Премини към съдържанието

fakira1990

Потребител
 • Публикации

  191
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

7 Неутрална репутация

1 Последовател

Всичко за fakira1990

 • Титла
  Почетен потребител
 • Рожден ден 25.03.1990

Информация

 • Пол
  Мъж
 1. fakira1990

  Проблем с Disk C: Access Denied Windows 10

  От всички други опции който пробвах тази беше последната и познайте какво стана. След като процесът завърши зануляване на настройките, Windows ми се появява с черен екран който ми изписа - "The system cannnot find any operating system please boot from CD/DVD or use the ctrl, alт, del for restart." върховно. При всички други опции - за reset със премахване на файловете windows, тръгва но по някое време ми изписва error the proces can be finished и само мога да го отменя, при system restore ми показва че нямам restoрe point, със cmd и опита да пусна скрития администратор изпълнява командата но така или иначе не ми позволява да правя каквото и да било, проверявам дали съществува нов администратор и казва че не съществува. Със опита ми да променя регистрите най интересното е че ми позволи да ги променя но така или иначе като си влезна в акаунта ми показва същата работа. Накрая след всичките тези опити и reset със запазването на файловете процесът си свърши работата но все пак ми изписа че не намира операционна система. И като цяло преинсталирах компютъра и не се занимавах повече благодаря на всички. И все пак не се намери решение , може да е бил някой вирус само това имам като предположение. Важното е че всичката ми важна информация съм я качил в облака и това е добре може да се замислите и вие да направите като мен защото не се знае какво може да се случи.
 2. fakira1990

  Проблем с Disk C: Access Denied Windows 10

  Добре. Започвам от начало всичко. Ще пробвам всички опции през recovery средата. Надявам се там да успея да пробия с някоя от опциите стискайте палци. Ако не стане нищо от опците ще минавам на прейнсталиране. Ако успея да намеря разрешение на проблема ще пусна коментар благодаря на всички.
 3. fakira1990

  Проблем с Disk C: Access Denied Windows 10

  Както вече споменах през safe mode, нещата не стават. Този вариан го пробвах и отпада да бъде дискутиран вече. Другите три опции ги пробвах през recovery средата, прецъках всички опции, пробвах restore, казва ми че няма image, провбах нулиране/reset с опцията за премахване на всички файлове - не става казва ми something went wrong, Пробвах с cmd за тайния администратор и ми казва че командата е невалидна или нещо от сорта не си спомням вече. Май ще се връщам с прейнсталация на там ми намерисват нещата тъй като вече не знам, пробвах всичко което казахте и споменахте. Други идей ?
 4. fakira1990

  Проблем с Disk C: Access Denied Windows 10

  Никоя от командите не става в Safe Mode. Отново access denied ми изписва. Това ми е safe mode с черен екран мога да отварям само през таска разни неща. Стигнах до варианта с Регистрите, обаче там не ми дава отново да ги преправям и следователно отново задънена улица. Само и единствено ми позволи да променя permissions на тях и дори с full permissions не става да правя каквото и да било по тях.
 5. fakira1990

  Проблем с Disk C: Access Denied Windows 10

  Това е положението почти при всеки опит за отваряне някакъв фаил от C:
 6. fakira1990

  Проблем с Disk C: Access Denied Windows 10

  НЕ нямам диск защото преминах направо от 8.1 на 10. Мога да ли да ползвам инсталационния диск на 8.1 за repair ? Опитах варианта ти , не ми намира рестора. Отивам да проверя дали има рестор и зацикля за известно време и ми дава access denied. Другото което се опитах да направя е да използвам мирора за бекъп но и това не ми позволява, изписва ми "The file you want to open can be read of the source" - което въобще не знам какво трябва да означава като аз съм го направил на другия ми диск.
 7. fakira1990

