Премини към съдържанието

milenaiv

Потребител
 • Публикации

  407
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

1 Неутрална репутация

3 Последователи

Всичко за milenaiv

 • Титла
  kaldata приятел

Информация

 • Пол
  Жена
 1. Не, защото не успях да си купя билети. В тази връзка, ако някой продава, моля да ми пише ЛС.
 2. Случи се миналото лято. Бях в един от онези периоди, в които все нещо не ми наред, обаче и аз не знам какво. Тогава реших този път да определя какво точно е това, съвсем конкретно, за да мога да го оправя. Започнах да се замислям върху всяко едно нещо, което имах в живота си. И изведнъж осъзнах, че животът ми е такъв, какъвто съм искала да бъде. В постоянното преследване на цели, залисана в ежедневното преборване на проблеми, въобще не съм усетила как и кога съм успяла да наредя нещата по свой вкус. Имам работа, в която сама съм си шеф и не се съобразявам с никого, съпруг, с когото нямам никакви проблеми и който много ме обича, дете, което ми доставя радост във всеки един момент, приятели, които ме ценят и обичат, финансова стабилност. Бях успяла да постигна всичко това, а даже не си бях дала сметка за това дотогава. Харесвам се и се обичам. Ценя се. Ценя и хората до мен. Обичам ги и се грижа за тях. В началото бях казала на моя съпруг, че съм избрала точно него за да ме направи щастлива. Считам, че по същия начин той е избрал мен. Това е водещото във връзката ни. Не лъжа. Вече съм голямо, смело и силно момиче, което застава зад всичко, което върши и мисли. Не се оправдавам. Все по-малко се и обяснявам. Поемам отговорност, въпрос на чест е според мен. Тогава се чувствам и достоен човек. Никога не съм била злобна, но пък съм била нараняваща. Особено в любовта. Когато се опитваш да опазиш някого, в крайна сметка го нараняваш повече. С годините станах много по открита и директна. Харесвам и такова отношение към мен. Не съм човек, който се сърди и обижда лесно. Не искам и другите да са такива. Ако са, остава си за тяхна сметка. А пък колко много не знам...леле. Вслушвам се с интерес в хора, които има какво да ми кажат и на какво да ме научат. Обаче съм мързелива, за да се самоусъвършенствам сама. Успехът на другите си е успeх на другите, както беше казал някой по-горе. Ако е на хора, които обичам, се радвам. Ако е на хората, които не обичам – тогава се сещам за собствения си успех и всичко си идва на мястото. Завиждам на особено интелигентни и образовани жени. Искам и аз. Но не ми достига амбиция и трудолюбие. Не завиждам на такива мъже. По тях си падам. Ставам лоша, когато усетя, че целенасочено някой се опитва да ме наскърби. Злопаметна съм, но след време отвръщам на лошото с добро. Харесва ми да наблюдавам слисани физиономии. Добра съм по природа. Естествено не всичко ми е наред. Липсва ми банда съмишленици и приятели от моята порода, с които да пием по едно петък вечер в някой бар. За съжаление моите приятели са разпръснати и далече. Така се стече животът. Не знам какво е отношението към толкова дълги постове в този форум. Но сега ще разбера.
 3. И аз по същия начин имах проблем с услугата ADSL. След множество разговори и опити от тяхна страна да подобрят интернет връзката, нищо не се промени. Тогава им написах едно писмо, че не желая да ползвам услугата им повече, след като не могат да я осигурят качествено, не желая повече да ме убеждават, че ще оправят нещата, няма да плащам за нещо, което не мога да използвам и т. н. в този дух. Писмото ми беше доста остро. След около три седмици получих отговор, в който ми се извиняват и бланка за прекратяване на договора. Това се случи през месец февруари, а договора ми беше до декември 2009. Прекратихме договора взаимно и даже още не са дошли да си приберат техниката. Явно зависи на кого ще попаднеш и как ще се обосновеш, или пък колко ще настоятелен. Аз лично останах много доволна, че успях да постигна своето с тази институция, защото не бях чувала някой да успее. Плащаш си до края на договора и това е. Да, ама айде стига вече.
 4. Кой съм аз? Харесвам ли се? Обичам ли се? Лъжа ли? Поемам ли отговорност за нещата, които съм направил? Когато сгафя, опитвам ли се да се измъкна, прехвърляйки вината на някой друг? Достоен човек ли съм в собствените си очи? Когато нещата не се подреждат така, както искам, в какъв човек се превръщам – злобен, неудовлетворен, нараняващ? Смятам ли, че съм прав по принцип или съм готов да се уча? Осъзнавам ли колко много не знам? Успехът на другите ме амбицира или примирам от завист? Кое е това нещо у другите, което ме кара да им завиждам – пари, красота, положение, интелигентност? Кое ме предизвиква да бъда лош? А кое ме прави добър? Не е нужно да отговаряте на всички въпроси поотделно. Отговорете само на този: Харесвам ли живота си?
 5. Честит празник, грацийке! Тия дни ще мина, първо да наваксам с изпуснатото и тогава :)

 6. Баси аватара...ми загърни се малко де :)

 7. Кога ще се прибереш вкъщи?

 8. Честит Рожден Ден! Желая ти споделена радост и много топлина!
 9. Късметлия си ти...

 10. milenaiv

  Нека Споделим : Л Ю Б О В

  Можеш да постигнеш всичките си мечти в живота. Ако нямаш любов, не можеш да се насладиш на никой успех докрай. Любовта е тази, която те кара да се чувстваш жив. Обичам те. Ще направя всичко, за да блестят дълго, дълго време още звездичките в очите ти.
 11. milenaiv

  Искам...

  Искам да кажа "лека нощ" на Диа
 12. Пия валериана редовно...а за теб рисувам снежинки по прозореца :*)

 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...