Премини към съдържанието

fakira1990

Потребител
 • Публикации

  191
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от fakira1990

 1. fakira1990

  Проблем с Disk C: Access Denied Windows 10

  Здравейте имам следният проблем, или синът ми или някой вирус е пипал по настройките за Permissions. Сега диск C: ми е в режим NTFS. Имам само един профил на компютъра и той е администратор. Следователно сега вече не е. Когато влезна в някой папка в пропъртис и секюрити виждам че администратора има full control а на user има само read. Когато отидя в Permissions ми казва access denied, опитвам се да променя настройките но и там ми дава същото, дори и при опита ми да влезна в диск C: ми изписва същото. Опитах се да вляза в safe mode, но там пък имам друг проблем. Влизам в safe mode и след това се появява черен екран. Отварям таск менеджъра влизам пак при настройките за permissions и след като влезна в прозореца и се опитам да променя каквото и да е забива екранчето и нищо не става. Опитах със друг вариант да създам нов акаунт но неуспешен защото ми казва че пътят който се опитвам да намеря е несъществуващ, най вероятно заради това че C: е забранен. Със system restorе не става защото не съм администратор. По принцип знам че комп който не влиза в safe mode е за прейнсталиране. А и другото което е че ако е бил вирус антивирусната не го е засекла, защото проверявам с нея и не откива проблем. Дайте някакви идей благодаря
 2. fakira1990

  Проблем с Disk C: Access Denied Windows 10

  От всички други опции който пробвах тази беше последната и познайте какво стана. След като процесът завърши зануляване на настройките, Windows ми се появява с черен екран който ми изписа - "The system cannnot find any operating system please boot from CD/DVD or use the ctrl, alт, del for restart." върховно. При всички други опции - за reset със премахване на файловете windows, тръгва но по някое време ми изписва error the proces can be finished и само мога да го отменя, при system restore ми показва че нямам restoрe point, със cmd и опита да пусна скрития администратор изпълнява командата но така или иначе не ми позволява да правя каквото и да било, проверявам дали съществува нов администратор и казва че не съществува. Със опита ми да променя регистрите най интересното е че ми позволи да ги променя но така или иначе като си влезна в акаунта ми показва същата работа. Накрая след всичките тези опити и reset със запазването на файловете процесът си свърши работата но все пак ми изписа че не намира операционна система. И като цяло преинсталирах компютъра и не се занимавах повече благодаря на всички. И все пак не се намери решение , може да е бил някой вирус само това имам като предположение. Важното е че всичката ми важна информация съм я качил в облака и това е добре може да се замислите и вие да направите като мен защото не се знае какво може да се случи.
 3. fakira1990

  Проблем с Disk C: Access Denied Windows 10

  Добре. Започвам от начало всичко. Ще пробвам всички опции през recovery средата. Надявам се там да успея да пробия с някоя от опциите стискайте палци. Ако не стане нищо от опците ще минавам на прейнсталиране. Ако успея да намеря разрешение на проблема ще пусна коментар благодаря на всички.
 4. fakira1990

  Проблем с Disk C: Access Denied Windows 10

  Както вече споменах през safe mode, нещата не стават. Този вариан го пробвах и отпада да бъде дискутиран вече. Другите три опции ги пробвах през recovery средата, прецъках всички опции, пробвах restore, казва ми че няма image, провбах нулиране/reset с опцията за премахване на всички файлове - не става казва ми something went wrong, Пробвах с cmd за тайния администратор и ми казва че командата е невалидна или нещо от сорта не си спомням вече. Май ще се връщам с прейнсталация на там ми намерисват нещата тъй като вече не знам, пробвах всичко което казахте и споменахте. Други идей ?
 5. fakira1990

  Проблем с Disk C: Access Denied Windows 10

  Никоя от командите не става в Safe Mode. Отново access denied ми изписва. Това ми е safe mode с черен екран мога да отварям само през таска разни неща. Стигнах до варианта с Регистрите, обаче там не ми дава отново да ги преправям и следователно отново задънена улица. Само и единствено ми позволи да променя permissions на тях и дори с full permissions не става да правя каквото и да било по тях.
 6. fakira1990

  Проблем с Disk C: Access Denied Windows 10

  Това е положението почти при всеки опит за отваряне някакъв фаил от C:
 7. fakira1990

