Премини към съдържанието

fakira1990

Потребител
 • Публикации

  191
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от fakira1990

 1. fakira1990

  Проблем с Disk C: Access Denied Windows 10

  Здравейте имам следният проблем, или синът ми или някой вирус е пипал по настройките за Permissions. Сега диск C: ми е в режим NTFS. Имам само един профил на компютъра и той е администратор. Следователно сега вече не е. Когато влезна в някой папка в пропъртис и секюрити виждам че администратора има full control а на user има само read. Когато отидя в Permissions ми казва access denied, опитвам се да променя настройките но и там ми дава същото, дори и при опита ми да влезна в диск C: ми изписва същото. Опитах се да вляза в safe mode, но там пък имам друг проблем. Влизам в safe mode и след това се появява черен екран. Отварям таск менеджъра влизам пак при настройките за permissions и след като влезна в прозореца и се опитам да променя каквото и да е забива екранчето и нищо не става. Опитах със друг вариант да създам нов акаунт но неуспешен защото ми казва че пътят който се опитвам да намеря е несъществуващ, най вероятно заради това че C: е забранен. Със system restorе не става защото не съм администратор. По принцип знам че комп който не влиза в safe mode е за прейнсталиране. А и другото което е че ако е бил вирус антивирусната не го е засекла, защото проверявам с нея и не откива проблем. Дайте някакви идей благодаря
 2. fakira1990

  Проблем с Disk C: Access Denied Windows 10

  От всички други опции който пробвах тази беше последната и познайте какво стана. След като процесът завърши зануляване на настройките, Windows ми се появява с черен екран който ми изписа - "The system cannnot find any operating system please boot from CD/DVD or use the ctrl, alт, del for restart." върховно. При всички други опции - за reset със премахване на файловете windows, тръгва но по някое време ми изписва error the proces can be finished и само мога да го отменя, при system restore ми показва че нямам restoрe point, със cmd и опита да пусна скрития администратор изпълнява командата но така или иначе не ми позволява да правя каквото и да било, проверявам дали съществува нов администратор и казва че не съществува. Със опита ми да променя регистрите най интересното е че ми позволи да ги променя но така или иначе като си влезна в акаунта ми показва същата работа. Накрая след всичките тези опити и reset със запазването на файловете процесът си свърши работата но все пак ми изписа че не намира операционна система. И като цяло преинсталирах компютъра и не се занимавах повече благодаря на всички. И все пак не се намери решение , може да е бил някой вирус само това имам като предположение. Важното е че всичката ми важна информация съм я качил в облака и това е добре може да се замислите и вие да направите като мен защото не се знае какво може да се случи.
 3. fakira1990

  Проблем с Disk C: Access Denied Windows 10

  Добре. Започвам от начало всичко. Ще пробвам всички опции през recovery средата. Надявам се там да успея да пробия с някоя от опциите стискайте палци. Ако не стане нищо от опците ще минавам на прейнсталиране. Ако успея да намеря разрешение на проблема ще пусна коментар благодаря на всички.
 4. fakira1990

  Проблем с Disk C: Access Denied Windows 10

  Както вече споменах през safe mode, нещата не стават. Този вариан го пробвах и отпада да бъде дискутиран вече. Другите три опции ги пробвах през recovery средата, прецъках всички опции, пробвах restore, казва ми че няма image, провбах нулиране/reset с опцията за премахване на всички файлове - не става казва ми something went wrong, Пробвах с cmd за тайния администратор и ми казва че командата е невалидна или нещо от сорта не си спомням вече. Май ще се връщам с прейнсталация на там ми намерисват нещата тъй като вече не знам, пробвах всичко което казахте и споменахте. Други идей ?
 5. fakira1990

  Проблем с Disk C: Access Denied Windows 10

  Никоя от командите не става в Safe Mode. Отново access denied ми изписва. Това ми е safe mode с черен екран мога да отварям само през таска разни неща. Стигнах до варианта с Регистрите, обаче там не ми дава отново да ги преправям и следователно отново задънена улица. Само и единствено ми позволи да променя permissions на тях и дори с full permissions не става да правя каквото и да било по тях.
 6. fakira1990

  Проблем с Disk C: Access Denied Windows 10

  Това е положението почти при всеки опит за отваряне някакъв фаил от C:
 7. fakira1990

