Премини към съдържанието

Sirius12

Потребител
 • Публикации

  46
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

1 Неутрална репутация

2 Последователи

Всичко за Sirius12

 • Титла
  Потребител
 • Рожден ден 16.03.1978

Информация

 • Пол
  Жена
 • Град
  Някъде в Душата на Вселената

Контакти

 • ICQ
  0
 • Интернет сайт
  http://
 1. Абсолютно съм съгласна с това, което е написала Maat за маите Амигоса, не се шашкай бе човек, каквото ще става, ще става. А ти дали вярваш или не, си е твоя работа. Не е страшно, че не разбираш нещо. Не ти е дошло времето още.
 2. Може ли да метнеш тука цитатчето от Библията , където се казва, че Последния Великден е в 2012, че нещо се затрудних да го намеря
 3. Марушке, това, че знам някои неща и съм по-информирана да речем от тебе по някои въпроси, дразни ли те? Определено не се смятам за всезнайка, но със сигурност се смятам за знаеща в определени области. А твоя духовен учител е Сатаната. И това ,че си Блаватска, е най-голямата глупост, която съм чела скоро във форума :-) Наистина започвам да се притеснявам за твоето психическо здраве! Пи ли си хапчетата днес? Цитат на marushka: Ку-Ку...казала кукувичката!
 4. Госпожо марушке , всичко четох , за вас и за вашия Йеова и, че сте преродена Блаватска, и не знам коя си принцеса. Тези ваши фантазии ще ги преживея без абсолютно никакъв проблем, но това за Ванга вече е върха на нахалството. Какви са тези глупости които твърдите? Тя никога не е взимала една стотинка от никой, и цял живот само е помагала и лекувала хората. На какъв Сатана е служила?!!!! Имала е контакт с извънземни, да! Това тя само си е признавала и го е казвала и в пресата и в книгите си. Всичко останало е плод на вашата доста развинтена и мисля опасна за самата вас фантазия. Живеете в някакъв си ваш луд свят, което рано или късно ще доведе до умопомрачение.
 5. Ще го коментирам така: Тука души не е употребенео в духовен аспект. Тъй като само едно ударение поствано другаде и променя целия смисъла на думата. Душ-И ... ударениетео в случая е на И, и това е в духовен аспект. ДУ-ши... ударението е на У , тогава значението е съвсем друго. Означава - Хора. На уроците по български език едно време, в училище ни беше обяснено различното значението на думата.
 6. Ами забелязах аз ,че си ме " харесал" , щото все ме следиш. Та минах на миличко. Ех, миличко, надявай се, да се преродиш само 5-6 пъти ? Малко ти са... Стига СПАМ.
 7. Миличко, не си ми интересен вече. Звучиш ми като стара грамофонна плоча. И емотиконките ти са едни и същи. Сменяй го от време на време, че втръсват...
 8. Да, това е много интересно и дава отговор. Прераждането е стадий на развитие и съзряване на душата. Учим и учим и се връщаме на Земята , докато няма вече какво да научим тука , защото ще сме се изчистили от всякаква карма, и ще сме сляти с Бог в Едно цяло.... "Аз Съм в Отца, и Отца е в Мен. " Задавал ли си е някой въпроса ,защо Христос не се е прераждал? Защото той е бил съвършен. Бил е със съвсем чиста душа и сърце. На Него не му е трбявало да се преражда, защото Той е бил Едно с Отца. Яването на Бога в плът/в тялото на Христос/ е било начин ,Той да покаже на хората ,че човек в плът и кръв може да стигне до Отца и да се слее с Него и да станат Едно цяло, ако следва примера на Хрсистос. Как иначе хората са щяли да повярват на думите му, ако не са го били видяли със собствените си очи?
 9. Защото единия път го гледах сама и после казах на приятеля си за филма. Втория път го гледахме заедно. Нещо нередно ли има? Не ти ли се е случвало да препрочетеш една книга и да откриеш неща , които си пропуснал първия път?
 10. Е добре, мислех , че имаш поне малко инерес да научиш поне малко нещо, понеже всеки ден се учим по малко, но ти занеш всичко... Всъщност , аз защо ли се занимавам с теб? Има ли смисъл ?! Едва ли....
 11. Така, значи щом ти не смяташ, значи няма Би ли ни предоставил доказателства за това, че няма никакъв извънземен живот? Майната им на Айнщайн и другите учени, те са големи тъпаци . Нищо, че хората са посветили живота си, за да разкрият тайните на вселената, а ти седиш тука само и си гадаеш, и сам си вярваш. Ти знаеш повече от тях май? хриско96, сега трябва да тичам по задачки, но после ти обещавам една книжка,писана от човек който е много вътре в нещата.Бивш член на Тайното разузнаване /ЦРУ/ в Щатите. Там има много интересни неща, които ще те накарат да се замислиш, ако вкараш здрав разум, разбира се. Книжката е малка, и се чете лесно.Не я приемай като научна фантастика, щото иначе няма да има никаква полза от прочетеното в нея, което се базира на някои данни. Пък дори и в тваоята любима Библия има намек за това. Спомни си цитата за огнената колесница, която се възнесла в облаците. Как ще си обясниш това? Като имаш в предвид, че това се случва преди около 2000 години, нямало е ни интеренет, ни телевизори , ни мобилни апарати , ни самолети. Описани са "коне с криле" това на какво летателно средство ти напомня в сегашно време? След като хората на земята не са строили ракети или самолети, те не знаят, че има такова чудо. Но другите цивилизации са били по-развити от хората на земята, и вече са имали летателни апарати. И понеже хората не са знаели името на това чудо, когато са го видяли в небесата, са го описали като "огнен кон с криле който дърпа огнена колесница" като се издига в облаците. Предполагам не си мислиш, че тогава е имало коне, които летят. Нали разбираш, че това е абсурдно. И каква е тази "ОГНЕНА КОЛЕСНИЦА" която са видели хората? Те определено са видяли при издигането И ОГЪН...а помисли ся! А в египетската пирамида знаеш ли, че е открито изображение на стената, което много прилича на нашия самолет/въртолет? Те, египтяните са го видяли и са го нарисували...Те са мислили , че това е някакъв Бог, защото "идвал от горе, от небесата" и те му са се прекланяли от стархопочитание. Има снимки и доказателства на това. Ако поразровиш в чичко ГУГЪЛ, ще намериш много интересни неща по този повод и тези рисунки. Разбира се , че е имало и винаги ще има по високо развити цивилизации от нашата.
 12. Един ден сам ще разбереш и убедиш в това, което говорим. В момента имаш вътрешен блокаж и затова сега не ни разбираш. На всеки му идва времето. Рано или късно. И твоето ще дойде. Поднесена ти е информацията, остава само да я смелиш , като приложиш не само сляпа вяра в нещо, но и здрав разум. Чак тогава "ще прогледнеш". Така че подкрепям поста на haidukpikaso . И недей се ограничава само с Библията, чети и нея, но се развивай ...търси и ще намериш!
 13. sed_ally, този филм го гледах вече два пъти, в началото на тази година. Имам го качен в фаворитите. Но там не си спомням да се говори нещо конкретно за 1 милиярд години ?! Освен това, ако си гледала целия филм, сигурно ти е направило впечатление , че там почти се съмняват в истинското съществуването на Христос, което оределено ме оазадачи. Имам съвсем леки резерви към филма, иначе като цяло филма е много хубав и базиран на интересни факти. Особено за сегашните правителства, банката, парите и за хорската слепота .
 14. Е как го изчисли бре мила?Евала... Ох ,развесели ме много!
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...