  Проблем с Disk C: Access Denied Windows 10

  НЕ нямам диск защото преминах направо от 8.1 на 10. Мога да ли да ползвам инсталационния диск на 8.1 за repair ? Опитах варианта ти , не ми намира рестора. Отивам да проверя дали има рестор и зацикля за известно време и ми дава access denied. Другото което се опитах да направя е да използвам мирора за бекъп но и това не ми позволява, изписва ми "The file you want to open can be read of the source" - което въобще не знам какво трябва да означава като аз съм го направил на другия ми диск.
 8. fakira1990

  Проблем с Disk C: Access Denied Windows 10

  Опитах варианта ти , не ми намира рестора. Отивам да проверя дали има рестор и зацикля за известно време и ми дава access denied. Другото което се опитах да направя е да използвам мирора за бекъп но и това не ми позволява, изписва ми "The file you want to open can be read of the source" - което въобще не знам какво трябва да означава като аз съм го направил на другия ми диск.
 9. Здравейте. Имам следният проблем. Купих си скоро настолен компютър Lenovo ThinkCentre m58p. Проблемът е следният. Опитвам се да прокарам 5.1 озвучение но след като дам настройките за 5.1 съраунд и тествам звука всичко е наред. Записвам настройките и след като се опитвам да гледам филм или да слушам музика аудиото върви само през 2 колони и центъра. Операционната ми система е Windows 7 Home Premium, звуковата карта е "SoundMax Integrated Digital HD Audio" Ето и Hardware IDS - HDAUDIO\FUNC_01&VEN_11D4&DEV_1882&SUBSYS_17AA3047&REV_1003 Отделно в самият компютър има вградени колони. Никъде из настройките нямам Fill Speakers. Другият проблем е след като съм изтеглил и инасталирал драйверите от сайта на Lenovo, в конторл панел или из папките, никъде няма софтуер за настройки на звуковата карта на Soundmax. Единствено мога да правя настройки от самият звук на Уиндолс. Другия вариант който пробвах е фикс за аудиото но след като се опитвам да го инсталирам ми казва че е несъвместим със хардуера ми. Някой ако има подобен проблем ще съм благодарен да каже дали го е разрешил.
 10. fakira1990

  Проблем с озвучаване 5.1

  Може проблемът да се корени и в това че когато няма свързани колони или слушалки, вградените колони в компютъра действат дори и без софтуер. Мога да прокарвам какъвто и да е звук през тях дори и да не съм инсталирал драйвери вече го тествах това. Плюс това има хиляди различни чинчове който може да се наставят за различните аудио системи. Устройството при едните е доста елементарно като вътре в тях има само една пластина през която преминава звукът. За централната колона и буфера съм взел по различна тъй като ми казаха че тя ще предава повече звук към самият буфер. Но явно цялата работа се крие от там че самата карта има два изхода за звук. Единият от самият компютър другият от друга система.
 11. fakira1990

  Проблем с озвучаване 5.1

  Искам да кажа че на xp звъкът си вървеше без проблеми с 5.1 на winamp. Но там звукковата карта ми беше c media xear 3d.
 12. fakira1990

  Проблем с озвучаване 5.1

  Много благодаря на всички за усилията които положиха да ми помогнат. Плеярът който ми препоръча oic ми върши чудесна работа. Другите плеяри просто нямат такива настройки за звук за да може да се възпроизведе аудито. Сега и филмити си имат качествен звук и музиката звучи страхотно. Отново благодаря.
 13. fakira1990

  Проблем с озвучаване 5.1

  Да същия кодек съм инсталирал. Със второто предложение не става. Казва ми че не се поддържа. С този плеър става но доста слабо излиза някакъв звук от задните колони и баса. Въобще е далече от това което старата ми кошница на свят години, правеше като звук. Отделно в началото съм споменал каква е звуковата карта но модел никъде не мога да видя. Мисля че е тази AD1882. В уиндолс мога да регулирам звука на колоните но като ги намаля предните се чува много слабо а всъщност съм ги задал на макс. И още нещо днес тествах в mozila клипове с високо качество и всичко си свучеше без проблем. Чуваше се от всички колони и баса гърмеше. Пробвах KMPlayer, Winamp, BS player, GOmplayer, Windows Media Player, с нито един от изброените не сполучих.
 14. fakira1990