  Проблем с Disk C: Access Denied Windows 10

  НЕ нямам диск защото преминах направо от 8.1 на 10. Мога да ли да ползвам инсталационния диск на 8.1 за repair ? Опитах варианта ти , не ми намира рестора. Отивам да проверя дали има рестор и зацикля за известно време и ми дава access denied. Другото което се опитах да направя е да използвам мирора за бекъп но и това не ми позволява, изписва ми "The file you want to open can be read of the source" - което въобще не знам какво трябва да означава като аз съм го направил на другия ми диск.
 8. fakira1990

  Проблем с Disk C: Access Denied Windows 10

  Опитах варианта ти , не ми намира рестора. Отивам да проверя дали има рестор и зацикля за известно време и ми дава access denied. Другото което се опитах да направя е да използвам мирора за бекъп но и това не ми позволява, изписва ми "The file you want to open can be read of the source" - което въобще не знам какво трябва да означава като аз съм го направил на другия ми диск.
 9. Здравейте. Имам следният проблем. Купих си скоро настолен компютър Lenovo ThinkCentre m58p. Проблемът е следният. Опитвам се да прокарам 5.1 озвучение но след като дам настройките за 5.1 съраунд и тествам звука всичко е наред. Записвам настройките и след като се опитвам да гледам филм или да слушам музика аудиото върви само през 2 колони и центъра. Операционната ми система е Windows 7 Home Premium, звуковата карта е "SoundMax Integrated Digital HD Audio" Ето и Hardware IDS - HDAUDIO\FUNC_01&VEN_11D4&DEV_1882&SUBSYS_17AA3047&REV_1003 Отделно в самият компютър има вградени колони. Никъде из настройките нямам Fill Speakers. Другият проблем е след като съм изтеглил и инасталирал драйверите от сайта на Lenovo, в конторл панел или из папките, никъде няма софтуер за настройки на звуковата карта на Soundmax. Единствено мога да правя настройки от самият звук на Уиндолс. Другия вариант който пробвах е фикс за аудиото но след като се опитвам да го инсталирам ми казва че е несъвместим със хардуера ми. Някой ако има подобен проблем ще съм благодарен да каже дали го е разрешил.
 10. fakira1990

  Проблем с озвучаване 5.1

  Може проблемът да се корени и в това че когато няма свързани колони или слушалки, вградените колони в компютъра действат дори и без софтуер. Мога да прокарвам какъвто и да е звук през тях дори и да не съм инсталирал драйвери вече го тествах това. Плюс това има хиляди различни чинчове който може да се наставят за различните аудио системи. Устройството при едните е доста елементарно като вътре в тях има само една пластина през която преминава звукът. За централната колона и буфера съм взел по различна тъй като ми казаха че тя ще предава повече звук към самият буфер. Но явно цялата работа се крие от там че самата карта има два изхода за звук. Единият от самият компютър другият от друга система.
 11. fakira1990

  Проблем с озвучаване 5.1

  Искам да кажа че на xp звъкът си вървеше без проблеми с 5.1 на winamp. Но там звукковата карта ми беше c media xear 3d.
 12. fakira1990

  Проблем с озвучаване 5.1

  Много благодаря на всички за усилията които положиха да ми помогнат. Плеярът който ми препоръча oic ми върши чудесна работа. Другите плеяри просто нямат такива настройки за звук за да може да се възпроизведе аудито. Сега и филмити си имат качествен звук и музиката звучи страхотно. Отново благодаря.
 13. fakira1990

  Проблем с озвучаване 5.1

  Да същия кодек съм инсталирал. Със второто предложение не става. Казва ми че не се поддържа. С този плеър става но доста слабо излиза някакъв звук от задните колони и баса. Въобще е далече от това което старата ми кошница на свят години, правеше като звук. Отделно в началото съм споменал каква е звуковата карта но модел никъде не мога да видя. Мисля че е тази AD1882. В уиндолс мога да регулирам звука на колоните но като ги намаля предните се чува много слабо а всъщност съм ги задал на макс. И още нещо днес тествах в mozila клипове с високо качество и всичко си свучеше без проблем. Чуваше се от всички колони и баса гърмеше. Пробвах KMPlayer, Winamp, BS player, GOmplayer, Windows Media Player, с нито един от изброените не сполучих.
 14. fakira1990

  Проблем с озвучаване 5.1

  За какви настройки говорим? Както вече съм споменал, настройки съм направил, но звукът си излиза през 2 колони и много слабо през центъра и буфера. Задните колони въобще не се чува нищо от тях. Иначе проверих дали работят, и работят перфектно без проблем всички колони. Първоначалната ми мисъл беше да не съм прекъснал някой кабел но както установих всичко е включено на правилното място, пробвах и с размяна на кабелите но отново не стана. Lenovo thinkcentre m58 - m7639 ОС е Windows 7 home premium x64 bita. Инсаталирах всички налични файлове от Lenovo като на някой дори ми даваше че не стават за хардуера ми. Има ли шанс това да се получава от самия Windows. и ако е да да пробвам с друга версия. Само дето ще е без лиценз. Другото странно нещо е че системата ми не иска да се ъпдейтва и windows update само си търси обновления и нищо друго.
 15. fakira1990

  Проблем с озвучаване 5.1

  При теста се чуват по отделно всички колони, странното е че има някакво пукане при теста все едно че се пуска ток към тях и после като приключи теста пак се чува пукане все едно се изключват. По принцип систамата ми я използвах на старият компютър с различна звукова карта и там нямах проблем с нея. Вървеше на XP без проблеми. И нямаше значение дали филмите и музиката са записани на 5.1 озвучение. Филмите си звучаха през всичките колони с бас озвучение, музиката също. Пробвал съм системата и на лаптоп там също нямаше прооблем, което ми довежда до мисълта че пропускам нещо като цяло. Жаковете на самата уредба не се за компютър, добавил съм към всеки един жак обикновенн 3,5мм жак за аудио. Другото което е че системата си има дистанциооно но никога не съм го използвал защото настойките си ги правя директно от системата. Макар че на дистанционото има единствено за усилване и намаляване на звука на самите колони и регулиране на баса. Тези копчета ги има и на самата система.
 16. fakira1990

  проблем със звука

  Здравейте. Имам следният проблем. Купих си скоро настолен компютър Lenovo ThinkCentre m58p. Проблемът е следният. Опитвам се да прокарам 5.1 озвучение но след като дам настройките за 5.1 съраунд и тествам звука всичко е наред. Записвам настройките и след като се опитвам да гледам филм или да слушам музика аудиото върви само през 2 колони и центъра. Операционната ми система е Windows 7 Home Premium, звуковата карта е "SoundMax Integrated Digital HD Audio" Другият проблем е след като съм изтеглил и инасталирал драйверите от сайта на Lenovo, в конторл панел или из папките, никъде няма софтуер за настройки на звуковата карта на Soundmax. Единствено мога да правя настройки от самият звук на Уиндолс. Другия вариант който пробвах е фикс за аудиото но след като се опитвам да го инсталирам ми казва че е несъвместим със хардуера ми. Някой ако има подобен проблем ще съм благодарен да каже дали го е разрешил.
 17. Watching Ghost hunters on AXN SCIFI

 18. Болеееееееееееен :(:(:(:(:(:(:(:(

 19. fakira1990

  Проблеми с Windows XP (обединена)

  Първо всеки процесор е различен и му е нужна различна охладителна система, на по мощните им трябва охладителни водни системи а на другите обикновенни. По принцип през лятото температурата се покачва зависи в средата която се намира самия компютър, също така зависи дали е добре почистен от прах и дали се натоварва постоянно. Ако играеш игри разбирасе темпеатурата му се качва минимално 10 градуса и може да води до саморестартиране на системата, ако градусите стигнат определената инфарктна зона а тя се пада между 60 - 70, поне за моя. По принцип тази температура за процесора ти е горе доло нормална, моя процесор поддържа средна температура 37-40 градуса. Ако си държиш компютъра чист и го почистваш редовно от прах не би трябвало да имаш никакви проблеми. Ако искаш да разбереш повече дали е опасна температурата на процесора и ядрото му напиши пълното му име в интернет и би трябвало да получиш цялостна информация.Да не отричам че има и такива процесори който издържат дори на 100 градуса но твоя едва ли е от тези.
 20. fakira1990

  Проблеми с Windows XP (обединена)

