Премини към съдържанието

Родина

Потребител
 • Публикации

  1173
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

1244 Жестока репутация

1 Последовател

Всичко за Родина

 • Титла
  kaldata маниак
 • Рожден ден 7.03.1963

Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  софия

Последни посетители

7628 прегледа на профила
 1. Темата , ти я превръщащ в кенеф.С твойте психоанализи и безброй словоизлияния. Ти великият . Пък ние сме прости. Ти не живеш в 20 век. С тази твоя гордост и его си в средновековието. Не си заслужава да ти отговарям . В кръвта ти е да използваш знанията си , за да се изтъкнеш и да се подиграваш на хората. Да демонстрираш , своето превъзходство над другите. Като гледам почти всеки ден си във форума. Аз не бях взимал думата от 3 години . Почти не съм влизал . Така че , моят свят е друг. Мисля че , няма смисъл да влизам повече тук. Няма да ми липсва , форума.
 2. Ти откъде знаеш , какъв съм. Може и да съм месия. Всеки вижда света , различно. Ти си много ироничен и умен , но си ограничен .Нищо лично . Не мога като тебе , да се присмивам на хората.
 3. Някои космонавт няма ли , заразен . Оня гробар само бройката го интересува . За него хората са бройки. Не им пука за нас. Гнус ме е да им гледам сводките и логореята . Има вирус , няма пандемия . Оня поп как се мазни на краля Слънце . И църквата ни , като политиците . А бе , попове отворете църквите , отворете си джобовете. Стига сте живели в охолство. Отворете църквите , парковете , оставете хората сами да преценят как да живеят и да се пазят. Вируса атакува белите дробове . В духовен план през дробовете минава божието дихание. За това вируса атакува точно там. Липсва му на човека любовта към Бога. Любовта към колата или към телефона е по голяма. Живеем в един концлагер . Затворени в своя егоизъм. Тъпчем се с пластмасови храни , гледаме тъпи Холивудски филми , унищожаваме природата. Търпим простаците да ни управляват. Сега хленчим . Вируса ни показва , че и ние сме част от тази земя. Няма конспирации . Светът и Вселената си вървят по своят път и никой не може да промени това . Трябва , ние да се променим. Да променим правилата по които да живеят нашите деца. Вярно , ще умрат хора .Но , досега не умираха ли? Колко войни сътвориха , не им пукаше за умрелите. Сега всички се загрижиха за нашето здраве. Лицемерие и арогантност. Не губете вяра. Колкото умрат , толкова ще се родят . Бог взема , Бог дава.
 4. Ти ,как си с ученето? Обясни го , ние сме по прости от теб. Направи прогноза , да видим .
 5. Предсказание е синоним на прогноза. Прогноза обикновено е за време. Предсказание е за събитие. Едното го правят учени , другото астролози .
 6. Според мен , свободата е едно , свободна воля друго. И свободната воля не е неограничена. Да вземем човек роден на 2 число и човек на 5 . Този на 2 число е емоционален , мнителен, колеблив .Той не може да прояви воля , не може да вземе самостоятелно решение когато е изправен пред избор. Виж 5 - та е свободолюбива , тя веднага ще вземе решение , без да и пука да ли е правилно или грешно. Свободни сме , но и ограничени от матрицата в която живеем. Мисля , че сме спорили имаше и такава тема. Така, че да не разваляме тази заразна с вируси и мистерия , тема.
 7. Бушмените , да не би други да са се погрижили за тях. Но , правят избор , вземат правилните решения. А , защо да не можеш да се откажеш. Ти сам ли вземаш решения за своят живот ? Сам ли правиш избор ? Не си ли , ти сам творец на съдбата си? Всичко от което има нужда човек , Бог му го е дал. Всичко друго зависи от самият , теб.
 8. Първо ,ти не можеш да избираш къде да се родиш. След атентатите на кулите близнаци, света избра сигурността пред свободата. Но , сигурността излезе една диктатура. Особено в България.
 9. Животът винаги те изправя пред избор , всекидневно . И именно затова е свободна воля . Има неща които можем да избираме и такива които не можем. По природа човек има 80 процента свободна воля . Другото е от всевишния. Може да приемеш вируса като конспирация , а може да не го приемеш.
 10. Твоята свободна воля , само когато пазаруваш ли я използваш.
 11. Природен закон е твоята свободна воля. Правото на избор те прави свободен.
 12. Ти в къщи само камшици ли раздаваш. Не забравяй , че осигуровките на военни , полицаите и на държавната администрация се плаща от тези които работят. Когато отидеш на война , тогава може да имаш претенции.
 13. Няма сценарий. Да не би , предните войни или пандемии да са били за да се редуцира населението на земята. Това е несериозно. Нещата са съвсем други. Но , това е дълга тема. И тази епидемия ще си замине . Може би не толкова скоро . Но , какво правим след това . Защото , ще пострадат най много туризма , авиокомпании . Това означава , пак капсулиране , затваряне на граници.
 14. Националният план не включва , да всяваш паника .Да вземаш неадекватни решения .
 15. Вижда ми се , твърде елементарно. Няма и логика , Рокфелер и Ротшилд да имат нещо с вируса. Те може би , използват момента , пък и не само те . Да тестват населението за промяна в начина на живот , за нови правила , за ново разпределение на влияние. Съгласен с Валкирия , Китай крие много неща. Пък и да не забравяме , че те имат зъб на запада . Пък и най големи жертви има в държави разположени на 40 северен паралел . Поднебесната империя си следва пътя на коприната. Те твърдят , че светът им е длъжен . Всички открития от древността до сега са , техни . Така че , нищо не е такова , каквото изглежда .
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...