Премини към съдържанието

maicky

Потребител
 • Публикации

  1019
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от maicky

 1. Благодаря ти, Приятелю! Черпя по една за мое здраве!
 2. maicky

  Мрежов рутер под Linux

  Здравей! Защо не прочете тази Статия в kaldata? Там съм написал как може да се справиш само с няколко клика на мишката. Успех и весело посрещане на Нова година!
 3. maicky

  Skype в Kubuntu 9.04

  Опита ли тази резолюция? Пробвай и следващия път, когато вляза тук ще видя твоя отговор. Успех!
 4. maicky

  Skype в Kubuntu 9.04

  ... За съжаление - не може! Свиквай или си промени резолюцията на екрана. Аз също съм недоскиф и съм си настроил монитора за моите нужди и виждания.
 5. maicky

  Skype в Kubuntu 9.04

  Благодаря, за информацията, но от както ползвам САМО Линукс (от 6 години), използвам само Firestarter. Наблягам на "само", защото както забелязах повечето от Вас използват и Уиндоус.
 6. maicky

  Всичко за: Kubuntu, Tilix, Debian

  Здравей! Според моята информация - "Тиликс" вече не е активен. Аз лично преминах на KUbuntu и с това се занимавам. За останалите колеги нямам информация.
 7. maicky

  Skype в Kubuntu 9.04

  Здравей! При мен няма никакъв проблем Скайп-а! Дори ще разкрия една малка тайна - след инсталацията на Скайп-а, веднага си сменете порта! Няма да съжалявате!
 8. maicky

  Skype в Kubuntu 9.04

  Здравей! Аз бях сигурен в себе си, че няма да стане! Не се опитвай повече. Според мен и така си е добре шрифта. А с "Операта" справи ли се?
 9. maicky

  Skype в Kubuntu 9.04

  Здравей! За Операта: Правиш си предварително една папка в Домашната директория. Кликваш тук с мишката и си я изтегляш в папката. След това: Десен бутон на файла -> GDebi Package Instaler и инсталиране. И след секунди Операта ще ти бъде в Менюто. За Скайпа: Мисля, че не може да се промени шрифта. Успех!
 10. maicky

  Как се убива Х сървъра в КДЕ4 ?

  Здравей! Искам да те попитам - при твоето положение, ако натиснеш Ctrl+Esc - какво ти излиза? Защото аз знам за убиване на процеси тази комбинация. Благодаря ти, предварително!
 11. maicky

  Всичко за: Kubuntu, Tilix, Debian

  Здравейте! Много рядко влизам вече в този форум, защото съм доста зает с друг сайт . Прочетох внимателно всички коментари на juve и съм очарован от правилното мислене на този човек. Fixt00l, опитай дистрибуцията KUbuntu 7.10 и съм убеден, че ще "тръгне". След това може да я ъпрейднеш до по-нова /не ти го препоръчвам/. Има една статия в този форум, написана от мен - прегледай я и се увери, че правиш всичко правилно. Не бързай. Упорит си и най-накрая ще се справиш! Успех! Използвай и конзолата, както те съветва juve.
 12. maicky

  Всичко за: Kubuntu, Tilix, Debian

  Здравей! ... Върши работа! Ако не си доволен - напиши в търсачката на Adept - Obex, Bluetooth или KBlueMon и виж резултата. Успех!
 13. maicky

  Избор на Linux за стар компютър

  Здравей! Освен горепосочените, които стават за такава машина, ще добавя и една от най-малките дистрибуции, но в която има всичко: SLAX. Едно време я бях изпробвал на стария си компютър и ако не ме лъже паметта, тя около 140 Мб. Успех!
 14. maicky