  Проблем с озвучаване 5.1

  За какви настройки говорим? Както вече съм споменал, настройки съм направил, но звукът си излиза през 2 колони и много слабо през центъра и буфера. Задните колони въобще не се чува нищо от тях. Иначе проверих дали работят, и работят перфектно без проблем всички колони. Първоначалната ми мисъл беше да не съм прекъснал някой кабел но както установих всичко е включено на правилното място, пробвах и с размяна на кабелите но отново не стана. Lenovo thinkcentre m58 - m7639 ОС е Windows 7 home premium x64 bita. Инсаталирах всички налични файлове от Lenovo като на някой дори ми даваше че не стават за хардуера ми. Има ли шанс това да се получава от самия Windows. и ако е да да пробвам с друга версия. Само дето ще е без лиценз. Другото странно нещо е че системата ми не иска да се ъпдейтва и windows update само си търси обновления и нищо друго.
 15. fakira1990

  Проблем с озвучаване 5.1

  При теста се чуват по отделно всички колони, странното е че има някакво пукане при теста все едно че се пуска ток към тях и после като приключи теста пак се чува пукане все едно се изключват. По принцип систамата ми я използвах на старият компютър с различна звукова карта и там нямах проблем с нея. Вървеше на XP без проблеми. И нямаше значение дали филмите и музиката са записани на 5.1 озвучение. Филмите си звучаха през всичките колони с бас озвучение, музиката също. Пробвал съм системата и на лаптоп там също нямаше прооблем, което ми довежда до мисълта че пропускам нещо като цяло. Жаковете на самата уредба не се за компютър, добавил съм към всеки един жак обикновенн 3,5мм жак за аудио. Другото което е че системата си има дистанциооно но никога не съм го използвал защото настойките си ги правя директно от системата. Макар че на дистанционото има единствено за усилване и намаляване на звука на самите колони и регулиране на баса. Тези копчета ги има и на самата система.
 16. fakira1990

  проблем със звука

  Здравейте. Имам следният проблем. Купих си скоро настолен компютър Lenovo ThinkCentre m58p. Проблемът е следният. Опитвам се да прокарам 5.1 озвучение но след като дам настройките за 5.1 съраунд и тествам звука всичко е наред. Записвам настройките и след като се опитвам да гледам филм или да слушам музика аудиото върви само през 2 колони и центъра. Операционната ми система е Windows 7 Home Premium, звуковата карта е "SoundMax Integrated Digital HD Audio" Другият проблем е след като съм изтеглил и инасталирал драйверите от сайта на Lenovo, в конторл панел или из папките, никъде няма софтуер за настройки на звуковата карта на Soundmax. Единствено мога да правя настройки от самият звук на Уиндолс. Другия вариант който пробвах е фикс за аудиото но след като се опитвам да го инсталирам ми казва че е несъвместим със хардуера ми. Някой ако има подобен проблем ще съм благодарен да каже дали го е разрешил.
 17. Здравейте ! Имам следният проблем. Имам стар телевизор, марка Neo не знам точно подмарка и тем подобни неща. От скоро започна сам да си сменя каналите от телевизия към видео канал. Използвам цифрофа телевизия, която предава през един от видео каналите и се сменя самостоятелно. Какъв според вас може да бъде проблема. Използвам мисля че се казваше скарт кабел който има 3 изхода, 2 за аудио и един за видеото който влизат към телевизора. Приемника се намира отстрани на телевизора. Кабелите ги базиках гледах ги оглеждах ги каквот ли не. Кажете и дайте идей къде е проблема, мерси много.
 18. fakira1990

  TV - AV проблем

  Двете неща са съвсем различни можеш и да имаш право до някаде, но според мен в зависимост от трудността на проблем, като се порежа със сигурност не отивам на лекар или като ми изгори крушката не викам техник. Може в кабелите да е самият проблем или има някакъв скрит сигнал, който прави тази мизерия, все пак опитах няколко неща и проблемът спря за известно време и сега отново се стартира и този път дори по-начесто, мисля че е време да отворя телевизора и да видя какво може да има вътре ако не открия нищо или не мога да различа нищо ще кажа да затворят темата и да го нося на сервиз. Благодаря много на всички за помоща.
 19. fakira1990

