Премини към съдържанието

peshana

Потребител
  • Публикации

    18
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

Всичко за peshana

  • Титла
    Потребител
  • Рожден ден 29.01.1984

Информация

  • Пол
    Мъж
  • Град
    Плевен
  • Интереси
    Maya

Контакти

  • Twitter
    peshana
  • ICQ
    0
  • Интернет сайт
    http://peshan.deviantart.com
  1. Хора, мерси ма всички, работите се оправиха след инсталиране на VIA RAID Tool, което не знам кво общо има след като в BIOS- а SATA mode ми е на non-RAID че иначе като преинсталирам уиндоуса не ми чете хардовете... ама няма значение....
  2. Maxtor-а на компютъра на който беше си бачкаше нормално
  3. МБ, моя грешка, ето нагледно:
  4. Имам проблем със скороста на харда която в момента е 3 Мб/сек. Харда е 80 Гб Хитачи Дескстар САТА 1, мислех че е от него, обаче вэех сега 1 Макстор Макс 9+ 80 Гб САТА 1 и положението е същото, някой ако има идеи къде може да е проблема, нещо да ръчна някъде...
  5. Моя май за смяна, аз се чуда кво му става на компа, тествам памети....
  6. малко преди да пусна темата, пробвах с флашгет и ми правеше същите номера, сега сложих тоя юторент и е малко по-добре обаче въпроса е че стана изведнъж тва- 1 година сигурно карам с биткомет без никви проблеми на скорости от сорта на 10 мб , и изведнъж почна да сече брутално и на 300 кб- как става тоя номер да е от биткомета тва, уиндоуса преинсталирах- същата работа... както и да е , мерси на всички за помоща, закрепихме я някак, с юторента мога поне да сийдвам спокойно
  7. Съмнява ме малко да е от тва, на мен ми сече и при 200-300kb скорости, пък и винаги съм бил с BitComet, никога не съм имал проблеми и при 10Мб скорост, и уиндоуса съм преинсталирал... нещо от хардуера е и най-вероятно е от дъното, ама все се надявам да не е....
  8. от известно време имам следния проблем- всяка 1 програма при 1-во зареждане, мисли по 2 минути, включително и уиндоуса, при рестарт на въпросната програма си тръгва нормално, ако BitComet-a ми е включен и ъплоудва или даунлоудва компютъра почва да сече много брутално, мишката ми върви на кадри, мислех си че е от РАМа проблема, обаче май не е понеже си мина тестовете перфектно, пробвах с 2-те плочки поотделно в различните слотове- все тая. Та въпроса ми е къде може да е проблема, щот компа си бачка ама е много досадно така
  9. еми мерси много на всичи за всичко, може и нищо да не направих , но поне научих доста работи за хардуера си дет и понятие си нямах, така че не съм си изгубил времето... ше вида ако си намеря някакво дъно на старо ше се консултирам с вас дали ше ми свърши работа щот гледам тука из форумите моя семпрон едно 50% клок си позволява. Мерси много пак
  10. демек по-добре да не барам повече, ОК няма, мерси ,а сега като съм му свалил НТ-то на 600 дали няма даже обратен ефект тоя клок, да го върна ли на дефалтните настройки, щот аз не виждам разлика честно казано, даже не знам дали на дефаулт не беше по-добре...
  11. еми тва ше му е- 20Mhz вдигнах FSB-то и повече неще, иначе в темперетурите гледам няма разлика, цяла нощ му вървя теста с Prime95- стабилна е системата, обаче като вдигна с още 10 Mhz и не иска да ми зареди Windows, няма черен екран , син екран, пише ми Scan Devices и дотам, качих на паметта делителя на RAM от DDR333 na DDR266, таймингите и забавих, пак неще... аз дали схващам тука правилно сега, некви изводи си вада: значи DDR266, DDR333, DDR400 дето има настройки те не фиксират на паметта шината а дават само делителя и вече според оверклока на процесора от делителя, който е в момента се полу
  12. хехе, нищо особено, а, мерси много
  13. едно нещо ми не е ясно: като няма AGP/PCI Lock какво може да стане ако тръгна да му вдигам шината, на паметта таймингите да ги качвам ли, на ауто ли да ги оставям, клока на DDR266 или на DDR333... те станаха повече от едно нещо ама няма нищо. Много ще съм благодарен за малко помощ, тука четох статийки за клок на AMD, особено на Sempron-ите гледам бая държат на клок- до 300 Mhz FSB. Конфигурацийката ми е: CPU: Sempron 2500+ 1400Mhz FSB 200Mhz Дъно: ASRock K8Upgrade-VM800 характеристики: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Mode...VM800&s=754 BIOS Manual: http://download.asrock.c
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване