавно три дни и доближава съзвездието Южен Кръст.Синът /Слънцето/ умира на кръста ,мъртъв е три дни и възкръсва.Това е време на промяна на слънцето ,преди да смени посоката си на движение ,носейки пролетта,а с това и Спасение.Затова Спасителя Исус, синът.Синът ,не самият Бог . Централното Слънце е БОГ ,нашият създател.Както казах Слънцето е за всички .Исус олицетворява времето в което живеем.След като навлезем в седмият период или седмото небе , ще има други принципи и ново познание.Лека ти вечер. п.п. Каквото е горе ,това е и долу.Исус е машиах , пратеник на Бог.
 7. Първо , християнин съм .Второ ти ставаш смешен.Не ти налагам своето мнение , вярвай в каквото поискаш.И трето, върви и поговори с някой поп , но си вземи ракийка.Да вярваш в Исус Христос е повече от това да пишеш глупости в нета.Разликата между Исус,Кришна,Митра?
 8. Не е фалшива.Дори и сред богословите и научните среди има разделение по въпроса.Тъй като библията е най продаваната книга има много преводи от сулю и пулю.Светите отци имат грях към Исус и към всички християни.Но , Видов ден ще дойде.
 9. Говориш без да мислиш.На вселенският събор 325 година се решава Възкресението да се чества в неделя след пълнолунието ,след пролетното равноденствие.Винаги се гледа кога е пълнолунието и тогава се избира дата за честване.Дори и светите отци няма да ти отговорят правилно.Винаги е имало спор дори и за датата на раждане.Християнският празник е в зависимост от еврейския.Правилният ден е сряда.Не виждам какво толкова ви дразни този ден.Не е ли, по важното за един вярващ Възкресението.Таблицата е абсолютно точна .Който има проблем с астрономията , времето и своята вяра си е за негова сметка.
 10. Аз ,не съм Алена или врачка .Изхождам от това което виждам .Не съм казал ,че света ще свърши.А ,че промяната в света е тотална и от нас зависи дали ще ревем.Нима за последните 50 години света да не се е променил.Пък и всяко пророчество може да се избегне, стига човек да е умен.Няма да ти спирам компютъра, за да ти пиша ,да ми купиш нов хастар.
 11. Според мен няма как да се напасне таблицата и да се манипулира.Човек трябва да се запознае с календарната система и написването на самата библия преди да твърди подобно нещо.По времето на Исус времето се измерва по лунният календар на евреите.А слънчевият измерва времето по различен начин.Нима мислиш , че така наизуст са измислени имената на месеците в еврейската система.Всяка дума и запетайка в библията при превода е била разисквана с богослови ,астрономи ,езиковеди , математици.Не е превеждана на сляпо.Бог е най великият математик .В библията има повече астрономия и математика отколкото си мислите.Не може да се манипулират небесните тела и скоростта им и времето им.Ето линка http://www.bojiataslava.com/bg_god_calendar.html
 12. Да , браво.И без тях като ще цъфнем и вържем и България на три морета.Глупости избери Кредисимо.Давам ти пример.Дончев се срещнал с Цацаров .Боко Тиквата почна да съди.Същият Боко ,който събираше прокурорите в Банкя и оня ловеца го записа.Каква държава кви 5 лева .
 13. Да ,настина Исус е заровен в сряда.За Господа денят започва от залез слънце.
 14. Да има такива евреи които не са съгласни с политиката на Израел.Но , защо намесвате политиката с вярата.Нима мислиш , че не ме боли за смъртта на хиляди деца в конфликта с Палестина.Омразата и гордостта водят до смърт.Да съжалявам и ще си коригирам поста.
 15. Първо , темата е за любопитни.Второ , направете си тема за ционизма в политиката.И защо се обиждате на идиоти?Нима същата фондация не е спонсор на Боковата ГЕРБ.Нали ние си избрахме Герб.Измежду всички етноси има продажници ,убийци и предатели.Нима заради двама трима ненормалници ,наричащи себе си евреи ,трябва да мразим другите обикновените вярващи евреи. .Днес празнуват холокоста.За мен холокоста е за всички загинали в лагерите.Независимо дали са 500 хиляди или 1 милион.Лошото е че. има политици който си играят с темата и отново говорят за някакви си компенсации.Оставете ги ,не ги мислете.Те си имат.Но , ние нямаме.Защото я няма вярата.Защото, няма кой да изкорени робското в този народ.Пълно е с предатели и продажници.Евреите са обединени , ние сме всеки за себе си.Отворете си тема сатанисти ,ционисти и всякаква сволоч.Молете се всеки на своя Бог, защото 2020 година всичко ще се обърне с хастара наопъки.Нека Исус е с вас.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...