Премини към съдържанието

мики маус

Потребител
 • Публикации

  8662
 • Регистрация

 • Топ дни

  13

Блог коментари публикувани от мики маус


 1. Ако защитаваш полицаите и лекарите пред мен си губиш времето.Тяхната служба на обществото е достойна за уважение.

  Недей така,ясно е че си разстроен.Всеки нормален човек би бил.Но не хвърляй камъни по всички без пагони.

  Отливам глътка от чашата си на земята и паля една цигара да изгори в пепелника.

  Това е моят еквивалент на "Бог да го прости".

  • Харесва ми 2

 2. Остарели са ти възгледите.:)

  Сега се наричат фолк фурии,манекенки или в крайно краен случай-компаньонки.

  Следват философия,проповядват природосъобразен начин на живот,не ядат червено месо и искат да спасят сините китове.Това ако не са фенки на конете на Пржевалски или окапито.

  Парите на ръка са рядкост,само за дневни нужди.Режийни,дет'им викат.Другите нужди плаща дедкото априори.

  Като се замисля,това си е плюс отвсЕкъде и за дЕдкото.

  Щото ако си дръпне някое петкинтово бактериологическо оръжие от Ботев или Околовръстното за соло изпълнение на флейта,като нищо рискува да даде спестените от престиж кинти за дълго и несигурно лечение на зъбен камък по хикса...


  • Харесва ми 2

 3. От позицията на врял и кипял дърт пръч мога да споделя своето виждане по въпроса.

  Понякога и възрастните паралии са самотни.Нямам предвид невъзможност да си хванеш лъскава и затънала в грях малка мръсница на златна кукичка.Даже и на позлатена,щото често дори не ги разпознават.Ако е платено и е заради едното чукане става.Даже е за предпочитане.Щото не съм виждал проститутка мой набор.То аз май нямам вече изобщо живи набори,ма това е друга бира.

  Колкото до връзка с чувствително по-млада жена,това не бих си позволил по две причини.

  Първата е егоистична и е,че нямам за какво да си говоря с нея.Чукането си е занимателен спорт,но в един момент трябва и да си говорите и нямате представа колко отблъскващо може да звучи един детински тъп въпрос,мнение или отговор.

  Втората причина е,че връзките не се развиват извън времето,ние с всеки ден остаряваме забелязвайки го или не.Аз го забелязвам.

  Не бих искал една сутрин една млада жена да се събуди с мисълта,че няма да може да остарее с човека,когото е избрала за себе си.

  Колкото до платеният секс-плаща се предимно не за секса,а за това десет минути след него Тя да ти се е разкарала от главата.

  Нещо,като пиенето на горчиво лекарство.

  • Харесва ми 4

 4. dindi-страхотно бе,страхотно...Дори не знам как точно да го окачествя за себе си-като вик или като прозрение.Щото аз съм си такъв,ако не му сложа етикет,значи нищо не съм разбрал.Знам само че това и аз съм го мислил,а също и съм го крещял на себе си.Не съм го крещял обаче на друг,щото ако мисли като мен няма смисъл,а ако не мисли като мен-още по.Но,някак,по-малко идиот се чувствам след като го прочетох,а това си е триумф отвсЕкъде и ти благодаря.Наистина ти благодаря.

  • Харесва ми 1

 5. За момент се ядосах,че силно момиче се самосъжалява и губи безценни моменти от живота си напразно.Знаеш ли,преди време,зима беше,лежах в една болница,без надежда да изляза сам оттам.Пътник бях.Веднъж,по най-лошото за самочувствието и здравето ми време,излязох на снега пред входа.По обичайните ми за тогава доспехи-болнична пижама,пантофи и нула самочувствие.Исках да си купя вестник.Но видях пред входа една бабка,която продаваше кокичета.Видях ги и се засмях с глас...Е,каква смърт,мамка му,та аз видях цветята,пролетните цветя.Сега смъртта какво можеше да ми вземе...Нищо...Купих си букетче,бях абсолютно сигурен,че ще мина .И минах.Та намери това,което те разсмива с глас,дръж се за него и бог с теб..

  • Харесва ми 3

 6. Само две неща.

  Първо

  Ако смяташ,че нямаш избор и другото не е важно,за какво пишеш това "по дяволите" и цялата публикация,по дяволите?Няма да се предаваш,а всяка твоя дума крещи точно това-"предавам се..."!Искаш съжаление ли-ами нямам такова за теб.Хайде да клиширам един иначе чудесен стих на Висоцки-

  "Когда я вижу сломанные крылья,

  Нет жалости во мне, и неспроста:

  Я не люблю насилья и бессилья,

  Вот только жаль распятого Христа."

  Нужен ти е кураж,момиче,не съжаление и самосъжаление...А отстрани ми изглежда,като да го имаш...Използвай го.

  Второ

  Ако се грижиш за болен-права си,трудно е,на моменти става непоносимо и за двамата.На мен любовта ми помагаше да издържа-много обичах човека.Загубих го в крайна сметка,но не това е важното.Но защо да преглъщаш болката?Защо да плачеш тайно?Не крий болката си и не се крий от нея-срещни я,изживей я.Тогава тя ще стане твоя опора,не товар...

  Ако става въпрос обаче за хора,които се возят на гърба ти,само едно ще ти кажа-те няма да тръгнат с теб,когато ти си тръгнеш,Затова не ги мисли.Продължи.

  • Харесва ми 1

 7. Абе май всеки в един момент се е държал като форумен трол,поне аз със сигурност съм го правил...Де да знам дали съм трол,май нямам всички черти,ама отстрани мога ли да се видя-не мога...Не съм вдигал ръка.FodoR-чо,ти не разбра ли,чичовото,че модераторите са в пряка връзка с техният агент Хакера и знаят всичко...


 8. Друг би се отказал,но силата на духа ти те е карала да продължаваш да продължаваш-респект!Поздрав най-сърдечен,твой приятел вечен-весел Патиланчо:

  ХайкуКуригу

  Супата е на масата,

  ти си в моето сърце,

  тоалетната хартия - на дъжда...

 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...