  По принцип при XP шрифта е Tahoma почти на всичко, като изключим 2 - 3 неща. Това сигурно е някакъв ъпдейт на системата, по добре си спри ъпдейтите защото след време ще разбереш че не всичко ново ти прави компа супер. Всъщност ъпдейтите точно ти правят компютъра по бавен. Дори при пускането му понякога може да ти се бави с 30 сек повече тествал съм на два различни компютъра.От мен да знаеш.Още нещо ако имаш проблем с рамта отвори start - RUN и напиши msconfig, там влез в startup категорията и ще видиш куп програми с който компютъра ти се пуска. По добре изключи ненужните но внимавай не изключвай всички защото системата изисква някой от тези програми да бъдат пуснати. Говоря ти за програми инсталирани от самия теб който те дразнят, като ти се включва системата тези премахни. Ако имаш още въпроси пиши нядявам се да съм от ползва
 21. fakira1990

  Проблеми с Windows XP (обединена)

  Nod32 - ще ти иска обаче непрекънсати ъпдейти на самата система и ако не я закупиш също от сайта им ще ти иска непрекъснато нови пароли за да я ъпдейтваш. Иначе като програма върви и без тези ъпдейти и не пуска никакви гадинки и разни червей, супер лека за антивирусна програма. McAfee - също така доста интелигентна като за антивирусна програма и пак ако не я закупиш може да ти иска ключове. Пак е лека като Nod32 но малко използва повече рам, също като прави сканиране може да ти натовари процесора. Kaspersky - но тя е доста тежичка, преди време бях с нея има доста добри неща в нея, но както казах процесора ще ти е доста натоварен, ако си със някой стар компютър. А ако искаш да видиш още такива програми влез тук и разгледай, аз съм пробвал само тези три и знам как работят. http://www.kaldata.com/modules.php?modid=1&action=cat&id=41
 22. fakira1990

  Проблеми с Windows XP (обединена)

  Нормално е по старите машини да стават по-бавни и по-бавни тъй като, самият хардуер се замърсява и второ самите програми стават все по интелигентни и използват много повече информация от процесора и рам паметта, така че не се учудвай а вземи си ъпгрейдни или рам паметта или замени стария компютър с по-силен. Направи сам асоциацията с хората, като млади са пълни с енергия и разум, като минат определена възраст мисълта се забавя и мусколите отслабват. Хубав съвет, как да премахна скритите файлове с който не работя и как да разбера кой се използват и кои не. По принцип използвам CCleaner но той си върши работата единствено за определените програми.
 23. Благодаря ти че обясни как, но да, сега се разрових и видях че в настройките има опция която или да използва дадена програма, тази отметка ми беше пусната и поради смяната на самата версия браузъртът ми не намира нищо свалячката и сега го оправих, има и още куп други неща който можете да настройте да се пускат.
 24. fakira1990

  Проблеми с Windows XP (обединена)

  Пичове вие сте супер готини и затова съм сигурен че някой ще ми помогне. В момента съм с windows xp и имам един страанен проблем за мен тъй като за първи път ми се случва, и той е следният. След като влезна в "My Documents" процесора започва на играе на 100% и цикли ама непрекъснато(това не се случва когато съм някаде другаде). По принцип има свободно място в него(диск С. И ако се опитам да вляза в някоя папка веднага ми дава "don't send" и бял екран след това. С триста зора влизам в таск менеджера и го премахвам обаче процесора продължава да държи на 100%. Правих дефрагментация на диска и търсих за грешки в системата нощо не се е променило. Има един факт обаче, след като преинсталирах системата(проблемат с цикленето е сега след като съм преинсталирал системата) самият дял FAT32 се намира в другия диск, а C: диска е NTFS, това има ли някакво значение и защо се е променило така. Тъсил съм за вируси и тем подобни и нямам проблеми с тях. По принцип там записвам всичко от интернет което съм свалил. Как според вас мога поправя проблема.
 25. Хубаво си пробвал но коментара ти е доста безполезен, някой друг по-навътре с нещата ? Използвам също така Уторент последна версия ако някой му е полезна тази информация. Магнитните сваляния работят абсолютно безпогрешно при другите браузъри, някакви съвети какво да направя по въпроса. Някой ще каже да изтиря мозила напълно но в нея имам доста важни неща и информация така че моля не ме съветвайте да правя това.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.