  Всичко за: Kubuntu, Tilix, Debian

  Здравей! Ако не ме лъже паметта - мисля, че с: sudo apt-get install nvidia в конзолата може да си инсталираш драйверите за видео картата и после вече е лесно. Успех!
 15. Здравей! 1. Купи си нов вентилатор 2. Може да махнеш страничните капаци на компютъра 3. Може вместо вентилатор да си купиш радиатор за видео-карта (ще ти излезе по-евтино и не изисква поддръжка) 4. Временно може да сложиш един обикновен вентилатор да духа към компютъра ти Забравих да те питам: Да не би да си наврял някъде компютъра и да няма достатъчно място за охлаждане?
 16. maicky

  Всичко за: Kubuntu, Tilix, Debian

  Горе в System трябва да има и настройка на монитора. Избери тази, която най-ти допада. Няма как да ти покажа, защото аз съм с KDE, а не с GNOME.
 17. maicky

  Всичко за: Kubuntu, Tilix, Debian

  Здравей! Настрой си резолюцията на монитора.
 18. maicky

  Всичко за: Kubuntu, Tilix, Debian

  Здравейте! Първи отзиви за Kubuntu 9.10 (Karmic Koala) Alpha 1: Реших да тествам новата версия на Кубунту. Изтеглих я от Тук, записах си я и я стартирах. Останах изключително изненадан, че не е LiveCD, а тръгва директна инсталация. Всичките версии на Кубунту съм тествал и си помислих, че нещо греша. ... Но, ядец! Отново иска да се инсталира директно на харда. Иначе ми разпознава целия компютър и всички хардуерни устройства, мрежата и стига до Разделяне на харда. Там използвах няколко начина, но винаги иска инсталация. ... Отказах се! Съветвам всеки, който реши да я изпробва, че тази версия се инсталира директно на харда! P.S. Идеята ми беше да я тествам и да Ви кажа личното си мнение за тази нова тестова дистрибуция.
 19. maicky

  Всичко за: Kubuntu, Tilix, Debian

  Здравей! ЧЕкай, чЕкай ... Скайпа може да си изтеглиш от Тук в избрана от теб директория. Разархивираш и стартираш файла с надпис - Skype. Така се инсталира Скайпа за броени секунди. А как да сложиш линк на десктопа - ще ти кажа друг път, ако не знаеш. Ако си на LiveCD - не прави опити! Всичко трябва да е на харда. Успех!
 20. maicky

  Всичко за: Kubuntu, Tilix, Debian

  Здравей! Първото нещо, което инсталирам и точно GIMP. Без него не мога. Работата ми е такава. Толкова лесно и бързо се работи с него, че просто няма на къде. GIMP се инсталира за секунди!
 21. Здравей! Провери за актуалната цена на сайта си Тук. Между другото: моя сайт в момента струва 11 290 $.
 22. maicky

  Всичко за: Kubuntu, Tilix, Debian

  Здравей! Да, от моето Меню е. Аз не се задоволявам само с една "гола" инсталация и настройки на системата. Обичам да експериментирам! Инсталирам си горе-долу нужните програми и техните подобни и ги подлагам на зверски тестове. След това ги оставям на компа си /за какво ми е иначе този хард/. Опитай се да отвориш един и същ файл с няколко програми и така ще разбереш коя е най-добрата за теб. Относно: 80% съм убеден, че съм по-дРът от теб . Лек ден на всички и Честит Имен ден, на Георги! Здравей! Знам как да ги махна.
 23. maicky

  Всичко за: Kubuntu, Tilix, Debian

  Здравей! Меню -> Системни настройки -> Работен плот Там задай да виждаш само 1 работен плот: А за икони на работния плот: Меню -> Директория -> и десен бутон на програмата, на която искаш да направиш пряк път на работния плот: Предполагам, че съм ти помогнал! Аз лично ползвам KDE вместо GNOME . Повече ми допада!
 24. Здравей! А кой ти каза, че точно торентите са критерий за скоростта на връзката ти ?! По другия въпрос: Скоростта ще е много голяма, ако тествам от моя блок до твоя, но това не е също критерия за скорост. Скоростта, според мен се тества към сървър извън страната. Така най-правилно и реално показва точно каква ти е скоростта. Че БТК-то не могат да осигурят добра скорост - то вече е ясно! Приятна вечер!
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...