  Проблем с Disk C: Access Denied Windows 10

  Опитах варианта ти , не ми намира рестора. Отивам да проверя дали има рестор и зацикля за известно време и ми дава access denied. Другото което се опитах да направя е да използвам мирора за бекъп но и това не ми позволява, изписва ми "The file you want to open can be read of the source" - което въобще не знам какво трябва да означава като аз съм го направил на другия ми диск.
 8. Здравейте имам следният проблем, или синът ми или някой вирус е пипал по настройките за Permissions. Сега диск C: ми е в режим NTFS. Имам само един профил на компютъра и той е администратор. Следователно сега вече не е. Когато влезна в някой папка в пропъртис и секюрити виждам че администратора има full control а на user има само read. Когато отидя в Permissions ми казва access denied, опитвам се да променя настройките но и там ми дава същото, дори и при опита ми да влезна в диск C: ми изписва същото. Опитах се да вляза в safe mode, но там пък имам друг проблем. Влизам в safe mode и след това се появява черен екран. Отварям таск менеджъра влизам пак при настройките за permissions и след като влезна в прозореца и се опитам да променя каквото и да е забива екранчето и нищо не става. Опитах със друг вариант да създам нов акаунт но неуспешен защото ми казва че пътят който се опитвам да намеря е несъществуващ, най вероятно заради това че C: е забранен. Със system restorе не става защото не съм администратор. По принцип знам че комп който не влиза в safe mode е за прейнсталиране. А и другото което е че ако е бил вирус антивирусната не го е засекла, защото проверявам с нея и не откива проблем. Дайте някакви идей благодаря
 9. Може проблемът да се корени и в това че когато няма свързани колони или слушалки, вградените колони в компютъра действат дори и без софтуер. Мога да прокарвам какъвто и да е звук през тях дори и да не съм инсталирал драйвери вече го тествах това. Плюс това има хиляди различни чинчове който може да се наставят за различните аудио системи. Устройството при едните е доста елементарно като вътре в тях има само една пластина през която преминава звукът. За централната колона и буфера съм взел по различна тъй като ми казаха че тя ще предава повече звук към самият буфер. Но явно цялата работа се крие от там че самата карта има два изхода за звук. Единият от самият компютър другият от друга система.
 10. Искам да кажа че на xp звъкът си вървеше без проблеми с 5.1 на winamp. Но там звукковата карта ми беше c media xear 3d.
 11. Много благодаря на всички за усилията които положиха да ми помогнат. Плеярът който ми препоръча oic ми върши чудесна работа. Другите плеяри просто нямат такива настройки за звук за да може да се възпроизведе аудито. Сега и филмити си имат качествен звук и музиката звучи страхотно. Отново благодаря.
 12. Да същия кодек съм инсталирал. Със второто предложение не става. Казва ми че не се поддържа. С този плеър става но доста слабо излиза някакъв звук от задните колони и баса. Въобще е далече от това което старата ми кошница на свят години, правеше като звук. Отделно в началото съм споменал каква е звуковата карта но модел никъде не мога да видя. Мисля че е тази AD1882. В уиндолс мога да регулирам звука на колоните но като ги намаля предните се чува много слабо а всъщност съм ги задал на макс. И още нещо днес тествах в mozila клипове с високо качество и всичко си свучеше без проблем. Чуваше се от всички колони и баса гърмеше. Пробвах KMPlayer, Winamp, BS player, GOmplayer, Windows Media Player, с нито един от изброените не сполучих.
 13. За какви настройки говорим? Както вече съм споменал, настройки съм направил, но звукът си излиза през 2 колони и много слабо през центъра и буфера. Задните колони въобще не се чува нищо от тях. Иначе проверих дали работят, и работят перфектно без проблем всички колони. Първоначалната ми мисъл беше да не съм прекъснал някой кабел но както установих всичко е включено на правилното място, пробвах и с размяна на кабелите но отново не стана. Lenovo thinkcentre m58 - m7639 ОС е Windows 7 home premium x64 bita. Инсаталирах всички налични файлове от Lenovo като на някой дори ми даваше че не стават за хардуера ми. Има ли шанс това да се получава от самия Windows. и ако е да да пробвам с друга версия. Само дето ще е без лиценз. Другото странно нещо е че системата ми не иска да се ъпдейтва и windows update само си търси обновления и нищо друго.
 14. При теста се чуват по отделно всички колони, странното е че има някакво пукане при теста все едно че се пуска ток към тях и после като приключи теста пак се чува пукане все едно се изключват. По принцип систамата ми я използвах на старият компютър с различна звукова карта и там нямах проблем с нея. Вървеше на XP без проблеми. И нямаше значение дали филмите и музиката са записани на 5.1 озвучение. Филмите си звучаха през всичките колони с бас озвучение, музиката също. Пробвал съм системата и на лаптоп там също нямаше прооблем, което ми довежда до мисълта че пропускам нещо като цяло. Жаковете на самата уредба не се за компютър, добавил съм към всеки един жак обикновенн 3,5мм жак за аудио. Другото което е че системата си има дистанциооно но никога не съм го използвал защото настойките си ги правя директно от системата. Макар че на дистанционото има единствено за усилване и намаляване на звука на самите колони и регулиране на баса. Тези копчета ги има и на самата система.
 15. Здравейте. Имам следният проблем. Купих си скоро настолен компютър Lenovo ThinkCentre m58p. Проблемът е следният. Опитвам се да прокарам 5.1 озвучение но след като дам настройките за 5.1 съраунд и тествам звука всичко е наред. Записвам настройките и след като се опитвам да гледам филм или да слушам музика аудиото върви само през 2 колони и центъра. Операционната ми система е Windows 7 Home Premium, звуковата карта е "SoundMax Integrated Digital HD Audio" Ето и Hardware IDS - HDAUDIO\FUNC_01&VEN_11D4&DEV_1882&SUBSYS_17AA3047&REV_1003 Отделно в самият компютър има вградени колони. Никъде из настройките нямам Fill Speakers. Другият проблем е след като съм изтеглил и инасталирал драйверите от сайта на Lenovo, в конторл панел или из папките, никъде няма софтуер за настройки на звуковата карта на Soundmax. Единствено мога да правя настройки от самият звук на Уиндолс. Другия вариант който пробвах е фикс за аудиото но след като се опитвам да го инсталирам ми казва че е несъвместим със хардуера ми. Някой ако има подобен проблем ще съм благодарен да каже дали го е разрешил.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...