  TV - AV проблем

  Така няма значение какво гледам, има значение че и в двата варианта, телевизора си прескача без да е докосван. И първо според теб коя програма трябва да гледам че да ми прескача.Сигурно гледам 5 канала на веднъж. Разбирасе че е последният канал който гледам и няма значение кой е. А за кабела как по просто да ти го обясня, че и от двата края има за видео и аудио. Какво още искаш да ме питаш. Ако знаех проблема къде се крие нямаше да питам. А това с носенето на сервиз ми е доста ясно, носиш, чакаш от една седмица до две и после ти искат между 50 - 100 лева. Това е най лесният вариант, но тогава нямаше да искам вашето мнение. Все пак искам да разбера дали нещо съм направил погрешно и дали не е от самите кабели или проблемът е по сериозен. Случвало ми се е преди години на друг мой тв да го нося на сервиз, чаках един месец уж да го оправят, а то се оказа че проблемът е бил в дистанционото и тогава ми искаха 80 лева за поправка, която не беше направена и за ново дистанционно 35 лева, което за мен си беше чист абсурд но да не се увличам в подробности с днешната техника.
 20. fakira1990

  TV - AV проблем

  Ами аз вече съм пояснил че както гледам AV прескача на TV, което за момента ми се случва за първи път. Все едно някой ми сменя каналите с невидимо дистанционно, но както казах вече кабела само от едната страна е скарт от другата страна са 3 изхода с 2 аудио потока и еднин за видеото. Скарта е пъхнат в приемника а кабелите са в телевизора. Опитах и по обратният начин обаче няма никакъв ефект. Имам и кабел който е само с кабели и от двете страни. И с него ми прави същия проблем. Не знам точният модел на телевизора което го прави още по труден за намиране на решение. Ако някой се занимава с аидио и видео техника нека да ми предложи някакво решение на проблема. Търсих и в интернет но без успех което ме кара да си мисля че все едно само на мен ми се е случвал подобен проблем. A намерих модела какъв е Neo-2959ТХ. Дано да съм дал този път повече инфо. Благодаря на всички.
 21. Здравейте на всички имам един въпрост свързан с осигуровките ми. Ако даден човек примерно взима по 1000 лв, заплата чисто колко процента трябва да му бъдат осигоровките и как мога да изчисля и за други суми съответно осигуровките, в проценти ли се прави или не ?
 22. fakira1990

  Проблем при стартиране на компютъра

  Ами захравнате е гърмяло няколко пъти от токови удари и затова е сменяно, а като цяло са и подменани параметрите с по-нови, но според мен това не можеда е причината. Явно някаде по кабелите дава дефект и се чудя сега дали да не е объркан някой кабел. Иначе в Биос си влиза без проблем, дали от там може да видя някаде дали има грешка ?
 23. Здравейте от няколко дни ми се появи този доста странен проблем и той започва да ме изнервя сериозно. След като си включа компютъра системата моментално ми забива и дори не стига да се появи нещо на екрана, червения индикатор доло до зеления свети непрекъснато все едно е забил компютъра обаче все още не се е появила системата. Проблемът не е с екрана проверил съм тъй като тествах и на друга машина. Според вас каде се крие проблема, дали е в рамта или пък в хард диска или пък от самото копче за стартиране, какво да проверя по система и хардуер.
 24. fakira1990

  Проблем при стартиране на компютъра

  - захранването е сменяно няколко пъти и е сравнително ново в момента от няколко месеца. Иначе като цяло компютърат е от старите около 5 години но са му ъпгреидвани параметрите. Явно е нещо свързано с хард диска, по мое предположение, след като махнах кабелите, системата зареди до някаде без никакъв проблем, иначе като цяло съм разкачил след това почти цялата конфигурация и съм прегледал почти всеки кабел, нищо не ми се видя да е нередно. За сега системата тръгва но имам чувството че пак ще ми създаде проблем. Сподед вас има ли вариант да е нещо от самото копче на старта, то да е главната причина или пък рам паметта ?
 25. fakira1990

  Проблеми с Windows XP (обединена)

  Първо всеки процесор е различен и му е нужна различна охладителна система, на по мощните им трябва охладителни водни системи а на другите обикновенни. По принцип през лятото температурата се покачва зависи в средата която се намира самия компютър, също така зависи дали е добре почистен от прах и дали се натоварва постоянно. Ако играеш игри разбирасе темпеатурата му се качва минимално 10 градуса и може да води до саморестартиране на системата, ако градусите стигнат определената инфарктна зона а тя се пада между 60 - 70, поне за моя. По принцип тази температура за процесора ти е горе доло нормална, моя процесор поддържа средна температура 37-40 градуса. Ако си държиш компютъра чист и го почистваш редовно от прах не би трябвало да имаш никакви проблеми. Ако искаш да разбереш повече дали е опасна температурата на процесора и ядрото му напиши пълното му име в интернет и би трябвало да получиш цялостна информация.Да не отричам че има и такива процесори който издържат дори на 100 градуса но твоя едва ли е от тези.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.