Премини към съдържанието

R_A_P_T_O_R

Потребител
  • Публикации

    6
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Всичко публикувано от R_A_P_T_O_R

  1. A какво е точното наименование на тези карти
  2. Windows-ът който ползвам в момента е от диск, правен преди години, компютърът е работил с този Windows и не съм имал прблем с USB-тата
  3. Да, очаквах и това, но възможно ли е върпеки ако е хардуерен проблема пак да поддава ток и т.н.
  4. Taка, Бях с Win 7 и нямше проблем до едно време (беше beta версия) после минах на Win 7 по-късна серия и тогава се появиха проблемите с USB-тата и сега съм с XP SP2 Дам . . . Без резултат
  5. Вся грешка е една стъпка по близо до съвършенството . . .

  6. Taка, пробвах и това, дори изпълних една по една стъпките както са описани в линка, но за съжаления без резултат . . . Малко инфо за кошницата (PC-тo) Дъно: K8NF4G-Sata2 и две снимки, едната на System properties (MPC) и втората на Devise maneger и това което изписва след като натисна Update driver (MPC1) MPC.bmp MPC1.bmp
  7. Така, сигурно ви е писнало да четете за неработещи USB-та, но и аз имам някакъв проблем с тях. Така, проблемът е следният, не разпознава нито флашки, нито връзката през USB с телефона нито USB клавиатурата, пуска ток (демек като вкарам флашката има една лампичка там и свети, същото е с клавиатурата) Devise Maneger-а не ми дава проблеми, от биоса последно до настроих да е по подразбиране p.s. Ако нещо съм пропуснал pls пишете, защото така е от 2 седмици, не исках да пиша неподготвен, но просто вече не знам какво да правя и ако трябва ше го мъкна на ремонт
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване